Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt mindenkinek!

Szomorúan olvasom Edit,hogy beteg lett a lánykád.Mielöbbi jobbulást neki.Most hogy van,volt láza?Doki mit mondott?
A lázgörcsről mit kell -lehet tudni?Mikor 2 hete volt a hasmenése a Gerinek és a láza 39,8 volt én is tartottam tőle.

Andi,jó hogy jöttél egy kicsit.Engem nem zavar,hogy csak magatokról irtok-magamból indulok ki,hogy sokszor nekem is csak erre van időm :oops: .

Edith,Krisztának megjavult már az evőkéje?Foga áttört már?

Márti,Julcsi üdv.újra itthon.Gondolom nagyon jól éreztétek magatokat az idő is kedvezett nektek.A képeken mint mindig most is nagyon édesek a gyerkőcök.Zsombi meggyógyult már?

ó,bocsi de csengettek.............késöbb még megpróbálok jönni
bibolya
 
 


Jó reggelt!

Köszöntéseket köszönjük szépen, drágák vagytok. El sem hiszem, hogy már másfél éves, még csak most született! Napról napra értelmesebb, élmény vele minden együtt töltött perc.

Drága kicsi Virág babának nagyon sok gyógypuszit küldök, remélem gyorsan meggyógyul. Edit, nem csodálom, hogy rettegsz a lázgörcstől, de nem lesz újra, ez tuti! :wink: (boszi vagyok, van róla papírom is :lol: )

Ibolya, a lázgörcs a láz felszálló szakában alakul ki. Nem feltétlenül a nagyon magas láznál. Éppen ezért olyan alattomos, hiszen nem is olyan lázas a manó amikor kialakulhat.

Fogalmam sincs mit akartam még, de most mennem kell kiszabadítani az Ádámot az etetőszékből. Majd még jövök!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Madárcsicsergős jóreggelt!

Még mielőtt belekezdenék az élménybeszámolóba két dolgot jegyzeteltem amit fontosnak tartok beírni. (Na jó több is van, de időm nem nagyon van rá, mert mosok és pakolok.)

Először is VIRÁGNAK BOLDOG MÁSFELEDIKET!!!!!!!!!

Regina, Martin mekkora súllyal született? Meg még azt akartam írni, hogy írhatsz ám szüléstörit is. Azt olyan jó olvasgatni, mi is megírtuk egyszer.

A képek amúgy nagyon jók. Rájöttem, hogy megöregedtünk...

Élménybesz.
Húúúúú, nagyon jó volt. Mártiékat kitikkasztottuk, mert nagyokat sétáltunk a gyerkőkkel. Pedig mi most még vissza is fogtuk magunkat. :lol: Én imádtam az átlag négy gyereket, de az Andiéknál töltött nap is csudaklassz volt. Dorkám nem volt hajlandó leszállni a zsugázott motorról, azzal közlekedett a lakásban(házban...). A másik motoron is mindig repesztett valaki. Flóra megszeppent a hirtelen sokaságtól, Marci hamar felengedett, a mi 4 gyerekünk meg 5 perc alatt leamortizálta az egész lakást.
Az idő nagyon jól alakult, hűvös volt ugyan de ragyogó napsütés. A házban viszont a fűtést is kikapacsoltuk mert olyan szauna lett... szóval fázni nem fáztunk. Zsombi láza "bekavart" ugyan, de szerencsére nem lett komolyabb. Azért voltak szegénykének hangulati mélyrepüései.

És ez pedig már egy két napja írott hsz. folytatása innentől...

Képeket pedig rajtunk ne nagyon keressetek, mert a nagy eszünkkel rendre otthonhagytuk a szálláshelyen a gépet. Persze pár képet azért mi is csináltunk Mártiról is, úgyhogy majd átküldöm a Mártinak (mert róla igyekeztem minél többet ha a kezembe volt a gép) és ő dönt hogy mit rak fel.
Nálunk viszont tegnap előjött egy enyhének látszó takonykór, ami mára szinte teljesen ledöntötte a lábukról a csajokat. Illetve inkább a Dorkát egyenlőre, de ami késik nem múlik, Livin is vannak előjelek. De ettől függetlenül mennek a gyógymanók Virágnak és remélem, hogy soha többet nem találkozik a lázgörccsel. Habár úgy rémlik, hogy az első után a többire nagyobb a hajlama, de hátha kinövi, nemsokat tudok erről...

Ja és persze nem utolsósorban:

Szépszeműnek és szüleinek boldog másfelediket!!!!

KépKép
kgiulia
 
 

 
 

Ibolya:köszi azóta már nem volt lázas, de nagyon nyüszi meg idegrohamai vannak :shock: , tuti a foga!!!! :?

Julcsi:mennek a gyógymanók a csajoknak!!!!

Izával maileztem, ugye nem érzi idevalónak magát, de írtam neki, hogy jöhetne nyugodtan.....invitáljátok ti is!!!!! :wink:
Ma este 18kor játszik a Dénes és a Bartók rádió élőben közvetíti, ha érdekel titeket!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Tegnap meglátogattak a barátnőmék, akivel csoporttárs voltam az egyetemen... Szerencsére a csajaink is jól kijönnek egymással! :) Jól éreztük magunkat, beszélgettünk egy jót, csak sajnos hamar elrepült az a két órácska! :(
Néhány kép a taliról (de különben itt van az összes: http://www.babaszoba.hu/services/albums ... ;id=354596 ):
Kép Kép Kép Kép Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Julcsi, remélem, semmi komoly a csajoknál! örülök, hyog jól telt a kirándulás! :)

Edit, mi újság Virággal? Mára már remélem, jobban van! :)

Ibolya, evőke semmit sem változott. Nagyon rapszódikusan történik minden: most jólesik a joghurt (pl.) egy óra múlva nem. A krumpli az este csakis sóval volt jó ( :roll: ), ma nagyon finom volt nélküle is. Szóval, mikor hogy. A tej az, ami normálisan fogy. tegnap egy üveg tej volt az ebédje. :roll: De ez van, nincs mit csinálnom.
Fognak nyoma sincs, de a szájában állandóan túrkál. Úgyhogy, nem tudom, mi van. Az éjszakák rendeződtek, ma éjjel egyszer sírt fel a cumi miatt. De aztán aludt reggelig.
Milyen volt a kirándulás?

Most csak ennyi vagyok, később, remélem, még tudok jönni...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Márti,az "idegrohamok" nálunk is ismerősek,már többször láttam a gyereken,hogy remeg az indulattól.
"Lájtos"nátha nálunk is van,remélem csak a foga játszik be,mert a keze állandóan a szájában van a torkáig és a nyála is dől.

Szombaton a Kékestetőre mentünk fel nagyon szép idő volt,kicsit hűvös,de a nap 7ágra sütött.Kivételesen mindkét gyerek jól érezte magát,fogócskáztak,sétáltak jó nagyokat.A babakocsit vittük magunkkal,de nem volt rá szükség.A Gergő már rengeteget tud /és akar is/ gyalogolni.Hazafelé az Encsi "csak"35x kérdezte meg,hogy mikor érünk már haza :roll: ,kicsit minden hajszálam égnek állt,de még ez sem vette el a jó kedvünket ezért még megálltunk a reptérnél repcsiket nézegetni.
Vasárnap a Budakeszi vadasparkba készültünk,de 10 óra körül az anyuék bejelentkeztek villámlátogatásra és mire elmentek meg megebédeltünk már nem láttuk értelmét elindulni.Igy ez a program marad most hétvégére ha lesz még jó idő.

