Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsu!

Lassan nekiállhattok a Tirza-hadműveletnek! :lol:

Mimi!
Hát jókat olvasgatsz Te is, jól belenyúltál!Az,aki ezeket a sorokat írta, írt már egyebeket is, nem olvastad????Nem érdemes foglalkozni vele.Szerintem is épp az ellenkezője igaz:Annyira gyakori a vetélés, hogy ha egyszer fordul elő, nem csinálnak belőle nagy dolgot.

Az ismerőseim 99 %-a nem kutatja, hogy miért történt.Az, aki ide ír, elgondolkodott a dolgon,éppen ez hozott össze minket.Szerintem sokat tudunk segíteni egymásnak! Én legalábbis úgy érzem, hogy rengeteget köszönhetek itt a lányoknak.
Mert lehet, hogy tényleg van oka, olyan, ami egyszerűen kezelhető.Itt egymást buzdítjuk a kivizsgálásokra, drukkolunk egymásnak, és ez annyira jó!!!

Reggel amint felébredtem, kapcsoltam be gyorsan a gépet, hogy mi van Montival, és még a szemembe is könny szökött, ahogy olvastam a jó hírt!
Mi tudjuk igazán, mennyi küzdelem van a két csík mögött!

Juca!
Mindenki kap zebrát hasonló esetben???Vagy gólyát?

Monti!
Hol vetted a kétcsíkos tesztet? Igaz, van itthon kettő is, de inkább vennék én is tutit...

Lina!Várjuk meg egymást a teszttel!Nekem pénteken kell nem megjönni ha 26 nappal számolunk, de ez csak mostanában van így, műtét előtt 28 naposak voltak a ciklusaim.Ha azt is kivárom, az vasárnap, aztán hétfőn úgyis október lesz...

Képzeljétek, a következő "tervezett" (vagyis remélem, már nem lesz rá szükség) pém napján lesz az első házassági évfordulónk, meg a névnapom, és párom éppen nem lesz itthon!De majd hétvégén mindent bepótolunk, csak a pét nem tudjuk.De arra úgysem lesz már szükség. :wink:

Most meg itt van barna, nem tudom, mi a fenének jött, menjen innen...
Vendég
 


luca,
annyira nem ástam bele magam a topicba, most először néztem be oda, és az első két perc után ezt láttam...na mindegy. Nem megyek oda, az bizti.


Kép ilyet elfogadnék
zmimi
 
 


na jóóó, kevésbé rózsaszín/habos is jöhet! :lol:


Kép csomag

Kép ez is egy csomag, ilyet szívesen kapnék...
zmimi
 
 

 
 

Mimi!

Utálom az ilyen statisztikákat! Nézzünk másfélét! Van két szép fiad, akit sikeresen kihortál! Máris jó irányba dől a mérleg nyelve! :wink: Persze itt vagyok én, akire tök igaz amit írtál, de jó dokim van, aki tudja, hogy a következőnél mit kell tennünk! Nekem a 3 közül bármelyik bébi megfelel! Bár a fekete fehérbe máris szerelmes lettem! :lol:

Jajj a Jónás! :lol: Inkább nem írok semmit! :lol:
Vendég
 


Luca!

Igen. Miért nem szeretnél? :wink: :lol: Ez amolyan grátisz. Zebra a két csíkért, gólya az orvos után. :wink:

tjuca
 
 


Grönland!

Bocs, hogy ezt mondom, de a méhszáj elégtelensége és a korai vetélés egy kicsit/ nagyon más ebből a szempontból.
Neked biztosan egészséges lurkóid lesznek, "csak" vigyáznod kell, hogy ne akarjanak túl korán megszületni.
A habituális (gyakran zsinórban három) vetélésnél már nem lehet letudni annyival, hogy ja így járt (még akkor sem, ha hazudozó írta).Ettől függetlenül van olyan orvos, aki két vetélés után még vár-> tapsra, vagy egy következőre. :evil: :cry:

tjuca
 
 


Csajok!

Én most Kubába akarok menni, lefagy a lábam. :? Mondjuk a reallitásérzékem konvergál a nullához. :lol:

tjuca
 
 


Juca!

Persze tudom, de nagyon összetett vagyok! Volt egy 8 hetes, ki tudja mi volt az ok! Aztán egy 18 hetes, elfolyt a magzatvíz és egy 19 hetes ahol kinyílt a méhszáj! Tehát nálam is lehet még korai vetélés, mert egyszer már volt! De nem lesz! Nem is szabad ilyenre gondolni! Ez elsősorban Miminek szól! :wink:
Vendég
 


Juca, azt elhiszem, hogy szeretnél odautazni.
Én is :wink:

Bár én ma beérném azzal is ha nem lenne hányingerem, napok óta újra van :? Tudom hogy ez bizonyos szempontból jó, de már úúúgy unom.

