Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Adri!
Fogalmam sincs, hogy van most. :)
Tényleg igaz, hogy minden szülés más. Manóval nem tágultam, csak elfolyt a magzatvíz. Kaptam oxitocint és méjszájérlelőt, na és egy alpos vizsgálatot :shock: ...De 6 óra alatt meglett. Kíváncsi vagyok, most meddig tart? Talán ez itthon tágulás jobb, nyugalomba, csak legyen idő bejutni a kórházba. :)
Jó sétát nektek!
Szerdáig, ha nem szülök meg, azért kell a magzatvíz vizsgálat, hogy a Tesó nem kakilt-e bele, nehogy baj legyen.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Értem! Mondjuk sokkal jobb otthon, a megszokott környezetben várni a "csodát"! Én is csak akkor szeretnék majd elindulni, ha tutira AZ! Remélem tudni fogom! És Te "sutyiban" tágultál ennyire?? Szóval, hogy egyszer mentél a dokihoz még zárt voltál, aztán megint mentél és már ennyi volt? Bocsánat a hülye kérdésért :oops: Én nagyon drukkolok!!! :wink:
Vendég

Adri!
Nagyon aranyos vagy. :) Köszi
11. hetes korom óta, nem vizsgált meg a doki. :D Csak most, mert kértem, hogy nézzen meg, mintha folydogálna valami. A tágulásért nem tettem semmit sem. :) Még az ősi módszereket sem vetettük be. :wink: Egyszerűen fájdogálok. De nem vészes. Mert én mindig megszenvedtem a menszeszemet, és már fel sem veszem, ha fáj.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Akkor meglepetés volt :lol: Tök jó!!!!
Vendég

Tyűha! Jolka! Ez nem azt jelenti, hogy 1-2 nap? Mondjuk mi a fenén csodálkozunk, ha vkinek 3 nap van hátra a vonalzója szerint!

Izgi!!

Jutta

KépKép
jutta

Na én megyek sétálni! :lol:
Bár múlthéten 3x 3 km-et legyalogoltam a szomszéd kiscsajjal, de ha kell lassan ugrálok is! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Nekem már megint fájdogál a hasam, de gondolom ez már így marad a végéig.... legalább megszokjuk a fájdalmat! Viszont annyira nincs kedvem semmihez!!! Össze kellene egy kicsit pakolni, de lusta vagyok!!! Viszont már aludni se jó... Jaj de nagyon szenvedek!!! Az uram meg csak este jön haza, addig engem megöl az unalom!!!

Én nem tudom, hogy milyen a méhszájam, de szerintem már nem is fogom megtudni szülésig... Maradjon ez titok...legalábbis a Dél pestiben így vannak ezzel :cry: Ugyanez a helyzet ezzel a Streptoizé vizsgálattal...olyat mindenkinek csináltak???? :shock: Meg különben is azt hogy csinálják??? Marhára felvilágosult vagyok... :oops:

marek

Hello csajok!
Marha sz*rul vagyok- gondoltam nektek is bejelentem! :?
Már konzultáltam a dokimmal! Mondta, h ez csak nekem kellemetlen, Janka jó helyen van! És hát csütörtök a mi napunk! (Hacsak addig nem!) Elő vagyunk jegyezve...3 műtét van előjegyezve (a többi ugye a nem előjegyzett, ha lesz!). Nem biztos, h reggel megleszünk, de délelőttre van esély! Szerdán dél körül derül majd ki mikorra menjünk!
Na, mit szóltok? Be vagyok sz*rva! Segítség! Lehet, h már csak 3 kell aludni? :shock: Jajajaj!
Jolka! 4 ujjnyi! Ne izélj! Ez a Tesó holnap meglesz! Meghozza Neked a hidegfront! :wink: Jelentkezni ám, ha akció van!
Adri! Még nem csomagoltál össze? Fú, merész! Készíts pakkot, mert ki tudja nevenincs lánykád mikor akar jönni! Mi lesz a neve? Dönteni kell!
Andi! Király, ahogy csinálod! Szaladgálsz, intézkedsz stb. Milyen energiabombát szedsz?
Becka! Kitartás! :wink: Mindjárt itt a Te időd!
Marek! Mindenhol másképp csinálják- a vizsgálatokat! A streptococcust kenetből nézik! Tudod onnan lentről! :lol:
Jutta! Lépcsőzés és egy jó szex?
Timi! Mi van veletek? Hol vagy?
Na, megyek mert jönnek hozzánk!
Ja, a mai nap híre: egy paintball csatára hívott egy rég nem látott barátném! Arra hivatkozva mondtam le, h most túl jó célpont lennék: túl nagydarab vagyok! :lol:
Kat! És Ti?
Csajok, qrvára kínoz ez a nátha... Szétmegy a fejem, önlik az orromból a takony, már be vagyok rekedve... a izém tele van! Ja, Andi, jól érzem magam és a kedvem is f*sza!