Lányok,ti hogy adjátok be a gyereknek a vitamint?Én most vettem szopogathatós c vitamint ,de az istenért sem hajlandó bevenni a szájába.Már össze is törtem neki,de ugy sem akarja.Minden este hiszti van a d vitamin bevételével is,pedig nyár elejéig/amig nem kellett abbahagyni/ ezzel nem volt gond.

Iza,megértem,hogy ugy érzed nem vagy közénk való,de nekem annyira hiányoznak az élménybeszámolóid.Tudom,hogy már másfajta élményekre is vágysz,de hidd el hamarosan beköltözik neked is a pocakodba egy kis manócska.De nem muszáj az utazásaidról irni,irhatnál magadról-magatokról is.

Edit,mi ujság a lánykáddal?

Ádámnak boldog másfeledik szülinapot!


megpróbálok valami kis rendet tenni a konyhában mig a Geri alszik,meg 2 adag ruhát el is kéne még pakolni :oops: .
bibolya
 
 


Sziasztok!

Ádámnak mi is nagyon boldog másfeledik születésnapot kívánunk!

Beteg, taknyos, manóknak sok gyógypuszit küldök!

Ibolya: dejó, hogy írtál a D vitaminról, mindig elfelejtem megkérdezni, hogy kelle megint adni. De most már tudom, hogy igen.
Én cebion cseppet adok a Szandinak, kiskanálba csepegtettem és simán beveszi.

Edit: remélem Virág már jobban van, és nem azért nem írsz, mert baj van.

Edith: nagyon aranyosak a csajok a képeken.
Lábad görcsöl még?

Márti: ha a keresztcsontod fáj az jó! Legalábbis nekem azt mondta doki, amikor terhes voltam, azért fáj mert tágul és ez kell a szüléshez.
Bár emlékszem mennyire fájdalmas, és nem is irigyellek érte.

Megyek egy kicsit pakolászok amíg alszik a csajszi.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Ádámnak boldog másfelediket :)

Ibolya, Kata vitacolant kap, az finom szirup, még repetázna is belőle :)

Márti, a keresztcsontom nekem is fáj, Bencével csak az utolsó hónapban, Katánál a félidőtől, most meg már most is érzem....

Csúúúcs...

A neveken filózunk, és még csak ötletünk sincsen... Ill. ami eszembe jut, az tuti nem tetszik apjuknak... Na nem mindtha nem lenne időnk, csak szeretném eldönteni mire megtudjuk a nemét, hogy onnan a nevén szólíthassam :)

Egyébként én tegnap óta olyna, de olyan szerelmes vagyok.... nem tudom mi van velem, de mintha tizenéves lennék :) Szó se róla az uram élvezi :)

Megyek mert Kata összepacsált mindent a joghurtjával...brrrr

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Visszaolvasni nem tudtam ma, csak egy gyors helyzetjelentésre ugrottam be.


Tegnap sajnos nem úsztuk meg a lázcsill. injekciót, utána éjszaka láztalanul aludt Virág. Sajnos a hajnali tápszert kihányta. Ma délben kezdett hőemelkedése lenni, uralta a kúp, most csak minimális hőemelkedéssel aludt el. Az uzsit is kidobta a pici gyomra, de azért a vacsi bent maradt és inni iszik. Ma is látta az orvos, tegnaphoz képest javult a torka. Sajnos az enyém is piszokul fáj, alig bírok nyelni.
Viszont ma szinte egész nap csak a kezemben volt, aludni alig aludt, csak visított. Szóval derekam kész, végre este van és alszik a kisasszony. Remélem, holnap már jobb napja lesz.

Ne haragudjatok, most csak ennyi telt tőlem.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Ádámnak nagyon boldog másfelediket kívánok én is! Nőnek ezek a gyerkők, mint a gomba!

Ibolya, én is Cebion cseppeket adok Samunak, általában a teájába teszem, semmi gond nincs vele. Ja és a Béres cseppet is oda kapja.

Zsuzsi, ha jól emlékszem, akkor te csodálkoztál rá Samu szőkeségére. Valóban tök szőke a gyerköc, csak - ahogy Barbi is írta - épp emiatt nem nagyon látszik a haja a fotókon... Meg különben sincs neki túl sok belőle.

Edith, Krisztalánynak viszont nagyon is látszik a szőke hajkoronája! És a barátnőd kislánya is nagyon bájos, az utolsó két kép nagyon tetszik.
Egyébként Samu a nyár közepe óta úgy eszik, ahogy most a lányod: borzasztóan rapszódikusan és nem nagyon találom benne a rendszert. Hol tök jó étvággyal kanalaz valamit, máskor pedig ugyanazt hangosan fújjogva utasítja el. Már nem is izgulok ezen, láthatóan jól van, meg hízik is - csak most épp az evés nem az erőssége.

Edit, Virággal mi a helyzet? Remélem, hogy rendben van minden!

Julcsi, lányoknak jobbulást! Szorítok, hogy ne forduljon komolyra a dolog. És tök jó, hogy ilyen jól sikerült a kirándulás. Fotók - ha kevés számú is -, de jöhetnek! Remélem, Márti néhányra rábólint :)

Zsu, és milyen módszerrel keresitek a megfelelő nevet? Listákat írtok?

Jó éjt mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


No, ebből is látszik, milyen hosszasan írtam az előző hsz-t.
Edit, sajnálom, hogy Virág ilyen beteg lett, remélem, hogy holnap valóban jobban lesz már!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!!!

Nagyon koszonom a visszahivasokat,Martikam nagy frasz vagy Te(bocsanat)de nagyon jol esett Toled, :wink: Csereben en szeretnem latni Julcsiek gepebol is a fotokat a szep uj frizuraddal egyutt!!!!
Az elobb egy kissebb regenyt irtam,de szerencsetekre egy gombnyomasra elnyelte a gep,igy most megprobalok rovid lenni...

Ibolya!!!Nagyon koszonom a hozzam intezett szavakat!!!Nagyon jol esett!!!Nem csodalom hogy Kekesen jol ereztetek magatokat,Nekunk is ez a leg-leg hely.Ha van egy kis idonk,mindig idemegyunk feltoltodni.

Julcsi!!Remelem a lanykak mar jobban vannak,puszild meg Oket helyettem is!!!Orulok hogy ilyen jol sikerult a ,,nyaralas''

Edit!!!Remelem Virag is hamarosan meggyogyul!!Ugy latszik most megint van egy betegseg hullam,tobbektol hallottam hogy taknyosak,faj a torkuk.Puszika Neki is!!!

Edith!!!
Kriszta nagyon edes a kepeken,de nekem a legkedvencebb kepem Rola a nyaralasotok utani.Annyira edes ahogy azt a nagy kitoro oromot lehet latni az arcocskajan.Pocaklako hogy van???

Zsu!!!Gratulalok az ,,uj szerelemhez''csak igy tovabb!! :wink: A nevek majd kialakulnak,gondolom konnyebb lesz ha mar kiderul a baba neme.

Andi!!!EN NAGYON HIANYOLLAK a topicbol igy olvasgatas kozben is!!!!!Gyere tobbet!!!!!!!!!!

Evi!!!
Hogy birod a tanevkezdest Samuval???Hogy alakulnak a napjaitok,nem lehet konnyu....

Timi!!!Olvastam a problamakat Zsoltiddal!!Remelem minden jol alakul,egyik baratnomek is pontosan ilyen gondokkal kuzdenek,de szepen fejlodik a kislany.

Zsuzsi!!!Remelem jol vagytok,Annyira tetszett Szandi macsekos kepe :D

Barbi!!!Adamnak en is nagyon boldog 1 es 1/2 eves szulinapot kivanok meg igy par perccel ejfel elott.