És ma egész szép napos idő van, a férjem most ért haza, gyorsan el is vitte bicajozni Petikét.
Egyiknek sem árt a jó levegő.

Nekünk ma van a házassági évfordulónk, a 2.
Igeeen, jól számoltok ha Peti 2 év 9 hónapos, akkor bizony ő előbb jött, mint a házassági anyakönyvi kivonat. De nem ez számít.
Peti 9 hónapos volt amikor végülis összeházasodtunk. A szertartást jól végig is sírta.


Monti, mikor mégy dokihoz?

Mimi, cukik a képek!
Vendég
 


Kacika!

Gratulálok!!! Nagyon boldog ünneplést kívánok! Kép

tjuca
 
 


Juca!
Igen, szeretnék zebrát, meg gólyát is, meg olyan szép babát is, amilyeneket Mimi küldött...ja, meg Kubába én is szeretnék menni! :lol:
Asszem pillanatnyilag mást nem akarok...

Ma agyon takarítottam magam, szabin vagyok.Visszatért belém az élet.Majd holnap a munkahelyen biztos megint leeresztek.Nem jó egyhelyben üldögélni egész nap.Itthon jobb, az biztos.


Kacika!
Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

Ide is küldhetnél egy kis hányingert, én kiegyeznék vele!
Vendég
 


Juca, köszönjük, nagyon aranyos vagy!

Először foglalni akartam asztalt, aztán főzni akartam, az személyesebb, de tegnap anyu szülinapját ünnepeltük és annyi kaját kaptunk, hogy nem főztem mert csak kidobtuk volna, azt meg úúútálom-mármint ételt kidobni.

Úgyhogy este valami kis csendes, szolíd ünneplés lesz :oops:
Vendég
 


Juca, köszi :lol:
Vendég
 


Mármint az előbb Lucát akartam írni :oops:
Vendég
 


Monti! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D


Zsuzsu! Szép helyeken voltatok, és Ábel is csak úgy sugárzik az örömtől!!! De mennék én is! Az a kis mosás meg vasalás... Akkor is megérte!!!!
Nálam piri vendégeskedik épp.

Juca! Nem semmi miket ki nemtalálsz abba a listába! Minden tiszteletem a tiéd, hogy pepecselsz vele! 9 nap felett tényleg nem ok piri, ha még erős is, akkor pláne nem! Ha tovább tart akkor doki!

Luca! Drukk, hogy barna melegebb éghajlatra húzzon!!!

Kacika! Boldog évfordulót! Remélem már tényleg elmúlik ez az undok hányinger, azért kijár, hogy élvezd is a babásságot!!!

Zmimi! Szerintem se adj az ilyen írásokra! A következő baba egészséges lesz és punktum!

Linacska! Nem könnyű viszarázódni a munkába! Reggel sírt Lili! Nem azt mondtad korábban hogy azért pityergett mert haza kellett jönni?

Mindenki így megfázott ebben az időben?? Nekem kutya bajom, pedig tavaj átlagban minden 3. hónapban náthás voltam.... Persze nem is szedtem vitamint....

Kép
kislibus
 
 


Sziasztok!

Jajjj, olyan jó, hogy ennyit gondoltatok rám!!! :lol: Nekem nem sok időm volt töprengeni, dolgoztam. Azért bevallom őszintén, egy kicsit meg vagyok ijedve. :lol: Egyszerűen még elhinni sem akarom, hogy másfél év után tényleg zebrás tesztem lett. Mit is kell ilyenkor csinálni? :oops: :lol: Na, azért vettem két újabb tesztet, egy szuprérzékeny-szuperdrága Clearblue-t, meg egy Corax-ot. Holnap megcsinálom a szuperérzékenyt, nem csak halvány csíkot szeretnék látni, hanem egy tuti erőset. Na, akkor talán elhiszem végre mi is történik velem. :lol: Orvoshoz majd jövő héten megyek, akkor már uh-n is lehet látni valamit. És megbeszéltem a főnökömmel, hogy elmegyek betegállományba pár hétre. Elengedett. Rámfér egy kis pihenés.

Kacika! Sok boldogságot nektek!

Mimi! (A fenébe, ma is elfelejtettem a mailt küldeni! :twisted: :oops: ) Az a lány, aki ezt írta, szerintem nem normális. Én olvastam a korábbi hozzászólásait. Vicc az egész. Nehogy komolyan vedd!

Zsuzsu! Irigyellek a nyaralásért. Ábel milyen jó barna lett!

Juca! Akartam már többször kérdezni, hogy Kinga elindult már?

