Új privát üzeneted érkezett!

Judy, Chris,
kösz nektek is!

Judy,
hát ti tényleg nem unatkoztok, de biztos nem lesz semmi baja a babának, de azért csináltass vérképet a saját megnyugtatásodra.

Bibi,
:lol:

Chris,
ha jól emlékszem veled állapodtunk meg egyszer abban, hogy kislányunk lesz, ugye? De úgy látom te is azt szeretnél. És mi lesz, ha fiú? Gondolkoztál már rajta. Mondjuk én elég sokat.

Betsy, Heni,
én is kérek jóslatot, légyszi! De már nem emlékszem mi alapján mondtátok Jaimenek, hogy lánya lesz?
sirkici
 
 


Jaimee,
karácsonyi baba lesz, majd meglátod. Mivel vannak, akik nem vállalják akkor, ezért nézz utána először, és utána dönts, de gondolom ezt nem kell mondani, tudod te magadtól is... :lol: :wink:
sirkici
 
 


Sirkici!
Igen, jól emlékszel. Már gondolkodtam rajta, hogy mi lenne, ha fiú lenne. Azt hiszem nem lenne olyan nagy csalódás. Anyukámnak annál inkább. Ő nagyon lányt szeretne. Ha fiú lesz, Bence lesz, úgy, mint Betsyéknél. Nálunk ez az egy fiúnév van, ami Apának is tetszik.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 

 
 

Chris,
akkor jól emlékeztem. Nekem csak az a gondom a fiúval, hogy látom a férjem családját, dehát ez nevelés kérdése, mondjuk azzal még megbékélek, de nekünk se az ismerősök, se a rokonok közt sincs fiú. Ha nekem fiam lesz, kivel fog játszani, stb., mert tudjuk, hogy főleg iskolás kortól a fiúk szerint fúj lányok, a lányok szerint pedig forditva. Mi még fiúnevet sem tudunk találni, egy sem jön be.
Az éjjel azt álmodtam, hogy egy volt osztlytársammal találkoztam, neki fia volt, és ideadta, hogy szokjam... :D
sirkici
 
 


Chris: 50% belőled és 50% Életed értelméből....akár fiú lesz, akár lány, egy csoda lesz és kész. :D :D :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Sirkici!
Mi is amiatt szeretnénk inkább lányt, mert a férjemnek van egy 7 éves fia, és rettenetesen rossz, hisztis, neveletlen, szemtelen... stb. Tudom, hogy ez nevelés kérdése is, de ha kislány lenne, talán nem lenne ilyen... :wink:

Jaimee!
Ezt én is így gondolom. Már annyira tűkön ülök, hogy láthassam az a kis csodát. Sokára lesz még 4 óra. :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 



Halihó!!!

Zolcsit leszoktattam a cumiról :shock: Azt hittem sokkal rosszabb lesz. Amúgy 2 éves korára terveztem, de tegnap voltunk vendégségben egész nap és elfelejtettem magammal vinni a cumikáját. ( Amúgy csak az alváshoz kellett már). Eljött a déli alvás ideje és hoppá...nincs cucika :? Kérdezte is engem, hogy "Cuci?" Mondtam, hogy elvitte a ninós bácsi :shock: Ez jutott akkor az eszembe. És...elaludt nélküle mellettem. Aztán itthon éjszakára már nem adtam, megint kérdezte, ninós bácsi elvitte. most is , ninós bácsira nem haragszik :lol: Nagyon örülök ennek, szerintem pont jókor történt :wink:

Sirki: Gyönyörű a kis babszem :!: Gratulálok!!!

Jaimee:
Nekem Zolcsinál nem volt fogadott szülésznőm, de pont ismerős volt ügyeletben, végig velem volt, nagyon nagyon nagyon segített. Most már előre megbeszélem vele, hogy jöjjön, mert nekem Ő kell :wink:

Chriss, Barbi: mi valószínű okt.9-10.-én megyünk 4Dre. Még nem jegyeztem elő.

A hétvégén ( péntektől hétfőig) elutazunk Magas Tátrá-ba :D 2 családdal megyünk. Nagyon jó lesz!!! Várom... :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 



Chris: A nevek... Hát a kislány név az Tündike 100%. Fiú név vagy Róbert vagy Rolánd, nem tudjuk.

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Chris,
egyrészt én is ettől félek, hogy szemtelen, durva, stb., de ahogy itt elnézem a többi lány kisfiát nemtudom elképzelni róluk, hogy ilyenek legyenek. De végülis nem a kicsi korától félek, akkor még minden baba édes.