Most megyek is szepen az agyikoba,mert ez a nap sem volt rovidebb mint az osszes eddigi....
Puszi mindenkinek :D
rillisz
 
 


Jó reggelt!

Edit, hogy van a kis drága? Remélem éjszaka már hőemelkedése sem volt. Ha lesz egy perced írj.

Julcsi, a csajsziknak is nagyon sok gyógypuszit küldök. Remélem hamar átesnek ezen a takonykóron.

Iza, de jó, hogy jöttél. Már ne is haragudj, de olyan buta vagy!!! Még hogy nem vagy idevaló! Ezt ki dönti el? Itt mindenki szeret és várja, hogy jelentkezz! Hidd el, hiányoztál nekünk. Gyere gyakrabban.

Andi drága, ha másra nincs is időd, akkor írja csak magatokról. Ne lépj le teljesen, mindenkit érdekel mi újság nálatok.

Zsuzsi, kérdezted az éjszakáinkat. Változatlanok. Én már nem is csodálkozom. Ma éjjel pl. nagyon sokszor volt fent, de tegnap éjféltől hajnali 5-ig aludtunk. Szóval össze-vissza, de még mindig nem alszunk egész éjjel.

A nagy agyammal tegnap este jutott eszembe, hogy nekünk ma oltásra kell mennünk. Úgyhogy megyek is, összekaparom magam.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Iza,nagyon örülök a jelentkezésednek,remélem ezentúl gyakrabban teszed :lol: .Én már régebben is hiányoltalak,de a Márti irta,hogy külföldön koncerteztek egy hosszabb turnén.Azért nagyon örülök,hogy a zenei pályátok a férjeddel ennyire sikeres,de már szeretném ,ha a "családi" is hasonló lenne./és esetleg örömhirrel szolgálnál nekünk :oops: /.

Edit jaj szegénykém.Annyi baj szakad állandóan a nyakadba.Sajnálom,hogy Virág megint ennyire beteg.Nem gondolkodsz egy immunerősítő kúrában?Hátha a lánykád könnyebben vészelné át az elkövetkezendő fél évet,és jövőre már edzettebb lenne az erősítés végett is és a kora miatt is.

Zsu,én is gratulálok az "új szerelemhez".Azt irod,hogy tizenévesnek érzed magad-hát majdnem annyi is vagy,nem?Rád /ha jól emlékszem a korodra/ még mondhatjuk,hogy közelebb vagy a 20-hoz mint a 30-hoz :oops: .
Lányod mikor kezdi a bölcsit?

Köszönöm lányok a tippeket a vitaminnal kapcsolatban.
Most akkor azt kérdezném,hogy ha a Béres cseppet és a Cebiol cseppeket beleteszem az innivalójába és nem issza meg mondjuk azonnal,akkor nem veszti el a hatását?Mert a Gergő mostanában ebédig jó ha 1 üveggel megiszik / 180 ml/.
bibolya
 
 


Jó reggelt!

Iza, jaj, de jó, hoyg írtál! :) pedig én szívesen olvastam volna azt a regényfélét, ami elúszott! :) :wink: Magatokról nem sokat írtál azonkívül, hoyg nagyon fáradt vagy! :( Gyere és mesélj, régen jelentkeztél, gondolom, volna mesélnivalód! :) És MINDIG gyere!!!!!

Edit, remélem, jól telt az éjszaka és ma is jobb napja lesz Virágnak. Remélem, a lázat letudtátok! :)

Évi, azon morfondírozunk a párommal, hogy Krisztalánynak le kellene nyírni a haját. Most úgyis jönnek a hidegek, sapkája lesz a fején, és mire kitavaszodik, ismét lesz haja. Persze, nehezen szánom rá magam fiút csinálni belőle :wink: De inkább most, mint később! Nagyon kis gyengék a hajszálai! Mondjuk, inkább attól "félek" hoyg nem fog többé kunkorodni a haja, de azt úgysem lehet, hoyg sose levágni.
A másik dolog pedig, hogy Krisztának nagyon szépen kezd sötétedni a hajkoronája. :roll: A feje búbján van egyetlenegy koromfekete hajszál (nemrég fedeztem fel :D ), de hátul, ahogy megemelem a loknikat és félrehúzom kicsit őket kiviláglik alóluk egy szép sötétszőke hajzat. Hogy végül milyen lesz, azt nem tudom (lehet szőke, sötétszőke és IStván, édesapám után fekete), de hogy nem marad így, az biztos!

Ibolya, Kriszta nagyon szereti a C-vitamint, csak úgy odaadom és elszopogatja-rágcsálja. Sőt, ha tőle függna, egy darab a fél fogára se lenne elég, állandóan enné a "kukokát". :lol: :roll: de a homeós bogyókat is kukokának hívja. A gyógyszereket is mindig szívesen bevette.

Zsu, látod, én csak azóta tudok neven gondolkodni, amióta megmondták a nemét. Nem mintha néha nem játszadoztam a nevekkel azelőtt is, de jobban szeretem, hoyg így célirányosan keresünk. Igaz, még sehol sem vagyunk, de Istvánt is el kell kapnom listaíró kedvében! :roll: :wink: :wink: :wink: Mert amiket én írtam ki, neki nem tetszettek. :roll: Igaz, én sem mondhatom azok közül egyikre sem, hoyg na, most aztán muszáj ennek lennie. És... elmondogattam őket Mütyürkének :oops: és ő sem "repesett" egyikért sem. Úgyhogy, kivárjuk a vásárt a napjáig, amíg IStván is felkészül a névválasztásra.
Én "csak" a második trimeszter elején voltam "szerelmes" kedvemben! :wink:

Zsuzsi, néhány napja nem állt elő a görcs a lábamban, de ez olyan, hoyg egyik pillanatról a másikra elő tud állni. :( Nem kellemes! Mostanában reggelre nagyon zsibbadnak a kezeim. :roll: Ha jól tudom, arra is jó a Magnézium?

Márti, múltkor nem reagáltam arra, hoyg te már félidős múltál, én pedig lassan a 3. harmadba lépek! Hát így, már meglévő manó mellett szörnyen gyorsan telik az idő, az biztos! Már mindjárt ismét babázunk! Alig várom már!!!!! :) :) :)

Timi, még nem jött meg a szakvélemény?

Julcsi, hogy vannak a lánykák? remélem, nincs gond! :)

Andi, Barbi, veletek mi a helyzet? Írjatok!

Muszáj mennem...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Szép jó reggelt!!!

Iza:dejódejódejó, hogy jöttél!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbi:lehet, hogy mi is ma megyünk az oltásárt, majd meglátom, mert mikor máskor lenne az egészséges rendelés, mint alvás időben!!!!! :roll:

Szonót elvittük az oviba, most már csak mosnom kéne megint, mert még mindig annyi szennyes van!!!! :shock:

Edit:remélem az éjszaka minden rendben volt!!!!Szegénykém és még hányt is!!!!! :roll: Na más sem hiányzik, minthogy TE is beteg legyél!!!!! :?
Mennek a gyógymanók!!!!

Évi:csak Keszthelyen meg Hévízen sétáltunk.