Na, most megyek enni. Köszi mindenkinek mindent! :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Montana!

Lebukott a kisasszony. Zugjáró. Tökéletesen jár, de csak dugiban. :shock:

Áruljátok már el, ki ez a csaj? Nehogy én is belefussak...

tjuca
 
 


Libus!

Lemaradtam, milyen lista?

tjuca
 
 


Kislibus,
nem, hazafele soha nem sírt még Lili, csak tovább játszik, magyaráz, elkönyveli, hogy ok, anya megjött, de azért ő még játszik tovább.
Amúgy már nem sír reggelente, még azelőtt bemegy a terembe, hogy én elmennék.

Luca,
rendben, megvárlak :D Bár megígértem anyunak, hogy senkinek nem fogom elárulni, ha baba van (még a fórumon sem), mert a vetélés őt jobban megviselte, mint engem, és azt kérte, hogy csak akkor mondjam el, ha már biztos (40. hét? :D ). De hogy azért ne írjam meg a fórumon, nehogy mástól visszahallja. Úgyhogy Kacika tiltva lesz, mással meg biztos nem találkozhat. De Kacika meg úgysem tudja ki az anyukám :D Amúgy a lakóhely szerinti topicból több mindenkit ismer.
Amúgy Lilinél majdnem a nőgyógyász buktatott le. Ki akartuk várni az anyák napját, de pont nem voltunk itthon, úgyhogy elmondtuk rögtön. Még szerencse, másnap bement hozzá a nőgyógyászom, majd úgy köszönt, hogy Gratulálok nagymama! Tiszta ciki lett volna.

Abba bele se gondoltam, hogy mi lesz, ha tiszta hányingeres leszek? Hogy fogok dolgozni járni? Csak karácsonytól tudok táppénzre menni...
Hú, ezt most totál úgy írtam, mintha legalábbis már terhes lennék...

Juca,
A melegebb éghajlatot én is el tudnám képzelni.

Képzeljétek, kettesben vagyunk itthon, Lili hétfőnként nagymamázik, és tudjátok mit csinál a férjem? Alszik!!!!!!!!!!!!!
Hú, néha azért kiakadok, hogy 37 éves ember, és mindentől elfárad, nincs kedve dolgozni, itthon is csak szétpakol, én 6-szor annyi mindent csinálok, most már ugyanúgy dolgozom, plusz tréninget vállalok, gyereket nevelek, ellátom..., most is 9-re értem haza, tök beteg vagyok, ő meg "csak" dolgozott, na jó, meg kimosott, de ő már kidöglött. Normális ez? Mi lesz 60 évesen? Vagy ez kell a 240 millióhoz? Na mindegy, amúgy szeretem ám, csak ez most kijött :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Jelentem a mai tesztem tuti erős, határozott, egyértelmű, mindenkétséget eloszlató POZITÍV! Oké,tudom, ti már tegnap is tudtátok, de nekem kellett ez a második teszt is, hogy tényleg el tudjam hinni. :lol: Egyébként én sem szólok egyelőre a családnak, csak agyon aggódnák magukat. A munkahelyemen szóltam egy embernek, aki át fogja venni a munkámat, meg a főnökömnek, meg elmondom még ma a legjobb barátnőmnek és tudjátok ti. Szóval egy elég előkelő társaság tagjai vagytok. :lol:

Juca! Ha elolvasod a "pozitív tesztek" topik utolsó 3 oldalát, rájösz magadtól is. :roll: Szerintem érdemes. Ha a türelmesebb típusba tartozol, akkor nem felidegesíted magad rajta (ugye Grönland? :lol: ) hanem jókat fogsz nevetni. :lol:

Most, hogy a Closti ott pihen a polcon eszembe jutott, hogy mi lehet Pinkinével. Hahó Nájki, merre vagy?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


hát Monti, ha nekem minden igy bejönne, akkor lehet lottóznom kellene? :wink:
Vendég
 


JÓ REGGELT KÍVÁNOK! ébredni kééééne mááár...


Monti! Olyan jó, h sikerült nektek! Küldök egy babót, csak neked!

Kép \"Monti-baba\"


Na, ma jelentősen jobban érzem magam,

de lehet, h a 2 kihagyott nappal elbaltáztuk az e havi baba-ügyet...

Most már bánom, h nem méregettem a hőmet, akkor legalább aztat tudnám, volt e PÉ... bár a nyálkám afféle volt tegnap...

Végül is van némi esély, mert előtte 2 nappal voltunk együtt.

