Lányok, nem tudom mi volt tegnap a Babanet oldalával, de nem tudtam elküldeni az üzimet. Most remélem sikerül.
Tegnap délután kint voltunk a Margit szigeten egy másik családdal akiknek 3 héttel idõsebb a kisfiúk mint Lili. Olyan édesek voltak a babák
! Lili még mindig nagyon bizalmatlan a fûvel, a pléd szélén mászkált, nem mert egyszer sem lemászni. Amikor apa letette a fûbe, akkor meg végképp kiakadt. Azért jó volt, belefutottunk egy 100fokC koncertbe. Pár szám után már épp menni akartunk, amikor el kezdett esni az esõ. Azért jó volt.
Köszi mindenkinek a sóval kapcsolatos hozzászólásokat. Petrezselymet és kaprot már néha használok a fõzikhez, talán néha most már sót is fogok. Azon gondolkodtam mostanában, hogy eddig hetente adtam neki 1-néha 2 újdonságot, ti mennyit vártok az új ételek bevezetése között?
Gumicukor,
Nagyon jók a képek, a lovacskás különösen édes
!
Nekem a szülés utáni elsõ mensi több mint 10 napig tartott és majdnem olyan brutál volt, mint a szülés utáni. Tenát használtam még nappal is, aztán fokozatosan jobb lett, most már szinte teljesen visszaállt a régi rend.
Macsek,
Köszi a riszes tippet, ezt is ki fogjuk próbálni
. Hol vettétek azt a kukoricapelyhet? Szerintem én is ki fogom próbálni ezt a vegamixet, már láttam a DM-ben is.
Kataa,
Lili két hét múlva 11 hónapos
. Bébiételekben én max az 5 hónaposaknak valót tudom csak megvenni, mert a többibe már vagy tejport tesznek vagy darabos ami a leányzónak nagyon nem jön be.
Zulu,
Jót nevettem azon a ruha összeállításon
.
Forti,
Szilikon sprayt mondott a szervizes, de mi befújtuk és még mindig nyikorog, így jövõ héten szerintem megint elbattyogok hozzá. Pénzt eddig soha sem fogatott el, így egy adag csokit szerintem viszek magammal
.
Te a húslevest hogy adod Levinek? Össze turmixolod az egészet és olyan hígan adod, vagy külön a lé és a többi püré? Nem semmi étvágya van a fiadnak
.
Ági,
Mizujs veletek, Petra hogy van?
Beszti,
Mielõbbi jobbulást neked!!!
Brokkoli,
Ismerõs a helyzet, mi is akkor kezdtük (6 hónapos és 1 hetes volt Lili) el a hozzátáplálást, amikor ilyen tünetek voltak
. Mármint, hogy Lili egész nap csak evett, néha már éjszaka is, ami egyébként neki nem volt szokása. Mi is almával kezdtük, meg krumplival, de valahogy egyik se jött be neki igazán. Elég sok idõ eltelt mire rákapott 1-1 ízre. Próbáld meg az almát egy kis õszibarackkal vegyíteni. Fagyasztva lehet kapni a Tescoban. A sárgarépa is jó lehet. A lényeg szerintem, hogy csak az ízeket mutasd meg neki elõször, mennyiséget majd csak több hét múlva fog enni. Fontos, hogy ne erõltesd. Amikor láttam Lilin, hogy most kicsit elege lett az új ízekbõl, én is kihagytam pár napot az elején, ez teljesen természetes. Mi Lili 5 hónapos korában vettük meg a Dolce Vitát, eleinte csak picit tettük bele, úgy, hogy teljesen hátra volt döntve az ülés, így teljesen olyan volt, mintha a hordozóban ülne.
Rit,
Reméljük használ ez a kence. Ügyesek vagytok, hogy ki tudtátok szedni a kullancsot.
Puszi,
Ilke