Este a Roland a pocakomra tette a kezét, addig is mozgott a drága de akkor olyan sorozatot leadott, hogy erősen elgondolkoztam azon, hogy lehet mégis kisfiú a szentem!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Hű, de rövid ideig írogattam, ketten is megelőztek közben! :roll: :oops:

Barbi, sajnálom, az éjszakákat, de hiszen ezt úgyis tudod, hisz annyit mondtuk! Szegény Szépszemű, megszúrják ma! :( Miután hazajöttetek, írj! :)

Ibolya, szerintem pár korty vízbe, teába (amit iszik Gergő) tedd bele a cseppeket, és ne egy félnapi adagjába, és úgy biztosabb, hoyg mind bejut a szervezetébe. Vagy talán inkább gyümölcslébe, hogy ne érezze rajta a cseppek ízét, ha van azoknak, és nem szereti. Miután ezt megitta, pedig feltöltöd az üvegét/csészéjét. :)

Márti, én most látom, hogy ma vagyok 27 hetes. :shock: :roll: :oops: Fogalmam sincs, miért, de én azt hittem, hoyg csak jövő héten leszek az. :roll: :oops: Akkor ezek szerint, már hivatalosan is beléptem a 3. trimeszterbe, mert elkezdtem a 28. hetet! Ma csinálok egy képet (soron kívül), hoyg összehasonlíthassam a Krisztás 27. hetes pocakommal. Arról még van kép.

Ibolya, azt hiszem, küldöm a fotót kicsinyítésre! :oops: Megkérlek, hoyg küldd vissza nekem, hogy egyszerre tegye fel a két fotót, jó? Persze, ha van időd megcsinálni, nem sürgős egyáltalán! Előre is köszönöm! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Na felrakom a képeket, amit átküldött a Julcsi, jó kicsik így nem sokminden látszik :mrgreen: , de rajtam nem múlik!!!!

Kép

Kép

Kép


a háttérben Szoni és én:
Kép

Zsombi evés közben elaludt:
Kép


Iza drága:elfelejtettem tegnap a 6 órát és Dénest :oops: , már előtte mondtam Rolandnak, hogy kéne egy kis tábla amire felírom a fontosabb dolgokat(olyan alkoholos filces letörölhetős), mert mostanában szétvagyok esve!!!!! :roll: :oops: :shock: :D

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok, szép reggelt / délelőttöt!

Iza - dejódejó! Sokszor eszembe jutottál mostanság, hogy mi van veletek, és ahogy a többiek írták - sajnos ismételni tudom csak -, nagyon hiányzol ám innen! És időnként biztosan furcsa, nehéz-szomorú érzés lehet kis(nagy)babások mindennapi kalandjait olvasni, de hát rád is ez vár nem is olyan sokára! És tényleg olyan jó olvasni az írásaidat.
És köszi a kérdést, jól megy ez a bölcsödei lét Samunak. Reggelente szalad be a csoportba, ugrik Kata (az egyik gondozónő) ölébe, mikor megyek érte, akkor köszön, hogy "szia anya!", és játszik tovább :) Úgy tünik, szereti. Meg nekem is megy a tanévkezdés is. Igazából most a doktorimon parázom, azzal kellene sokkal jobban haladni. Már minden határidőn túl vagyok...

Edith, no igen, a kisbabás szőke haj sokszor elmúlik... Nem mintha ennek bármi jelentősége lenne. :) Bár azt nehezen tudom elképzelni, h Krisztából egy sötétfekete hajkoronás lány válik az évek során.
Hajvágás: mint írtam, én is most szabadítottam meg Samut a "hajzuhatagától", de ez nyilván nem összehasonlítható azzal, ami Krisztának van. Meg hát lányok esetében ez egy érzékenyebb pont :)

Márti - ha már hajtéma: jó döntés volt az új frizura, határozottan jól áll! És gondolom, egyszerűbb is vele "bánni". A játszóteres képen pedig látom, hogy milyen sokat nőtt a pocid! Jól nézel ki, na.
Egyébként ki van még a képeken? (ahol a háttérben te vagy Szonival, az előtérben kicsoda?) Most ilyen kis kiváncsi vagyok...
Evés közben elalvó Zsombi zseniális fotó lett!

Barbi, mi majd csak okt legelején megyünk a 18 hós oltásra, így nálunk ez nem is annyira 18, inkább 19 hós oltás lesz. Akkorra kaptunk időpontot...

Edit, majd írj egy rövidet, hogy alakult az éjjel, hogy van Virág.

Ibolya, vitamin: jó tippet adott Edith, szerintem is adjad két részletben a délelőtti innivalót. Ugyan a Béres cseppnek elég sz***r íze van (olyan vasas), de egy jól beízesített 1 dl teában talán nem zavar be annyira az az 5-10 csepp. Csak hülye színe lesz a teának :) Samut nem zavarja az íze. Meg a Cebion édes, így talán ellensúlyozza a dolgot.
No, lépek, vár a munka...
RLÉ

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Ibolya, nagyon köszi!!!!! :) :) :)

Próbáltam kb. ugyanolyan képet készíteni :roll: :
Az első a Krisztás pocak, a második a mostani:
Kép Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Iza,
nagyon jó,hogy jelentkeztél!Bizombenne,hogy hamarosan nálatok is beköszönt a gólya!Ha időd engedi gyere gyakrabban.

Márti,
szerintem is jól áll az új frizura.Én is arra készülök,hogy levágatom ismét rövidre,talán az jobb volt.Zsombi alvós képe nagyon tuti! :wink:

Edith,
én is Béres cseppet adok Hannának meg Cebiont.(mégsem vettem Vitacolant,hisz van itthon Béres)Mondjuk egy kicsit drasztikusan adom be,mert teszek a kanálba teát arra rácsöpögtetem a Bérest aztán beadom neki,majd rá a Cebiont,utána meg teázik.
Még nem jött meg a szakvélemény!
Gratulálok a 27.héthez!Kezdődik az utolsó felvonás!:roll:

Edit,
nagyon sajnálom,hogy Virág ilyen beteg lett.És még a te torkod is gyulladt.Továbbra is mennek a gyógymanók felétek!

Julcsi,
a csajok hogy vannak?Remélem semmi komoly,"csak"takonykor!Azért oda is elmennek a gyógymanók!

Lépek,mert Hanna éppen az "iratos"szekrény kipakolásásn fáradozik!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Sziasztok!

Iza: én is nagyon örülök, hogy írtál. Annyira szeretem olvasni az élménybeszámolóidat, most már remélem, maradsz is köztünk! Mert igenis közénk való vagy!!

Márti: nagyon jó az új hajad, tényleg jól áll. A pocid meg hihetetlenül megnőtt, csini kismama vagy!!
A képek nagyon jók, evős-bealvós Zsombi haláli.

Edith: tényleg nagyobb pocid van most, mint Krisztánál volt. Nagyon csini vagy, külön szeretem, hogy minden képen nevetsz vagy mosolyogsz.
Szerintem jó a kézzsibbadásra is a magnézium, ártani biztos nem árt.

Edit: Virágnak továbbra is mennek a gyógypuszik! Jelentkezz majd mi volt éjszaka!

Andi: engem se zavar, ha csak magatokról írsz, a lényeg hogy tudjuk mi van veletek.

Barbi: hát igen, örök rejtély marad, miért alszanak egyik nap jól a másik nap meg szörnyen. A Szandi most éjjel egyszer se kelt. Nem tudom mitől, de persze pont most nem tudtam én aludni, 4-kor még a Shreket néztem, most meg hulla vagyok. :cry:

Na megyek, mert a csajszi leszerelte a kamerát. Ki kell találni valami új helyet, mert már eléri és rendszeresen elnyomkodja.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Megjöttünk. Már a mázsálásnál sírva fakadt, mostanában valahogy nem tolerálja a dokizást.
11,hetvenvalamennyi kg. És dokinéni megállapította, hogy az utolsó 4 rágófoga is elkezdett mozgolódni. (mondjuk ezt én is tudtam, megint ömlik a nyál a szájából)

Edith, tényleg jóval nagyobb most a pocakod mint anno Krisztával. De nagyon csinos vagy!

