Annus11! Ha az UH szerint a babad 5 hetes, kesobb fogant, mint gondolnad. A HCG szint alapjan lehet megallapitani a terhesseget, ami a kimarado menszeszkor 100 es 300 IU/L folott van. Neked csak annyit jelzett, hogy pozitiv. Mindenestere en azt javaslom, ha az orvosok valami bibit lattak, fekudj, pihenj, minden mast tegyel felre! Az elso hetek dontoek, hogy jol beagyazodjon a gyerkoc
Mamacka! Udv koztunk es gratula az uj terhesseghez!
Csoppke! Elso UH-on en is pont ennyi idosen, 5 hetesen es 4 naposan voltam. Nekem 14 mm-es volt a petezsak es 3-4 mm-es a babo, edesen dobogott a kis szive. Valoszinuleg neked is es
Zsibimanak ! is kesobb lehetett a megtermekenyules, mint a 14 nap. A mienk biztosan akkor volt, ugyanis lombikban tortent.
Emi! Ugy latom suly es ruhaugyben egy huron pendulunk... Igen, masfajta hizas ez, mint a karacsonyi beiglis...he-he. Tegnap valoban voltam a H+M-ben, de az uram csupan 45 percet adott. Hat gondolhatod, semmire nem volt eleg. Ma visszamegyek, mondtam neki, ha lehet, maradjon otthon, mert en soka jovok!
Ndori! Te mar 7 hetes multal es csak jovoheten mesz UH-ra. Hat addigra mar nagyon szep kis babat fogsz latni, mi az hogy szivecsket! Ha influenzas vagy, pihenj sokat! Es gyogyulj!
Nicci! Orulok, hogy rolad is hallani! A striakra allitolag a Frei Ol a legjobb. De van aki sima napraforgoolajat ken a hasara ejszakar. Azert szerintem lehet benne valami. En biztosan kenni fogom, mert rettegek attol, hogy a szep hasam ronda csikos legyen. A cickokat mar kenem az altalad mar ismert Vichy kremmel
Ollem... lassan hazazavarod Vukkot, ugye...