Hali!
Úgy élvezem, hogy ilyen kis tüsi a fiam! Tisztára nagyfiú ezzel a séróval.
Szilcsike
Géppel vágtam igen. Mondjuk Dani nem fél a zúgó dolgoktól, a hajszárítót is szerette, ,amíg nagy volt a haja, a porszívót is imádja. A géppel néhány napig imserkedtünk, bekapcsoltuk neki, megfoghatta, hogy érezze, hogy rezeg a kezében, tetszett neki és ilyenkor mondja, hogy búúúú
Ollóval azért nem mertem nekiesni, mert azzal 1. nem tudok egyenletesen vágni, ,2. kapkodja a fejét, hogy mi van a kezemben, uis a hajvágó ollónak szép narancsszínû fogantyúja van.
Dió
3 mm-esre állítottam, azzal körbeszántottam a tökfején, aztán a fülrésznél és a tarkórészen 2mm-essel elegyengettem, hogy klassz felnyírt legyen. Én sem gondoltam, hogy így tûri majd. Suerencsére Dani elég rugalmas, nem nagyon nyûglõdik.
Nyuszi
Vettem ma én is olyan szilvás kajcsit, amit írtál, ,remélem ízleni fog Daninak.
Húsleves
Dani már kb. 8 hónapos kora óta kap, most már teszek bele neki tészát is, husit, nagyon szereti! Joghurtot is lehet már adni, szóval nem kell annyira kiakadni azon a 8 hónapos gyereken. Mondjuk pudingot én sem adnék. Kefírt, túrót, sajtot is adok, én a Kismamás hozzátáplálós táblázat alapján csinálom + amiket még a dokinõ hozzátett. Ma pl. adtam neki epret, kicsit összehúzta a száját, de 1 szemet bekajált. Remélem nem lesz tõle kiütéses. Elvileg 1 éves kortól adható, Dani most 11 hónapos, szerintem nem okozok vele nagy kárt.
Ilke
Rizsital
Lehet DM-ben kapni, Kaiser'sben is Drinkable Rice néven, a biosarokban keresd. Ára elég húzós, kb. 700 pénz/l, de nekünk 1 hétig elég szokott lenni, van úgy, hogy a túrókrémes pirítós mellé adok neki inni belõle, vagy a zabpelyhet, kukorica-, búzadaráját ebben fõzöm meg és ahhoz adok vmilyen gyümölcsöt még. Nagyon fincsi és nincs benne cukor, teljesen bio.
Ági
Gratula a nõvéred kislányához! Én is így vagyok, amikor pocakosokat látok és születésrõl szülésrõl hallok, fõleg, ,ha az közeli imserõssel történik. Én is szülnék 1000x, csak hát sajnos fel is kell nevelni õket
Ha az sem lenne gond a mai világban, akkor még bele is mennék.
Én már alig várom a következõ babánkat, ,de kb. még 3 évet várunk vele, mert szeretnék még dolgozni + költözni is szeretnénk, azt meg nagy pocakkal nem szeretném.
A viszgádhoz is gratula!
Beszti
Antibiotikum helyett nem tudsz inkább homeopátiás szereket szedni? Csak mert azok nem károsak a babára, az antibiotikummal szemben. Én is azt szedtem mellgyulakor, a gyerekdoki egybõl elutasította az Augmentint, amit felírtak a kórházban. Ha gondolod, rákérdezhetek a drnõnél, mit lehet ilyenkor szedni.
Pusz
gumicukor