Mártikám, én hiába meresztem a szemem, alig látom az új frizkód. Úgyhogy a vaksi Barbi kedvéért, lefotóznád és megmutiznád? Lécciléccilécci! :lol:
Viszont a pocakod óriási, azt látom. Tényleg nagyon sokat nőtt.

És képzeljétek, előre engedtek a gyógyszertárban. Mondták, menjek nyugodtan előre a gyerekkel. Pedig vagy hárman is álltak előttünk. Én úgy, de úgy meglepődtem! Érik még kellemes meglepetések az embert. :roll:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Edit, Virágnak nagyon-nagyon gyors gyógyulást kívánok!!!!

Julcsi a lánykák is gyógyuljanak gyorsan, Kata is küldött minden beteg manónak puszit!!! (én meg takaríthatom a monitort :))

Zsuzsi, Barbi, én nem tudok hozzászólni ezekhez a nemalvásokhoz, sose volt ilyen gond sehol a családban. A Bencét hagytam 1x sírni, mert már megőrültem, az nagyon durva volt, de azóta fel sem akar kelni.

Iza!!! Nagyon-nagyon jó hogy írtál, és csatlakoznék a többiekhez, gyere sűrűn, hiányzol!

Andi, tényleg nem sok az az 1 óra, mióta Kata nem rácsoságyban alszik azóta előfordul hogy ő is felébred 1 óra után, de nem mindig jön ki, inkább alszik még.

Ibolya, te kérdezted az egyetemet, ezt a félévet tuti megcsinálom, de megpróbálom a következőt is szeptemberi vizsgákkal. Szeptembertől pedig átjövök Pestre nappalira, mert a picivel tuti nem járok le Szegedre, és mivel így dolgozni úgy sem fogok, mehet a nappali. Legalább kapok sok-sok juttatást :)

Új szerelem: Szerintem azért lettem bezsongva, mert ugyan elfogadta a Tamás a gyereket, de eddig nemigen mutatott közeledést felé. De a múlt héten eljött velem UH-ra, és azóta minden este símogatja a hasam, és sokat beszélünk róla. Így már sokkal felszabadultabb vagyok :) Bár még mindig kétségei vannak, hogy hogyan fogjuk bírni, no de ezek nekem is vanna k:) Erre mondja Kovács Kati, hogy "ahogy lesz, úgy lesz"

Nevek: Azért szeretném eldönteni, hogy mire megtudjuk a nemét, addigra el legyen döntve, és az első másodperctől a nevén hívhassam.
Nekem nagyon tetszik a Kern Kincső, de Tamás lehurrogta. Még remélem hátha meg tudom győzni...
Eddig minden különlegesebb nevet lefujjolt, pedig az Ilang, a Hanga, az Imola is nagyon tetszene. De leginkább a Kincső, mert nem elég hgoy különleges és ritka, de még magyar név is (Jókai Mór alkotása)

Fiúból is leszavazta a Kristófot is, a Szabolcsot is, ami még tetszene az a Balázs. Ezt még nem kérdeztem tőle :)


MI is ma voltunk oltáson, mert a múlt héten beteg volt. Holnapra lett volna időpontunk, de ma reggel jutott eszembe hogy mi holnap kiállításra megyünk... Így leszaladtam vele. És képzeljétek, egy nyekkenése se volt a lánynak, még rá is nevetett a doktornénire a szuri után. Bezzeg amikor hallgatta a mellkasát, akkor üvöltött :) Ki érti a gyerekeket???
De nagyon, nagyon büszke vagyok rá :)

Hétfőn kezdjük a bölcsit, hát nagyon kíváncsi leszek :)

Tegnap voltunk játszóbölcsiben, (ugyanott van, a mi bölcsinkben egy külön játszócsoport, ahová a külsősök járhatnak, óránként 250 Ft.)
És a gyerek berobogott, hozzám többé oda se jött, ha elesett, v. vmi baja volt, mindig a gondozónőhöz ment oda. Mintha eddig is bölcsibe járt volna. Szóval kíváncsi leszek nagyon :)

Na megyek, lefektetem lassan mert nagyon álmos.

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Barbikám:persze csak a te 2 szép szemedért, de ma tuti nem, mert egyedül nyomulok a manókkal, majd holnap ha haza jön a drágám!!!! :wink:
És hány cm az Ádám????
Lehet, hogy én is lemegyek a Zsombival, ha időben ébred,- most altatja magát :lol: -, de nem tudom túl élem-e a vissza felé utat hegyre fel!!!!! :roll: :shock: :lol:
Na igen hasam az van!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :oops:

Vitamin:én azt az Aloésat adom és simán elrágják, de az enyémek a C vitamint is megeszik!!! :shock:
Meg mikor beteg volt a Zsombi, nem igazán akarta bevenni az elején a Nurofent meg az aktivátort.....utána meg jött és követelte mutogatott a dobozokra!!!!! :shock: :P

Edith:tényleg nagyon látszik a méretbeli eltérés a pocakok között.............tök jó!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én csak abban reménykedem, hogy a kistesó nem rendelkezik majd olyan méretekkel mint a Zsombi!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :roll:

Zsandi:szerintem is nyugodtan írhatsz csak magatokról!!!!Nem kell itt kisregényekben gondolkodni!!!!Amire épp időd és energiád van, na és kedved!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, érzem is! :lol: :lol: :lol: Mármint a különbséget. Sógornőmtől kaptam anno egy kertésznadrágot, amit Krisztával kb. 7 hós koromig hordani tudtam, múlt héten pedig nem tudtam felvenni, mert szorított. Rámjött, de nagyon vágta a hasamat. :roll:
Ami pedig a te pocakodat illeti, te sem "panaszkodhatsz"! :wink: Jó nagy már! :) Ááá, a pocak mérete nem igazán befolyásolja a baba méretét, de hisz ezt te is tudod. Hátha azért ez a baba picivel kisebb lesz, mint Zsombi, és valamivel könnyebb lesz a világrahozatala. Én nem szeretnék nagyobbat, mint Kriszta (ő 3100g volt), ezt is bőven sok volt kinyomni! :roll: :oops: Na, meg aztán úgysem én döntöm el! :D
És amíg el nem felejtem: nagyon csinos az új frizurád! :) :) :) Barbival ellentétben: még jó a szemem. :P :P :P :P (de csak azért, hogy ne tűnjek túl pofátlannak! :wink: )


Zsuzsi, egy-egy képen oylan pofám van, hoyg megijedek magamtól. Mikor hoyg sikerül. de azért készítek többet, hoyg legyen miből válogatni , és így kerül fel a mosolygós általában. :)

Barbi, akkor is ügyes a drágád, hoyg épp akkor nem sírt, amikor elvárták volna tőle! :) Krisztával az este voltunk a doktornő lakásán (más ügyben - a szüleim vettek tőle egy varrógépet és azt hoztuk el) és egyúttal már megnézettem a torkát. Hát úgy bömbölt szegény! Ahoyg meglátta Istvánt rögtön hozzá kérezett, merthát hogy én cinkos voltam az őt ért rosszban! :roll: :P
Na, és kicsit piros a torka, de azt mondta a dokinő, hoyg nem duzzadt, nem gyulladt, csak valamivel pirosabb a normálnál.

Edit, mi újság veletek?

