Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti
igaza van Andinak!Munka előtt bevállalod??

Csajok!
A Leonál olvastam hogy van valami császármetszés videoja..Ti megtaláltátok már?
:shock:
Vendég

Még nem néztem,de mindjárt oda megyek!
Nekem mind 2 gyerek császáros!!!!
Vendég

Kriszti
Elaludtál :oops: mással is megesik.. :lol:
Vendég

Kriszti
miért volt császár?
Vendég

A babatervezőkben a Fórumon a lányok beszélték!De nem kérdeztem rá,hogy hol,nem akartam bekapcsolodni :roll:
Vendég

én láttam a videot

Kép
e.andrea

Erika!
Miért aludtam el?
Nem nyiltam a lányommal a fiúval meg már eleve úgy indultunk,hogy császár,kezdettől fogva tudatos volt!!!!
Vele sem nyiltam!!
De ez is császáros lessz ha egyáltalán lessz!!!!!
Nem találtam semmit Leónál!!!
Vendég

Andi!
Hol????????????????????????????????????????????

Légyszi másold be a linket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

ltalános témák ami a kismamát foglalkoztat

Kép
e.andrea

Kép
e.andrea

Andi mindjárt nézem.

Kriszti
hát a melóban kell azt mondani hogy elaludtál,közbe meg apával lehetsz!! :oops:
Vendég

Hát csajok,én megkönnyeztem :oops: Gyönyörű volt!
Vendég

Kriszti
hogy hogy eltünt a neved alatt a nick neved alatt a tartókodási hely??Törölted?
Vendég

Andi!
KÖSZI!

Hát mit mondjak!
Elsirtam magam,mikor kiszedték azt a csöppséget!!!! :cry:
Belegondoltam,hogy az enyéim is igy születtek!!!
Szilvivel altattak Dáviddal már epiduráltak!!!!

Erika!
Megnézted????
Vendég

Ja!Kezdhetnék területen is!!!!
De este is megteszi! :lol:
Vendég

JÓ ÉJT!

Úgy látom nem jön senki!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok, nem tűntem el. Én is szerettem volna megnézni a videót, amin császároznak, de képzeljétek a gyomrom el kezdett forogni, így inkább kikapcsoltam. Pedig kíváncsi lettem volna rá. Na mindegy.
Tegnap voltunk az erdőben, szedtünk faleveleket, makkot, gubacsot. És majdnem gombát is, de kellene neki az eső, hogy nőjön.
Jól vagyunk, bár azt hiszem, Gergőnek megint kényszerszünet lesz az oviban, mert úgy tűnik, ba van gyulladva a szeme. Délután kiderül, ha megyek érte. Ma megyek a védőnőhőz, mert tanácsadás lesz. Utána megrendelem Gergőnek a tortát. Részünkről valamilyen szép könyvet szeretnék neki venni, Anyuméktól farmerdzsekit kapott, Anyósomék nadrág és mellény garnitúrát vettek neki, plusz kap mellé könyvet(legyen miből mesélni este), meg foglalkoztatót is. Ja, és anyum tüzijátékkal is meglepi, úgy néz ki. Mivel anyum hétvégén dolizik, ezért péntek du tartjuk meg.

Kicsit hosszúra sikeredtem. Remélem, nem bánjátok.

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
britta

Britta
hogy bánnánk már!!
Olyan izgi egy szülinpi készülődés!!! :D
Meki van valami kivánsága?
Forgott a gyomrod???Amugy sem birod az ilyesmit vagy csak most nem??? :shock:

Nikiről tudtok valamit??Eltünt nagyon!!

Kriszti
megnéztem igen,tetszett.A Rékának is mutattam. :D
NA elkéstél ma??? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nekem semmi bajom,nem volt a császár megnézésével,mert egészségügyis vagyok sok mindent láttam már,császárt is láttam már de ilyen közeli felvételen nem!!!!
Nekem csak annyi volt a rossz benne,hogy maga a tudat,hogy nekem is igy csinálták!!!!

Nikiről senki nem tud ezek szerint!!!!

Brigi!
Gergőnek,boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erika!
Reméllem az esti dolgot kihasználtátok!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Általában nincs gondom ilyen dolgokkal, mint a videón látható, de most nagyon forgott a gyomrom.

Gergőnek köszi a jókívánságokat. Sajnos, jelenleg nem izgi a szülinapi készülődés, mert megint beteg Gergő. Épp reggeleiztem, amikor telefonáltak, hogy menjek érte, és vigyem orvoshoz, mert kötőhártya-gyulladása van. A doki még azt is mondta, hogy megint pirosodik a torka is. Egy hét szünet megint. "szuper"
Ennek nagyon lehet örülni, mert ezer dolgom lenne. Így ma védőnőhöz sem megyek, csak jövő héten.