Na, jó, lekattanok erről a témáról... :roll: mert a végén persona non grata leszek itt , mint a hibbant csaj a "+teszt"-es topicról! :lol:
zmimi
 
 


Úgy látom Eszti nem csak engem készitett ki, én lehet 5 percre nem biznám rá a gyerekemet! :? És neki most jön a 2. baba
Vendég
 


Ahá!

Hát ő. Ja ő nem hazudozik, egyszerűen csak sík hülye. Már bocs.

Viszont engem itt már vágtak meg, de az egy régi sztori, csúnya és hosszú. A lényeg, hogy vakon és naívan bíztam meg vad és idegen emberben. Vígasztal, hogy nem voltam egyedül. Amúgy visszakaptam, ami az enyém, de egy fontos dolgot megtanultam. Gáz, hogy vannak olyan "beteg" emberek, akik egy fórumba beférkőznek, és mániákusan hazudoznak, és megvezetik a normális embereket. :-(

Eszti asszem más kategória. Könnyedebb műfaj, ha lehet ilyet írnom.

Amúgy meg el tudom képzelni, hogy ilyet mondjon orvos. Az első vetélésemnél a kezdetekkor a SOTE-n voltam, ahol teljesen tömören megkérdezte a krapi, hogy meg akarom-e tartani. Majd elküldött UH-ra, azzal mentem be, hogy vérezgetek. Utána két irinyó pirinyó petezsákot láttak. Erre a krapi. Hát ahogy nézem nem túl fényes a helyzet, lehet megmaradnak, de erre nem sokat adnék, lehet egy lehet egy sem lesz ebből. Hát kicsit a padlót fogtam, nem a tartalommal, a formával volt bajom. Nos ő mondott már olyat, hogy két-három vetélés lazán belefér egy nő életébe. :shock: Mondanom sem kell, mint tüzes nyíl lőttem ki magam a rendelőjéből és vissza sem néztem.

Amúgy kár, hogy az a topik elment csevegősbe, meg Eszti baromságaiba, mert én azt szerettem, hogy ott az a sok teszt, és pusztán nézelődni tök jó volt.

Monti!

Fú lesz az még erősebb, de most már ne tesztelj OKÉ? Ha nem tudod lekicsinyíteni küldd el nekem a telekes.judit@gmail.com címre, lekicsinyítem, és visszaküldöm, vagy felrakom, ahogy szeretnéd. Szeretnék már két csíkos tesztet látni.

Délelőtt klubba megyünk. Szép napot mindenkinek!

Pusza:

Juca

Ja és juppié, ma tiszta fehér bugyóval keltem. Így a 9. napon gáz, hogy már ennek is örülök, de ez van. Igaz most meg Kofa van dögrováson... Muppet Show :lol:

tjuca
 
 


Sziasztok!

Monti!
Lécci fotózd le a tesztet (nem mintha nem hinnék Neked), de olyan jó látni és örömködni :D :D :D :D

Most lehet rám haragudni, de az a véleményem, h nem kell elkapkodni a dokilátogatást. Örülni kell, szokni a valóságot. Biztosan más mindenki élete, de én hallottam olyat, h valaki az orvosi vizsgálat miatt vetélt el. Ez persze egyedi eset, de én óvatos lennék. Az is igaz, h én könnyen beszélek, hiszen van egy fiam...

Juca!
Ha jól olvastam, úgy tűnt , h Kingatesó és aztán mégis megjött?? Fujjjjjjj, útálom az ilyet! Együttérzésem!!!
Szeretnék képet "zugjáróról"! :D :D

Linácska!
Megértelek, h kissé kivagy, de tarts ki! Minden pasinak vannak nehezen elviselhető dolgai, de tudod, tolerancia..... Én azon akadok ki, h férjecském tévénél szeret aludni, engem meg zavar a fény........[size=12]Kompromisszum: megy a tévé és kész, anyus aluggyá, vagy ha nem tudsz, nem vagy elég fáradt....... [/size]:lol:

Ciovó szigetre Trogírból csak egy hídon kell átmenni vagy kompozni kell???

Kislibus!
Pirihez együttérzésem! Mint irtam én az utazás napján kaptam meg ajándékul. Szerencsére aznap nem volt erős, de a többi napon szenvedtem kissé. Sosem fürödtem meg mensikor, de most a tengert nem hagyhattam ki. Határozottan jót tett a hüvis víz a görcseimnek, noha korábban thermotasakkal melegítettem és az esett jól.

Mik a hírek a körzetedben?? Lasan hozzám is jön az uj, fiatal védőnő, h tájékoztasson a 15 hós szuriról. Nyitott vagyok felé, hiszem, h jól fogunk vele együttműködni, gondolván itt Tirzusra is....