Kép
ermoni

Móni
Honnan lentről...talpról???? :shock: :lol: :lol: :lol: Jóvanna...tudom ám mi a kenet!!!
De ne legyen már ilyen sz*r kedved, mert én is kihívlak egy paintball csatára!!!! És engem ráadásul nehezebb eltalálni, mert ahol neked a hasad van, nekem ott a fejem, és fejre lőni meg nem ér......
És ne legyél már besz*rva...már baromi régóta várod, hogy jöjjön Janka, most már örülj neki, hogy végre találkoztok! A többitől meg mindenki be van sz*rva, persze ez gondolom nem segít rajtad!!!

marek

Petra éhes. sikít. én rosszul bírom, :evil: így Apuka nyomja be neki a cumit. addig rakok képeket máról:
Kép Kép Kép
szerintem híznak 8)

Kép
an°°di

jé, most látom csak, h az első képen Petra haja vöröses... meglássuk
:roll:
ha nem alszik el most, az azt jelenti, h egy órát ordíthat még. és ojjan irritáló hangja van.. . .. jaj :? :( el lettem kényeztetve. azt hittem, Apukázhatok kicsit még fürdés előtt. hát, nem.

paintball? én nem megyek. kapok elegt hasba pelenkázás közben. és még 3 kiló alatt vagyunk jóval. mi lesz itt még?! :shock:

Kép
an°°di

Móni
jobbulást,mindekit elkap a végére a nátha? a fene egye meg
csütörtök ?az tök jó :-) lehet én is :-) azt számolgattam ha Bibi is annyit húz rá mint Maja akkor csütörtökön születik.Jó kis agyalás mi?
de neked legalább tuti,tök jó :-)

Jutta
elárulom,ha nem akar megszületni a baba még akkor akár fejre is állhat az ember,körbefuthatja 3szor a kerületet akkor sem fog kibújni.Majánál próbáltam én mindent mégse jött .Most nem is strapálom magam sexel meg maratonnal meg bábakoktéllal.

Jolka
te szerinem vagy ma vagy holnap szülsz ;-)

Marek
szreptoizét hüvelyváladékkal nézik,nem tom ott mi a szokás ,nálunk nézik mindenkinek.
Nekem is voltak jóslóm már a 30ik héttől úgy a 40ik hétig most érdekes módon szinte semmi,csak a kínlódás.

Adri
mi olyan jókat tudnánk együtt kajálni :-)Nem Dominika lesz a kiscsaj?

Gyerekek,Maja egy csomó hosszú gatyája capri lett :shock: :shock: :shock: majd jár csizma gatyába. 8)

Holnap délelött nst,turka,agybaj Majával,már lassan rettegünk menni annyira jól viselkedik :-) na jó 2-3 óra várakozás után én se vagyok a türelem mintaképe
Vendég

Andi
tündériek :-)édes kis güngyürübüngyürük :-)
nagyon cukik :-)
50-es ruciba nyomjátok?

nemkell rá hallgatni,de én megetetném 8)
Vendég

Andi
Nagyon édesek a picik!!! És egyszer egyszer megengedhetnek maguknak egy kis sírást ezek a mintababák :wink: Különben majd nagyon irigyek leszünk itt mindahányan :wink:
Ja, és látom az első képen, hogy már beszélgetnek is. Mondtam én, hogy az ikrek elfoglalják egymást :lol: :lol: :lol:

Timi
Nem hiszem el, hogy sehol semmi. Kérd meg a nőgyógyászod, hogy segítsen, mint Hajninak :wink: Az azért szépen meghozta az eredményt :roll:

marek

Marek
de néha fáj itt-ott,vizes vagyok,torz az arcom,pont mint egy mindenórás kismaminak,de semmi egyéb,lefogadom holnap a méhszájam változatlan lesz.De nem baj,egy hetet még kibírok (többet már nem ) .Én nem kérem meg,meg meg se indítaná max befeketetne aztán ha lejárt a 41ik hét akkor indítanak itt zselével.Remélem addig csak megindul kifelé.
Vendég

Sziasztok.

gyors kukk.

andi: van ott toka. :D Nagyon édesek. :D

Nekem meg fél órányi mozdulatlan ácsorgás után végre sikerült lencsevégre kapni egy mosolyt. Tadamm :

Kép

Na megyek eszem míg Lala alszik

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Timi, ühüm. 50esben. persze, nagy optimistán nem vettem, így a kórházból kellett kiugranom a keletihez, mert ott van egy nagy angol turkáló. vettem egy szatyornyi ruhát 8ezerér' 8) de van amit Petra végigér. növögetünk... ;)
nem etetem meg. ha nem lenne testvére, akkor oké, de így nem. most bebugyoláltam, beraktam a sarokba, és kitámasztottam a plédhez a cumit. már egy perce hallgat. pfűűű. 8tól fürdés. szerintetek mekkora hangerővel üvölti végig? :? :roll: :D

Timi, te boszorkánykodsz Jolka kontójára? ;) milyen fura, h nem nyílsz... :roll: :? és mi az a bábakoktél?
na, kiesett a cumi. :evil:

Kép
an°°di

és nem. ez a csajszi tud sikítani cumival a szájában. most alszik. vagy sunyi módon úgy tesz :wink:

Rita, de szép babaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! és milyen hatalmas! :D :wink:

Kép
an°°di

Andi
Te sarokba állítottad Petrát??? :shock: :lol: Nálatok aztán van szigor...nem is gondoltam :lol: A következő az lesz, hogy ki kell takarítania a lakást, ha nem viselkedik? :? :shock: :lol: :wink: De figyellek ám...lesem el a módszereket, mert én is ilyen nyugis anyuka szeretnék lenni, mint te... már fel is írtam a papírra...sarokbaállítás, cumi szájhoz rögzítése bármilyen módszerrel... :lol: Még valami ötlet?

marek

Rita
Azt nem hiszem el, hogy még csak öt hetes a lánykád :shock: Lassan akkora lesz, mint én :lol: :lol: :lol: Mondjuk azt nem nehéz elérni :lol:

marek

Marek :lol:

Andi
kitartás :-)

Jolka azt mondta már jöhet a tesó úgyhogy bizti nem bánja :-)

én ilyen betonméhszájú vagyok,mondjuk Majánál se volt másképp aztán hamar meglett mégis,hát remélem most is így lesz..

bábakoktél:ricinus,baracklé,pálinka másnem megfosat,bocsi :-)

Rita
Lala tünci nagyon :-)
Vendég

Most elmegyek apukázni, mert egész nap nem láttam. Legyetek jók, pihenjetek és nyissátok a méhszájatokat...(már aki akarja)
Holnap Pestre megyek ctg-re, megint hatkor indulunk...élmény lesz :cry:
Jó éjszakát!!!!

marek

:twisted: :twisted: :twisted:
Voltam dokinál: UH: 3500 g becsült súly, CTG ok, pisi, vérnyomi OK, méhszájam ZÁRT! Dokim hétévégén elmegy pár napra!
:twisted: :twisted: :twisted:

Szülni akarok!!!

Apát ma magamra kapom, főleg ha még ébren leszek, amikor hazaér!

Holnap sétaparti, házimunka... málnalevéltea...

DE:

Andi, Rita! Nagyon édesek a gyerkőcök!! :lol: :lol: :lol:
Mostmár tényleg én is, én is - persze ... majd októberben egyszer! :cry:

Jutta

KépKép
jutta

szevasztok!
hát, Csajok, nálunk rajtam kívül mindenki aludt az éjjel ;) még a gyerekek is szopizás közben... cukipofák...
mai program: már 25 percet lehetünk levegőn, így elmerészkedünk dm-be, mert kell egy csomó cucc. persze anyós segítségével, mert ő meg őrjöng, ha itt lehet. idővel, remélem, lenyugszanak a nagyik 8) :? :lol:
ja, meg jön a gyerekorvos is. remélem, nem akkor, amikor az éjjel kimaradt alvásomat akarom pótolni :evil: múltkor is pont ez történt. na, mindegy. csak egéssség legyen.

