Új privát üzeneted érkezett!

Agiboldi!
Köszi.
Cukkini:répával próbáld turmixolni, vagy csak magában a főzővizével, kis kaprot is tehetsz bele, meg tápit, vagy Sinlacot, ha használsz vmeyliket, attól kicsit sűráűbb lesz, és laktatóbb.De összefőzhezed kis kölessel is, egy evő kanálnyival.
Az én fantáziámat most a paradicsomleves izgatja, majd meglátjuk Emili mit szól hozzá :wink: Honap főzök neki.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Jó sokat írtatok! :)

Úgy olvastam hogy a babáknak kb. fél éves korukra rendeződik az inzulin háztartásuk és akkor már "elvileg" nem kell nekik éjszaka enni! Lehet hogy van benne valami! Beninél egyáltalán nem függ hogy mennyit eszik este! Valamelyik nap 270 gramm tápszer lecsúszott és legalább 10x kelt, tegnap meg 90 grammot evet és 6:40-kor kelt elöszőr. :roll:

Csináljak péntekre joghurtos gyümi levest?

Ma Beni a Westandbe evet ott vettem neki hipp kukoricás krumplifőzeléket pulykahússal, szerintem borzalmas volt az ize de úgy falta mintha éheztetném! :lol:

KépKép
csongria

sziaszok!

Máár megint csak olvastam, olvastam. :lol: :lol: :lol: .. végre írhatok is kicsit...

A jófeleség projekt nálunk is elkél, mert pont tegnap este vesztünk össze a háztartási munkákon elég csúnyán :cry:
Linusapu csak néha szupiapu:
kérdés nélkül indítja a mosógépet és kitereget, de közben morog.
Kérdés nélkül elmosogat, eltörölget, de közben morog.
Kérdés nélkül játszik a gyerekkel, de arra nem figyel, hogy nemrég evett és ilyenkor a repülős játék nem a leg előnyösebb.
Kérni kell, hogy pelenkázzon, büfiztessen, öltöztessen, hogy én tudjak pl vacsizni, esetleg fürödni.
és én is felolvastam neki, boldiapu miket meg nem tesz...

Sose kaptam meglepi virágot :(

Van egy szupi könyvem, rákerestem benne a levesekre: (egytálétel jellegű, laktató levesek, krémlevesek

7-8 hós baáknáál kiemel a levesből néhány zöldséget és néhány kanál főzőlével összeturmixolja, vagy az alapanyago nagyon puhára főzve egyészben adja az önállóságra törekvő babáknak.

leveseknél ilyeneket találtam pl: póréhagyma leves, krumlival, cukkinival, 7-8 hós kórtól (krémleves állagú)
répakrémleves,
csirkeleves

a sózásról annyit ír, hogy fölösleges vele terhelni a kicsi kiválasztó rendszerét. Ezek az alapanyagok ált. édeskések , a babának jó só nélkül is, a felnőttek meg sózhatják utólag is.

Kép ilyen a vas, ha buborékfújós beszélgetés közben adja be anya

nanica

Tudositas Londonbol. Hideg van, fuj a szel, es nincsenek ekezyetes betuk. :) Meg minden mas is rossz helyen van.

A repulot tuleltuk. Az 5 gyerek a gepen felvaltva aludt beszelt csacsogott es csaszkalt. Szerencsere Nati felszallastol leszallasig aludt, Szabi meg vagy egy orat a kettobol. Ugyhogy csak egy orat kellett szorakoztatni egy negyed nm-es helyen.

Meg mindig tok jo hely London es mar megint honvagyam van, szivesen maradnek meg par evet, de sajna Robi nem akarja, pedig milyen jo is lenne.

Kepek meg lehet, hogy csak otthonrol lesznek.

Kép KépKép
lorca

Nanica!
Szupiapu nagyon ritka! :(
Nekem pl. egy hétre előre egyeztetnem kell Balival, hogy legyen már kedves vmelyik nap ő elmosogatni. Ja, és kérés nélkül szinte semmit nem csinál. Max. vacsit, de abban az ő érdeke is benne van! :lol: Viszont Lillussal eljátszik, bár, hogy kaja után nem kellene repülőzni, neki se jut eszébe! :roll:
De azért szeretem, mégha morgok is néha! :)

Amúgy látom ám kibontakozni, hogy nem is jó háziasszony projekt kellene, hanem szupiapu képző! :lol: :lol:

Ágiboldi!
Holnap nálunk is cukkini lesz a menü, kivi vagyok hogy sikerül! :)
Sajnálom Boldit az oltás miatt!
Leves: nem hiszem, hogy lesz, mi egyáltalán nem vagyunk levesesek. Így sztem Lillus se sűrűn fog kapni! :shock:

Panka!
Jó étvágya van a lányodnak! :)

Lora!
Teszkóban sokszor járok úgy, hogy amiért megyek, az nincs, viszont ami nem kell, azt veszek! :wink: Bali ennek úgy tud örülni! :)

Képzeljétek, az oep számfejtette az aug. 24-től 31-ig járó gyedemet, kemény 15000 Ft-ot!! :D :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Szia Lorca! :lol: :lol: :lol:
A gyerkőcök hogy viselik a hideget? Vagy mennyire van hideg? :) (na, bugyuta kérdések sorozata)
Ja, és mikor is jöttök vissza?

Timi
Kép Kép
timocska

timi! Na akkor most tele vagy lével! :lol:

Szupiapu! Beniapura tényleg egy szavam se lehet, de nekünk is volt már egy vitánk a háztartás miatt. Soha nem volt időm semmire Beni mellett, vagyis csak én gondoltam így és utólag kiderült hogy van! :oops: Most már meg embereltem magam! :lol:

KépKép
csongria

Timi bocs a kis t-ért elütés volt! :oops:

KépKép
csongria

Timo,
A hideg relativ itt. Van, aki spagetti pantos felsoben syaladgal, a gyerekeken sokszor nincs zokni. Rajtam hegzmaszo polar es dzseki. Inkabb a szel a gaz, amikor a Temzenel setalunk. Kedden mar jovunk.

Mazsi,
Boldog Lea napot! :D

Szupiapura benevezunk. Bar a mai este ront majd a helyzeten, de egyebkent mukodik. Robi focimeccsre megy, tesom elviszi es megvarja, Shin, azaz sogor pedig vacsizni megy. En meg maradok a harom gyerekkel bulizni. :shock: Otthon, edes otthon, de hianyzool. :lol:

Kép KépKép
lorca

én is szeretem Linusaput, de utálok veszekedni!

Csongria: nálunk is ez a téma! Hogy let időd?

nanica

A hidegrol meg:
Natin body, polo, vastag naci, vastag kardigan es fazott. Felvette Szabi meleg kis kabatjat, Robi pulijat meg racsavartuk. Nagzon vigyazott, hogy ne csusszon ki a keze, mert majd le fagyott.

Timo,
A varganyas kukac? Nem jarunk etterembe mostanaban, igy ilyen elvezetek kimaradnak. :shock:

Linda,
Olvasom, koszi a jokivansagoakt. Aki netfuggo, az az marad akkor is, ha utazik. :oops:

Repulo:
Talan Lora kerdezte. A bbkocsit el lehetett vinni a gepig, majd a boronddel egyutt visszakaptuk. A hordozot csomagkent kellett leadni. A kengurus gyereket fel kellett ebreszteni felszallaskor, hogy egy gagyi ovvel magamra csatoljam. :evil: Csak mert az szabaly. Ha gond lenne fel ora, amig vissyarakom, hogy tudjunk mozogni. :evil:

Kép KépKép
lorca

Lorca, dejó, úgy szeretem Londont!

Ria, igen, imádom a jughurtos gyümilevest! :D

Nanica, tök jó, h írod a leveseket, akkor lehet, h mégis csinálok Boldinak brokkolikrémlevest, meg magunknak is..

Panka, köszi a cukkinit, kipróbálom, hátha krumpli nélkül nem lesz csirízes...

Házimunka: Boldiapu bevásárol és főz is néhe, és a vacsit össszeállítja mindig. Én meg takarítok.

Nanica, nekem úgy lett időm takarítani, h nem egyszerre csinálom, hanem két részletben: egyik nap fürdőszoba és konyhafelmosás (konyhában mást nem takarítok, merthát a pultot úgyis letörlöm naponta), másik nap porszívózás és portörlés. És kedden kezdem, hogyha elcsúszik is meglegyen. És Boldi nem ébred fel a porszívóra, vagy ha jó kedve van nem zavarja. És nem vagyok túl alapos, ill. sose mosok ablakot és sose vasalok...