Zsu, szép név a Kincső, bár szerintem a Kern vezetéknévvel kicsit nehéz kiejteni. De persze, ez a ti döntésetek, nem beleszólni akartam. :) Mertháthogy nálunk sem sikerül kitalálni valami jót. :roll: Azért biztos lesz majd nevük a gyerkőceinkenk! :wink:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Még reggel akartam írni, de a csajok úgy leamortizálták a gépet, hogy alig bírtam észhez téríteni. Most sem tudom mit és hogyan csinálták...

Iza, nagyon örülök, hogy írtál. És csak ismételgetni tudnám az előttem szólókat, hiányzanak az írásaid. És nem csak az utazásokról, hanem a lelkedről is vagy akármiről. Tudod én mindig is magunk közé valónak éreztelek és különben is, ha néha beolvasol annyi erővel írhatnál is! Itt mi mindannyian szeretnénk, hogy irogass ide, szóval tessék írni. Szeretnénk részt venni a mindennapjaitokban és majd a babavárásos izgalmakban, hogy megnyugtadgassunk (vagy legalábbis próbáljunk) a pocakosságod alatt, aztán pedig a cseperedő babakorban is. Léci...

Márti haját megerősíthetem, hogy jól áll neki. És igaz, hogy kb. 17 képet küldtem át neki, amin rajta van, de mivel szó szerint sunyiban fényképeztem (nehogy lehurrogjon, elbújjon) némelyiken piros a szeme is. De legalább meg van örökítve. :lol:

Edith, pocakos kép tuti!!!! Valóban sokkal gömbölyűbb most a hasad, olyan szép kismama vagy te is. (Márti is, de ő lökött is!)

Évi, a kép előterében az Árpi unokatesója volt még velünk, szegényke ingyen pesztra volt, de úgy láttam élvezte. Imádja a gyerekeket, de eddig még nincs "bekötve" a feje, így gyereke sincs. Pedig jól bánik velük.

Barbi, szép méretei vannak Ádámnak! Ugye-ugye, hogy igazából az emberek milyen normálisak, segítik a kismamákat, előzékenyek és udvariasak velük, csak nekünk semmi sem jó? Végülis mit akarsz két év alatt először vették figyelembe, hogy gyerekkel vagy. (A múltkori 3-asban bkv-zás közben a villamosról lesegített egy nő minket. Na én is jól meglepődtem!)

Andikám, mindegy mit írsz csak írj. Elég annyi is, hogy minden oké csak el vagy havazva. És ha esetleg mégis tudnék valamiben segíteni, szólj nyugodtan. (Pl. elpostázod a mosnivalót én meg kimosom... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) De most komolyan.

Edit, majd helyzetjelents!!! Barnus jól van? Ő nem kapta el? Remélem nem is fogja, még csak az kéne!

Zsu, vegyetek elő utónévköynvet és ír te is egy listát meg a párod is, aztán csak összehoztok valamit. Vagy anyakönyveztesd a "pelenkás bajkeverő"-t. :lol:

Zsuzsi, jót nevettem a kameraszerelőn! Tudom te nem annyira... de aranyos lehet.

Timi a szakvéleményt nem a hétre mondták, hogy megjön? Vagy csak nekem rémlik úgy? És azóta az ovivezetővel volt valami? Vagy nagy csönd?

Ibolya, voltatok 7végén a káposztafesztiválon? (Vagy min?) Terveztük, hogy kimegyünk, mondom megkérdezem kint vagytok-e, de végül a Dorka miatt nem mentünk.

Csajoknál )remélem) elmúlóban a nátha. Legalábbis Dorkánál. Livi viszont elkezdett prüszkölni. És mindig mondja, hogy HACI. :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Na és akkor a képek mondom nagyon kevés és olyat nem akarok amin a Márti nagyon látszik.

Ja és Márti te is átküldhetsz olyat amin szerinted nem vagyok túl gáz aztán meglátom mennyire nem..

Kép
Itt csak a csajok néznek ki jól...
Kép
Livi hintázik... de igazából élvezte, csak nem érette minek kell mosolyogni.
Kép
Dorka is hintázik, na rajta látszik, hogy élvezte.
Kép
3-ból kettő gyerek hintázik...
Kép
Szoni felolvasást tart...

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi:én szééééééép????????????????????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ne nevettess, néha úgy nézek ki mint 1 döglött hintaló, csak most normálisabb a frizum!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Akkor nekem rendes párom van, hogy rábólintott a lány névre és mi lesz ha fiú???????????????? :shock: :roll: Majd írunk ki pályázatot rá!!!!

Most épp próbálom összeszedni az erőmet a tanácsadásra sétáláshoz!!!Ha este nem jönnék, akkor a hegy lábánál heverek összeroskadva!!!! :mrgreen:
Már csak a Zsombinak kéne felébrednie!!!!
Nem akarom ám sokkolni a rosszul alvó csemeték anyukáit, de mióta haza jöttünk a Zsombi kb. 20-7-ig alszik(na jó 6 körül reggelizik) a Szoni is fél 9 9 körül alszik és reggel 7-ig ő is szunyál!!!!Vasárnap meg háromnegyed 9-ig aludt!!!! :shock: :shock: :shock:
Ezt eltudnám viselni aztán majd jön a kistesó és tart némi ébrenléti edzést!!!!! :lol:

EDIT:MI VAN???????????????????????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Julcsi: pelenkás bajkeverő? :lol: :lol: :lol:
Márti: döglött hintaló? :lol: :lol: :lol:
Hegy lábánál összeroskadva?

Milyen kis humorosak vagytok ma. Mindenesetre nekem tetszett!!! :lol:

Márti, dunsztom sincs, hány cm a drága. Nyolcvanvalahány. Azt nem mérte a dokicsaj. Majd megmérem.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Visszaolvasni nem tudtam, bocsi csak gyorsan magunkról. Éjjel láztalan volt a kicsi lány, de nagyon szarul aludt. Ebbe bejátszik gondolom a telihold is. Viszont nem túlzok, ha azt írom, hogy egész nap nyüszög és ordít. Megjártam vele a fülészetet, mert már másra az állandó nyafogás miatt nem tudtam gondolni. Legalább azzal nincs baj. Viszont nagyon rosszul eszik és nem igazán akar inni. Nem értem én ezt, tegnap a doki szerint már szebb volt a torka. Megint hőemelkedése van. Ez a 4. nap. Ha holnapra sincs változás, visszaviszem, hogy adjon valami hatákonyabb gyógyszert.

Nem hiszitek el, de egyszerűen tépi le magáról napok óta a pelust és hozza a szekrényből a bugyit. Most bugyogóban van, a nappaliban a bili és ha dolga van, nagy hangon hajtja,hogy KAKI (pisire is ezt használja). Kíváncsi leszek, mi lesz ebből.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit, de örülök, hogy legalább a fülével minden rendben! Nagyon remélem, hogy holnapra már a hőemelkedés is eltűnik a fenébe.
Az étvágya meg szépen lassan visszatér.

Én azt vettem észre, ha az Ádám kicsit is beteg egy veréb napi adagjának a felét eszi. És miután meggyógyult, kb. 1 hét kell, hogy rendesen visszajöjjön az étvágya is.

Bilizik és leveszi a pelust? Ez aztán a nagy hír, gratulálok hozzá!

