Új privát üzeneted érkezett!

CSujzi!

Nekünk nagyon tetszik a Lujza név... Lányomat is ritkán így hívom, szóval lánynévnek nállunk is esélyes :D

Pati!

Hogy vagy? Ugye minden rendben?

Pété!
Nekem annyira szerintem annyira nem jött be a jóga, mint neked, de hasznosnak tartom. Én egy kicsit mozgalmasabb dolgokat szeretem. Persze nem zárkózom el tőle. Lehet, hogy másik oktatónál jobb. Lehet, hogy még kísérletezem...

Tegnap alig éreztem a babát, és abba se voltam biztos, hogy Ő, mert olyan kis halovány volt. Tudja mikor kell anyát megnyugtatni, mert most olyan viháncolás van a hasamban.
:D
Tetszett a reggeli menű szerintem. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka! Sajnálom, hogy Neked nem jött be a jóga, de kinek a pap, kinek a papné. Én napközben elég sokat stresszelem magam, így felüdülés, vagyis nagyon megnyugtató a jógával kikapcsolni....
Úgy irigyellek, hogy Te már érzed a babát! Ugye az nem baj, hogy én még nem? Kicsit aggódom, mert a pocakom sem nagyon nő, még mindig nem híztam egy dekát sem, és a babát sem érzem.... :cry:

Kép
pété

Mni!
Gratulálok a pici lányhoz! Tényleg olyan "elolvadok tőle" jellegű képek... :D Nagyon tündéri!

Kép
pété

Pété!

Az első babánál én is csak a 18 héten éreztem a mozgást és a hasam is csak akörül derengett már valamit. A másodiknál hamarabvb, most méghamarabb, de ez így normális... :D Mindkét gyerekkel félidőig max 2 kilót híztam azt is a 16 és 20 hét között. Most talán egy fél kiló feljött, de attól függ melyik reggel mérem.... :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Köszi Pumperka! Te mindig meg tudsz nyugtatni... :)

Kép
pété

Sziasztok lányok!

Eszter, köszi, hogy emlékeztél a vizsgálatra. Ma jöttem először dolgozni. Szerdán du. 6-ra kellett bemennem a Söfibe. Hatan voltunk egy szobában. Fürdőszobás volt. Hála, nagyon örültünk neki, egyfolytában használatban volt. Éjszaka is váltottuk egymást. Szóval, kérdezted, szerintem nem nagy a változás amióta magánkórház lett, bár nem tudom milyen volt előtte, csak gondolom, nem jobb mint a többi. Hacsak abban nem változott, hogy képzeld, reggelire vajas-SONKÁS zsömiket kaptunk.
Csütörtökön 1/2 10-kor hívtak minket át egy másik szobába, és lassan el is kezdődött a vizsgálat. Végülis kilencen voltunk. Szépen sorjában mentünk be a műtőbe, kijött értünk az orvos, és egyesével mentünk szépen utána. A számomra nem szimpatikus doki volt a vizsgálatot végző doki, bár ott volt a másik orvos is + egy műtősnő, de lássatok csodát, olyan kedves és aranyos volt, hogy egészen megkedveltem. A vizsgálat maga nem kellemes, sőt mondhatnám fájdalmas, de a rövidsége miatt kibírható. Kicsit drasztikusnak tűnő beavatkozás, vagy csak én éreztem így, nem is tudom. Mindenesetre én egyfolytában a uh monitort néztem, közben magyarázták, hogy mit látok. A baba a közelében sem volt a tűnek. Amikor kihúzták belőlem a tűt, akkor arrébb húzták az uh fejét, és a kicsim a másik oldalon volt szépen, nyugiban. Aztán egy óra fekvés mozdulatlanul, majd hozták az ebédet. 2 óra körül hívtak minket a zárójelentésért, megkaptuk a szükséges jótanácsokat, információkat, aztán mehettünk haza. 2 hétig nem lehet szex, nem lehet cipelni, emelgetni, hosszú gyaloglásokat csinálni, nagytakarítani stb. 27-én csütörtökön megyek vissza a leletért, remélem nem lesz semmi baj. És rajta lesz a papíron, hogy kislány vagy kisfiú. Október 1-én vissza kell mennem még a Söfibe egy kiegészítő, ellenőrző uh-ra. Szóval ennyi volt, túléltem, de nagyon örülök, hogy túl vagyok rajta!!!! Mégegy, ma kellett volna afp-re mennem, de mondta az orvos a kórházban, hogy ilyen vizsgálat után 1-2 hétig felesleges menni, mert rossz lesz az eredmény, ugyanis ezzel a szúrással a vérkeringésembe belekerült valami a lepényből, méhből. Szóval okt. 4-én megyek afp-re, akkor 18 hetes és 2 napos terhes leszek. Állítólag 16-19 hét között csinálják az afp-t, sőt mondta a doki, hogy a Söfiben még a 20. héten is megcsinálják. Ezt azért írtam, hogy senki ne izguljon, ha nem pont a 16. héten csinálják meg nála.

