Sziasztok!
Kriszti,
nagy drukk a meccshez!
Mesék: mi lolka-bolkával kezdtünk úgy 3 éves kor körül (előtte nem volt tévézés, kivéve családi videók), azóta rendesen felszaporodtak a DVD-k. Kisvakond, legkisebb ugrifüles, kockásfülű nyúl meg ilyenek mentek sokáig, most már (lassan 5 éves) néz hosszabbakat is: Micimackó, Pumukli (de ezt először együtt néztük, hogy tudjon kérdezni) Nálunk a tv nem jön be, mert muszáj ugyanazt többször is megnézni (másnap vagy jövő héten mehet újra), meg elejétől végéig, és azt nem tudom neki "visszatekerni". A kicsi meg (28 hónap) néz amit kap, vagy néha most már ő is rendel, de még a "kisvakondos korszakban" van. Ő egyébként már 6 hónapos kora óra nézi a meséket (ült a hordozóban és figyelt), mivel két és fél év a korkülönbség. Ez a kistesók sorsa.
Ez a Shrek ez gyerekeknek való egyáltalán? Ez az ahol a (nem túl szépen megrajzolt) háziállatok idétlenkednek? (nem ismerem, bocs, nagyon tájékozatlan vagyok
)
Erika, Brigi, ha leültök velük és közben "magyaráztok" akkor sem maradnak meg a hagyományos mesék mellett? Egyébként meg egy idő után -szerintem- ha megszokják a pörgősebb dolgokat, már unni fogják pl. a bábfilmeket (magamon is tapasztalom
) Nálunk a mazsola nem jött be először, de aztán magyarázgattam nekik, hogy miről is szól, meg a saját életünkből is mindig felhívtam a figyelmüket a hasonló szitukra. Bírom a Manócskát, sokat tanultam tőle gyereknevelés terén.
(Ő is pont két kis rosszcsontot nevel, Mazsolát és a Tádét, ugyanazokkal a csínytevésekkel mint nálunk!
)
Erika,
tarts ki a hőmérőzéssel, legalább egy ciklus legyen meg! Aztán abbahagyhatod. Majd utólag végignézheted a szép kis görbédet, és leolvashatsz róla dolgokat! Egyébként nálam úgy volt asszem, hogy 12. napon volt 36,1 és 13.napon volt 36,2 és utána ment fel. Utólag szépen látszott, hogy itt az alacsony hőmérsékletnél volt a pé. Na akkor kapjátok össze magatokat! Talán még egy fiú összejön!
Nyáriorgona