Marek, nem is mondtam, de az a mákteás ötlet nem is rossz :wink: írd fel magadnak is! :lol:

Jutta, mi ez a hiszti??? :roll: még van 5 napod hivatalosan is. gondolj bele Timi helyzetébe... 8) oké, könnyen dumálok, bocs, de a legjobb helyen van Dorka még mindig.

Timi, beton?? :lol: :lol: aha, akkor nekem meg tejkaramella volt, mi?
amúgy köszi a kitartást: nem olyan vészs a helyzet, csak rosszul tűröm a gyereksírást. egyszerre érzem magam gonosznak, kegyetlennek, szívtelen racionalistának, és rossz anyának. és még csak 3 hete csinálom ezt a szülő-dolgot :?

Apuka testrerántása: szégyen, nem szégyen, én számolom a napokat visszafelé. hónapok óta nem volt orgazmusom.(na, most mindenki megtudta, aki ezt a nyilvános fórumot olvasgatja, de lesz*rom) :?

Kép
an°°di

enyje, megint kajaidő.
léptem is. még lehet, h jövök
:arrow:

Kép
an°°di

Andi!
Tudom én... a hiszti annak szól, hogy nem lesz itthon a dokim és tuti akkor fogok szülni, ez az én formám!!
Ja és a szex vajon mi? Háát.. ekkora hassal elég vicces leginkább...
:oops: :oops: :oops:

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelit!
Szex-ezzel kezditek a mai napot!? Éhes disznó makkal álmodik! :lol:
Hát én olyan sz*rul aludtam, h csak na. Éjfélig nem bírtam elaludni. F2-kor pedig kiszáradt, fájó torokkal kapkodtam a levegőt, nem bírtam visszaaludni, járkáétam egyet, ittam, pisiltem, aztán egy óra múlva nagy nehezen elaludtam...és utána fél óránként néztem, h hány óra, mikor lesz már reggel!
Úgy látszik nem tudom ezt a megfázást 2 nap alatt kikezelni! Ilyen taknyosan szülni holnap után! Hát ez katasztrófa! Most még jobban be vagyok sz*rva, h nem lesz tejcsi Jankának, mert ilyen balf*sz vagyok!
Na, szokás szerint ma is dolgozom! De majd benézek! (Holnap már csak a szülésre akarok koncentrálni, így ma mindent meg akarok csinálni!)
Szebb napot, mint amilyen az enyém lesz!

Kép
ermoni

Móni! Coldrex vagy Neo-Citran? 2 nap alatt csodákra képes!!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta! Tudom, h jó lenne! De asszonta a dokim, h max. algopyrin! (Szedem most ezt a qrva antibiotikumot is, szal nem is akarom túlzásba vinni!) Vitamin! De annyit szedek, h tele van a pisim a kipisilt vitaminnal! :?

Kép
ermoni

hüje védőnő beleköpött a délelőtti 1 órás alvásprogramomba... :evil: :evil: :evil:
kénytelen leszek beérni 30 perccel..
annyira érdemes lefeküdni egyáltalán?
különben is, mit akarhat? :roll: :evil: :x
na, mindegy...
:arrow:

Kép
an°°di

Na lenyugodtam, sétáltam egy órát (fél óra oviba és fél óra vissza) a szomszédékkal... iszok egy kis málnaleevél teát és lesz ami lesz...

Szülésznő azt mondta, hogy tornázzak is! Háát jó...
ma hiperkatív leszek!

Marek kórháztúrán, Hajni, Zsu és Ciripke kórházban...

De hol vannak a többiek... ma még csak Andi és Móni kukkantott be!

pl. Jolka és Timi érdekelne, hogy mit csinál? Csak nem? És Becka?

Gabciinak, Ancsinak és Ritának persze felmentése van az állandó bejelentezés alól, de azért dobhatnának pár fotót! :-)
Andi Te is! engem kifejezetten felvidít!