Kép
Kép
agiboldi

Viszont olyan jól esne, ha Boldiapu néha észrevenné, h nahát, ki van takarítva, és deügyes vagyok, h a gyerek mellett ezeket megcsinálom. Ő nem igazán várja el (értsd: nem zavarná ha fél évig senki nem takarítana), és így nem is értékeli :(

Jaj, most telefonáltak a heimpálból, bemehettünk volna ma vk helyett az alváslaborba, csak a délelőtti oltás miatt nem. de így is előrébb hozták 2-ára, merthogy már idős, és nem lesz könnyű. éshát a mozzanatok amiket említett pl. orrszonda eléggé aggasztóak :(

Kép
Kép
agiboldi

Héjjában sült krumplit vacsitam.. vagyis volna. De Lillus folyamatosan ordított, ha egy falat az én számba került. Így ketten ettünk, éhes maradtam. :shock: :shock: :shock:

Idő: nekem is van, pedig Lillus se alszik sokat. A hangos munkát (porszívózás, mosogatás) együtt csináljuk Lillával. Míg mosogatok, ő ül az etetőszékben, ha porszívózok, akkor a járókában van. Főzés, portörlés, felmosás mehet akkor, ha alszik. De azért naponta nem mosok fel! :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Héjjában sült krumplit vacsitam.. vagyis volna. De Lillus folyamatosan ordított, ha egy falat az én számba került. Így ketten ettünk, éhes maradtam. :shock: :shock: :shock:

Idő: nekem is van, pedig Lillus se alszik sokat. A hangos munkát (porszívózás, mosogatás) együtt csináljuk Lillával. Míg mosogatok, ő ül az etetőszékben, ha porszívózok, akkor a járókában van. Főzés, portörlés, felmosás mehet akkor, ha alszik. De azért naponta nem mosok fel! :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi
Kép Kép
timocska

--

Kép
pankaa

--

Kép
Kép
agiboldi

--

Kép
pankaa

Agiboldi!
A krmpliban lévő keményítőtől lehetnek csirízesek a kaják.

Szuperapu?Hm.Férjecském mindent megcsinál amit kérek, kivéve akakis pelusozást, pisis jöhet. :lol: Fürdeti is, vacsit csinál amig én fektetem Emilit,elmosogat, ha megkérem rá, de általában ő ajánlja fel,szemetest csak ő viszi le(én nem, mert nagy és nehéz :lol: ),kitakaírt, ha megkérem rá, de ze nem sziokott előfordulni, mert nekem csak az jó amit én takarítok :oops: :D
Bevásárolni együtt megyünk, de ha nem, akkor is rá lehet bízni.Emilivel bármikor játszik, ez nem probléma, este , reggel, amikor itthon van, nem lehet tőle elvenni. :wink:
Szóval én nem panaszkodom, lehetne sokkla rosszabb is.
Bár virág ügyben van neki is lemaradása, szerinte úgyis elhervad, és drága :evil: De ünnepre kapok, csak úgy" virág viszont nincs.

Kép
pankaa

A férfiak alapból nem veszik észre, hogy ki van takarítva, és vigyázni kéne a rendre.Tisztelet akivételnek!Én úgy szoktam kezdeni, ha hazajön a férjem, hogy takarítva van, kéretik vigyázni. :D

Timi!
Lerben sült krumplit én is szeretem, csak sokáig tart megcsinálni. :?

Kép
pankaa

Na ez az, nem veszik észre: olyan jól esne, ha Boldiapu néha észrevenné, h nahát, ki van takarítva, és deügyes vagyok, h a gyerek mellett ezeket megcsinálom. Ő nem igazán várja el (értsd: nem zavarná ha fél évig senki nem takarítana), és így nem is értékeli :(

Jaj, telefonáltak a heimpálból, bemehettünk volna ma vk helyett az alváslaborba, csak a délelőtti oltás miatt nem. de így is előrébb hozták 2-ára, merthogy már idős, és nem lesz könnyű. éshát a mozzanatok amiket említett pl. orrszonda eléggé aggasztóak :(

Kép
Kép
agiboldi

Jó hosszú volt! :evil: :evil: :evil: Elszállt amit írtam!!!! :evil:

Nanica! Szerencsém van Beni egész jól elvan! Ha alszik akkor én (neeem takaritok) hanem ülök a net előtt :oops: Ha ébren van akkor csinálok mindent. Ha el kezd nyűgösködni akkor is folytatom amit elkezdtem és közben úgy csinálok minta én is sírnék, utánozom a hangját, ez nagyon tetszik neki és nevet rajta!:D Főznöm ritkán kell mert Beniapu hobbija és a mosogatást is a gép végzi! :) De a többi persze az én dolgom!

Zepter! Anyukámnak volt utánna én főztem vele amíg otthon laktam. Nem szerettem jobban mint a mostani tefal lábasaimat. Csak hogy ne fájdítsátok a sziveteket érte. De azért elcsentem egy tálat! :oops: :lol:

KépKép
csongria

Huh, most látom, hogy 3x ment el a hsz-em! :oops: :oops: :oops: Bocsi!