Olik,
kösz neked is. Jó ez a ninós bácsi... Mostmár ő nagy fiú, majd az öcsikének vagy a huginak kell a cumi. :D

Lányok, megint paramamiskodok! A megfázás mennyire ártalmas igy az elején? Vagy egyáltalán az-e? Van valakinek tapasztalata. Az a baj, hogy próbálom kerülni a megfázottakat, de a főnökömet sajnos nemtudom elkerülni. Három napja beteg, ma meg nekem is elkezdett fájni a torkom. Félek, nehogy baja legyen a babának... :(
sirkici
 
 


Chris: A rosszaság vagy neveletlenség nem NEM dolga, hanem genetika és nevelés, úgyhogy amiatt ne aggódj! Szupi kis gyerkőcötök lesz... :wink: :wink:

Olik: Édes, aranyos kisfiad van! Olyan jó gyerek! :D Remélem, az enyém is ilyen lesz.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee,
itt vagy? Te olyan sokat tudsz a dolgokról, gondolom a sok para eredménye, de az nem baj! :D :oops:
sirkici
 
 



Sirki: A lényeg, hogy inkább ne vedd be gyógyszereket, csak, ha elkerülhetetlen. Még az orrcseppet is kerültem. Homeopátia, sok folyadék, c-vitamin, ennyi!!! De nem leszel beteg, holnapra már semmi bajod nem lesz a torkodnak :!:

Lányok, akik félek a kisfiúktól :lol: : Jaimee-nek van igaza! A rosszaság nem Nem kérdése! Itt van Zolcsika - ő egy angyalbaba- Nagyon jó kölök, meg lehet vele mindent beszélni, persze vannak csínjai, de ennyi egészséges, kell is!!! Én nagyon boldog vagyok, hogy van egy csodálatos FIAM!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sirkici: Egyetértek Olik mamival egy az egyben! Ameddig nincs magas lázad, kutya bajod nincs és a baba is jól van!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Olik,
az lesz, délután már magába fogok citromot enni. Eddig a két nap alatt minden délután két csésze teát ittam jó sok citrommal, de úgy néz ki, hogy nem segitett semmit, talán a citrom magában lesz a megoldás, mást nemtudok csinálni.
Ami a kisfiúkat illeti, igen, a te fiad tényleg egy angyalbaba. Nem ismerem, de igy képről meg amiket mesélsz róla, tényleg nem rossz kisfiú. Hát remélem, ha fiam lesz, ő is ilyen aranyos lesz.
sirkici
 
 


Jaimee,
értettem! :D
sirkici
 
 


Sirkici: kivit (vagy kiwit??) nem szereted? A gyümölcsre gondolok, nem a madárra. A citrom magában....hááát, nehogy elcsapd a hasad. :D :D 100%-os narancslét is ihatsz vagy savanyú kápit...

Ráadásul a forró tea kinyírja a citrom c vitamin tartalmát, úgyhogy azzal sokra nem mész. Vagy langyi teába tetted?

Nem tudom, én már ugyan hiába szólok hozzá a fiú kérdéshez, nekem a fiú babáról, mindig APA jutott eszembe és pont ezért ugyanúgy szerettem volna kisfiút is, hátha ugyanolyan lesz, mint az apja.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 



Jaimee: Zolcsi amúgy 100% Apa másolata, mintha klónozták volna :lol: :lol: Kívül-belül. Eszméletlen...Lehet ezért vagyok bele is fülig szerelmes :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Olik: :lol: :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee,
:shock: ezt nem tudtam, hogy langyos teába kell tenni. Akkor hazafelé veszek azért citromot is meg kivit is, egész délután kúrát fogok tartani. A tea azért marad, mert folyadék.
A savanyúságokat sajnos nem szeretem, még a szagukat sem birom, és ez nem változott meg a terhességgel sem. Kevés vitamint eszek, ez tény, pedig tudom, hogy pl. a savanyú kápiban sok a c vitamin, de akkor sem szeretem. Úgyhogy marad a citrom meg a kivi, plusz tea.