Majd jövök.

Kép
Kép
Kép
britta

Britta
valami immunerősitővel probálkoztál már??Drágák de megéri!! :wink:
Szegénykémnek gyogyulást kivánok!!Nehéz lehet igy Neked is a ababa miatt mászkálni :roll:

Kriszti
jaja!! :oops:

NYáriorgona??????
Vendég

SZiasztok!

Én nem is próbálkozok csaszis videónézéssel, sima szülést sem bírnék megnézni. Ciki, de ez van. Hogy a párom hogy bírta ki a két szülésünket, fogalmam sincs, mert ő még kevésbé bírja az ilyeneket... (nem is annyira gyomorilag, hanem lelkileg...)

Britta,
Gergőnek boldog szülinapot kívánok én is! Mindkét gyermekemmel csak egy-két hónappal vagyunk lemaradva tőletek korban. Remélem a 3. gyerkőccel is így leszünk! :lol: Szerintem semmi csodálkoznivaló nincs azon, hogy valaki nem bír ilyesmit nézni, főleg terhesen nem (több szempontból is). Az eüsök meg hadd nézzék! :wink: :lol: Sajnálom a betegeskedést, mi is ezt csináljuk. Ezen a héten sem mentünk oviba, talán majd a jövő héten (idén még csak 3 napot sikerült járni).

Nyáriorgona
nyáriorgona

Nyáriorgona!
Szerintem senki nem csodálkozott,hogy Brigi vagy te vagy bárki nem tudja megnézni a videót!!!!
Egyébként néha az én gyomrom sincs mindig felkészülve dolgokra,de muszály!!!!!

A gyerekeknek jobbulást!!!!!

Ja,Erika!
Jut eszembe,nem aludtam el reggel!!!!! :lol:
Vendég

Kriszti
akkor este huzzatok bele!! :wink: :lol: :lol:

Nyáriorgona
Szia! :D
Gondoltam hogy még betegeskedtek(Vagy már megint?)
Veled mizu?
Férjem nekem a Rékánál volt bent amikor öszevarrtak(csak akkor)Na amásokinál csak tényleg(!) a vajudásnál volt ott,de csak az elején.Aztán amikor nagyon-nagyon fájt,akkor szépen kisurrant.Fogadkozott,hogy hoz nekem virágot,csak hadd menjen ki,ő nem bir engem igy látni(szenvedésre gondolt).
Én max.-an megértem az apákat,ha nem szeretnének bent maradni!
:wink: Nem egy csodás látvány.
Elsőnél anyummal szültem,másodiknál barinőmmel.
Harmadiknál meg lehet a nagylányommal,ha igy megy tovább :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hát elég rossz volt, amikor nem tudtam megnézni a videót, pedig kíváncsi lettem volna.
Nekem mindkettőnél benn volt végig Attila, és erőt adott, de így is nehéz volt. Azt mondta, rossz volt látni a szenvedésem. De megérte.

Köszi Gergőnek a jókívánságokat.

Nyáriorgona! Nagyon drukkolok!

Igaz, a többieknek is szorítok, hogy mielőbb babásodjanak, és ne adják fel.

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!
Mizujs Veletek?
Kriszti!Mi volt szülöin??Jó gyereked van?
:lol:

Britta
apa már akkor megbékélt a gondolattal,vagyis hogy ujbol apuka lesz?Bocs hogy megkérdem,ha nem akarsz nem kell válaszolnod! :oops:
Mára 12.hétben vagy!!!De szalad az idő!! :)
Nem adjuk fel!!! :lol: :lol:
Vendég

Egy link a városomról,ha nem voltatok még itt most körbenézhettek! :wink: http://www.nezzkorbe.hu/
Vendég

Csajok!
Olvastok épp a városomról,vagy" sétáltok"épp nálunk??? :lol: :lol:
Merre vagytok????
Jön valaki trécselni???
Vendég

Britta
a ma mégesm jött meg rovatban Amica is soproni!Sőt a soproni kismamákban együtt irogatunk,és szeméylesen is talizunk!!! :D
Ki volt még soproni akit irtál??(VAgy Panny irta?? :oops: )
Vendég

Erika!
Igen jó gyerekem van!!!!
16-tól 18.30-ig szülőin ültem,azt hittem sosem lessz vége!!!
A család jött elém,mert mentünk apóst köszönteni,most jöttünk haza!!!!!
Nagyon fáradt vagyok!!!!
Holnap bővebben!!!!