Panka!
Cserélünk? :wink: :wink:

Ágiboldi!
Pont a szülinapomon lesztek benn az alváslaborban! :) Sokat gondolok majd rátok! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Timi, mi meg rád, valami kellemes...
Nekem meg holnap lesz a szülinapom! :D

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Nekem reggel óta vacakolt a bnet, úh most pótolok.
A nap híre: végre megjöttek a keresztszülők - csak meg lesz keresztelve még idén ez a gyerek! :D :D :D

Sno! Már hiányoltalak (gondolatban), és majd megtárgyaljuk a csípő-hordozást. :wink:

Nanica! Tök jót röhögtem, mert én vagyok Linusapu LÁNYBAN! :lol: :lol: :lol: Csak az utolsó pont nem stimmel, mert az nálunk is az Ádámra passzol. :wink:

Timo! Én kaptam Gyás-t, aug. 1-re! 2400.- :lol: :lol: :lol: Ez volt a szeptemberi juttatásom.

Háztartás: azért az megnyugtató, hogy nem csak nálunk van ebből zűr. Ha vmin, akkor ezen veszekszünk. :( :( Utálom. Mármint a veszekedést.

Porszívó: Gergő még mindig üvölt, ha bekapcsolom. :shock: Egyszerűen retteg tőle, és fog. sincs, h mit csináljak. Ha átviszem a másik szobába, akkor is üvölt. :(

Jut eszembe: ma este Ádám majd' elájult, mikor fürdés előtti vetkőztetés során szebesült egy giga adag céklás kakival. Tök vicces volt a halálra rémült arca, de csak magamban vidámkodtam rajta. Meg itt. :lol: :lol: Egyébként Gergő 204g(!) céklás-almás rizspépet vacsizott 6-kor, aztán 8-kor leszívta mindkét cicit. Ez már vmi, nem? Remélem a mérlegen is látszódni fog, mert már szóvátették a dokinál is, hogy leállt a súlygyarapodása. :roll:

Lora! Gergő is ált. fél11-11-ig húzza a lóbőrt délelőttönként, úh nálunk 11-kor van a tízórai, aztán fél 2-kor az ebéd (szopi), fél 4-kor megint szopi (néha elmarad), aztán 6-kor a zöldséges-pépes vacsi, majd 8-kor elalvós szopi.:roll:

takarítás: mi most a "nem megyünk be cipővel a lakásba" szabályt gyakoroljuk, de egyelőre nem nagyon megy. :oops: :oops: Állandóan visszarohangálunk az ajtóból, mert bent maradt az akármi n fontos, ami nélkül nem lehet elindulni! :? Még van néhány hetünk, míg Gergő megindul négykézláb, talán addig belejövünk. Talán. :roll:

Jobb éjszakát mindenkinek, mint az eddigiek! :wink:
Vendég

Na, mindharom gyerek agyban. Nem hittem volna, hogy meg ma eljutok idaig. Harom gyerek meg ok, csak a lakas legyen olyan, akkor nem gond. Csak epp egy tipego az emeletes agyon, aki nem alszik el egyedul es egy mini, aki jo oraval hamarabb menne aludni nem az idealis parositas egy pici gyerekszobaban.
Nati ma eloszor hagyta ki a delutani alvast. De igy legalabb mar h9-kor agyban volt. Szerencsere.

Egy virag apropo nelkul? Az elejen meg volt, de aztan elkopott Robi lelkesedese. Ha egyszer egy evben osszehozza, az mar jo.

Agiboldi,
Azt a ket orat akkor mar nem varom ki, nem tudom, merre leszek akkkor. Boldog szulinapot!!!

Pann,
Szabinak nem lesz cipoje, amig meg nem tanul jarni. :wink:
Ha van turaszakosztaly, lehet, hogy csatlakozunk. En szivesbben setalok ugyan a varosban, de neha Robi igenyeit is nezni kene. :oops:

Lora,
Kenguruban Nati a kabat alatt volt. A kabatjat meg a kengurura adtuk ra, kivulrol. Egy kicsit nagyobb kabat kell, ha hozza veszel egy vastagabb kertesznaci szeruseget, akkor azt meg bele lehet tomni es nem is fazik. A te kabatod meg melegiti a labat. Meg egymast is melegztettek Robival, igy nem faztak (meg).

Linda,
A hinta szuper! Natinak is hasonlo van es meg most is imadja. Mar megtanulta magat hajtani is benne, amit nem is hittem, hogy egyaltalan lehetseges.

