Sziasztok megint
dóri: ez a csendélet ismerős, sokszor úgy kell Berci után rohanni, ha Marci alszik, hogy be ne másszon hozzá
szylvi: szerintem még nem mondtam: Adrinak boldog szülinapot
timóca: nagyon cuki Marcikád:) Ez az öröklősdi nálunk még inkább játszik, lévén a nagytesó is fiú. Bár ajándékot kapott a sógoréktól Marci, de vmi értelmesebbre is költhettek volna
25 ezerért már autósülést is vehettek volna az elemes hinta helyett, amibe nem tudom a gyereket betenni, mert 1: üvölt benne, 2: Berci rögtön rámászik, ha beteszem
Ellenben baromira útban van
I: Gratulálok Leventéhez
Lányok, akinek hasonlóan kis korkülönbség van a gyerekei között. Én is sokszor kiakadok Bercin, nagyon hisztis. Nálunk nagyon jól bevált a "terelés". Ha elkezdi a műsort, vmi neki kedves dologra felhívom a figyelmét (pl. menjünk "Vili bácsit"-Gryllus Vilmost- hallgatni, vagy építőzzünk, stb.). A másik, ami még bejött, bár csak 1-2x jutottam el idáig: beteszem a kiságyba. A múltkor elég volt csak mondanom neki, rögtön elapadtak a könnyei
Mondjuk azt nem mondom, hogy
soha rá nem üvöltök
kitta: lehet, hogy most mindenki lehurrog, de Bercim volt ilyen hasfájós, és én "kíméletlenül" megcsöveztem. Esti fürdés előtt hasmasszázs, utána popóba a szélcső, és "leeresztettem" a gyereket. Ha szükség volt rá, napközben is megcsináltam vele uezt.
Babaúszás: én is ezt hallottam-olvastam róla,
sylvi. Ezért nem is vittem Bercit, azt szeretném, hogy "rendesen" úszni tanuljon meg, és állítólag a babauszis gyerekek sokkal nehezebben tanulják meg pl. a légvételt, stb.
És igen, Marci megkapta hétfőn a szurit, meg sem nyikkant! Pedig már készítettem magam arra a műsorra, gyógyszopira, amit Bercikém adott elő anno.
Amire még jó volt, hogy Berci látta, hogy nem kell félni a doktornéni hallgatójától (15 hós kora óta fél tőle, nem tudom miért), mert a Marci sem sírt
Íyg hagyta magát meghallgatni, sőt a kukiját is meg tudtuk nézni!
Na, megyek, mindjárt House (sikerült kb. 4 ülésben megírni ezt a hsz-t)