Luca!
Kicsit megkönnyeztem amit irtál Omisról. Nekem is régi vágyam volt eljutni oda, de beletörődtem, h az Isztriára megyünk. AZtán az időjárás miatt az utólsó héten pedzegettem Omist Bencének és yesssss :D női praktika bejött :lol:

Becsüllek a terveid miatt, de hiszem, h hamarosan kopogtat nálad gólyabácsi!!!!

Mimi!
Szuperek a képek!!!!!!!

Az ujakat szeretettel köszöntöm, lassan visszaolvasok és bőségesebb lesz a kommunikáációm.

A nyaralásról annyit még, h csodaszép a Balaton, -a szívem csücske ugye, hiszen ott nőttem fel, -de a tenger teljesen más. Nem kerül sokkal többe , de az élmény feleldhetetlen. A "NAGY VÍZ" SEMMIHEZ SEM HASONLÍTHATÓ. Bolodg vagyok, h láthattam, remélem még eljutok oda. Könnyeztem, amikor jöttünk haza és eltűnt a szemünk elől.

Tirzus jöjjön amikor jönni szeretne, nem akarok görcsölni ezen, de olyan jóóó lenne már megint egy apróság, Ábel nagyon hamar megnőtt. Persze Tirzus után pedig majd a következő után vágyakozom majd :oops: :oops: :oops:

Nálunk nagyon kihűlt a ház, 18 fok van, de fűteni nem akarunk még. Így próbálom becsalogatni a napocskát. Az ujjaim gémberednek, de azért pár kép még....

Kép Nem vagyok szemérmes..

Kép megijesztelek!

Kép kilátás a szobánkból

Kép konyhai panoráma

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Juca!

Hurrá, h vége a mensinek! Lapátold össze apát, aztán uzsgyiii a rák-bébi! :wink:

Milyen atrocitások értek korábban??? :shock:


Zsuszu!
Továbbra is sárgulunk, h Te barnultál... :D

Monti! Érzel vmit???
zmimi
 
 


Mimi!

Rörviden: pénzt kért kölcsön, amit nem önszántából adott vissza. Annyira azért nem volt agyafúrt, hogy ne az igazi nevét adta volna meg. Pechére pont abban a suliban dolgozik Hatvanban, ahol az egyik legjobb ismerősöm az iskolaigazgató helyettese. Nos amikor megemlítettem, hogy beszélek vele, na akkor elgondolkodott. :-(

Persze most mondhatjátok, hogy lehettem naív, meg liba, de másnak is segítettem már, és azt hiszem fogok is. Ez az eset nem engem minősít. Csak ez a lány belémültette, hogy legyek meggondolt, és talán többet hezitálok, és lehet a "késlekedésemmel" fogok hibázni, mert nem bízok annyira másokban. Nehéz ügy, de azt hiszem bennem még mindig az maradt, ha nekem nem segítettek volna nehéz pillanataimban néha idegen vagy éppen égből pottyant emberek, az hogyan esett volna. Így inkább én is igyelszem segítnei, még ha bele is futok egy-egy szemétládába. Ez most zagyva lett, de remélem érthető, amit írni akartam volna. Az tény, hogy a direkt anyagi helyett mindig alternatív megoldást keresek.

Zsuzsu!

Örülök, hogy ennyire feltöltődtél energiával.
Sajna mostanában nem fényképeztünk. okt. 6-i hétvégén megyünk a Kofa giimis osztályával "osztálykirándulni", majd akkor lesznek képek.

Tábla:
Kép

tjuca
 
 


Juca, döbbenten olvasom hogy hogyan jártál, de örülök hogy az ügy nem vette el teljesen az emberekbe vetetett hited.

MOnti, örülök hogy erősödött, fog is még. Én 3 tesztet csináltam mire talán elhittem amit látok.

Zsuzsi, nagyon szépek a képek, írigykedem :wink:

Melinda, nem ismerem tényleg anyukádat, de, tőlem nem fogja senki megtudni, ugyanis 2 ember tudja hogy én itt fórumozgatok, de nekik sem szoktam elmesélni hogy konkrétan hol, kikkel, és milyen témában, (nem is nagyon kérdezték még) szóval továbbra is lakat a számon :lol:
Vendég
 


Juca!

Rém, h mik /kik vannak, és mire használnak ilyen portálokat... na, de ebben a csodás világban élünk.
Azért jó, h óvatosabb vagy. Te nincs egy kis apród..?? :wink:

Kacika!
Hihi! Én is ellőttem vagy 3-4 tesztet, pedig hát készültünk a babára. De akkor mikor nézi az ember, mégis olyan hihetetlen.

Monti!
Tényleg, tégy a kedvünkre, engedj a tömegek nyomásának, rakj föl képet a síkjaidról! Had sóvárogjunk hasonló után!
Apa reakciója???
zmimi
 
 


Mármint ANNO pazaroltam a teszteket.

