Hali
megjöttünk a túrimuriról,persze méhszáj változatlan 3110 ,sőt jó hátul van úgyhogy mit nekem sperma,mert hogy tegnap sexeltünk,nem semmi mi,én végig röhögtem,a párom meg kérdezte mi ilyen vicces?nem akrtam nekimondani,hogy TE mert még ilyen állaptomba is sexelni akarsz.
Nstét kivételesen végig mozogta Bibus.Azt mondta a doki szerinte a héten,hétvége felé szülünk,ha nem akkor hétfőn vár sok szeretettel,na onnan nem tom mi lesz,mert vagy befektetnek vagy naponta többször kell menni vagy nem tudom,nem estett szó semmi ilyesmiről,se indításról,ő is abba bízik,hogy a héten megleszünk.Igazából,olyan hihetetlen nyugi van rajtam ,hogy csak na,de ha hétvégéig nem lesz semmi akkor elfogy a türelmem az tuti.A Salma Hayek is megszült ám
Jutta
bízzunk a frontba
Jolka gyanús
hát hogy pontosan hogy van az összetétel nem tom,de talán 1 deci ricinus olaj,1 deci sárgabarcklé,1 deci pálesz,én Majával megittam,de semmi hatása nem volt azon kívül,hogy utána ökölődtem egy napig.
jelezd ha megittad,kíváncsi vagyk
Marek
egyből a tavasziakhoz? ne már
én kiakadtam a páromra ,mert diszekszi,hogy mennyi maszekot vállalt hétfőre,merthogy akkor ne szüljek,ráérek utána,na mondom állj le ,nem fogom ey évig hordani ezt a gyereket
hát szerintem érdemes itthon nyesegetni a szőrt,én odaérek csak nem látom,amit tudok érzésből,apa meg kiigazít,Majánál is 2-3 napos volt a borostám megnézték és azt mondták nem kell borotválni így csak a beöntést élvezhettem ki.
Móni
sajnálom
de talán csütörtökre jobban leszel
nyugi a tejcire nincs befolyása meg 2-3 nap mire belövell,addigra egészséges leszel mint a makk
Andi
hát igen védőnő,doki,postás mindenki akkor jön ha lenne egy kis nyugi
nyami tejkaramella,jó hogy mondod,van itthon tescos és annyira fini,nyamm
hát ,most már így lesz,ezek az érzések
én már jobban viselem a bömbölést,kíváncsi vagyok a pici sírását is jobban bírom-e majd