Barbi/Sirkici: Próbálkozom, próbálkozom....Pont az a gond, hogy dec. 24-re vagyok kiírva....Illetve a dokim átírta dec. 26-ra, mert nálunk az a szokás, hogy rögtön néznek magzatvizet, ha a kiírt napon semmi nem történik...így nem macerálnak hamar.
Sirkici: Gyönyörűűűű!
Heni: Szülésnő témában osztom a véleményed. Kiscsajszit tényleg megmondtad, Betsy is, úgyhogy nagyok vagytok!!
A doki szerepe a szülésnél nálunk marha változó, doki függő, van aki a gátmetszésre jön elő és marad végig, van aki az utolsó 1-2 órában már nem mozdul el mellőled. Én úgy tudom, hogy az enyém pl. már a vajúdás idején sűrűn bekukkant, aztán egyszer csak marad, szüléstől függő, hogy mikor.
Legközelebb megbeszélem vele, hogy milyen forgatókönyve van egy 24-25-i szüléshez, mire számíthatok, ha ezeken a napokon kezdődik a buli, jobb azt előre tudni. Van e esetleg másik orvos, aki "vigyáz rám", ha ő nincs, ilyesmi...
Mondhatnátok, hogy jól kitaláltuk ezt a karácsonyi kiírást, miért nem vártunk már egy hónapig, dehát márciusban ez abszolut nem volt szempont, ha akkor fogant meg a mi ki Tündérkénk...