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Hali :D

Ezer bocs hogy nem jöttem tegnap de maratonira nyúlt tegnap a szülői az oviban....16.30-tól.19-ig tartott!!!Kész voltam... :(

Kriszti!
Látom egy helyen töltöttük tegnap a délutánt :)

Egy kicsit idegesített, hogy a lényeg ez volt:Követelmények,Szabályok,Elvárások......középsőben???????Na mindengy....A végére maradt egy kis dícséret is.Tul.képp a fiammal nincs különösebb gond,nagyon szereti hallgatni a meséket,ő az egyedüli aki bármilyen hosszú mesét végighallgat(ez pozitívum)egy kicsit tele van energiával és nagyon mozgékony de szerintem ez tök normális ebben a korban és főleg fiúknál,nem??!!

Minket hál'istennek elkerül a betegeskedés pedig semmi extrát nem adok Márknak.Most lehet hogy azért elkezdek neki valamilyen vitaminkúrát,szóavl mi eddig jól állunk betegségek terén.

Brigi!

Én is Boldog Szülinapot kívánok a nagy 5 éves Gergőnek!!!!! :lol:
Jobbulást neki!!!!

Erika!

Én írtam a soproni lányról a 2008.márciusban szülünk topicból.Meg vana egy Magzati kor szerint/2008.tavaszi babák topicban is egy soproni lány azt hiszem.

Meg fogom nézni amit ajánlottál mert én nagyon szeretm Sopront,már többször voltam arra.Nagyon klassz hely minden szinten és tekintetben!!!

A császáros videót én is megnéztem és meg kell mondjam,lehet hogy csak az állapotom miatt,de én nagyon meghatódtam és sírtam!!Eddig nem gondoltam, hogy egy császár is lehet ilyen megható,pozitívan változott a véleményem.

Amúgy nálunk is mindkétszer bennvolt apa a szülésnél és az elmondása szerint nagyon nagy élmény volt.Persze a szenvedésem ő is kicsit nehezen viselte de próbált segíteni ami be is jött.Nekem személy szerint hatalmas segítség volt a jelenléte.Minden apukának javasolni szokta.De teljesen megértem azt is aki nem bírja és inkább kinnt várakozik és szurkol.Nem vagyunk egyformák és az apucik sem.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok! Nem tűntem el, csak olyan sok minden volt az elmúlt napokban. Tegnapelőtt voltam UH-on, érik egy petém a jobb oldalon, ez rendben van. Tegnap viszont voltam a PCT-n (ez az együttlét utáni teszt) , és sajnos ez nem jó. Teljesen le vagyok még most is döbbenve. Úgy örültem a pajzsmirigynek, hogy hátha az a baj, és azon hipp-hopp gyógyszeresen segítenek, de most kiderült, hogy ez sokkal nagyobb probléma a fogamzás szempontjából (azért a pajzsmirigyemet is kivizsgáltatom), mert ölöm az apa spermáit:(((((( Egyetlen egy sem mozgott már bennem:((((( Úgyhogy most ezt emésztgetem, mert ez azt jelenti, hogy természetes úton nagyon nem valószínű, hogy lehet gyerekünk:(((
zsebi_baba

Zsebi,
nem örülök, hogy ilyet írsz. Korábban már jeleztem itt a többieknek, hogy én is ettől félek, de mivel senkinek nem volt ezzel kapcsolatos tapasztalata, megnyugodtam, hogy biztos hülyeség, vagy nagyon ritka. Orvos mit mondott??? Miből állt a vizsgálat? Én azt olvastam, hogy fél évig vigyázni kell, nehogy találkozzál spermiummal, és akkor nem fogod utána "ölni" apa spermiumait.
Akkor tök hiába próbálkoztatok egy évig????? :shock:

Nyáriorgona
nyáriorgona

Hát, úgy néz ki, hiába. Egyébként én is úgy tudom, hogy ez elég ritka dolog, magát a vizsgálatot is mintegy mellékesen csinálta meg a doki, mivel a HSG előtt én kértem, hogy nézünk hormonszintet, és azt mondta, hogy akkor ha már úgyis kimarad egy ciklus, nézzük meg ezt is. Egyébként a vizsgálat abszolut fájdalmatlan, a peteérés környékén reggel együtt kellett lenni, majd kb. 6 óra múlva bemenni a klinikára, ahol kenetet vett a hüvelyből, amit mikroszkóp alatt megnézett. Gyakorlatilag egyetlen élő spermium sem volt benne:(( Sajnos ennek a megoldása csak az inszemináció:((
zsebi_baba

Hú, csajszi, ez nem jó. És vajon ez mitől lehet? Szokott fájdalmad lenni együttlétkor? Nekem tiszta heg a méhszájam, és néha fáj is, szóval oda kell figyelni, ezért is jutott ez eszembe. Bocs, már nem emlékszem pontosan, de Ti is a harmadikkal próbálkoztok, ugye?
nyáriorgona