Lexi!
Az adataim, mert szerintem én is elvesztem.
Név: Ildikó
Kor: 37 éves
Szülés: 2008. március 5.
Kórház: János Kórház
Következő vizsgálat: okt.4. AFP
Baba neve: Nóra vagy Zalán
Testvér: nincs

Bocsi, hogy ilyen sokat írtam, csak gondoltam megosztom veletek ezt az "élményt".

Ildi

Kép
kikó70

Sziasztok!

Kikó! Gratulálok, hogy túl vagy rajta. Nagyon szorítok, hogy pont olyan felesleges legyen az aggódás, mint nálam volt...... :)

Nálunk nincsen csal lány név még, Nóra Hajnalka lesz, ha lányunk lesz. Ha fiunk, akkor talán Andor vagy Áron lesz a neve, de ez annyira nem biztos....... Jelenleg nem találok olyan fiú nevet, ami tetszene.

Délután védőnő, kérek nagy drukkokat, mert nem akarom, hogy letoljanak! Szerintem híztam vagy 3 kilót....... :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

14!!! :D :lol: :D :lol:
Ennyire örülök.

Mni, mi a Genesisbe megyünk. Ez a II. kerületben van a Lotz Károly utcában, a Budagyöngye környékén. A munkatársnőm volt ott 2 hete, és nagyon ajánlotta, mert minden kismamára 1! órát szánnak, és soha nincs csúszás. Ők 35 perces DVD-t kaptak, 2 színes képpel, és annyi fekete-fehérrel, amennyit kértek. Azt hiszem 6-t mutatott. Mindezt 10.500.- Ft-ért. Nagyon dícsérte őket. Mindent elmagyaráztak nekik, és nagyon részletes vizsgálatot csinált az orvos. Az elmondása alapján igazán szimpatikus lett, és miután az asszisztenssel beszéltem, már nem volt kétségem afelől, hogy jól döntöttünk. :D Ha érdekel, leírom a tapasztalataimat.

Évi

KépKép
kvaszeva

Köszi Monácska, remélem tényleg minden rendben lesz!!!!!

Látom, nálatok is Nóra a kislány nevetek?! :lol:

Szerintem olyan szép, olyan kis elegáns név. :D

Ildi

Kép
kikó70

Kikó!

Nálunk a Nóra név egy remek embernek fog emléket állítani, neki köszönhetem többek közt, hogy Borsóka idebent lakozik! Nélküle a pcos-ről sem tudnék..... A Hajnalka a nagyfiam választása lett, valamiért ezt szerette volna adni a lánynak, én pedig szeretném figyelembe venni a kérését, de semmiképpen első névnek! Hát ezért lett két neve a gyeröknek, feltéve, ha lányka leszen!
Vendég

Aranykavics! Jól látom, hogy pont egyidősek vagyunk? Éljen a 15.hét! :D

Kép
pété

Sziasztok!
megint lemaradtam!
csak sorban:
Mpatr, remélem már jobb kedved van és az urad is jobban van. az olyan emberekről, akik nem szólnak, hoy betegek és még cigiznek is egy gyermek és kismama jelenlétében... megvan a rossz véleményem :evil:
Remélem már nincs barnázás és a tegnap esti progidat is birtad :)

Monácska, nagggyon örülök a hireknek!!! hogy minden eredmény ilyen szuper!!! :lol: és drukkdrukk a védőnőhöz :)

Jim!!! Nektek is naggyon örülök!!! tök jó, hogy fiúúúú :) én is szeretném már tudni!!! (mondtam már, hogy nagy thedoors rajongó vagyok ;) )

Kmanna, látom már mások válaszoltak, de nekem azt mondták éhgyomorra, de vigyek magammal zsömlét és 2dl tejet. és azt kell megenni az első vérvétel után. nekem ez lesz a 16dik hetin az AFPn kivül.

Mni!!!! gratula a kislányhoz és annyia ARANYOSAK a képek! kezdek irigykedni! hogy ezek az uh fotok milyen édesek!!! :)
és a kép rólad, szenzációs :) nagyon jó a repülős kép :)

Kiko! már én is nagyon vártam a jelentkezésed! drukkoltam a múlthéten! várjuk az eredményt! :) már csak 2 nap :)

remélem senkit nemhagytam ki, ha igen, bocsi, csak le vagyok maradva :)

megyek háztartásozni :) vidám napot :)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Nem érzem pár napja babót, remélem csak elvackolta magát egy sarokban :). Frászban vagyok, mert pár napja sikerült abból a pohárból innon, amivel a radiátorok légtelenítését csinálta a kazános. Ki volt belőle öntve a lötyi, de nem lett kiöblítve, szóval bizti volt benne sok fincsiség még, ami nem odavaló. Hogy én milyen hülye vagyok :roll: :cry: . Remélem nem mérgeztem meg a picúrt. :(

Elkezdtem viszketni mindenhol, sőt, hámlik is itt-ott a bőröm, de a gyógyszertári hidratáló csodákat művel :).