Márti, lementetek a dokihoz?
Ha igen, hazaértél vagy a hegy lábánál fetrengsz? :lol: Csak azért kérdezem, hogy küldjek-e valakit menteni. :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi:de rendes vagy, hogy aggódsz!!!!Fölértem, nem volt más választásom, mert utána a Szoniért is el kellett mennünk!!!! :lol:
De egyszer lefotózom onnan a látképet, én nem tudom hány fokos emelkedő, de leizzadtam rendesen mire felértünk!!!!! :roll:

Szóval kicsi Zsombi 13 kg és 90 cm, 1 hang nélkül tűrte az oltást, de neki a 15 hós sem kottyant meg!!!!Gondolom a Szoni macerálásai miatt ilyen edzett, hogy egy ilyen szúrást meg sem érez!!! :wink:
Mellékhatása max. hőemelkedés vagy láz lehet, de azt mondta a doki, hogy nem szokott, mert jó ez az új oltóanyag, amúgy ez olyan mint a 2 meg 3 hónapos szuri!!!

Na lépek a kis hableányt kihalászom a kádból és álomba simizem, ez a mániája :shock: :wink: :lol: !!!

Edit:gratula Virágnak, nagyon ügyi, mi ettől még fényévnyire vagyunk, de legaláb 1 évnyire tutifix!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edith, Zsu:nekem lánynévre van 1 kedvencem, de az nálunk már van a családban:Bianka!!!!Szerintem nagyon szép, és Biusnak lehet becézni. :lol:
(latin-spanyol-olasz)aug.10.,dec.1. fényes, ragyogó, tiszta
De nem akartam bele blablázni!!!! :oops: :roll: 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Edith,szerintem is inkább most vágjátok le rövidre Kriszta haját,mint nagyobb korában.A kis baba hajat is megerősíted vele,igaz a kunkorodás a multé lesz,de kapsz helyette egy erős hajat.Az Enikő haját nagyon későn kesztük el nyirni,mert egyszerűen nem nőtt neki-másfél évesen kezdett nőni és 3 évesen vágtunk előszőr belőle-most is alig van haja,nagyon vékonyszálú.A Gergőnek már kb 1 évesen levágtam,azóta többször is-szemmel láthatóan sokkal több haja is lett és erősebb is a hajszála.A kis kunkori hajfürtje viszont eltünt.
Viszont amit mostanában felfedeztem nála,olyan mintha koszmósodna a feje-vagy korpa?Gőzős sincs,csak azt látom,hogy a feje tetejéig néhol olyan sárgás lerakódás van.Másnál is van ilyen,vagy csak nálunk?Persze hajat mosni utál,örülök,ha hetente 1x túlesünk rajta.Valami ötlet,tipp?

Vitamin bevétel tippeket köszönöm,kipróbálom,hátha igy sikerül.Enikővel nem volt soha ezzel bajom,mindig is szívesen bevette,de a fiam :oops: .

bocsi,hogy most csak ennyi voltam,de a Lajos most invitált egy jó kis vígjátékra.
bibolya
 
 


Márti, az Ádám Laura Bianka lett volna, ha időközben nem növeszt egy fütyköst. :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Bocs', hoyg most nem írok, de mutatok 2 képet. A húgom tegnap ezt a frizurát készítette Krisztának. :)
Kép Kép

Később, remélem, jövök...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a tücsökzenéről.Most már élvezi,mikor reggel mondtam neki,hogy megyünk a Mónihoz mindent eldobott a kezéből és rohant az ajtóhoz :lol: .

Edith,csinos a lánykád nagyon ezzel a frizurával.Most megint gondolkodol mi,hogy levágasd vagy sem.

Julcsi,nem voltunk a káposzta fesztiválon.Szombaton felmentünk a Kékestetőre,vasárnap meg váratlanul beállítottak az anyuék.Vagyis nem váratlanul,mert elötte egy fél órával telefonáltak,hogy beugranának egy kicsit.De nem is mentünk volna ki,mert tavaly kinéztünk,de nekünk ez nem tetszett.Pavilonok vannak felállítva,ahol főznek,sütnek-mindent meg lehet kóstolni,mindenhol lehet enni-pénzért-rengeteg a ruhás,mindenféle csecsebecséket áruló ,búcsúfiások,és ez mellé millió egy ember.Babakocsit képtelenség tolni,mert vagy átesnek rajta,vagy fejbeverik a gyereket a táskákkal.Most volt egy gyerekpavilon,ahol volt tücsökzene-ez a foglalkozás amire mi is járunk- , kézművesfoglalkozás,arcfestés,ugrálóvár ami ha jól értesültem minden ingyenes volt,de csak szombaton,vasárnap már nem voltak ezek a programok ugy tudom,ezért sem mentünk már ki.

Edit,remélem ma már tényleg jobban van a lánykád.És te?Érdekes,szegénykém még ebben a nagy betegségben is azzal "küzd",hogy ne a pelusba intézze a dolgát.Remélem ez a javulás útja nála.

Márti,azért az ovi rendessen lefárassza a gyereket.Végre te is tudsz egy kicsit pihenni.Ja ,és gondolom azért nem hízol /igaz nem mondtad,hogy nem/,mert minden nap 2x megmászni a hegyet azért az szép teljesítmény.Terhestornára már nem is kell menned :oops: .És ha már a pindurkát is kiviheted,akkor meg már megtarthatod a baba-mama tornát is :lol: .
bibolya
 
 


Edit, remélem, már nincs semmi baj Virággal és a te torkod is helyrejött! :) A bugyikával pedig nagyon ügyes a lánykád! Talán egyik napról a másikra szobatiszta lesz! :) (MA én is büszke vagyok a lánykámra, mert kétszer kezdett nagyhangon kiabálni, hoyg anucika, bilibe, hama, hama! :D , de először nem lett semmi eredmény, másodszor pedig a kaki már a pelusban volt. :roll: De akkor is! Ez már haladás gondolom! :) Eddig is volt, hoyg szólt, de azt nem ilyen kategórikusan tette.)

Ibolya, én 13 éves voltam, amikor levágták először a hajamat. illetve, állítólag pár hónaposan le volt nyírva 0-ásra egyszer, de az édeskevés volt. Mindig is nagyon gyenge hajam volt addig. Utána meg aztán helyrejött. Ezért szereném Krisztának is kicsit erősíteni. A dilemma állandóan bennem van, hoyg vágjam-e vagy sem, mert ha most vágom, akkor abszolút fiúsra nyírnám, géppel, de úgyis rászánom magam nemsokára! :roll: Persze, amikor ilyen csini kis frizukat varázsolunk neki, kicsit sajnálom, de visszanő! :)

Márti, azt hiszem, egyszer mutattál egy képet arról a dombról, úgyhogy el tudom képzelni, hogy nem leányálom megmászni! :roll: De az a fő, hoyg nem roskadtál össze még az aljában! :lol: :lol: :lol:
Én tegnap elmentem végül kismamatornára, jó kis kikapcsolódás volt. :) nem tudom, holnap sikerül-e ismét eljutni, de már nagyon szeretnék egy csütörtöki napon is ott lenni, mert akkor vannak a lazulós jóga-szerű gyakorlatok.

Képzeljétek, tegnap Kriszta (szinte) normálisan evett. Reggel egy tükörtojást kenyérrel, majd kb. 2 cm-nyi banánt (én adtam csak ilyen keveset, hoyg ne fogja meg a gyomrát) és 1-2 szelet narancsot. Ebédre husis gombamártást csináltam, na a mártásból jócskán evett. Egy hatalmas szelet kenyérnek a belét majdnem mind megette. Én mártogattam a mártást. Este pedig megevett vagy 2 szelet sonkát, néhány falat kenyeret, májast is evett és olajbogyót, utána pedig még pomelót is. (Nem ipari mennyiségekre kell gondolni, de az eddigi evéséhez képest, sokat evett.) A tejből nagyon keveset ivott, de nem is csodálkoztam! :shock: :lol:
Ma tízóraira nem evett olyan jól, de azért most sem volt gond.

