Sziasztok!
Edit, Virágnak nagyon-nagyon gyors gyógyulást kívánok!!!!
Julcsi a lánykák is gyógyuljanak gyorsan, Kata is küldött minden beteg manónak puszit!!! (én meg takaríthatom a monitort
)
Zsuzsi, Barbi, én nem tudok hozzászólni ezekhez a nemalvásokhoz, sose volt ilyen gond sehol a családban. A Bencét hagytam 1x sírni, mert már megőrültem, az nagyon durva volt, de azóta fel sem akar kelni.
Iza!!! Nagyon-nagyon jó hogy írtál, és csatlakoznék a többiekhez, gyere sűrűn, hiányzol!
Andi, tényleg nem sok az az 1 óra, mióta Kata nem rácsoságyban alszik azóta előfordul hogy ő is felébred 1 óra után, de nem mindig jön ki, inkább alszik még.
Ibolya, te kérdezted az egyetemet, ezt a félévet tuti megcsinálom, de megpróbálom a következőt is szeptemberi vizsgákkal. Szeptembertől pedig átjövök Pestre nappalira, mert a picivel tuti nem járok le Szegedre, és mivel így dolgozni úgy sem fogok, mehet a nappali. Legalább kapok sok-sok juttatást
Új szerelem: Szerintem azért lettem bezsongva, mert ugyan elfogadta a Tamás a gyereket, de eddig nemigen mutatott közeledést felé. De a múlt héten eljött velem UH-ra, és azóta minden este símogatja a hasam, és sokat beszélünk róla. Így már sokkal felszabadultabb vagyok
Bár még mindig kétségei vannak, hogy hogyan fogjuk bírni, no de ezek nekem is vanna k:) Erre mondja Kovács Kati, hogy "ahogy lesz, úgy lesz"
Nevek: Azért szeretném eldönteni, hogy mire megtudjuk a nemét, addigra el legyen döntve, és az első másodperctől a nevén hívhassam.
Nekem nagyon tetszik a Kern Kincső, de Tamás lehurrogta. Még remélem hátha meg tudom győzni...
Eddig minden különlegesebb nevet lefujjolt, pedig az Ilang, a Hanga, az Imola is nagyon tetszene. De leginkább a Kincső, mert nem elég hgoy különleges és ritka, de még magyar név is (Jókai Mór alkotása)
Fiúból is leszavazta a Kristófot is, a Szabolcsot is, ami még tetszene az a Balázs. Ezt még nem kérdeztem tőle
MI is ma voltunk oltáson, mert a múlt héten beteg volt. Holnapra lett volna időpontunk, de ma reggel jutott eszembe hogy mi holnap kiállításra megyünk... Így leszaladtam vele. És képzeljétek, egy nyekkenése se volt a lánynak, még rá is nevetett a doktornénire a szuri után. Bezzeg amikor hallgatta a mellkasát, akkor üvöltött
Ki érti a gyerekeket???
De nagyon, nagyon büszke vagyok rá
Hétfőn kezdjük a bölcsit, hát nagyon kíváncsi leszek
Tegnap voltunk játszóbölcsiben, (ugyanott van, a mi bölcsinkben egy külön játszócsoport, ahová a külsősök járhatnak, óránként 250 Ft.)
És a gyerek berobogott, hozzám többé oda se jött, ha elesett, v. vmi baja volt, mindig a gondozónőhöz ment oda. Mintha eddig is bölcsibe járt volna. Szóval kíváncsi leszek nagyon
Na megyek, lefektetem lassan mert nagyon álmos.
ZSu