Eriknek még nem mondtuk a babát. Szerintetek mikor érdemes? A párom szerint akkor mondjuk, ha észreveszi, hogy mekkora hasam van, de szerintem nem fog neki feltűnni egyhamar. Végülis minden nap együtt vagyunk, és másnál sem kérdezi meg, hogy miért nagy a hasa :).

Kép

Kép
mzx

Mzx, no para, tuti csak elbújt egy kicsit :)
fránya pohár, hogy nem tudott szólni :evil: de nem lesz semmi baj! dontpanic :)

nekem nincs még babám, de pont tegnap mondta a tesóm, neki van egy 3éves lánya, hogy múltkor mellettük ült egy várandós nő és Réka állandóan kuncogott és azt sugdosta a tesóm fülébe, hogy "Mama, az a néni babát vár", meghogy nagyon izgatja, hogy hogy lesz a baba és mikor jön ki.... ;) már várom a karácsonyt, akkor fognak hazajönni és addigra nekem is lesz már nagyobb pocim :)
szval gondolom ez gyerekfüggő is, de ha elkezd nőni a pocid mondhatod neki, hogy azért nő, mert bent van a kistesó. és akkor azt is megérti, mért nem emelgeted annyit, nem? najó, semmi tapasztalatom, bocsi, hogy belekotyogok :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Lányok!
Meggyüttem...... A kilók rendben, 4 hét alatt másfél kiló, naggggyon tökéletes!

Viszont, a vádőnő ráakar dumálni a pocakszurira. De én nem akarom! 1:7600-hoz a Down arányom, hát mi a töksimnek? Elküldött egy kórházi uh-ra az AFP utánra, és majd ott eldől, mondj ő. De én nem akarom, és nem akarok egyáltalán máshova sem menni uh-ra, bááár, tudom, több szem, többet lát, és ennyi esélyt meg kellene adni Borsókának.

Mi a nyavaját csináljak??? VÉgülis legfeljebb a kórházban meglesem a szülőszobát is, ha már ott vagyok. Nem tooooooooooooooooooooooooooooooooooom!
Vendég

Elmondom, miért is félek: A sógornőmnek volt egy barátnője, a 20. héten csinálták meg nála a pocakszurit, és megindult a magzatvize, a 22. hétre megszületett a babácska. Életben maradt, de azt az időszkot senkinek nem kívánják. Beszéltem vele, mert engem nagyon izgatott a dolog, azt hittem valami hibva történt, meg nem akartam pletykát, tehát első kézből jöttek az infók..... Semmi iba, ez az arány, ami a "vetélésbe" belefér. Szegény kisfiú 5 hónapot volt csöveken, majdnem megvakult.

Annyira kicsi a rizikó, hogy Borsóka beteg......... Az is igaz, higy bármilyen kicsi rizikó is rizikó......

Hülye védőnő. Hát nem megmondtam a múltkor, hogy nem akarom magam izgatni semmin se már????????? :evil: :evil: :evil:
Vendég

Monácska
Én UH-ra elmennék... nézzék meg alaposan a babát... vagy olyan helyen 3D, ahol orvos vizsgál, nem csak mozi van...
Magzatvíz-vizsgálat csak akkor, ha valami nagy gyanú van...
Vendég

Gyanúnak a védőnőnek elegendő volt a korom...... :(

Nem tom. LEhet, hogy úgy lesz, ahogyan mondod, AFP, aztán uh, és majd kiderül. Még további 5 hét ideg..... PEdig már azt hittem nincsen miért idegelnem magam!
Vendég

Monácska,

Te fizetős vérvételen voltál? Én elmennék az Istenhegyire vagy a Bolgárkerék utcába genetikai UH-ra, és azt tenném, amit ők javasolnak... valahogy jobban bízom bennük, mint egy tök védőnőben...akiben amúgy sem...

Szóval mennék szakemberhez, ha ő bajt lát, akkor csináltatnám meg. 1:7600-hoz az baromi jó arány, jobb, mint ami az átlaga egy 20 évesnek.

Mindkét helyen kb. 10 eFt. az UH, az nem olyan sok, amúgy a kor alapján még pont beleférsz a kétszeri vérvételbe, de az egyszeri is nagy biztonságot ad. Szerintem egyébként tuti megnyugtatnak ott, hogy nem kell hasbaszuri és akkor legalább van egy jó dvd-t örökmozgóról is, meg nyugodt is leszel :lol: !

Kép

KépKép
eszterxx

Eszter! Az Istenhegyin voltam és Bátrofy doktornál ráadásul, az egyik legobb genetikus Pesten............
És ezért is vagyok oylan hitetlen a védőnővel kapcsolatosan. MEg semmi kedvem mászkálni, mert a kórházból majd elküldenek a Klinikákra, tehát ez itt nekem minima két teljes nap, pedig már egyszer túl vagyok egy genetikai uh-on........

