Hali
Ezer bocs hogy nem jöttem tegnap de maratonira nyúlt tegnap a szülői az oviban....16.30-tól.19-ig tartott!!!Kész voltam...
Kriszti!
Látom egy helyen töltöttük tegnap a délutánt
Egy kicsit idegesített, hogy a lényeg ez volt:Követelmények,Szabályok,Elvárások......középsőben???????Na mindengy....A végére maradt egy kis dícséret is.Tul.képp a fiammal nincs különösebb gond,nagyon szereti hallgatni a meséket,ő az egyedüli aki bármilyen hosszú mesét végighallgat(ez pozitívum)egy kicsit tele van energiával és nagyon mozgékony de szerintem ez tök normális ebben a korban és főleg fiúknál,nem??!!
Minket hál'istennek elkerül a betegeskedés pedig semmi extrát nem adok Márknak.Most lehet hogy azért elkezdek neki valamilyen vitaminkúrát,szóavl mi eddig jól állunk betegségek terén.
Brigi!
Én is Boldog Szülinapot kívánok a nagy 5 éves Gergőnek!!!!!
Jobbulást neki!!!!
Erika!
Én írtam a soproni lányról a 2008.márciusban szülünk topicból.Meg vana egy Magzati kor szerint/2008.tavaszi babák topicban is egy soproni lány azt hiszem.
Meg fogom nézni amit ajánlottál mert én nagyon szeretm Sopront,már többször voltam arra.Nagyon klassz hely minden szinten és tekintetben!!!
A császáros videót én is megnéztem és meg kell mondjam,lehet hogy csak az állapotom miatt,de én nagyon meghatódtam és sírtam!!Eddig nem gondoltam, hogy egy császár is lehet ilyen megható,pozitívan változott a véleményem.
Amúgy nálunk is mindkétszer bennvolt apa a szülésnél és az elmondása szerint nagyon nagy élmény volt.Persze a szenvedésem ő is kicsit nehezen viselte de próbált segíteni ami be is jött.Nekem személy szerint hatalmas segítség volt a jelenléte.Minden apukának javasolni szokta.De teljesen megértem azt is aki nem bírja és inkább kinnt várakozik és szurkol.Nem vagyunk egyformák és az apucik sem.
Panni