Félreértés ne essék, apát imádom, hasonlithat is rá a kölök, sőt a szülinapja körül fog születni, meg ha még fiú is lesz, nagy esély van rá. Nekem csak az nem tetszik, hogy az ő családjukban az anyja halálra dolgozza magát, a pasik meg csak pihennek egész nap, ő kiszolgálja őket. Plusz nincs is köztük semmiféle anya-fia kötelék, ne tudjátok meg hogy beszél az anyjával. Én csak azt szeretném, ha majd a gyerekem a barátom is lenne, úgy mint mi anyuval. Lehet, hogy fiú is lehet ilyen, de én még nem találkoztam olyannal.
sirkici
 
 


Most megyek haza, majd délután még benézek otthonról!
sirkici
 
 


Sirkici: Ja és most meg alaposan a citromot, általában vegyszerezettek. Ezt csak azért mondom, mert pár éve még nem mostam őket... :oops:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Sziasztok!

Sirki! Jobbulást, mézes citromos kamilla tea jött be nekem vagy ha köhögsz is akkor hársfa tea. Kisfiammal is mindig azt itatok ráadásul finom.

Judy! Ne aggódj, biztos nem kaptad el. Lenne tüneted, ráadásul tegnap még super egészséges volt az uh alapján.

Ne féljetek a kisfiúktól. Akinek van csak az tudja milyen szeretteljes kis emberkék. Sokkal bujósabbak mint a lányok. A vadság meg nevelés kérdése, nekem is angyal fiam van.

Jaimee! Kérdezted mit kívánok újabban. Gyömülcsök zöldségek leginkább. Szőlő, alma, narancs, rengeteg gyümölcslé kb. ugyan ezekből. Spenót, sóska, paradicsom, paprika ilyesmi. Tejet rengeteget iszom én is. 3,6 vagy 2,8 as friss bio tejet imádom langyosan mézzel, kakaoval, simán. Tútógombóc, kőrözött. Húst csak néha eszem mondjuk spagettivel a szószban vagy rántva. Ja és téliszalámi azt igen. Azt hiszem ezek a slágerek. Nálad?

Kép
barbi5
 
 


--
sirkici
 
 


--

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


--

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


--

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


--

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


--

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


--
sirkici
 
 


Jaimee,
okés megmosom következőt. Sajnos olyan hülye vagyok, hogy nem mosom a gyümölcsöket, pedig tudom, hogy kellene, de majdcsak rászokok már... :oops:

Barbi,
eddig menta teát ittam, de a mézet még nem mertem megpróbálni, de az lesz valószinű, muszály. Az a gondom, hogy édes, és mostanában nem igazán birom az édeset, pedig nincs is komolyabb hányingerem, vagy ilyesmi.
Egyébként a fiúkra visszatérve, ha belegondolunk jól is elsülhet a dolog, hogy el tud kényeztetni két pasi egy nőt, nem? :oops: :D

Én nem mondanám magam kivánósnak, de ha belegondolok, annyit észrevettem, hogy nekem is inkább a zöldségek mennek, meg a gyümölcsök (megjegyzem, amiket eddig meg sem ettem). Plusz még az édesség nem kivánása, pedig apuval mindig a csokin veszekedtünk, most meg a Milkát is megehetik előttem.
sirkici
 
 


Jó reggelt!

Tegnap írtam egy jó hosszú levlet, erre kidobott a rendszer! Nem volt kedvem újra írni, bocsi Lányok! :oops:

Sirki: pedig nagyon kell mosni a gyümiket! Náthára még hatásos a fokhagyma...Antibakteriális és rögtön megöl minden kórokozót! Csak egy kicsit büdi!

Judy: sajnálom a rosssz híreket! Mindenképpen vetess vért, bár tuti, hogy renben van a babóca...

Niki: nagyon gondolok Rátok! Most már tényleg alig van hátra!! Kitartás..

Jaimee mami: hogy vagy? Most már nem kell sokáig dolgozgatnod!!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Sziasztok!

Hát lányok, szerintem én sosem fogok megszülni.
Ezt a babát úgy kellesz belőlem kiszedni mert, hogy magátol nem jön az tuti.
Tegnap is egész este görcsöltem, menni sem bírok már, mert minden lépés fáj, a kisbabánk meg csak ficánkol...
Nagyon jól érzi ő bent magát, esze ágába sincs kijönni.
Hát én feladom. :(
Megyek ma 11- re Nst- re, meglátjuk mondanak e valami okosat...
Nagyon vacak idő van, nincs kedvem kimozdúlni.
Nem jön értem valaki??? :D
Vendég
 


Jó reggelt!

Heni: Mi volt tegnap a Brendonban? Találtál valami szépet?

Niki: ?? Mizu?