Asszem felhívom majd az Istenhegyit, mit javasolnak, tök igazad van!
Vendég

Sziasztok!

Pumperka,
nagyon jó a Te pociképed is, örülök, hogy feltetted! :) De jó, hogy kapsz pinkódot, ez tetszik, hogy akkor a honlapon meg lehet nézni a babciról készült összes képet!

Mzx,
ne aggódj, biztos tényleg most nyugiban van a bébi. Ha már viszket a bőröd, az jó jel, csinálja a helyet magának a babci. :)

Monácska,
szerintem is a magzatvíz vizsgálat a végső legyen, előbb én is UH-ra mennék, ahol mindent végignéz a doki, hogy minden mért érték rendben van-e.
Múltkor én is paráztam a védőnő előtt, hogy híztam és tuti le fog szúrni. De én is kb. annyit híztam, mint Te, úgyhogy megnyugodtam, meg már úgy indítottam a beszélgetést, hogy úgy érzem, híztam, pedig nem eszem többet, mint idáig... :oops: Aztán egyből a súlyméréssel kezdtünk és utána már felhőtlenül beszélgettünk.

Kikó,
örülök, hogy túl vagy a vizsgálaton!!! :) Tök jó, hogy ilyen részletesen leírtad a történéseket!

Nálam most jött elő, hogy mikor megyek már újra UH-ra, ezzel a héttel együtt még 4 hét múlva, nagyon sok idő. De előbb nem akarok menni, mert a 20. hét környékén már jobban ki van fejlődve, hátha akkor többet látunk.

Gratulálok a hétfordulós kismamiknak! :)

Pati,
hogy vagy? Írj!!!!!!!!

Lexi???

Melinda

Kép
melinda80

Csajok,

Túl vagyok a vérvételen!!
köszi mindenkinek az infót, de mint ma megtudtam egy laborvizsgálatokat végző ismerőstől:
a 16.hetes vérvétel NEM ÉHGYOMORRA van (legalábbis nálunk, Kecskeméten nem, gyanítom ez máshol is így van..)!! Lehet, hogy én témáztam ezt túl, de nekem kardinális kérdés a reggelizés, is.. :)
szóval nem szabad keverni a 26.hetes vércukor vizsgálattal, mert oda kell éhgyomorra menni, és miután az ember eszik vmit (zsömi, stb, amit írtatok) veszik le megint a vért..
gondolom sokan még előtte vagytok, és nem árt tudni..minek éheznézek, ha nem kell?? :)

de mégegyszer köszi mindenkinek a segítséget!!
Manna

KépKép
kmanna

Monácska!
Most csak neked... :)

Amit az Istenhegyin mondtak és mondani fognak azt vedd alapul!!!

Ha betöltötted a 35-öt akkor a védőnődet is megértem, hogy felhívja a figyelmed ill. emlékeztet.
De akkor is a te döntésed!

Egyébként csak költői kérdésnek szánom:
Ebbe miért szól bele a védőnő? (bár lehet, hogy tök jóindulattal mondta, téged meg jól összekavart) :(

Ez a vizsgálat nem kötelező! 35 évet betöltött nőknek felajálják, de jogában áll mindenkinek visszautasítani és helyette szűrővizsgálatokra elmenni.

Pumberka!
Szép kerek pocid van! Nagyon csinos! :D

Melinda!
Köszönöm a köszöntést! :lol:
Pété! 15 Kép
Azt hiszem kecskeméti Judit is ma 15 hetes! :D Rég nem írt.
Vendég

Monácska, félre ne értsd, de te valahogy sohasem hagyod abba az aggódást....egyfelől érthető, életünk végéig aggódnunk kell, másfelől ez azért nem tesz jót a babának.

zóval a vizsgálatot automatice felajánlják a 35 felettieknek,a védőnőd szart sem ért az istenhegyis eredményhez, ő a kötelező protokollt ismeri oszt jó napot.

nekem is mondta a védőnő, hogy csináltassam meg, nem tettem. Hogy miért?SOKKAL ROSSZABB ARÁNY JÖTT KI NEKEM MINT NEKED!!!!!!!!PEDIG ÉN 27 ÉVES VAGYOK ÉS 1:1160 LETT AZ EREDMÉNYEM ÉS MÉG A NÉGYES TESZT IS CSAK 1:6000 LETT.

A védőnőm számára a számok a fontosak, meg az alacsony afpm....az, hogy az istenhegyi mit ajánl, leszarta.
Na mármost 27 évesen nem szúrattam magam...és semmi problémám , problémánk nincs, a fiam egészséges.

Kérdem én, akkor aggódjak, mi van ha alapon, ha te ennyi aránnyal ennyi idősen ilyen tutti eredménnyel aggódsz???

