Sziasztok!
Nem voltam eltűnve, csak dolgoztam.
Ma haza szerettem volna jönni 3-kor, erre most értem haza.
Na, ezért iratom majd ki magam betegállományba.
Azért akarok elmenni orvoshoz, mert a múlkori terhességnél nem mentem, csak 6 hetesen, amikor elkezdtem barnázni. Akkor csinált uh-t az orvos, látszódott is egy szép 6 mm-es babóca, meg adott progit, hogy valószínű, hogy progi hiány miatt van barnázás. Három hét múlva kontroll uh és baba nincs sehol. Lehet, hogy nincs a kettő összefüggésben, de bennem felmerült, hogy későn kezdtük el a progi pótlását, amikor már késő volt. Meg akkor is el akart küldeni betegállományba, de én hőst akartam játszani és nem mentem. Na, most nem leszek ilyen balga. Most itthon szeretnék lenni egy kicsit és időben elkezdeni a Duphastont. Egyébként ilyenkor nem szokott megvizsgálni, csak uh. Rákszűrésem most volt márciusban. Akkor is meg kell csinálni még egyszer? Meg azt is mondta az orvosom, hogy szeret minél korábban csinálni egy uh-t, mert lehet látni, hogy a petezsák a méhben van-e, mert a méhenkívüli terhességnek egy darabig nincs semmilyen tünete, aztán ha van, akkor már rohammentő kell.
Összegezve: be van sózva a fenekem, minél hamarabb szeretném tudni hogy minden rendben.
Egyébként egyetértek Jucával: ha a vizsgálattól vagy az uh-tól elmenne a baba, akkor már elment volna a hétvégén apától.
Többször is.
A párom meglepő módon nem fogadta ilyen kitörő örömmel a hírt. Rá is kérdeztem, hogy mi a baja, hiszen tudta, hogy min ügyködünk, nem titokban, őt kijátszva estem teherbe. Erre azt mondta, hogy most döbben rá, hogy nincs még anyagilag felkészülve a gyerekre.
Kértem, hogy ezt magyarázza meg. Mondta, hogy le kell cserélni az autót egy kombira, meg kell venni egy nagyobb lakást, sőt inkább házat, mert nem férünk el. Hozzáteszem van egy öt személyes autónk és egy három szobás lakásunk.
Most próbálom megértetni vele, hogy egy kisbabának elsősorban szerető szülőkre és érzelmi biztonságra van szüksége, egyáltalán fel sem fogja, hogy milyen autó van a feneke alatt és, hogy hány szoba van a lakásban, de még csak azt sem, hogy milyen ruha van rajta, turkálós vagy márkás. Amikorra ez már számít, addigra már úgyis újra dolgozni fogok, tehát megint nem lesz gond. De azóta is csak ezt az autó dolgot hajtogatja.
Szerintem csak szimplán szeretne egy új autót és most a gyerekre fogja.
Juca! Elküldöm neked a képeket és te ügyesen felrakod. Ha apára várunk, eltelne egy kis idő.
Anna! Vigyázz a kutyusra, mert még a végén onnan lesz hamarabb család bővülés, nem tőletek.