Új privát üzeneted érkezett!

Szia Titanilla: nagyon szép a fiad :) Gratula hozzá.- Ne keseredj el össze fog jönni a kistesó is. Türelmesnek kell lenni és kitartónak. Tudom nehéz de a türelem kistesót terem :))

Kép
csucsu05

TITANILLA: Tündéri fiú Olivér :lol: Mielőbbi babásodást kívánok Neked ;)

Kép Kép
Vendég

Fixb: Most látom Szabinám képét is felraktad a táblába. :)

Kép
csucsu05

ERA: Igen :) De ha másikat szeretnél, szólj nyugodtan! ;)
Vendég

Nem nem ez pont jó. Én még képet sem tudtam felrakni nem jött össze. :( Szőke vagyok.
Igaz a férjemnek sem jött össze pedig már le is kicsinyitettük.

Kép
csucsu05

BABÁRA VÁGYÓK: Mi újság Veletek????
KISMAMIK: Merre vagytok????
ILDI, ÉVI: Nagyon rég írtatok már ide.. :(
ERA: Ciklusos vonalzót nem csinálsz?
RÓLUNK: Tegnap voltam dokitól. Megvizsgált (CG: 3000) és csinált UH-t is. BPD: 75,7mm HC: 263,3mm AC: 234,7mm FEM: 54,8mm, becsült súly: 1255gramm, kisfiú és tartja magát a 2 napos "késéshez", tegnap 28+2 naposnak felelt meg. Minden oké, magzatvíz kp. mennyiségű, lepény a mellső falon tapad. Jövő héten csütörtökön (szeptember 27.) lesz a terheléses cukorvizsgálta meg a II. szűrés.
Vendég

Sziasztok!

Na megvolt az uh a baba mérete 27 mm most már nem volt olyan nagy eltérés mert menzi szerint 9 hetes 6 napos és az uh szerint 9 hetes 4 napos terhes vagyok. De a cisztám még meg van az előző uh alapján akkor 53*47mm volt most már 53*42 mm a mérete de a doki 3 hét múlva újra uh -t rendelt okt.17-én akkor lesz a tarkóredő vizsgálat is és akkor kiderül mit fog a cisztámmal csinálni .

Na megyek mert ezer a dolgom itthon.

Kép
Kép
Kép
márti80

MÁRTI: Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n! Gratula a kis 27mm-es babókához! A ciszta biztos fel fog szívódni! Akkor mikor mész legközelebb dokihoz? Október 11-én 3 hét múlva?
Vendég

Márti: Tutti minden rendben lesz a következő uh-on és vissza fog az szívódni. Már most is kisebb lett.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Németh, Titanilla
Udv koztunk, és sok szerencsét. Nem szabad feladni. Ádám nekunk is elsore osszejott, de a kistesó 10 "kemény munka" :wink: :oops: után koltozott csak be a pocakomba.

Titanilla
www.ciklus.hu - itt tudsz csinálni hogorbés táblázatot magyarul.

Betsy
Remélem a jóslatod a lányt illetoen beválik. Utólag is boldog szulinapot.

Én megvagyok. Ádi még mindig sírva megy oviba. Nemtudom, mikor fog már javulni a helyzet. Kistesó sokat rugdos és ficánkol. Hétfon megyek 20 hetes Uh-ra. Remélem már megtudjuk mi lesz.

Képet próbálok feltenni, de nem akar sikerulni. Pedig betartok minden eloírást. Azért próbálkozom.

Puszi
Szilvi
Vendég

Bocsi 10 hónap után
Vendég

Sziasztok!
Köszi a sok linket, majd a hétvégén megnézegetem őket! Szerintetek elmenjek orvoshoz, vagy várjak még? Érdemes?
Carpediem: hát igen, nem mindegy! :D
Era: az én dokim a Schöpf-Mereiben volt, most az Istvánba ment át. Ha érdekel írok róla priviben.
Kinga

Kép
németh

Németh: Igen érdekel a dolog. Elküldöd akkor privibe amit tudsz róla? Köszi előre is.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Teljesen új vagyok a babaneten, de mondhatni úgy egyáltalán bármilyen fórumon. Nagyon szeretnék csatlkaozni hozzátok. Mi is tervezünk kistesót, a kisfiam most 17 hónapos. http://erikvilaga.blogspot.com
már majdnem egy éve próbálkozunk, az utóbbi időben mindent bevetettünk, de egyelőre eredmény nélkül.