Értve vagyok???
Vendég

Sziasztok!

Pumperka nagyon helyes a te baba hasid is, jo hogy tettél fel képet!!! (talán vmikor én is rászánom magam és lefotoztatom a férjemmel a pocit!!! :lol: )
Köszi a névvel való biztatást, majd megszokom, de végülis mindegy hogy is hívják, csak egészsége legyen!!! :D (persze ha csajszi lesz!)

Kiko: örülök, hogy jol sikerült a genetikai vizsgálatot, és bizti az eredménnyel sem lesz gond!!! Most pedig használd ki a szigorú pihit, és csak élvezd a babás időszakot!!! :D :D :D :D

Monácska: én csak ugyanazt tudom mondani, minta az elöttem szolok: NE AGGODJ, MERT A BABA MINDENT MEGÉREZ!!!!

Minden hétfordulos kismaminak sok gratula!! :lol: :lol: :lol:

Lexi, Pati merre vagytok???????

Holnap megyek védőnőhöz, remélem nem lesz gond, de már szinte előre látom, hogy a vérnyomás az egekbe, súly talán nem gond, de majd megkérem hallgasuk meg a babát, hogy minden ok vele!!!

Remélem nincs gond a babával, mert tegnap voltunk a nagyival és bnőjével gesztenyézni és közbe gombáztunk is! Ma pedig kicsit rosszul voltam! Mint késöbb gondoltam lehet azért, mert szedtem fel olyan gombát ami nem jó és utánna az ujjam volt a számba, mert megsértettem és vérzett! És a mai tüneteim utalhatnak a gombára is, mert hányingerem volt nagyon erős, többször voltam nagyvécén és erős fejfájásom is volt!!! :? :?
Most már jo vagyok, enni is tudtam! :D
Remélem nem okoztam gondot ezzel a babának!!! :roll: :roll:
Szoritsatok, hogy minden ok legyen holnap!!!

Mindenkinek további szép estét megyek fürödni, hogy a bk-t már az ágybol tudjam nézni!!! :D :D

U.i.:Bocsi a furi fogalmazásért!!! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Csajok, nem semmi, mennyire parázunk, mielőtt védőnőhöz megyünk. :)

Csujzi!
Szorítok, hogy minden oké legyen a védőnőnél!
Igen, valószínű a gombától lettél rosszul, örülök, hogy már jobban vagy! Azért megemlíthetnéd a védőnőnek ezt a gombás dolgot, hogy elér-e a babáig a hatása, bár szerintem így, hogy "kitisztultál", nem lesz gond. Az is jó, hogy tudtál enni.

Melinda

Kép
melinda80

sziasztok!
Aranykavics! Igen én is most vagyok 15 hetes. Jól esik hogy eszedbe jutottam. :D
Sajnos a Levi fiammal rohangálok orvosról orvosra, azért írok kevesebbet. De azért olvasgatom a fórumot ha van egy kis időm.
Ma vérvételen voltunk. Nem tőlem vettek vért hanem Levitől. :cry: :cry: :cry: Gondolhatjátok mit éreztem.

Nagyon várom hogy végre én is eljussak dokihoz. Hátha látja már hogy fiú, vagy lány a baba.

A pocifotókat hol találom?

Ui: amiért nem írok jelen vagyok és szurkolok mkinek hogy minden rendben legyen.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Hűh, nem győztem olvasni. Most, h 12 hetes nem kicsit elmúltam, jelenleg éppen itt figyel rókakoma, és kínoz :( Meg kicsit szédülök is. Vettem ma hazafelé Fruppy gyümölcslevet, sztem vmi új cucc lehet, eddig még sose láttam, de nagyon finom, és tele van gyümivel. Olyan üvegben van, mint a Kubu :D
Anyósomnak arcüreggyulladása van, pedig jött volna hozzánk péntektől vasárnapig "ittlenni". Hát ezt most halasztjuk!
Na, ennyit rólam.

Patiii!!! Tessék jelentkezni, és mondani, h jól vagy, okés??? Minden rendi? Ez így nem! Bár most legalább egyszerre voltunk nemíró állapotban, de én megjöttem, ami azt jelenti, h neked is jönni kell 8) Vuduzok neked!!!

Pété! Bár Pumperka már megnyugtatott, azért csatlakozom én is: az első babások (értesüléseim szerint) a 16-18. héten szokták először érezni a babát, de vannak, akik még akkor sem! Meg olyanok is, lsd. pl itt nagyon sokan, akiknek addigra már ezerrel mocorog.