Jutta

KépKép
jutta

Móni, ha doki azt mondta... akkor ez van!
Algopyrin, meleg tea (vagy vmi c vitaminos meleg ital), sok takaró, citrom és vitmin... izzasztókúrában?
Jó tudom, dolgozol, de jobb lenne ha délután vagy 2-3 órára bekómáznál 3 takaró alatt vmi meleg ital után!

Timi, kipróbálom a bábakoktélt... de pálinka komoly?? És mennyi??
Nem árt az ilyenkor?

Jutta

KépKép
jutta

Hé lányok!!! Szex??? :shock: :? :lol: Reggel korán??? Hát most, hogy már lehetne én is rájöttem, hogy vicces.... De legalább jót röhög az ember...egyedül az élvezet része marad ki :lol:
De a terhességnek ez az utolsó része is több mint vicces szerintem...aki ezt így kitalálta, annak lehetett humorérzéke :lol: Már eleve, ha az ember belenéz a tükörbe, nem tudja, hogy sírjon v. nevessen...én inkább röhögök..és hát a többi kellemetlen tünetről ne is beszéljünk ugye :shock: JAJ!!! Tegnap vizeletet kellett vinnem a védőnőnek...hát nekem konkrétan nem ér oda a kezem :oops: Szerencsére tudok magamon röhögni...ez is valami. :lol: És azt mondta a szülésznő, hogy szeretik, ha a borotválást otthon elvégzi az ember....hát nekem ahhoz már rövid a kezem szerintem, az uramra meg nem bíznám, mert nemtom mit szólnának, ha tele lennék ragtapasszal szüléskor....

Viszont a ctg-m olyan szuper, hogy átkérem magam a tavaszi babákhoz. Előző héten még voltak fájásaim, csak én nem éreztem, most meg, hogy érzem egy rohadt fájást nem mutat a gép... A méhszájamról meg nem tudok semmit, illetve annyit, hogy biztos zárt, mert még nem szültem :shock: Legalábbis a doki ezt mondta, de jövő héten azért megnézi.

Jutta
Te ezt a koktélt komolyan ki akarod próbálni???? :shock: Mikortól nem lesz dokid?? Inkább nevezz be egy túlhordásra, és tervezd a szülést akkorra, amikor már lesz dokid ... mondom én, aki már baromi türelmetlen :lol:

Móni
Nekem a kamillás gőz rengeteget segített... Juttának igaza van, ki kell izzadni ezt a dáthát. És velem a barátnőm kamillateát is itatott...nem mondom, hogy örültem neki, de valamitől meggyógyultam, pedig nem is szedtem semmit....

marek

Marek, konkrétan egész jövőhéten nincs... tehát ha túlhordom, akkor már arra jön, hogy indítja a szülést...
Na én ikább benevezek a mostani hidegfrontra ha lehet...
Bár tuti jövőhét hétfő lesz belőle vagy vmi hasonló...
Már kezdek beletörődni...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
Tudod mit?! Neked adjuk ezt a hidegfrontot!!! Gondolom a többiek is megszavazzák neked! :lol: Szóval várjuk a híreket, biztos vagyok benne, hogy összejön.
Én bőven ráérek a következő hidegfrontig, tavaszig még biztos lesz egy...ráadásul nekem nincs orvosom, úgyhogy nem utazik el :lol: :lol: :lol:

marek

Hali
megjöttünk a túrimuriról,persze méhszáj változatlan 3110 ,sőt jó hátul van úgyhogy mit nekem sperma,mert hogy tegnap sexeltünk,nem semmi mi,én végig röhögtem,a párom meg kérdezte mi ilyen vicces?nem akrtam nekimondani,hogy TE mert még ilyen állaptomba is sexelni akarsz. :-)
Nstét kivételesen végig mozogta Bibus.Azt mondta a doki szerinte a héten,hétvége felé szülünk,ha nem akkor hétfőn vár sok szeretettel,na onnan nem tom mi lesz,mert vagy befektetnek vagy naponta többször kell menni vagy nem tudom,nem estett szó semmi ilyesmiről,se indításról,ő is abba bízik,hogy a héten megleszünk.Igazából,olyan hihetetlen nyugi van rajtam ,hogy csak na,de ha hétvégéig nem lesz semmi akkor elfogy a türelmem az tuti.A Salma Hayek is megszült ám :-)