Akartam amúgy kérdezni, hoyg szerintetek az olajbogyó jó nekik? Mármint szabad adni? Kriszat egyszer megkóstolta és azóta is nagyon szereti. Ami eléggé furcsa ízlésre vall egy kisgyereknél, valljuk be. :roll: De én gondolom, nem árthat, sőt, mivel olajos, most még a gyomorműködésbe is besegít! :roll:

NA, megyek, mer telaludt, ma sóska-spenótfőzeléket készítek, most vettem frissen a piacról. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Ibolya:hegyet csak a védőnő vagy a tanácsadás kedvéért kell mászni szerencsére :? , az ovi nem messze van légvonalban sem.
De abba is néha kipurcanok, mert a Zsombit mindig össze kell vakarnom valahonnan, miközben a Szoni bambulja a gyerekeket, tehát neki segítek közben öltözni!!!!! 8)
Kíváncsi leszek mennyit híztam, majd kedden megyek a dokihoz és nem tudom mikor a védőnőhöz..........de amit én itthon mértem az 3 kg!!!! :shock: :shock: :shock: Biztos Zsombi segít formában maradnom, mert az evést nem vetem meg!!!! :oops: :oops: :oops:

Edith:már mutattam egyszer Szoni kopasz képét, most mégegyszer:
ilyen volt előtte:
Kép

itt utána, ez 17 hónaposan volt:
Kép

Szerintem nem ártasz neki vel, sőőőőőőőőt, és ilyen kicsin még olyan helyesek!!!!De az is igaz, hogy nem kell ennyire rövidre.....de persze úgyis az lesz amit TE szeretnél :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edith:azt nem tudom, hogy jót tesz-e nekik az oljabogyó, szerintem nem árthat, az enyimek is szeretik!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, nagyon kis édes volt Szoni! Hosszú és rövid hajjal is! :) :) :) Mint írtam, ha nyírom, akkor jó rövid lesz a haja Krisztának is! :)
Én is így gondolom az olajbogyóról! :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Még mindig nem kaptam meg a véleményt!:evil:

Sajnos nem tudom meddig lesz még netem,mert az anyagi helyzetem továbbra sem változott :cry: ,amíg nem tudom eladni a házunkat,addíg nem is fog,de ezzel nem akarlak titeket fárasztani.

Majd jelentkezem vhogyan,ha tudok vmit ZSoltival kapcsolatban.

Nem is mondtam,hogy a barátnőm leleteit teljesen jók.Most kap vmi új szert a kemo után.Szerencsére jól van!Remélem mindörökre legyőzte a kort!

A kolléganőm koraszülött kislánya is jól van!Már több,mint 2 kg,ő született 25 hétre,680gr-mal.Holnap viheti haza!:D:

Sajnos történt egy haláleset is a családban az apai nagynéném vasárnap elment,rákos volt.Ez a vérvonal ilyen,mert a nagymamám és az apu is rákban halt meg,most meg az idősebb nővér is.Azért igaz lehet,hogy a hajlamot lehet örökölni.Rossz ezzel a tudattal élni,mert nálam is bármikor előjöhet.Igaz a többi ezen az ágon élő rokonaimnál is,de tudomásom szerint eddig még senkinél sincs!Szerencsére!Igaz a nagymamám és a nagynéném idősebb korukban lettek betegek,de apu 48 évesen!

Edit,
nagyon ügyes Virág,hogy már bilizni akar!Remélem már jobban van,és az étvágya is kezd visszatérni!

Edith,
nagyon csini lett Kriszta haja!

Márti,
nem semmi az az emelkedő!Még nem kismamaként is elég fárasztó!

Julcsi,
annyira aranyosak vagytok a közös képen!Nekem az tetszik a legjobban!

Ibolya,
szerintem olajozd be a fejbőrét jó alaposan.Az fellazítja,majd óvatosan dörzsöld meg és akkor lejön.Mindenap,de legalább másnaponta!Nálunk is volt még a nagyoknál.

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Sziasztok!

Edith, tündéri a frizkója Krisztának. És meddig tűrte a gumit a hajában? (olyan szép haja van, ne vágassátok le :roll: )

Az Ádám persze belázasodott este a szuritól. Nem volt vészes, és ma már semmi gond.

Többiek?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Jó, mire ezt a pár sort bepötyögtem többen előkerültetek. Utolsó kérdés storno. :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Edith,szerintem is adjál csak nyugodtan neki olajbogyót-ha nem izlene neki,ugysem kérné.A fiam meg a fokhagymás-mustáros szószos csirkemellet szereti rizzsel nagyon.Érdekes izlésük van nekik :lol: .A Gergő pl.sem a lekvárt,sem a mézet ,sem a nutellát nem eszi meg,de a túró rudit meg igen és a csokival kezdi.

Márti,a lánykád rövid hajjal nagyon hasonlít a fiacskádra.Gondolom neked is nehéz volt a szép loknikat levágni,de az eredmény magáér beszél.Nagyon szép haja lett,és jól is áll neki ez a rövidebb forma.
Rólad láthatunk haj és poci képet mostanában?
bibolya
 
 


Látjátok az én gyorsaságomat is :lol: ????????

Timi,próbálkozom az olajozással,csak az a bajom ,hogy nem akarja engedni,hogy dörzsölgessem.Már kicsinek is ilyen volt,akkor sem hagyta nagyon magát,csak akkor még alvás közben sikerült a javát leszedni.

A daganatos betegségektől én is tartok,nálunk az apu és az egyik nővére is ebben halt meg,az apósom is,az anyósom 3 testvére is.De sajnos ha nem daganatos betegségben halunk meg ,akkor meg érrendszeriben.Szerintem egyre kevesebb az olyan ahol csak szép csendben,mindenféle betegség nélkül hal meg az illető-ugymond végelgyengülésben.

Barbi-ennyi????Te azért ennél többre vagy képes!!!!!!!!!!
bibolya
 
 


Ibolya,Barbi:kitartás délután jön haza a Roland és csináltatok vele 1 fotót!!!! :wink: :lol: :lol: Nagyon kíváncsiak vagytok!!!!! 8)

BArbi:nem tudom ez a szuritól van-e, de az én fiam meg tiszta zizi lett, ugrált a lábamon délelőtt és a két kezével összenyomta az arcomat én kinyújtottam a nyelvem ő meg röhögött!!!!! :shock: :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jaj nem is meséltem, egyik reggel a 2 kis gézengúz bement a fürdőbe bekukucskáltam, erre látom, hogy a mosógép ajtó egy egy oldalán ülnek és a SZoni mondja a tesójának, hogy 2 hamburgert meg 2 innivalót kér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Micsoda fantáziája van és micsoda memóriája, már nem is emlékszem mikor voltunk utoljára gyorsétteremben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És ovis sztori:meéli tegnap a kiscsaj, hogy a Tas azt mondta neki, hogy bedobja a bálna szájába :shock: :shock: :shock: :shock: ettől úgy elkeseredett a drága, hogy még sírt is!!!!! :roll: Zsombi jól megölelgette, aztán egész délután ezt beszéltük, hogy csak viccelt, meg hogy milyen butaság, mert nincs is bálna a közelben :lol: , meg ha a Tas látna egy bálnát akkor tuti eliszkolna, és közölte a végén a kiscsaj , hogy most már a Tas nem a barátja és nem is ülhet mellé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :lol: :wink:
Na igen csak határozottan!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?