Nem tudom, mitől lehet, és semi nem szokott fájni. Szerintem ez is egy olyan dolog, amit nem tudnak az orvosok magyarázni:(( Igen, mi is a harmadikkal próbálkozunk, de én elváltam, tehát az apa más lenne, mint az első kettőnél, de már a volt férjemmel is akartunk 3.-at, és vele sem jött össze. Az első kettő hipp-hopp összejött.
zsebi_baba

Zsebibaba
akkor én most jó hirt fogok mondani!!
Nekem is volt ilyen számomra tök magalázó vizsgálatom.Reggel együttlét,aztán egyből bemenni az orvoshoz,ugyanigy kenetet vett.ÉS nekünk sem volt bent élő spermium.
A jó hir az,hogy nem csináltunk semmit sem vele...
ÉS itt a Petru!!!!!NA?????
Ne add fel!!Lesz babád Neked is!!!

PAnny
megnézem magamnak a leányzokat! :wink:
Vendég

Igen, jó tudni, hogy vannak ilyen "csodák" !!!:)))
zsebi_baba

"A Csodák bennünk élnek!" :wink:
Vendég

Britta
ezer bocsi de Mártinak volt a férjével összetűzése,nem akartalak megbántani!!Ugye nem haragszol?? :oops: :oops: :oops:

Panny
Hasonloságot vélek felfedezni a Zarzis nevű kismama(Akit irtál) és az egyik csajszi aki a soproni kismamák topicban irt nekünk anno.Akkor Alizról irkáltunk.MOst látom babát vár(ha ő az) és Nem hozzánk jött elujságolni. :( Kicsit furi!!Amugy ő is Erika.
Vendég

Csajok!
Ma termeltetek!!!!!

Én ma suliba szenvedtem,most meg azon szenvedek mit főzzek!!!!!

Este jövök bővebb szöveggel!!!!!!
Vendég

Hahó hol vagytok?
Vendég

Én itt vagyok. De ti hol vagytok?

Kép
Kép
Kép
britta

Ez,jó!
Jót nevettem! :lol:
Én irom!-Hahó hol vagytok?
Erre Brigi!-Én itt vagyok,de ti hol vagytok?
Mintha bújócskáznánk!
Szóval én néha egy kis fázis kieséssel de mindig itt vagyok,térülök fordulok,csinálom a dolgom,leülök megnézem ki ir, ki nem ir!!!
Főzést megoldottam,töltöttkápit vettem ki a fagyasztóból,milyen jó néha ha van bent,valami!
Általában ha olyat főzök,mindig rakok el a hűtőbe!
Holnap a gulyást veszem ki,mivel holnap sem áld meg az ég több idővel allig,hogy haza jövök suliból,irány Miskolc kórház,varrat kiszedés este érünk haza!
Vendég

Nagyon vicces vagyok ma?

Kép
Kép
Kép
britta

Azt látom!
Fő a jó kedv!
PUSZI!
Vendég

Ok. Ezt nem sejtettem, mármint, hogy mindig itt vagy Kriszti.
De akkor beszélgessünk.
Én zöldborsó levest és rizsfelfújtat csináltam ma. Az is csak délután lett kész, mármint az ebéd, mert egész nap takarítottam, amolyan nagytakarítást.

Kép
Kép
Kép
britta

Húha!Nagy takaritás!
Azt már nálam is elkélne!
De úgy vagyok egy pár hónapja,ahogy tervezgetem,ha sikerül a baba elmegyek táppénzre,mindenre lessz időm,gondolom én,mármint,hogy jön a baba!!!
Takaritok én minden hétvégén,sőtt a konyhát előszobát mindennap felmosom,a szobákat feltologózom!
De már nagyon ráférne az őszi ablakpucolás és társai!

Kérdés,de mindenkihez!
Pé után jóval, normális ha görcsölök a hasam alja is és a derekam is?????
Rengeteg folyásom van,de nem csip,nincs égő érzés!
Tehát nem gomba,gondolom én!
De megyek dokihoz szombaton!
Vendég

Húha!Nagy takaritás!
De úgy vagyok egy pár hónapja,ahogy tervezgetem,ha sikerül a baba elmegyek táppénzre,mindenre lessz időm,gondolom én,mármint,hogy jön a baba!!!
Takaritok én minden hétvégén,sőtt a konyhát előszobát mindennap felmosom,a szobákat feltologózom!

Kérdés,de mindenkihez!
Vendég

Húha!Nagy takaritás!

Kérdés,de mindenkihez!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?