Jim! Gratula a kisfiúhoz, Mni! Neked pedig a kislányhoz!!! Megvan a topic első kiscsajszija ;) Olyan jó nektek, olyan irigy vagyok, én is szeretném már tudni a baba nevét! Legalább egy picivel könnyebb lenne a neves-kérdésünk is :D

Monácska, Drága! No para, Borsóka rendben van, csak ne érezze, h a mamája tökideg, mert az nem jóó, okés? ;)

Örülök, h töltögettetek fel pocakképeket, nagyon helyes mindenki! Ígérem, hogy holnap már rávetem magam az albumra is, meg a táblábra is, színezek mindenkit, de már hulla vagyok, és képtelen mindenre, csak a pihe-puha ágyikóra vágyom! :oops:

Puszi, jó éjt mkinek, és bocsi, ha megint van egy halom hiba a hsz-ban! :roll:

KépKép
lexus

Na, azért kis javítás, mert néhol tök értelmetlen :?
A gyümölcslé nem gyümivel van tele (bár azzal is), hanem vitaminnal,
Patinak azt akartam írni, h nem okés, h nem jelentkezik,
és nem a baba nevét szeretném már tudni, hanem a nemét :roll:

KépKép
lexus

Sziasztok!

Hol találom a pocifotókat?

Bocs hogy így kiemelem de most kérdezem harmadjára. Biztos elkerülte a figyelmetek. Vagy az enyém ha valaki mostanában leírta. :oops:
Tudom már régebben le volt írva de nem találom a hivatkozást.

Köszi előre is. Én is tennék majd fel képeket.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok,

Monácska: szerintem sem kell aggódni. A pocakszúrást a végére hagyd, előbb uh és dokitól is vélemény, ne kínozzanak feleslegesen, mikor a babó jól van!!!!!!!

mni: gratula a kiscsajszikához!!!!! Írigyellek, hogy már tudod, nekünk tegnap még nem mutatta meg magát a kis drágánk!

Mzx: nem hiszem, hogy baj lenne a ksi baciból, mert elég ellenálló a szervezeted és ha még vitamint is szedsz...Ne aggódj kérlek!

Rólunk: tegnap este voltunk a dokibácsinál, aki alaposan megnézte a babókát. Én természetesen
nem láttam belőle semmit, mert azt mondta a doki viccesen, hogy elég, ha az apuka és ő
látják a babót. Hát apa azt mondta, mikor meglátta, alig bírta visszatartani a könnyeit,
annyira meghatódott, a kis babóka meg műsorozott egyet apának, először integetett neki,
azután szopizta az ujját, majd a tenyerét a kis arcához téve a doki azt mondta, most nagyon
gondolkodik valamin a kis nyuszkóka. Megnézték alaposan, megvan mindenünk Hál Istennek.
A pici szívecskénk is szabályosan dobog!!!!
Kaptunk képet is, de apa elvitte magával, ezért csak estefelé tudom majd nektek megmutatni.

puszi

KépKép
bnesz.eva

Sziasztok, jó reggelt!

Monácska, a frászt hoztad rám :cry:

Légyszi, mesélj egy kicsit, hogy hogyan vette észre a barátnőd, hogy megindult a magzatvize? Hallottam sajnos erről a bajról is, csak nem tudom, hogy hogyan jelentkezik. Én nem tapasztalok semmi különöset csütörtök óta, csak hát azt nem tudom, hogy mégis mire kellene figyelnem. Holnap megyek vissza a Söfibe a leletért, majd akkor kikérdezem az orvost!
Előre is köszi!!!!!!!

Szerintem is feltétlenül beszélj az Istenhegyis orvossal, rá hallgass, ne a védőnőre. Valóban, a kötelességük elmondani ezt a vizsgálati lehetőséget is a 35 életévet betöltött kismamáknak. De csak Te döntesz, csak rajtad múlik, hogy elvégzik-e a vizsgálatot, vagy sem! Megértem a parádat, én is gondolkodtam sokat. Csak tudod, az életemben már történt olyan dolog, ami miatt a mai napig nem tudok megnyugodni, és örök fájdalom lesz az életemben. 1992-ben halt meg az apukám, és olyan lelkiismeret furdalásom van miatta, hogy nem igazán tudom feldolgozni. Na most bőgök...
Szóval, nem akarom ezt az érzést megduplázni, vagy éppen triplázni, ezért döntöttem a szúrás mellett. Ezért akarom, igen nagyon akarom tudni, hogy a babám egészséges! Én mindent elkövetek, hogy szépen, rendben fejlődjék, már amennyiben nekem van beleszólásom. A szülés is rejt veszélyeket magában, de ezért kell egy orvos, akiben feltétel nélkül megbízom. Ő megvan, a lelet holnap a kezemben lesz, bízom benne, hogy semmi baj nem lesz, én mindent elkövetek, ami rajtam múlik, a többit a Jóistenre bízom.
Ne haragudj, hogy ezeket elmondtam, de olyan jó volt kiírni magamból....

Köszi

Ildi

Kép
kikó70

Sziasztok!