Jutta
bízzunk a frontba :-)
Jolka gyanús :-)

hát hogy pontosan hogy van az összetétel nem tom,de talán 1 deci ricinus olaj,1 deci sárgabarcklé,1 deci pálesz,én Majával megittam,de semmi hatása nem volt azon kívül,hogy utána ökölődtem egy napig.
jelezd ha megittad,kíváncsi vagyk :-)

Marek
egyből a tavasziakhoz? ne már
én kiakadtam a páromra ,mert diszekszi,hogy mennyi maszekot vállalt hétfőre,merthogy akkor ne szüljek,ráérek utána,na mondom állj le ,nem fogom ey évig hordani ezt a gyereket :?

hát szerintem érdemes itthon nyesegetni a szőrt,én odaérek csak nem látom,amit tudok érzésből,apa meg kiigazít,Majánál is 2-3 napos volt a borostám megnézték és azt mondták nem kell borotválni így csak a beöntést élvezhettem ki.

Móni
sajnálom :-( de talán csütörtökre jobban leszel :-)
nyugi a tejcire nincs befolyása meg 2-3 nap mire belövell,addigra egészséges leszel mint a makk

Andi
hát igen védőnő,doki,postás mindenki akkor jön ha lenne egy kis nyugi :-(

nyami tejkaramella,jó hogy mondod,van itthon tescos és annyira fini,nyamm :-)

hát ,most már így lesz,ezek az érzések :-)én már jobban viselem a bömbölést,kíváncsi vagyok a pici sírását is jobban bírom-e majd
Vendég

Sziasztok ismeretlenül is! Híreket hoztam :D

Jolkával másik topicból ismerjük egymást....szóval:

MEGSZÜLETETT Megyesi Ákos ma reggel 4.55-kor. 52 cm-rel és 3,95kg-mal.
Itt is nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívávunk nekik.

Ezt mondta Jolka: "Minden rendben van. Tesó fél óra alatt megszületett, előkészítésre sem volt idő. 3-kor indultunk és 5-re meglett."

Pocakosoknak kitartást a hátralévő időhöz, a megszületett babókhoz sok boldogságot, egészséget kívánok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita
KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!

ügye megmondtam?????????????????

Hatalmas nagy gratula Jolka,nagyon ügyesek vagytok!!!!!!!!!!!!
Sok tejcecskét,sok boldogságot!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Újra itthon. :lol: :lol:
Jól vagyunk, Lilla egy tünemény. :wink:
Majd jövök, mesélek, mutatok képeket. :lol:

És egyszer talán vissza is olvasok. :wink:

Addig is pusssz.

Kép
Kép
h@jni

jajj de jó Hajni,mesélj ,mutizd :-)
Vendég

Jolka!!!
Nagyon nagy gratula nektek!!! Jó egészséget és sok sok boldogságot kívánok!!!

Hajni!!!
Sziaaaaaaaaaaaa!!! Várjuk a beszámolót és a képeket!!!

marek

Nagy gratula Jolkának, nem semmi tempót nyomott Ákossal!
A "kicsi" ákosnak sok-sok tejcsit, Jolkának meg gyors felépülést!

Gondoltam is, hogy Jolka ma megszül! :lol:

Csütörtökre meg ugyebár már van egy tuti befutónk!

Akkor Timivel asszem bevállaljuk önként és dalolva a holnapi napot! De bármi mást is a héten... bár szerintem én úgy túlhordom ezt a gyereket a méhszáj - koraszülés parám után, hogy csak na!

Marek, tavasszal már a fórumtalin tologatjuk a babakocsit! :wink:

Bár most nekem is hihetetlen, hogy 1-másfél héten belül itt tuti baba lesz!

Timi, találtam egy szolidabb bábakoktélt: narancs, grépfruit és gyömbér... inkább ezt próbálom ki, a pálesz és a ricinus azért elrettentett..

Jutta

KépKép
jutta

JA és Hajni, üdv újra köztünk!
Kérünk képeket!
Jól vagytok?