Nehogy vki 1/2-re értse. Nem most!!!

Majd 2 hét múlva akarom újból gazdagítani a tesztgyártók pénztárcáját... :lol:
zmimi
 
 


Sziasztok!

Kacika!
Reggel má nem jutottakm el odáig, h Neked is irjak...BOCSIIII!!!!!

Hogy vagytok???????

BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT NEKTEK!!!!!!

Tényleg ki hogyan ünnepel évfordulót??

Nekünk is részt vett a fiunk a házasságkötésünkön, dec. 16-án volt, Ábel épp 5 hónapos volt akkor. Ő volt a díszvendég, lekötötték a fények és a tanum kislánya... :D :D :D Íme...

Kép

Mimi!
Gyógyulást Neked!!! Mi 2 éve Zadarban voltunk, utánna fogant meg Ábel. Előtte volt a vetélés....Így vagy úgy, az én fiam is kapcsolódik a tengerhez és angyalkababám is.

Juca!
értettem, jó bulit Nektek!!!
Hajrá Kingatesó!!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Zsuzsu!

Nálatok mennyivel a vetélés után jött Ábel?
zmimi
 
 


mimi!
Vetélés: 2005.03.19 volt.

Ábel előtti utolsó mensim 2005. 09.27.

Ábel 2006.07.13.


még egy kép, a háttérben Brac sziget. Ábel egy vizimentős magaslesnél áll, sokszor ideszökött és táncikált, mint egy go-go táncos.. (természetesen kavics a kézben...:oops: :oops: :lol: :lol:

Kép Pocak Jánosom

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Tényleg nem kell elkapkodni a dokilátogatást, de szerintem a mi esetünk nem egyszerű, ezért érdemes időben ha mást nem tanácsot kérni! Tavaly engem sem akart megvizsgálni a doki, nehogy baj legyen ,de mivel csak 4 hetes voltam és csak a teszt bizonyította a terhességet, nem akart csak úgy utrot felírni, megnézte a méhszájat! Viszont úgy vizsgált, mintha porcelánból lennék, a rákszűrést is addig halogatta míg lehet! Tehát tényleg nem alaptalan a félelem!

Juca!

Már én is jártam hasonlóan. Küldtem valakinek csomagot, de annyi emberség nem volt benne, hogy felvegye a telefont, mikor érdeklődni akartam, hogy megkapta-e! Nem vártam köszönömöt, semmit, de jól esett volna ha értesít, hogy odaért-e a csomag!

Monti!

Hogy telnek a kismamis napjaid? :wink:

Ja igen Eszti! Hát nem egyszerű eset! Nálam kiverte a biztosítékot a csaj, de mensis napjaim voltak, így ráfogom arra! :lol:
Vendég
 


Csajszik!

Azért szokták mondani, hogy óvatosan vizsgáljon az orvos, DE, akinél nem ez a probléma-> ugye szerelmeskedni is lehet, az meg azért egy kicsit intenzívebb, mint egy uh. Ha valaki egy orvosi vizsgálattól elvetél, ott vagy baromarc az orvos, monnyon le, vagy szvsz anélkül is megtörtént volna a baj. :cry:

Montana!

Majd okosan döntesz, hogy mikor menj. Nem féltelek. :wink:

Mimi!

Azért annyira nem apró pénzről volt szó elhiheted. Pár százasért, vagy 1-2 ezer forintért nem csinálom végig, amit végigcsináltam. Ja és a másik lány nem kapta vissza a pénzét sajna. No de spongyát rá.
Amúgy azóta kaptam levelet, amiben egy másik topikot említettek, ahol a lány "terhes lett" még meg is "szült" csak éppen kiderült, hogy akinél állítólag szült, az a nő nem is ismeri, soha nem is látta. Erre mondom én, hogy beteg.

Remélem ide nem férkőzik be egy Münchausen sem, egyrészt mert jó a banda, másrészt meg mert kényes a téma, és kiebrudaljuk. :roll: :shock: 8)

Eszti mint említettem szimplán nem százas, sajna nagy az Isten állatkertje. :twisted: :twisted: :twisted: De nála nem érzem a megvezetést. A maga módján szórakoztató, és ugye nem vagyok a férje. :wink: 8)

tjuca
 
 


Juca!

Az "aprót" poénnak szántam, nem az összeg nagyságát firtattam vón...

Monti! De nagyon el vagyol te tűnve!