Két pocifotó.......... Végre már rólam is...... :):):):):):):):)

Kép

Kép
Vendég

És vissza is olvastam gyorsan......
Lafika! T-m is kb. ugyanezt mondta, csak nem volt ilyen úrimodorú, visszazökkentette az agyamat a rendes kerékvágásba. Nem aggódom, boldogságos vagyok, 14. hetes várandós, akinek egészséges a babácskája. Nem fogom a pocakomat szuratni, minek. Eg ypotya uh-ra elmegyek, időmbe belefér, de azért sem hagyom magam kiborítani!

Kikó! Mentek hazafelé kocsival, és akkor vették észre. Irány vissza Pest, ott fogták, kapott mindenféle szurit. Gondolom a nedvességből! De ne aggódj kérlek, már nagyon bánom a dolgot.... Tudom, késő bánat.......... :(
Vendég

Na helyes!!!!!!!!De nem haragszol, hogy kicsit bunkóci stílusban adtam elő????
Vendég

Nem voltál bunkóci! Kell néha nekem sajnos, hogy keményen odamondjanak, mert belelovallom magam a hülyeségbe...... :oops: Én inkább köszönöm! :)
Vendég

Monácska, ne, ne aggódj. Jó, hogy beszéltünk róla. Ne bánd, legalább tudom, hogy azért előfordulhat ilyen is, ezek a jelei stb. A lényeg számomra, hogy nálam úgy néz ki, nem történt ilyen.

Ildi

Kép
kikó70

Melinda!

köszi a biztatást, mindenképpen elmondom a történteket a védőnőnek és mindenképp szolok, hogy hallgassuk meg a szívhangját minden ok e?! Remélem az lesz, most indulok hozzá!
Ugyhogy lányok kérlek szoritsatok!!!

Majd még jövök!
Vendég

juditkecskemét!

A pocifotokat a lányok ide töltötték fel (elöző oldalakon találsz többet is! :) )
Szerintem töltsd te is ide, én is ide fogom feltenni, ha a férjem segit lefotozni! :D :D
Vendég

Judit, a képek itt találhatóak: http://www.kep.tar.hu/tavasz2008

Lexa, én most ráértem és megcsináltam a táblázatot, ha kell szívesen átküldöm Neked. :) Különben az utolsó a 30. oldalon van. :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Judit! A pocakfotókat ott találod, amilyen linket Mni megadott, az ide feltöltötteket pedig majd átteszem ma délután oda.

Bocs, rohanok, este jövök táblázatostul!

KépKép
lexus

Megjött apa, és meghozta a képeket.

Hát íme a mi kis nyuszkókánk :

Kép

Kép

KépKép
bnesz.eva

Sziasztok!

Igaz nem tűnt fel senkinek, hogy nem jelentkeztem sokáig, de azért tudatom veletek, ÉLEK!
Szerencsére minden oké velem (velünk), csak nagyon lefoglal a készülődés az esküvőre! Próba frizura, próba smink, szülőknek ruha, meghívók sem készültek el időben, stb...

Tök jó, hogy már ennyien tudjátok a gyerek nemét! De ahogy látom a fiúk többségben vannak! :wink:

Ahogy látom mindenkinek kezd nőni a pocija! :lol: Az utolsó egy hétben nekem is megugrott rendesen. Most már én is rakok fel képet.

Kép
tand

CSujzi!

Mi volt a védőnőnél? Vérnyomás?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Lexi, Mni, Csujzi!
Köszi, megtaláltam.

Még jobban becsülni kezdem az én védőnőmet. Még egyszer sem voltam eddig nála, mert olyan rendes, hogy eljön ő, hogy nekem ne kelljen Leventével útra kelnem.
Nagyon kedves, segítőkész, mindennek utánajár, annak is ami nem is az ő dolga. Olyan mint egy nagyon jó barátnő. Ha valakinek gond van a súlyával az én vagyok. :oops: Mégsem tesz olyan megjegyzést ami egy kicsit is bántó volna. Ha én mondom hogy nekem ez így nem jó, akkor kedvesen hoz könyvet (receptkönyvet), tanácsokat ad. (azt is ő mondta, hogy a Béres Alexandra menüt próbáljam ki).
Ja és ha eljön min. 2 órát itt van, beszélgetünk, pedig rengeteg kismamája van. Neki ikrei vannak. Pénzt nem fogad el, sőt semmit. Lefejebb virágot, vagy a gyerekeknek apróságot. De ez is egyszer volt, hogy elfogadta.
Ha ő nem lett volna itt az első napon mikor Levivel a kórházból hazajöttünk (fél napig itt volt), akkor nem tudtam volna szoptatni sem. Annyira megnyugtató volt, és magabiztos, hogy meg is nyugodtam (előtte idegbeteg voltam már) és megindult a tej mint az őrület. :)

Bocs hogy ilyen sokat írtam.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Köszi a megnyugtatást! Nem is a bacik miatt aggódom, hanem aradiátorokból kioldódott akármik miatt. Elég fémes íze volt a víznek, amit a pohárba töltöttem. :(

Tegnap délután Picúr bulizott a pocakomban, szóval még jól van, remélhetőleg, viszont estére megint barnáztam :roll: . Elegem van, már betöltöttem a 17. hetet, igazán vége lehetne ennek a vérezgetős parának!!! Hétfőn megyek az AFP utáni UH-ra, majd beszélek a dokival.

