Sziasztok!
Csak gyorsan kimásztam az ágyból kicsit, bekukk, megkérhetek valakit, hogy priviben írjon nekem összefoglalót az elmúlt két hét fontos eseményeiből?
Nagyon kíváncsi vagyok mindenkire, csak annyira zizi vagyok a seduxentől meg a rengeteg gyógyitól, hogy a pulcsira pl közöltem az anyukámmal, hogy az gardróbnyakú és nem értettem, miért nevetnek ki...
Összekeverem a napokat, a dátumokat, szóval zizitop vagyok Ceni Bogija után szabadon.
Hazajöttem anyuékhoz, lakásunk otthon szétverve, ősrobbanás, párom tiszta kész van, most mindent neki kell intéznie szegénynek. Minden nap be tudok nézni egy picikét, amíg tesóm suliban van és nem keményedek.
Ja, tickeremet visszavettem picit, most a kórházban is a kiskönyvemben levő január 4-et nézték, hiába mondtam, hogy az dec. 31., mert hamarabb fogant, mint a 14. nap...
Ésssssssssssssssssssssssssss... október 16-án megyünk Kecskemétre 4D-re!!!! Persze még a dokibácsi jóváhagyása kell hozzá, meg az, hogy addig ne nyíljak tovább, de nem lesz baj, tudom, érzem.
Nagyon köszönöm az aggódást és a drukkokat, jólestek iszonyatosan, az sms-ek is nagyon-nagyon, millió puszi érte nektek!!!
Puszi nektek, holnap bekukk!