Barbi: Hasonló a helyzet...Nekem most gyümi és tej korszakom van, alma, banán, szőlő, körte van porondon. Kakóscsiga is nagyon csúszik, hús nem nagyon, a szagát sem nagyon bírom. Ami fura, hogy zöldségek sem nagyon kellenek, a zöldpaprika pl. egyáltalán nem, kínnal lemegy némi paradicsom, lilahagyma...Minden tejtermék jöhet, még a lágy sajtok is jöhetnének, de azok többnyire nemespenészesek, amit állítólag nem szabad terhesség alatt (vagy csak az első trimben???) Szóval azokat nem eszem, pedig csorog a nyálam a sajtos pultnál.....

A súlyom 3. hete ugyanannyi! :oops: :oops: Pedig egyáltalán nem diétázom, mint ahogy az az idióta doki mondta terhesgondozáson....Este pizzázunk, jó lenne egy kicsit hízni már....

Még akartam ezt-azt kérdezni.....de elfelejtettem mindent.... :cry:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Niki: :lol: :lol: Hát talán tudja, hogy jobb ott benn, mint idekinn. Okos gyerek. :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jó reggelt mindenkinek,

Most csak egy gyors bekukk, később jövök, de most ezer a dolgom. Ez az utolsó hetem, és ráadásul egyedül vagyok.

Csak bejelenteni jöttem, hogy kicsi babókám tegnap este a Barátok közt alatt akkorát rugott a hasam aljába, hogy még én is megijedtem. Rettentően boldog voltam, mert végre érezhetem ténylegesen, hogy ott van Ő. Most hogy írok megint érzem, hogy mocorog.

Tegnap este minden ok volt nőgyógyinál, méhszáj totál zárt, mondjuk ezt nem csodálom, hiszen műtve volt és jó heges. Azt mondta a doki, hogy a 36. héten írni fog fel nekem homeopátiás gyógyit, ami puhítja a méhszájat, mivel az enyém már nem rugalmas.

Megnyugtatott a vírusokkal kapcsolatban is, mert azt mondta, ha bajt okozott volna, akkor ő azt látná. Ezek a vírusok megnövelik a magzatvíz mennyiségét + agyüreg tágulatot okozna, de nálam minden rendben van. De ha gondolom nézessem magam. Mindjárt megyek kiugrok egy beutalóért, és azért elmegyek vérvételre, csak hogy megnyugodjak.

Dióhéjban gyorsan ennyi, majd még jövök.

Addig is puszi mindenkinek. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy: :lol: :lol: Az első nekem is felért egy lórugással! :lol:
Hajrá Barbi/Gergő!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Sziasztok!

Végre van mit visszaolvasni, igy reggeli közben pont jól jön egy kis olvasás.

Heni,
akkor a mai spagettit jól telepakolom fokhagymával... :lol:

Niki,
kitartás! De tényleg okos gyerek... :lol:

Jaimee,
emlékszem, hogy az elején azt hitted mennyit fogsz hizni, stb. erre most hizni akarsz. Habár amennyit te hánytál nem is csodálom, hogy nem hizol, de mivel a baba megfelelően fejlődik inkább örülj neki, hogy kevesebbet hizol.

Judy,
örülök, hogy minden rendben van veletek. Ja, és gratula az első rugáshoz. Mostmár akkor nem kell leszidni a picit, ha megszületik? :lol:
sirkici
 
 


Sziasztok!

A segítségeteket kérném. Ha megterveztétek a babátok nemét, akkor írjátok le a tapasztalataitokat bármilyen módszerrel kapcsolatban. Most indítottam egy topikot: "Megterveztük a baba nemét" Kérlek, gyertek oda egy hozzászólásig, és mondjátok el, ha tudtok valamit.

Sajnos nekem már két császárom volt, márt csak egyet szülhetek, kérlek segítsetek a tapasztalataitokkal!!
Merjem vagy ne
reménykedõ
 
 


Sziasztok Lányok!

Voltunk tegnap UH-n. Nagyon aranyos a picikénk. :lol: Már 5 cm. :lol: Doktorbácsi alig tudott neki tarkóredőt mérni, mert mindig elúszott előle. Folyamatosan lubickolt. Doktorbácsi pedig kergette. De megvan neki mindkét keze, lába, tarkóredő pedig 17mm. Méhszáj is zárt. Majd 24-én kell menni újra. Most egy picit megnyugodtam. :wink:

Olik!
Nagyon szép neveitek vannak. Nem félek a kisfiúktól. Nem okozna nagy lelki válságot, ha az lenne. De a környezetünkben mindenkinek fia született, jó lenne már egy kislány. :wink:

Barbi, Olik!
Nektek nagyon tündéri fiaitok vannak, és jól neveltek is. Szerintem a miénk is ilyen lesz, ha fiú lesz. Csak igazából mi azért szeretnénk lányt, mert a férjemnek van egy kisfia, és én őt láttam felnőni 2 éves korától. Tündéri volt. Viszont ez egy kicsit olyan, mintha már nekem is lenne egy fiam, talán ezért vágyok lányra.

