Pandi!
Hogy-hogy nem 24. hét után mész cukorterhelésre? Erre felénk akkor kell menni, ha valaki betöltötte a 24. hetet.
Judy!
Barátnőm is úgy járt, hogy keresték a kukit, aztán a doki mondta, hogy lehet nincs is mit keresnie, 90 %-ban lányzónak látja, de a köldökzsinór állandóan odalógott. De azt mondta neki, hogy általában a zacsikat meg a kukacot
nem nagyon szokta eltakarni a köldökzsinór. Szóval még reménykedhetsz...
Bár gondolom úgyis inkább az a fontos, hogy jól legyen a kis bébi!
Carpe!
Gratula a kisfiúhoz! Azért jó, hogy már megtudtátok a nemét, így nem ringatod magad abban a tudatban, hogy kislány. De a babának semmiképp nem szabad érezni, hogy csalódtál, nyugtasd meg, hogy mindegy mi lett volna, te akkor is ugyanúgy szereted és örülsz neki
A volt férjem folyamatosan fiút akart, amit hangoztatott is, még a 150 %-ra tuti biztos kislányt mutató UH után is azt mondogatta, hogy biztos elnézték, biztos kisfiú, mert ő csak fiút tud - nem tudom ezt honnét vette...
-, és fiúnak is szólította, meg annak is várta Vikit. Pedig én már a 3-4. hónap körül éreztem, hogy ő kislány, mint ahogy most is ráéreztem. De hajthatatlan volt.
Meg is lett az eredménye, Vikivel mikor már nagyobbacska lett, meg kellett szerettetni saját magát, hogy elfogadja, hogy ő kislány, mert folyamatosan azt beszélte, hogy ő kár hogy nem született fiúnak, mert azoknak sokkal jobb - holott soha nem mondtuk neki, hogy a vérszerinti apja fiúnak várta.
Szóval volt vele küzdelem nagyon sokáig. De aztán annyira boldog lett, amikor végre teljesen elfogadta, hogy ő lány, most már igazi nőcike, néha túlzásba is esik...
Igazából nem is gondoljuk, de a pocakban eltöltött idő alatt történő események rendkívüli módon befolyásolják a baba későbbi életét. Ezért fontos a nyugalom, a szeretet - az egész család részéről - és a feltétel nélküli elfogadás.
Szili!
Hová küldtél nekem e-mail címet? Mert még mindig nem ért ide!!! Légyszi küldd, hogy tudjam neked küldeni a kineziológusok elérhetőségét!
De addig is nézelődj a kineziologia.lap.hu oldalon!
Egyébként tudtok valamit az ELTŰNT KISMAMÁKRÓL???? Vannak egypáran, akik már régen látogattak meg minket!