Szép jó reggelt
Lányok, én minden nap úgy fél 5-kor felébredek és nem tudok visszaaludni
Valamikor éjféltájt is felkelek pisi miatt, de akkor legalább vissza tudok tentizni.
fix.b: én is meglepődtem, hogy a doki kijelentette, hogy kisfiú. Nem is kérdeztem, csak ő mondta, hogy milyen nemű az a gyermekem, aki kint visít az ajtó előtt
Mondom fiú, erre ő: duplázódnak
Milánnál vmikor a 24. héten mondták meg hogy fiú! AMúgy az én volt osztályomban még ilyen arány sincs, mindenki a karrierjét építi, 30 alatt nem is akarnak gyereket a barátnőim. Rajtam kívül még 2 lánynak van gyereke. Én sem gondoltam volna régen, hogy huszonévesen gyereket vállalok -sőt, hogy kétszer férjhez megyek....-de változik az ember! Az egyetemeket is el tudtam közben végezni, nem érzem, hogy hiányt szenvedtem volna bármiben is.
márti: kipróbáltuk az ingát, 2 fiút és egy lányt jelzett. A férjemmel is megcsináltam, nála egy fiú, egy lány az arány. Ami nem is baj, hiszen Milán nem az ő gyereke. Mondjuk én nem szerettem volna 3 gyereket, de lehet bevállalok majd egyet, ha Milán már iskolás lesz. Végülis annyira nem vagyok öreg, dec-ben leszek 27.
little: örülök, hogy te is felbukkantál! Grat az autóhoz. Nekünk is le kell majd cserélni, mert 206-os Peugeot van, 4 embernek kicsi lesz. Férjem újat akart, hogy becserélteti, de én lebeszéltem róla, nem fogok több hitelt bevállani, így is a lakástörlesztés 135 ezer havonta.
Az én fizum+családi pótlék meg csak 110 ezer együtt, szóval még az sem fedezi a részletet....( a volt férjem meg nem fizet gyerektartást, merthogy hetente Pestre kell autóznia Milánért, jó kifogás. Pedig 20 ezret kéne fizetnie
)
Amúgy mi is kislányon dolgoztunk, de titkon úgy legbelül fiúra vágytam
Az Iván név senkinek nem tetszik, majd úgyis gondolkodom más neveken is, csak én finnyás vagyok mindenben, soha nem tetszik semmi
A most divatos nevektől is rosszul vagyok, de a régimódiak sem tetszenek. A külföldi nevektől meg különösen kész vagyok. Nehéz lesz. (a saját nevemet is utálom, pláne hogy a lánykori Gudricza Hedvig
)
betti1: mindjárt felrakom a terhes görbémet.
csucsu: nekem a Tamara is tetszik.
Amúgy ha az ember vkit utál, megutálja a nevet is. Pl nekem az Ivett tetszett mindig, de a férjem volt nője is Ivett, így megutáltam a nevet is