Jaimee!
Szerintem nem baj, ha nem tudsz hízni. A baba szépen fejlődik, és az a lényeg. Sok gyümit, és tejterméket eszel, biztos mindent megkap, amire szüksége van. Én sajnos nagyon sok húst, és kenyeret eszek. Gyümit csak keveset. Tejterméket pedig csak sajtot, esetleg joghurtot, de azt vagy 2 hetente egyet.

Sirkici!
A mézes hársfa tea tényleg nagyon jó megfázásra. De ehetsz paprikát is. Abban is nagyon sok a C vitamin, ha nem kívánod a citromot. Pihenj, amennyit csak tudsz! Jobbulást neked!

Niki!
Ne aggódj, nemsokára kibújik a pici fiad. Tudja ő mikor kell. :wink:

Heni mami!
Hogy vagytok? Te még dolgozol?

Tegnap nézelődtünk még bababoltokban is. Nagyon szép babakocsikat, kiságyakat etetőszékeket láttunk. Szerintem nem is voltak olyan rettenetesen drágák. A kiságy 12ezer volt, persze szivacs és miegyéb nélkül. Viszont én olyat szeretnék, ami pelenkázóval együtt van, de olyat nem láttam még sehol. Babakocsi pedig 40ezer. Az is nagyon szép volt, de szerintem ez az alapár. erre jön még a babahordó és miegyéb. Még mi nagyon korán vagyunk vásárlás terén, ezért csak körül néztünk, hogy hol milyen árak vannak, és mi a kínálat. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Reménykedő: Hááááát, nem nagyon hiszek az ilyen módszerekben...Sztem esetleg azt lehet kihasználni, hogy a fiú spermák rövidebb ideig élnek, a lányok pedig szívósabbak....

Csaszi ügyben inkább a dokival kellene ezt megbeszélni, mert több mindentől függ a téma, egyedi is a téma....

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee!

Köszönöm a reakciódat! Erről én is hallottam jókat. Te kipróbáltad? Hallottál róla valamit? Nagyon jó egészséget kívánok a kis Rékádnak.
reménykedõ
 
 


Megjöttünk az NST- ről.
Hát folyton a gombot nyomkodtam annyit mozgott Pindúr.
Szerintem direkt élvezi, hogy mi már annyira várjuk...
Mostantól nem beszélek a szülésről, mert lehet, hogy ezért nem jön a baba.
Majd ha szülni megyek szólok, de addig egy hangot se róla. :roll:
Majd megpróbálom magam elfoglalni valamivel.
Már annyira szeretnék költözni is... :cry:
Vendég
 


Reménykedő: Nálunk nem volt szempont a baba neme, úgyhogy csak arra figyeltünk, hogy 48 óránként legyen keksz. Utólag derült ki, hogy a peteérés pont két keksz közé esett, vagyis a stramm lány spermák már várták a petét...Valszleg így lett kislány, de persze ez csak az én verzióm. Lehet, hogy egy orvos a hasát fogná rajta... :D :wink:

Niki: Nehogy a végén túlhord a bébit! :wink: :D :D

Chris: Nem korai nézgelődni, legalább ismerkedsz a kínálattal, jobban tudsz majd mérlegelni.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee!
Nem fogná az orvos a hasát, hiszen ez egy bizonyított módszer. Czeizel Endre írt róla az egyik könyvében. Gondolom ő nem ír le hülyeséget. Megmondom őszintén, hogy én is erre a módszerre gondoltam, hogy talán ennek vannak tudományos bizonyítékai. A többiben kicsit kételkedem. pl: a kínai naptárat egyenesen hülyeségnek tartom, hát a Jónásra annyian mondják, hogy beválik, de ez is olyan hihetetlen a számomra. Hát ki tudja. Ezért vagyok kíváncsi mindenféle véleményre.
reménykedõ
 
 


Ja, tényleg, most hogy mondod, olvastam Czeizeltől egy cikket erről!!! Hát hajrá, csak ügyesen! :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Köszönöm a bíztatást Jaimee! Ha még kapok néhány bíztatást, és jó tapasztalatokat hallok, akkor biztosan megkockáztatom. :P
reménykedõ
 
 


Sziasztok,

Elmentem beutalóért a Nővédelmibe, a doki beküldött a kórházba az infektológiára. Ott levették a vért, és szerdán lesz eredmény.

