Sziasztok!
Hűh, nem győztem olvasni. Most, h 12 hetes nem kicsit elmúltam, jelenleg éppen itt figyel rókakoma, és kínoz
Meg kicsit szédülök is. Vettem ma hazafelé Fruppy gyümölcslevet, sztem vmi új cucc lehet, eddig még sose láttam, de nagyon finom, és tele van gyümivel. Olyan üvegben van, mint a Kubu
Anyósomnak arcüreggyulladása van, pedig jött volna hozzánk péntektől vasárnapig "ittlenni". Hát ezt most halasztjuk!
Na, ennyit rólam.
Patiii!!! Tessék jelentkezni, és mondani, h jól vagy, okés??? Minden rendi? Ez így nem! Bár most legalább egyszerre voltunk nemíró állapotban, de én megjöttem, ami azt jelenti, h neked is jönni kell
Vuduzok neked!!!
Pété! Bár Pumperka már megnyugtatott, azért csatlakozom én is: az első babások (értesüléseim szerint) a 16-18. héten szokták először érezni a babát, de vannak, akik még akkor sem! Meg olyanok is, lsd. pl itt nagyon sokan, akiknek addigra már ezerrel mocorog.
Jim!
Gratula a kisfiúhoz, Mni!
Neked pedig a kislányhoz!!! Megvan a topic első kiscsajszija
Olyan jó nektek, olyan irigy vagyok, én is szeretném már tudni a baba nevét! Legalább egy picivel könnyebb lenne a neves-kérdésünk is
Monácska, Drága! No para, Borsóka rendben van, csak ne érezze, h a mamája tökideg, mert az nem jóó, okés?
Örülök, h töltögettetek fel pocakképeket, nagyon helyes mindenki! Ígérem, hogy holnap már rávetem magam az albumra is, meg a táblábra is, színezek mindenkit, de már hulla vagyok, és képtelen mindenre, csak a pihe-puha ágyikóra vágyom!
Puszi, jó éjt mkinek, és bocsi, ha megint van egy halom hiba a hsz-ban!