Jutta

KépKép
jutta

JOLKA, NAGY GRATULA TESÓ MEGSZÜLETÉSÉHEZ! EZ AZTÁN GYORS VOLT! SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK, TEJCIT ÉS MIELÖBBI FELÉPÜLÉST!

Hajni, üdv újra itthon! ha lesz egy kis időd, mesélj és mutizd meg Lillát!

Na lányok, mára ki van beostva szülni? :lol: Jolka beelőzte.
Móni: én is a kamillás gőzölésre szavazok, nem veszthetsz vele, ha megpróbálod!
Jutta: De türelmetlen lettél.Mondjuk, megértem és én már igazán befoghatom. próbálkozz azzal a bába koktéllal(én is hallottam róla), hátha aztán max nem lesz szükség beöntésre, annyira kipucol :lol:
Timi: akkor tiéd a hétvége? :lol: Sz :lol: orítok, hogy a héten megszülessen Bibi.
Andi: édes nagyon mindkét lurkó és már akartam kérdezni, hogy a párodnak vöröses a haja? Kitől örökölte Petra?és hát persze, hogy nőnek és hétről hétre változnak.
Marek: tapasztalt anyukák, segítsetek már meggyőzni a hitetlenkedőket, hogy TUDNI FOGJÁTOK, HOGY AZ SZÜLÉSI FÁJDALOM!

Voltunk ma hallás vizsgálaton. Teljesen jól hall Ádi, ezt állapították meg (újat nem mondtak vele)
És ma éppen rosszkutyát alakít a drágám, mert reggel 6- 11ig ordított, a levegőn és a kórházban aludt, a kettő órás etetés után aludt fél órát, mostmeg sikoltozik :evil:
Nameg annyira mohón evett,, hogy nagyon félre nyelt, köhögött és levegőt is alig kapott hisztijében. Nagyon megijesztett!
Andi: lelkes nagymamákról hasonló a véleményem... remélem lenyugszanak .

Kép
Kép
gabcii

Rita:Lala nagyon szépen mosolyog a képen. És, mennyi haja van(még).
Adri: azt hiszem, időszerű lenne bepakolni a kórházi pakkot neked is... :lol:
Becka: próbálj nem odafigyelni a hülye kérdésekre, vagy megválaszolni poénosan. Ilyenkor már, persze, hogy idegesíti az embert és tolakodásnak veszi. És nyugi, már nem kell sokat kibírnod (akár indíttással is)és találkozhatsz Levivel.

Kép
Kép
gabcii

Jutta nemááááá
A páleszos ricinusosra szavazok!!! Bár senki nem kérdezte a véleményem :lol:
Hidd el, hatékonyabb! Gondolj bele, bódulatban, beöntésmentesen szülhetsz! :lol:

Kép
Kép
gabcii

OKé Gabcii, ha a mai lightos koktél nem teszi meg hatását, holnap a másikkal próbálkozom, de csak is a klotyesz környékén leszek egész nap! :lol:

Ja tényleg ne értsetek félre, nem azért van szülhetnékem mert unom a banánt - csak ez a dokis sztori egy kicsit betett... tehát ha nem menne sehova a dokim, akkor nyugis lennék...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
hát az a lightos koktél nem tudom mitől idítaná be a szülést :-) gyömbértől????

a bába koktélnak megtaláltam az arányait az olajból és a páleszből fél deci kell és ahhoz 2-3 deci gyümilé

hajrá :wink:

Gabci
köszi :-)

lefogadom már mindenki megszült rajunk kivül (Marek,Móni,Jutta) na talán Kat nem,de Ebi,Lollypop,Becka biztos
Vendég

ja Adri is egybe,még :-)

Zsuék mikor jöhetnek haza?
Vendég

sziasztok!

Jolka: hatalmas gratu a hatalmas tesóhoz. :) sok-sok boldogságot és tejcsit. :)

móni: Ami segíthet 2 nap alatt: egy nagy bögréhez 1 filter hársfatea, 1 filter borsmentatea és 2 filter kamilla. Ízlés szerint mézet bele. Melegen kortyolgasd el. Reggel és este egy-egy bögre+sok pihi. Segíteni fog. :) jobbulást.

megyek mert éhen veszek. 3 órát sétáltunk. :)

Hajni: Mutíí Lillááát:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?