Egyébként azt mondta a dr nő a kórházban, hogy ezek a vírusok inkább a gyerekeket támadják meg, a felnőttek már rég tul vannak ezeken. És amugy is az első 12 hétben veszélyes, fejlődési rendellenességhez vezethet, illetve magzatelhaláshoz. Na ez ugye nálam nincs, mert a 12 hetes és a mostani uh is tökéletes lett, és az AFP is ok.

Sirkici,

Ez így van, most már nem kell "agyonverni" ha kibujik a pocimból. :lol: :lol:

Jaimee,

Hát ez tényleg egy lórugához hasonlított. Jó kis erő van benne, :lol:

Reménykedő,

Mi is a "lányok tovább élnek" módszert alkalmaztuk. Pé előtt voltunk együtt. Igaz mi még nem tudjuk a nemét, de remélem jövő héten kiderül végre. :lol: :lol:
Más módszerben nagyon nem hiszek, max a kromoszóma szétválasztásban. :lol: :lol:

Christell,

Na ugy látom lesz még bajod a kis ficánkával ha megszületik. Szaladhatsz utána rendesen. :lol: :lol:
Amugy gratula az eredményekhez, nekem is 1,7 lett a tarkóredő.

Niki,

Lehet a végén tényleg ráhuzol, annyira jól érzi magát a kicsike odabent. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


NIKI: Amúgy a kiskönyvedbe mi van beírva a szülés várható idejének? Módosították UH alapján, vagy maradt mensi szerinti?
CHRISTELL: Örülök, hogy minden oké volt UH-n! Képet nem kaptatok? 24-én az AFP lesz már?
JUDY: Ne aggódj, biztos minden rendben lesz, és jó lesz a véreredményed! Gartula az első rúgáshoz! Petit én csak a 20.héten éreztem először, Bence már a 17+6 napon jelezte, hogy odabent van. Azóta éjjel nappal rugdos, fogalmam sincs mikor alszik? :roll:
RÓLUNK: Tegnap óta betegek vagyunk Petivel, torokfájás, orrdugulás, orrfolyás. Mára már javult a helyzet, de még nem az igazi. Majd nézek magamnak valami homeos szert, amit terhesen is lehet szedni. Esetleg tudtok valamit? Ma voltam a II.szűrésen. A vérvételnél 3-szor kellett megszúrni, mert nem találta a vénám, illetve a tű vastagabb volt, mint a vénám, sőt azt mondta, lehet cseppekben fogja levenni. Végül nagy nehezen sikerült. Jól be is lilult, mondta, hogy borogassam.. Ilyen rossz vérvételem még nem volt. Holnapra lesz meg az eredmény.
Vendég
 



Halihó!!!

Szép az idő :D Pedig reggel nem így indult. Még kértem is Apucit, hogy egy pár dolgot vásároljon nekünk, mert Zozival nehéz esőben lemenni. Aztán rá 2 órára kisütött a napocska 8)

Chris: Gratulálok a ficánkához :wink: A mi babánk meg aludt végig a 12 heti uh-n :lol: Úgy kellett felébreszteni :lol:

Judy: A kis focista!!! :wink: Mi kis Pötyikénk is minden nap karatézik, mi lesz később :shock: :roll: :lol:

Jaimee: A babád biztosan mindent megkapja, mi jár neki, Téged viszont irigyellek :wink: Nálam megindultak a kilók felfelé :oops:

Reménykedő: Mi sem nagyon használtuk a trükköket, tudom, hogy pé. előtt voltunk együtt, aztán nem. Lehet ezért kislány gyanús a bébike( még egy uh-t megvárjuk, hogy 100%-e). Sógornőmék direkt követték a Czeizel módszert és ott bejött a kisfiú. Hajrá!


Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Bety,

Jobbulást neked és Petinek. gyógyuljatok meg mihamarabb.
Nálunk ez a mozgás érdekes dolog, első babát a 18. héten, a másodikat a 16. héten a harmadikat a 19. héten éreztem. Ezzel ,megdölt a 3. babát előbb érezni teória. :lol: :lol: :lol:
Legalábbis nálam megdőlt.
Mi lesz a 4. babánál???? :wink: :wink: :wink:

Olik,

Egyik focista, másik karatés..... :lol: :lol: Micsoda kis sportemeberek. :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?