Monika,
Ne aggodj, az en gyerekeim sem ismerik a tablazatot, noha mindket terhesseg alatt forgattam a konyvet. :twisted:
Most latom, mennyivel egyszerubb az elet, hogy kulon alszanak. Hogy lehet ezt egyben megoldani?!
A padlofuteshez meg egy milliot hozza kellett volna dobni. Nem volt hozza kedvunk. :lol:

10 ora es meg sehol senki. :evil: 3 gyerek mellett meg furodni sem merek elmenni, mert ket emeletre vannak szetdobva es a kadbol sztem meg se hallanam. Remek. Meg sogor sincs, pedig insomnias ejjeli bagoly leven benne azert biztam. Persze pont most munkavacsorazik. :lol:

Kép KépKép
lorca

Jó reggel!

Sehol senki? :roll:

Nem sokára indulunk a gastróra! Remélem kideritenek valamit! Az bizti hogy újabb vérvételre számíthatunk!

Ágiboldi! Nagyon boldog szülinapot!!! Holnap megünnepeljük! :wink:

Na megyek majd jövök!

KépKép
csongria

Jó reggelt!

Brigi egyre korábban ébred éjjel. Tegnapelőtt f2, tegnap f1, ma f12. Két nap múlva remélem már egyáltalán, mert épp akkor fog lefeküdni! :lol: Így aludt 8ig! :lol:

Lorca
Asszem Bozótka kérdezte a repcsit. Sajnos mi nem utazunk mostanság sehová. :(
Itt sincs túl jó idő már. A mai napot előre utálom, mert lámpafénynél leszünk egész nap, olyan borús az ég.

Úgy látom tényleg valami gebasz lehet a bnettel. Timi és Ágiboldi hszét is mintha többször is láttam volna! :lol: Nálunk tegnap reggel nem működött.

Szupiapuba Viktort is be nevezném. Ő tereget szinte mindig, mert én úúúútálom. És gyakorlatilag mindent megtesz, amire megkérem. Igaz van amikor ez egy kis időbe telik és a végén inkább megcsinálom. Brigivel sokat foglalkozik, és még a kakiból is kihámozza. Ja és amivel nyerő lehet: minden reggel kapok ágyba reggelit! Na???? Nyert??? És tolerálja, ha ki akarok szabadulni egy kicsit a gyereknevelésből. És néha még virágot is kapok, de ált. cserepeset. Ja és nagyon nagyon jól főz! És mivel én sokszor ellustizom eme tevékenységet, szokott is főzni! :)
Persze nálunk is vannak viták, de hol nincsen. Hiszen mindenkinek vannak rigolyái!

Úgy látom idén is a terheskabátom lesz a nyerő! A többibe nem fér még egy kenguru is!
lora7

Ria, drukkolunk!!!! Szegény Beni, már kezd hozzászokni a vérvételekhez. :(
lora7

Jó reggelt!

Reggel fél 6-kor a Peti ébresztőt fújt. 7-ig sírás majd alvás 8-ig.

Ria,
Nagy drukk!!!

Ági! Nagyon Sok Boldog Szülinapot!!!

Hello Lorca!!!
Na milyen volt az éjszaka! Na és a foci?
Vendég

Sziasztok!

Agiboldi!
Isten éltessen sokáig, boldog szülinapot!!! :D

Timi!
Nem adom! :wink:

Lora!
Ágyba én is kapok minden reggel kakaót! :wink:

Ma csak 1x kelt Emili!Ez egész jó, de reggel 6kor már korgott a pocakja.8tól aludt 3/4 9ig, most pedig kipróbáljuk az új kengurunkat!

Kép
pankaa

Lora,
A párod igazi szupiapu!!!

Szabolcs is nevezhetne akár. Nálunk nincs virág, nincs reggeli az ágyba, de siethaza a melóból és szórakozik Petivel. Mos, tereget, mosogat :lol: , takarít, virágokat locsol... Szóval mindent megcsinál HA megkérem. Na jó, amúgy is észrevesz dolgokat! :lol:
Vendég

Ezt most komolyan gondoltátok, hogy miután bejelentem, hogy el vagyok maradva, ennyit írtok?!? :D

Na ma megszámoltam, 12-szer szopizott az éjszaka, az elején még 3 óránként, és hajnalban kezdi a besűrítést, amikor már nem eszik, csak visszaaltatáshoz használja. Továbbá kipróbáltam, és cumival nem kiváltható a visszaaltatós szopi. Hát ez így leírva elég durván hangzik, megpróbálom holnap is nyomon követni, hátha csak elszámoltam magam valahol 3 és 4 között :? .

