Új privát üzeneted érkezett!

Elvileg jönnek: Andi, Coca, Babaimádó, Kata, Gaby, Snufi. Hmm?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

ééééééééééés Boniko! :lol:

Andi akkor kell a fuvar, mert párom külfölodre megy holnap
Vendég

sziasztok, hogy vannak a görbéitek? remélem mind gólyás! drukk ezerrel!
Vendég

megvan a tegnapi csapolás eredménye, ismét jó lett. marad a negyed szem bromo. megbeszéltük a dokival, hogy megvárjuk a genetika eredményét, így addig nincs kezdés. így a következő ciklusban sem indulunk el. :(

kati
katica30

Hát, apa eltiltott a bowlingozástól, és a füstös helyektől. Mondjuk bowlingozni nem szeretek, a füstöt meg úúútálom. Nélkülem kell élvezkedjetek :cry:

Kép
zölddisznó

Coca: nemá'!!!!!!!!!!!! Nem kötelező bowlingozni, és majd kiülünk, hogy ne legyen füst. Vagy a nemdohányzóba! Gyere má'!!!!!

Tesó: Kép

Kati: :(

snufi

zöldi na , én megyek te lemondod! gyanúúús :wink: vigyázz is magatokra! :lol:
Vendég

KAtica kitartás drága!
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan kimásztam az ágyból kicsit, bekukk, megkérhetek valakit, hogy priviben írjon nekem összefoglalót az elmúlt két hét fontos eseményeiből? :oops: :oops: Nagyon kíváncsi vagyok mindenkire, csak annyira zizi vagyok a seduxentől meg a rengeteg gyógyitól, hogy a pulcsira pl közöltem az anyukámmal, hogy az gardróbnyakú és nem értettem, miért nevetnek ki... :oops: Összekeverem a napokat, a dátumokat, szóval zizitop vagyok Ceni Bogija után szabadon. :D
Hazajöttem anyuékhoz, lakásunk otthon szétverve, ősrobbanás, párom tiszta kész van, most mindent neki kell intéznie szegénynek. Minden nap be tudok nézni egy picikét, amíg tesóm suliban van és nem keményedek.
Ja, tickeremet visszavettem picit, most a kórházban is a kiskönyvemben levő január 4-et nézték, hiába mondtam, hogy az dec. 31., mert hamarabb fogant, mint a 14. nap...
Ésssssssssssssssssssssssssss... október 16-án megyünk Kecskemétre 4D-re!!!! Persze még a dokibácsi jóváhagyása kell hozzá, meg az, hogy addig ne nyíljak tovább, de nem lesz baj, tudom, érzem.
Nagyon köszönöm az aggódást és a drukkokat, jólestek iszonyatosan, az sms-ek is nagyon-nagyon, millió puszi érte nektek!!!
Puszi nektek, holnap bekukk!

Kép
szilcsi

Éljen Szilcsi!

Ja, meg a zötykölődéstől is eltiltott. Szóval csak itt a környéken mehetnék, járóföldnyira az otthonomtól.

Megyek, és járok egyet.

Kép
zölddisznó

Coca: :cry:

snufi

Kép Hahó! Hol vagytok?

snufi

Szia! Én jelentem férjezem. tecc az avatarod! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Jé Snufi! Új avatar? Kafa! Látom menő mostanában a nyájhatás! :D

Hű de jó talisoknak! Aztaaaa!

Nagyon szigorú ám Zöldi Őr! De megértem! :wink:

Tényleg keveset írtok ám! Mindenkit eltemet a munka? Vagy készültök a nagy őszi takarításra? :roll:

Kép
bettike
Eger

Hát, füstös helyre én be sem teszem a lábam, sorry.

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike: nem újkeletű a rajongásom ezekhez az édea állatokhoz, kb. 10 éve gyűjtöm "őket". Kép

Na Lányok, akkor lesz tali, vagy nem? :roll:

snufi

Téééényleg! Hogy elfelejtettem! 8)

Kép
bettike
Eger

Kép

snufi

Sziasztok!

Nekem a holnappal az a bajom,hogy ma is 6.45kor tudtm lelépni,mert én jövök el utoljára.
Én személy szerint jobban örülnék a jövő hétnek,mert én nagyon indiszponált vagyok.

