Sziasztok Lányok!
Voltunk tegnap UH-n. Nagyon aranyos a picikénk.
Már 5 cm.
Doktorbácsi alig tudott neki tarkóredőt mérni, mert mindig elúszott előle. Folyamatosan lubickolt. Doktorbácsi pedig kergette. De megvan neki mindkét keze, lába, tarkóredő pedig 17mm. Méhszáj is zárt. Majd 24-én kell menni újra. Most egy picit megnyugodtam.
Olik!
Nagyon szép neveitek vannak. Nem félek a kisfiúktól. Nem okozna nagy lelki válságot, ha az lenne. De a környezetünkben mindenkinek fia született, jó lenne már egy kislány.
Barbi, Olik!
Nektek nagyon tündéri fiaitok vannak, és jól neveltek is. Szerintem a miénk is ilyen lesz, ha fiú lesz. Csak igazából mi azért szeretnénk lányt, mert a férjemnek van egy kisfia, és én őt láttam felnőni 2 éves korától. Tündéri volt. Viszont ez egy kicsit olyan, mintha már nekem is lenne egy fiam, talán ezért vágyok lányra.
Jaimee!
Szerintem nem baj, ha nem tudsz hízni. A baba szépen fejlődik, és az a lényeg. Sok gyümit, és tejterméket eszel, biztos mindent megkap, amire szüksége van. Én sajnos nagyon sok húst, és kenyeret eszek. Gyümit csak keveset. Tejterméket pedig csak sajtot, esetleg joghurtot, de azt vagy 2 hetente egyet.
Sirkici!
A mézes hársfa tea tényleg nagyon jó megfázásra. De ehetsz paprikát is. Abban is nagyon sok a C vitamin, ha nem kívánod a citromot. Pihenj, amennyit csak tudsz! Jobbulást neked!
Niki!
Ne aggódj, nemsokára kibújik a pici fiad. Tudja ő mikor kell.
Heni mami!
Hogy vagytok? Te még dolgozol?
Tegnap nézelődtünk még bababoltokban is. Nagyon szép babakocsikat, kiságyakat etetőszékeket láttunk. Szerintem nem is voltak olyan rettenetesen drágák. A kiságy 12ezer volt, persze szivacs és miegyéb nélkül. Viszont én olyat szeretnék, ami pelenkázóval együtt van, de olyat nem láttam még sehol. Babakocsi pedig 40ezer. Az is nagyon szép volt, de szerintem ez az alapár. erre jön még a babahordó és miegyéb. Még mi nagyon korán vagyunk vásárlás terén, ezért csak körül néztünk, hogy hol milyen árak vannak, és mi a kínálat.