Sági,
Bármit mondhatsz Szabolcsra, de ő nálam már Peti születése utáni babanet-helyetesítéseddel bevéste magát a szuperapuk örök ranglistájára. Ahogy hozzászólt néhány témához…teljesen kész voltam, hogy milyen aranyos. Na de látom, hogy otthon sem hazudtolja meg magát.

Timó,
Hámozni kell a meggyet??? :o
A jóasszony-projekt titkos célja a szupiapu előcsalogatása!!! Ami nálunk veszekedéssel nem annyira megy, sőt.
Hűha, akkor most vasvillával kell forgatni a sok pénzt, hogy rátok ne dohosodjon.

Tegnap lemaradtam Leáról…Boldog felediket!

Nekünk a WMf-es Interspár-kuponos készletünk van és szuper jó! Nagyon-nagyon bánom, hogy nem szereztünk még belőle ennyi pénzért :evil: .

Ágiboldi,
BOLDOG SZÜLINAPOT!
Nálam elzáródásra (majd gyuszi akkor lesz, ha jól be is lázasodsz) az vált be, hogy amikor tudom, hogy nagyon éhes, akkor közvetlenül előtte melegvizes maszírozás, és úgy ráereszteni a bioszívógépet a cicire.
Jaj, ez az alváslabor egyre rémisztőbb, kezdek izgulni miattatok. (Most biztos erre a paráztatásra van szükséged, bocsesz, csak annyit szűrj le belőle, hogy veletek érzünk)

Én is szoktam meglepi virágot kapni!
Hétköznapi apa munka: fürdetés (vetkőztetéssel, öltöztetéssel)
Hétvégi plusz munka: proszívózás
Ezzel a teljesítménnyel aszem nem lesz befutó, de még lehet különdíjjas, ha az extrákat vesszük! :P
Nálam akkor jut idő a házimunkára és társaira, ha nem kapcsolom be a számítógépet :oops: .

Nanica,
Na ja, a morgással képesek tönkretenni az egészet.
Linus nem a három muskétás egyike? :lol:

Lorca,
Üdv a babanet londoni tudósítójának!
Ezek az angolok tényleg hülyén öltöznek. Februárban láttam gyerekeken eszkimó kabát, bundás csizma, rövid szoknya, harisnya nélkül :shock: .
Végül hazajött valaki? :D

Lora,
Az ágyba reggeli minden nap az elég ütős, bár Emili apu is nagyon ott van a szeren, ezzel a mindent és szó nélkül hozzáállással.

Ria,
Megy a drukk!
Engem is érdekelne a joghurtos gyümileves 8) .

Orsi
Kép Kép
sno

Köszi a köszöntéseket! :lol: hát ez bizony nem féléves meg hófordulós, hanem kemény 32. :lol:
Eddig jól indul, nem ébredtünk, hanem ismét 9-től negyed 7-ig alvás :D
Most az imént pedig Boldi félkönyékre támaszkodva hanyattfekvésből ferdén felnyomta magát. Gyakorlatilag felült, csak nem egyenesedett ki, hanem támasztotta magát... mindezt 3-szor egymás után, a Sudokrémes doboz megkaparintása céljából :lol: hehe, örültem, csak ebben a pozícióban nem lehet a fenekére szerelni a pelenkát.

Ria, majd írd meg gyorsan mi volt a gasztroizén, szorítunk! Ezen is túllesztek!

Kép
Kép
agiboldi

Jó reggelt!

Ma éjjel megint rájöttem vmire - volt időm gondolkozni - Gergőnek az a baja, hogy csak szopival tud elaludni (mint Sebi), és ha nem rakom az első nyekkenésre a cumit a szájába, akkor utána már nem fogadja el és addig ordít, míg fel nem adom. Így ma 1-től negyed 3-ig nyomta. :x Közben persze volt minden: fél óra sírni hagyás, aztán víz, Ádám sétált vele, hátha, de semmi nem jött be. Így a következő feladatunk a szopi és az elalvás különválasztása. Most de. már elkezdtük ennek gyakorlását, és sajna a sírást nem úsztuk meg, viszont most ott voltam vele, nem hagytam egedül bőgni a kiságyban, és végül is elaludt szopi nélkül, hurrá!