Zöldi:Apa megmondta a tutit.Punktum!
vedresandi

Sajnálnám, ha elmaradna a holnap, de ha ez van, ez lesz. :(

Andi: szép az avatarod!

snufi

csajok ne má ezért mondtam le a másik programom?
Vendég

na léptem aludni!

pussz
Vendég

Veramami írt privit: :cry: :cry: :cry:
sajnos, nem maradt meg a Babája, már jól van, holnap megy lombik konzultációra.
:cry: :cry: :cry:

Kép

Gyere vissza hozzánk a topicba Vera, szeretettel várunk!!!!!!!!

snufi

Szép álmokat! Kép

snufi

Sziasztok!

Veramami, :( !! De örülök h jobban vagy, bár ezt gondolni könnyebb mint megélni.

Szilcsi, de jó h jöttél, és jobban vagy! A picúr bent is fog maradni december végéig! Drukkolok a 4D-hez!

Coca, küldenék egy pocak simit, de most nem szabad simogatni a pocakot! (ezt olvastam)

Snufi, mi van a munkahelyeddel? Megmarad?

Boni, Snufi, Baba, esetleg Coca, talizhatnánk a Nyugatiba is ahol múltkor voltunk! Az nem füstös( bár a másik sem volt az)! És lehetne előbb is ( bár én 5-ig dolgozom), de öt perc alatt ott vagyok! Ez csak egy ötlet! De én csak 11-ig tudok ma netezni!
kata05

Sziasztok! Tegnapelőtt voltam UH-on, érik egy petém a jobb oldalon, ez rendben van. Tegnap viszont voltam a PCT-n (ez az együttlét utáni teszt) , és sajnos ez nem jó. Teljesen le vagyok még most is döbbenve. Úgy örültem a pajzsmirigynek, hogy hátha az a baj, és azon hipp-hopp gyógyszeresen segítenek, de most kiderült, hogy ez sokkal nagyobb probléma a fogamzás szempontjából (azért a pajzsmirigyemet is kivizsgáltatom), mert ölöm az apa spermáit:(((((( Egyetlen egy sem mozgott már bennem:((((( Úgyhogy most ezt emésztgetem, mert ez azt jelenti, hogy természetes úton nagyon nem valószínű, hogy lehet gyerekünk:(((
zsebi_baba

Szilcsi!
Örülök, hogy jól vagytok mind a ketten. Lehet tudni, hogy mitől indult be?

Veramami!
Sajnálom! :cry: :cry:

Snufi!
Szép ez a kép!

Zsebi!
:( :( :(
szilbee

Hát én most keltem fel...

Talimentő ötlet király. Járóföldnyire bárhová elmegyek - és jó sokat tudok ám járni! Ez csak Snufinak lesz probléma, mert ő nem egy belváros-fun! :wink:
De nyugodtan menjetek nélkülem ám, oda a kuglizós helyre! Nem akarom én átrendezni a megbeszélt programaot, csakhát ha apa megkért rá, akkor az nekem szent! (És hozzáteszem, részben igazat is adok neki)

Veramami! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Gyere vissza, majd jól helyrehozzuk a lelkedet! És nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy mit beszéltek meg ma lombikügyben! Ugye lányok?
Puszi!!!

Kata! Pocisimiről - hát, ezt ők még nem is éreznék, legalább is fizikailag nem. Amúgy én is olvastam, de nem tartom túl tudományosnak.
Gabyt kihagytad!

Zsebi! Szerintem ez a PCT egy nagy kaki! Bővebben is kifejtem, ha kéred, csak most ezt gyorsan el akarom küldeni, hogy Kata még olvashassa!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Igen, kérem!!!!!:)))
zsebi_baba

Jó reggelt!

veramami: sajnálom :cry: :cry: :cry: drukk a mai megbeszéléshez++++

szicsi: örülök, hogy jól vagytok. :wink:

zsebi: fel a fejjel!

rólam: kezd lassan múlni a köhögésem. még köhögök, de már javuló tendenciát mutat. tegnap délután bejelentkeztem jövőhét hétfőre fogorvoshoz.

kati
katica30

Zsebi!
PCT:
1. Sosem értettem, hogy mi jelentősége van annak, hogy 8-10 óra múlva van-e élő farkincás a hüvelyben. A hüvely rendkívül savas, ezek a kis ge....ik meg a lugos környezetet csípik. Naná, hogy elpusztulnak!
2. Az a stramm kis farkincás, aki túlélte a hüvelyben ennyi ideig, az meg szégyellje magát, hogy ott lustizott eddig, amikor neki már rég a petédnek kellett volna udvarolnia, hiszen ő olyan fas..a gyerek, hogy túlélőnek számít a természeres szelekció folyamatában.
3. Kb. 15-20 perc múlva (átlagosan ennyi idő, míg elfolyósodik az anyag, és megindulhatnak a méhüreg felé) a nagyon ügyik már elkezdik átküzdeni magukat a méhnyakon, és ha bejutottak a méhüregbe, ott már kiválóan érzik bagukat, mert már nincs ez a savas közeg. ...és gondolom röhögnek a markukban, hogy a hüvelyben maradt társaik így jártak.
4. Én dokim szerint semmi értelme! És az ő szava sokat ér ám! :lol:

Helló Kati! Örülök, hogy gyógyulsz!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
A nagy munka hevében :wink: :lol:
rátok néztem gyorsan, hogy mi a szitu!