Kertészkedtem egész du. De maradt holnapra is.
Hagymásokat+évelőket ültetgettem kis kertembe. :D

A kutya (nem nyúl! Juca) persze ott tüsténkedett. Egyből kiásta volna, amit én éppen el.
zmimi
 
 


sziasztok csajok!
húú, nagyon kevés időm van olvasgatni --- tegnaptól újra ezerrel suli...ááááááááá

Monti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Óriási gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
húúúúúúúúúúúúú, de irigy kezdek lenni!!!!! :shock: :lol: :shock: :lol: :shock:

Ma is, tegnap is volt kutyisz sétiztetés...Tegnap gombát is szedtünk... De teljesen be van dilizve, ha nősténnyel találkozik.. Ma alig hallgatott ránk. Kész csőd volt. Az ösztönei elég jók... :oops: :lol:

pszi!
anna
madaran
 
 


Juca :lol: :lol:
angyalkát kaphatok??????????
képzeljétek, egy éve ilyenkor láttuk először uh-n... :cry:

tudom, hogy csak :!: előre nézünk. Igaz?
a
madaran
 
 


Hú de betermeltetek!

Hihi! Ez az Eszti muris, de Jucával értek egyet.

Monti! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

No. az UH után egy egész oldalt tele rakok neked!

Juca! Hogy valaki képes elhiteni, hogy vetélt, szülni fog, terhes stb!? :shock:

Képzeljétek két napja azt álmodtam 2 napig, hogy szoptattam a babámat! Olyan rossz volt felkelni! :cry: :cry:

Zsuzsu! Bőszen sárgulok a gyerek miatt is, meg a tenger miatt is!
Körzetbe?? Tyuhú! Azt nem akarod tudni!!! Ha nem leszek egy éven belül terhes akkor más állás (és más foglalkozás) után nézek!!! Hogy a gyámügyisek mit össze vacakolnak! Képzeljétek el pl, hogy a lakásotokban 15 fok van, mit adtok a gyerekre? Természetesen vastag pulóvert, nadrágot, zoknit. Mit adnak itt??? Pizsamát, zokni nélkül és slussz poénként ebben a "ruházatban" jön ki a gyerek az utcára a sárban dagonyázni.... Gyámügy reakciója: Bocs most sietnem kell, ird le és hozd el amit leírtál....
:x :x :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil:

Zmimi! Én meg az ovu teszt gyárókat gazdagítom!!

Linacska! Luca! Most nektek megy a drukk!!!

Kép
kislibus
 
 


Sziasztok!

Nem voltam eltűnve, csak dolgoztam. :cry: Ma haza szerettem volna jönni 3-kor, erre most értem haza. :roll: Na, ezért iratom majd ki magam betegállományba.

Azért akarok elmenni orvoshoz, mert a múlkori terhességnél nem mentem, csak 6 hetesen, amikor elkezdtem barnázni. Akkor csinált uh-t az orvos, látszódott is egy szép 6 mm-es babóca, meg adott progit, hogy valószínű, hogy progi hiány miatt van barnázás. Három hét múlva kontroll uh és baba nincs sehol. Lehet, hogy nincs a kettő összefüggésben, de bennem felmerült, hogy későn kezdtük el a progi pótlását, amikor már késő volt. Meg akkor is el akart küldeni betegállományba, de én hőst akartam játszani és nem mentem. Na, most nem leszek ilyen balga. Most itthon szeretnék lenni egy kicsit és időben elkezdeni a Duphastont. Egyébként ilyenkor nem szokott megvizsgálni, csak uh. Rákszűrésem most volt márciusban. Akkor is meg kell csinálni még egyszer? Meg azt is mondta az orvosom, hogy szeret minél korábban csinálni egy uh-t, mert lehet látni, hogy a petezsák a méhben van-e, mert a méhenkívüli terhességnek egy darabig nincs semmilyen tünete, aztán ha van, akkor már rohammentő kell.

Összegezve: be van sózva a fenekem, minél hamarabb szeretném tudni hogy minden rendben. :lol:

Egyébként egyetértek Jucával: ha a vizsgálattól vagy az uh-tól elmenne a baba, akkor már elment volna a hétvégén apától. :oops: Többször is. :oops:

A párom meglepő módon nem fogadta ilyen kitörő örömmel a hírt. Rá is kérdeztem, hogy mi a baja, hiszen tudta, hogy min ügyködünk, nem titokban, őt kijátszva estem teherbe. Erre azt mondta, hogy most döbben rá, hogy nincs még anyagilag felkészülve a gyerekre. :shock: :shock: :shock: Kértem, hogy ezt magyarázza meg. Mondta, hogy le kell cserélni az autót egy kombira, meg kell venni egy nagyobb lakást, sőt inkább házat, mert nem férünk el. Hozzáteszem van egy öt személyes autónk és egy három szobás lakásunk. :shock: Most próbálom megértetni vele, hogy egy kisbabának elsősorban szerető szülőkre és érzelmi biztonságra van szüksége, egyáltalán fel sem fogja, hogy milyen autó van a feneke alatt és, hogy hány szoba van a lakásban, de még csak azt sem, hogy milyen ruha van rajta, turkálós vagy márkás. Amikorra ez már számít, addigra már úgyis újra dolgozni fogok, tehát megint nem lesz gond. De azóta is csak ezt az autó dolgot hajtogatja. :roll: Szerintem csak szimplán szeretne egy új autót és most a gyerekre fogja. :lol:

Juca! Elküldöm neked a képeket és te ügyesen felrakod. Ha apára várunk, eltelne egy kis idő. :roll: :twisted:

Anna! Vigyázz a kutyusra, mert még a végén onnan lesz hamarabb család bővülés, nem tőletek. :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Monti!
A szeretnék egy zebrát cimű irást, cseréld már le! Mondjuk: van egy zebrám-ra :lol:
Vendég
 


Húúúúúú! Tényleg! Most nem jut eszembe semmi jó. Majd holnap, kipihenten.
montana
 
 


Monti! :lol:

Tégy úgy ahogy jónak látod! Én is mentem időben, mintha kergettek volna! És nagyon jó érzés volt, hogy tudtam, hogy minden rendben, nem méhenkívüli és a gyógyszertől biztonságban éreztem magunkat! Lehet, hogy megcsinálja a rákszűrést, ez is doki függő! De szerintem nem kockáztat és bőven ráér szülés után! Akkor ugyis csinál! Ja, és minnél elöbb menj táppénzre, hogy nyugiban légy! Az most nagyon fontos és persze a sok pihenés!
Vendég
 


Telihold!

Mindig igen érzékenyen érint ez engem... :oops:

De hiába, mert este az uram előadni készült egy konferenciára, ami ma van Debrecenben + őt is elkapta a nátha...

remek!

megírom a "hogyan ne csináljunk gyereket" c. könyvet! :lol:
zmimi
 
 


Gondolatébresztőnek:
Kép Kép

A keresztes a későbbi. Szerintem gyönyörűen látszik már az elsőn is, aminek kell, úgyhogy: Kép

tjuca
 
 


Montana!

Ne légy elkeseredve, szerintem minden pasi hasonlóan reagál. Kell pár nap. Ne félj, mikor már mozog sz@aros madzaggal nem lehet elhúzni a hasadtól.

Mimi!

Beveszel társszerzőnek? Én nem tudom, tegnap este majdnem hánytam fogmosáskor. Kofa Pirinkével... szóval maximálisan idióta hónapnak nézünk elébe.

Kislibus!

Én el tudom képzelni, hogya valaki nagyon régóta próbálkozik, és nem esik teherbe, akkor pszichésen megbillen. :-(Iszonyú hosszú és rögös utak vannak...
A lány ott buktázott, hogy Boross Juditnál "szült", de amennyien szülnek nála, a csajnak olyan jó a memóriája. Meg gondolom azért volt egy-két dolog, ami elméleti volt, és nem gyakorlati, és azon elkezdett a banda törpölni. Nem tudom, én nem írtam arra a fórumra. Én mindenkiről alapjáraton azt feltételezem, hogy az igazat írja, mert miért is ne tenné. De mintlátod van olyan, aki nem játszik tiszta lapokkal. :-(

No mindenkinek szép napot! Már mondjuk a hideg mellé jön az eső is, remek... :twisted:

tjuca
 
 


Madaran!

Kép

tjuca
 
 


Hát, gondolataim ébrednek anélül is... csak mint fentebb írtam megvalósítani nem tudom őket... :lol:

Monti!

Gyönyörű mind a kettő, szerintem az első is tök jó, nem is halvány!

Juca!

Már látom is magunkat, ahogy amerikai -típusú szerzőpárosként mosolygunk a könyv hátsó borítóján, a különféle (de mind +) méltatások fölött! :lol:

amúgy mindig is írni akartam, most lehet, h tényleg nekiállok!
zmimi
 
 


Hú de kihalt minden, zene se szól...!
Hol vagytok lányok?!

Kép ő is egy tünemény...


Ez lesz a mottóm mostantól:

„Ha nem lehet úgy, ahogy akarom, akkor úgy akarom, ahogy lehet.” (Szulák Anditól kölcsönözve..ő pedig nemtom kitől)
zmimi
 
 


Én vagyok, csak már untam, hogy velem van tele a topik. :mrgreen:

Jó a mottó, de én nem vagyok ilyen belenyugvós fajta. 8)

tjuca
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?