Ági! Boldog 32-t!!! Boldiapu mivel készül? Tortát süt? :wink:

Lora! Ágyba reggeli? Nekem ezt még soha senki. Még az exek sem, pedig köztük volt "csak úgy" virágot hozó is. :lol:
Vendég

Sziasztok,
Ezt ezért le kell írjon, mert ezt csak ti tudjátok megérteni.
Ma 9.45-ig aludtam és Zsófi is (na jó, 6.15-kor volt egy órás visszaaltatás, de akkor is).
Viszont egyébként 2X vagy 3X fél órákat alszik napközban csak és nagyon hosszú az altatási procedúra (végül szopi, de az sem megy casak ha már teljesen ki van dőlve). Ez még nem lenne baj, csak már olyan álmos és olyan nyűgös, hogy na. Na jó akkor általában reggel alszik fél 9-ig. Ma mondjuk nem is várom el a délelőtti alvást.

Ágiboldi,
Boldog szülinapot!

Pann,
Zsófi is csak szopin tud elaludni, de éjszaka talán nem. Mert akkor nem ébred fel annyira.

Mazsi,
Leának boldog felediket!

Lorca,
Én kérdeztem a repülőt. Kösz az infót! És szoptattál le- és felszállás alatt?

Bigsis-ről még mindig sem tudtok semmit? Lorca, Még mindig nem olvasta a leveledet?

KépKép
bozotka

Jóreggelt! :)

7-ig aludtam! :lol: :lol: :lol: :lol: Nagy szó! Igaz, Lillus fél 3-kor és fél 6-kor is szopizott, de utána visszaaludtunk mindketten! :) Rájöttem, ha éjjelre nem is kapcsolom be a bébiőrt, akkor csak a sírására kelek fel, nem minden neszre. Így sokkal pihentetőbben aludtam! :D :D

Ria!
Nagyon szorítok kicsi Beniért! :)

Lora!
Ágyba reggeli? Max a nászúton volt, mikor a szobapincér behozta! :roll: :roll:

Orsi!
Ez elég brutálisan hangzik!!! Remélem valahogy sikerül rászoktatnod (Pannhoz hasonlóan), hogy a kaja/cici és alvás két külön dolog!
Bali nem porszívózik... csak mosogat, külön kérvényre! :)

folyt.köv csak Lillus nyüszít!

Timi
Kép Kép
timocska

Orsi,
Köszi a dícséretet Szabolcs nevében is. :D

Gyorsan visszaolvastam mi is volt anno ezelőtt fél évvel. Vicces dolgokat írogattunk itt össze. Viszont olyan sok ember ninc saki anno rendszeresen írt ide. Mi lehet velük: kis-plutó, elmo (hordozótól függetlenül), deako, belle.... Miért nem jöttek már egy ideje?
Vendég

Nemsokára megyünk Dujv-ba hivatalos ügyeket intézni, Bali is itthon maradt ezért! :)

Ágiboldi!
Isten éltessen sokáig! :) :) Látod, Boldi ebből a jeles alkalomból akart felülni neked! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Ágiboldi
Olyan rémesen hülye vagyok! Pedig még eszemben is volt... Szóval nagyon boldog szülinapot! (vagyis boldog 384. hót :wink: )

Szupiapu
Szerintem minden apu szupiapu itt. Csak mindegyik egy kicsit másképp. Gyúrjuk össze őket és akkor lesz egy tökéletesapunk! :lol: Bár az meg uncsi lenne...
lora7

De nagy a csend! Mit dolgoztok? Mi Petivel palacsintát sütöttünk. Fini lett! Jó kis házi barilekvárral. :D
Csavarogni szeretnék, de mikor jön rám amikor vacak az idő. Azért valamerre biztos elnézünk... :lol:
Vendég

halihó!

tegnap nem volt bbnetem :twisted:
Lea köszöni szépen a jókiviket :lol:

Voltunk tanácsadóban persze az én védőnőm nem volt bent (nem mintha hiányzott volna) de a többiek ott örömködtek Leának és agyon dícsérték :oops: :lol:

Nos ha eddig azt gondolta volna vki h Lea súlya extrém akkor nagggyon tévedett :lol: :wink: tegnap kaptam egy mailt az egyik szobatársamtól a kisfia egynapon született Leával és 10kg!!!!! :shock: :shock: :shock: a kölyök ja és csak szopik!!! :lol: :lol: :lol: pedig ha jól emlékszem kevesebbel született mint Lea...
mi egyébként a nagykönyvet követtük mert ugye 6 hós korunkra megduláztuk a születési súlyunkat :lol:

nanica
6 hós adatok 8400g és 68 cm

szuperapu
ami a háztartást illeti abban partner :lol: főz (nagyon jól!) mos, tereget ,takarít és ha nagyon muszáj (mint ma reggel :oops: ) vasal dolgozós inget magának :lol:
a gyerekkel játszik sokat tegnap este pl nem tudom h a hétvégi beszélgetésnek vagy a jubileumnak köszönhetően de egész du és este velünk volt :lol: :lol: :lol:
pisis pelus jöhet, kakis, ha nagyon vészhelyzet van :lol:
viszont nuku séta gyerekkel :cry:

Az éjjel f1kor feladtam és kiköltöztem Leával a nappaliba aludni.f9től éjfélig aludt mint a pinty azután jöttek a pukik :twisted: egész éjjel cicin lógott :shock: ha arrébb mentem jött utánam cumi nem kellett :lol:
Nem tudom h a 2 napi kaki hiány vagy az alma tett be de " remek "volt.

Na délelőtt megjött a kaki de ilyen még nem volt :shock: az ebédet készítettem fel úő a bébihordóban figyelt...végeztünk ,éreztem itt gáz van kivettem bevittem a szobájába és akkor láttam h a bokájáig sz...os :shock: :shock: :shock: fürdés lett belőle :lol:
persze a tegnapelőtt kimosott hordozó huzatot moshatom újra :twisted:

Tegnap megismerkedtünk az almával :lol: nem okozott kitörő lelkesedést de ma leturmixoltam rendesen és kiabált amikor nem adtam többet :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

ágiboldi

Happy Birthsday! :lol:
h van a cickód? nekem is volt pár hete ilyen éles szúró fájdalom mk cickóban,alig lehett hozzáérni de kimasszíroztam+ Lea segített :lol: sanyargatni kell magad másképp nem múlik el :cry:

ria
remélem minden rendben lesz!!!!!!

tali
még áll ugye?

sági
itt most kezdett el esni :twisted: úh vszínű kimarad a csavargás nálunk...bár apának este f7kor edző meccse lesz hátha addig eláll és szvhatunk egy kis friss levegőt.mondjuk reggel már futottunk egy kört Leával a húsboltba

meggy
nekem azt modta a dokinő h passzírozam át mint a borsót
szerintem könnyebb mint egyenként meghámozni :shock:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Na megjöttünk! Beninek GORB-ja van ( a lényeg hogy reflux) :( és tejallergia! Ezentúl szigorú diéta mindenből szója és tejmentes! Kapunk receptre egy csomo tápszert illetve pépet és így olcsóbb lesz! Nem ehet nagyon gyümit se csak banánt körtét barit de ezeket is sinlackal keverve! Mennünk kell vérvételre és hasi ultrahangra! :cry:

Most mennem kell majd még jövök!

KépKép
csongria

Mazsi! Persze hogy áll a tali! :D

KépKép
csongria

Ria,
Nagyon sajnálom Benit!!! De ezeket mind ki fogja nőni!!!
A diéta azért csak fog menni. A Sinlacot szereti Beni meg a gyümiket is. A főzik azok mehetnek mind ügye?
Vendég

Ja akartam írni, hogy egy feneketlen bendőjű gyermekem van. Most volt ebéd a tegnapi meggyes- krumplis-pipi maradékot (180 gr) ette meg 3 perc alatt és utána ment az üvöltés, úgyhogy még egy 3/4 üveg sütőtök-pipi is lecsúszott na és természetesen szopizott egy rendeset. Majd a kiságyban megtámadta az álommanó, de telipocakkal nem tudott vele küzdeni és magától elaludt! :lol: Remélem nem 30 perc lesz belőle.
Vendég

Sági! Igen a főzik mehetnek de csak amit én csinálok mert a üvegesbe lappanghat tejszármazék! :shock:
Nagyon ügyi fiacskád van! Minket is legyőzött az álommanó! :lol:

KépKép
csongria

Hű, Petya, egészségedre! Ezzel én is jóllaknék...

Ria, szegény Beni, de most elolvastam a neten, h ez mi, és tényleg ki fogja nőni. Milyen vizsálattal derítették ki? Lenyomtak valami tükröt a torkán? Ugye nem? Csak mert attól tartok nagyon, h nehogy az alváslabor ilyen vizsgálatot is tartalmazzon. Gyanús, mert vm refluxvizsgálatot is emlegettek.. Orsi, nem tudod fokozni az aggodalmam, megtette helyetted a heimpálos nő :shock:

Köszönöm a további köszöntéseket :lol:
Lora, tényleg ennyi hós lennék? Hehe, nem is olyan sok :D

A mellem asszem rendbejött, masszírozás és Boldi ráeresztése kiéheztetve. Kiszívta a kis 9 kilós vákumgép :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?