És felvetődött bennem a kíváncsiság a pocisimi iránt! Most mi van??? Miért??? Vagy egyáltalán miiiiii?
:oops: :D

Kép
bettike
Eger

El tudjátok dönteni 14 óra előtt hogy mi van? ert utána már nem tudom olvasni!

VAra :cry:
Vendég

Sziasztok
na van egy percem. nekem jó a nyugatinál tali :-) közelebb van :-)

Veramami :cry:

Megyek ebédelni, pusza
gaby25

Akkor talizzatok a Nyugatinál, az közelebb van mindenkinek. Majd legközelebb talán én is megyek. Puszi:

snufi

Elindultam vérvételre, remélem nem leszek rosszul.

snufi

Ááááááááááá! Menjetek már oda, ahová terveztétek. Nekem nem gáz, miattam ne variáljunk. ...meg amúgy sem reagált senki!

Kép
zölddisznó

Tesó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nekem jó a pólus is, csak Andinál vannak az utalvány! ő meg nem reagál! pedig jöhet munka után!
Vendég

Döntöttem! Én csak a jövő hetire megyek! :lol: Így kénytelenek lesztek oda menni! :wink:

Kép
zölddisznó

Nekem ma mégsem jó, legyen a jövő héten.

babaimádó
Kép
babaimado

Itt vagyok,csak be vagyok havazva.

Ha kell az utalvány,akkor futárral el tudom küldeni bárhová.
Adom a számom priviben,és mondjátok hova küldjem.
vedresandi

Ha lesz jövőhéten tali, arra én is tudok menni.

csak addig meg ne haljak, mert nagyon pocsékul vagyok :cry:
surmi
kockasfulunyul

Mid pocsék, Snufi?

Kép
zölddisznó

NA ez tényleg nagyon jó, hoyg emiatt lemondtam a másik programom. :evil:

Snufi sem jön, baba sem, Zöldi sem, Andi sem, Én sem.... ez avn!

TALI HIVATALOSAN LEFÚJVA!
Vendég

Boni! Ne dühöngj, mással is előfordult már, hogy közbejött valami, és le kellett mondania.
Zöldi azért nem megy, hogy tudjatok menni a tekézősbe!

Kép
zölddisznó

nem dühöngök ám, de senkinek nem jó, így megyünk akkor, amikor mindenkienk jó! kata, gaby Én lennénk csak mert más nem ér rá! azért írtam. KAtának meg szóltam :lol:
Vendég

Sziasztok!

Sajnos csak most érek rá írni, ezért sokaknak csak most reagálnék ha nem baj. Azért örülök, hogy két reagálásom között azért van aki elment, de aztán visszajött. (Kata, Katica)

Veramami :cry:
Baba :cry:

Coca természetesen nektek nagyon szurkolok és szerintem is vigyázz magatokra ne menj messzire :wink:

Rólam: Még mindig nem jött meg pedig már 26 napja hogy műtöttek nem tudom mikor áll vissza a szervezetem, dokihoz megyek pénteken majd talán többet mond. Most ezerrel fogyózok, szeretnék leadni 10-kg-t és utána elkezdeni újra a babaprojektet. Párom is kezd már kicsit rendbe jönni és megigérte, hogy ha még egyszer kismami leszek amíg nem tuti (12 hét) addig nem mondja el senkinek. Mivel apukám is igen pletykás elmondta mindenkinek, hogy terhes vagyok, de azt persze nem, hogy már nem vagyok az. Kicsit kellemetlen (majdnem sírok) amikor rákérdeznek, hogy hogy vagyunk. Hát jelentem még egy kicsit szarul.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Az jó, ha nem dühöngsz, mert nem egészséges ám!

Tesztek lassan gyűlnek. Még csak 70-re van igény :cry: Vigyetek a barátnőiteknek is! :lol:

Kép
zölddisznó

Szánom bánom bűneimet,de én előre nem tudom soha,hogy mikor végzek.
:( Én majd nem ígérek semmit,és meglepetést okozok,ha kell!!! :wink: :lol:
vedresandi

Andi megbocsátottam!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?