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Megjöttem a védőnőtöl! A vérnyomásom, mint mindig az utobbi időbe, most is magas (140/100), ugyhogy a védőnő azt ajánlotta, hogy holnap menjek el a háziorvoshoz, beszéljem meg vele ezt a problémát, meg a gombás dolgot is, mert lehet hogy kisebb mérgezés volt és ha ő ezt igy gondolja kér egy vérképet májfunkcióval!
Amugy meghallgatuk a kis Csurit, szivhangja teljesen normális, ugyhogy a védőnő szerint nincs nagy baj!
Amugy meg képzeljétek már 2 kg-val kevesebb a súlyom a kiindulásihoz képest, a védőnő szerint a sok vukközelség és a gyenge étvágynak tudható be!
Ugyhogy holnap reggel irány a házidoki!
Röviden ennyi!
Majd még este jövök!!!
Vendég

Judit!

Tök jó, hogy léteznek ilyen védőnők is, irigyellek!!!!!!! Tand, nem felejtettünk el, csak tudjuk, hogy te mi miatt vagy elfoglalt. Azokért nem aggósunk, Jimmorrisont is békén hagyjuk, mert tudjuk, hogy magánéletet tesz rendbe (és már 4 fórumot olvasgat), de majd előkerül.

Olyan jó nektek, hogy ennyien mentek UH-ra! Én voltam a 12. héten, aztán legközelebb majd csak október 11-én, azaz a 19. héten látom őt :cry: Pedig már úgy várom!!!! Ráadásul a Bolgárkerékbe beszerveztem egy október 4-i UH-t, de felhívott egy tök kedves doki, hogy ő lenne a genetikai UH-s, akinek akkor családi programja van, egy héttel később sokkal jobb lenne az időpont a gyerek szempontjából is, meg sok szép képet is ad, bla-bla-bla... és kellemes hangja is volt, persze, hogy, elaléltam :lol: !

Voltam AFP-n én is, képzeljétek, az István kórházban úgy van a vérvétel, hogy egy helyen veszik a vért meg van a kemoterápiás rendelő. Sorba állnak a pocakos kismamák, a padon pedig ülnek a kemosok fehér maszkban, fejükön kék sapkával. Azt a lelketlen állatot, aki ezt kitalálta!!!!!!!!!!!

Na mindegy, indulok haza, csak ezt meg kellett osztani!

Kiko,

Örülök, hogy sikerült a szuri és jól érzed magad, ne aggódj, nem lesz semmi baj!!!!!!

Monácska!

Én is felhívnám a magándokit és nem foglalkoznék a védőnővel, mindenképp írj, ha megtetted!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Juhhhéé, már csak 160 nap :lol: :lol: :lol: :lol: !

Kép

KépKép
eszterxx

Hello!

Lexi,
örülök, hogy írtál. Sajnálom, hogy még mindig kínoz a hányinger, remélem mostanában már kijössz belőle!

Judit,
mi baja van Levinek? Hogy viselte a fiad a vérvételt? Én ma voltam AFP miatt vérvételen és előttem vettek vért egy 2-3 éves korú kisfiútól, nagyon sírt. :( Úgy sajnáltam.

Monácska,
Neked is szép pocid van! :)

Éva,
nagyon aranyos a kisbabád! Úgy szeretek UH képeket nézegetni! :)

Tand,
én se felejtettelek ám el! Csak tudom, hogy mostanában a legtöbb idődet az esküvőszervezés köti le. Nekem friss az élmény, májusban volt a mi esküvőnk és a szervezés nagy részét én bonyolítottam le. Na, még éjjel is, álmomban is azon járt az eszem, úgyhogy tudom, mennyire le tud kötni. Hogy álltok, mit kell még leszervezni?

Csujzi,
de jó, hogy hallhattad a pici szívhangját! Jó, hogy elküldött a védőnő a házidokihoz, jobb az ilyet teljesen kivizsgálni. Ettől majd megnyugszol.

Eszter,
nagyon durva amit írtál, hogy egy szinten van a vérvétel a kemósokkal együtt. Nyomorultaknak elég szörnyű lehetett kismamikat látni. :(

Ma az alhasamra tettem a kezem és olyan érzésem volt, mintha mocorogna a baba. Lágy, buborékszerű érzés volt. Apának is odatettem a kezét, erősítsen meg, hogy tényleg azt érzem-e, és ő is ezt tapasztalta. :) De azért még holnap is kipróbálom, akkor is érzem-e, és akkor elhiszem, hogy a babci volt.

Puszka

Melinda

Kép
melinda80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?