Jó nézni az oldalakat, és látni, ahogy biztatjátok egymást! Főleg így, hogy egyelőre külföldön ragadtunk munka miatt, és nem nagyon van kivel megosztanunk ezeket a dolgokat. Ha nem gond időnként csatlakoznék hozzátok. Még nem sikerült elolvasnom mindent, de igyekszem felzárkózni.

Üdv mindenkinek!

BKati
bkatalin

SZILVI: Köszi :) Várjuk az UH-ról a beszámolót. Remélem, sikerült meglesni a nemét is ;)
KATI: Üdv köztünk. Beraktalak a tábliba! Nagyon édes a kisfiad! LH tesztet is próbáltad már?

HÉDI: Mi volt ma az UH-on?

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!
Megjöttem az uh-ról. Vittem CD-t, de a dokinak nem volt CD írója, jó, mi???? Jött a férjem meg a fiam is, de Milán annyira behisztizett, hogy nem tudtak bejönni. Szegény Robim, pedig annyira meg akarta nézni, kénytelen volt kint maradni a fiammal.

A lényeg: Megpróbálok gyakrabban jönni, olyan rossz, hogy nem tudok minden nap olvasni benneteket. Úgy döntöttem nem írok 4 topikba, csak kettőbe (ebbe fogok, meg a 2007. márciusban szülünk-be), hogy tudjalak benneteket követni, mert az úgy nem túl jó, hogy én írok magamról, de arról meg nem lesz fogalmam, veletek mi van!

Szóval:
CRL:90 mm, BPD: 28 mm, TAD: 26 mm, FL: 15 mm. Minden OK? csak a babuci már betöltött 14. hétnek felel meg, így tarkóredő-nézésnek nem volt értelme. Azt mondta a doki szép nagy, nem csoda, hisz 6 kg-t híztam már.

A legfontosabb lényeg: KISFIÚ!!!! Olyan boldog vagyok, nem lett volna rossz ha Milán mellett lett volna lány, de én annyira örülök neki, hogy pöcsös. Titkon fiút szerettem volna jobban...

Fixb: tök jó a táblázat

8) Majd 2 hét múlva megyek AFP-re. 6 hét múlva megint genetikai uh-ra.

Márti: grat az uh-hoz

üdv az újaknak, kicsit visszaolvasok, most van egy kis időm.
Vendég

Sziasztok!

Velem nem történik semmi izgi. 8. napja menstruálok, már kicsit ki vagyok... ennyi. 26. nap kell mennem laborba, mindenféle hormont néznek, plusz megyek terh. cukorvizsgálatra, mert az a gyanúm, hogy PCOS van. Ennyi.

tjuca

HÉDI: Gratulálok a 2.kisfiadhoz! :) Sima UH-on voltál vagy 4D-n? AFP-re mikor mész? Október 8-án? Képet nem kaptál? Örülök, hogy minden oké, tényleg szép nagy fiúcska! :) Nevén gondolkoztok már? Az átlagos adatokat itt tudod megnézni, eszerint is 14 hetesnek felesz meg.
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8
JUCA: Már 8.napja mensi? :roll: Hát az nem lehet kellemes.. :? Pedig nagyon drukkoltam Neked, mert amikor utoljára olvastalak egy másik topikban, akkor mintha már a tesztelés felé kacsingattál volna. Remélhetőleg a gyanúd nem igazolódik be. Majd írd meg, ha meg vannak az eredmények.
Vendég

Sziasztok!
Én is itt de annyi a munka hogy mire visszaolvaslak benneteket már nincs időm írni!

Jimm!
Gratula a kisfiúhoz és örülök hogy újra előkerültél!

Fixb.
Szép a pocid és a tábla is!

Nálunk annyi a változás hogy apa belenyugodott lesz ami lesz bár fiút szeretne de próbálkozunk nem csak a fiús Jónás napokon.
Van valami tanácsotok fiú ügyben?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Fix.b: köszike a linket és a gratulációt :D Sima UH volt, mármint ilyen genetikai. De 2D-és. Na ezt most jól leírtam. Majd megyek 4D-re, de a 20. hét után, mert akkor már szebb lesz a baba, látszanak a vonásai. A dokim is ezt tanácsolta. Milánnal a 26. héten voltam, de akkor Pécsett még csak 3D volt. Képet sem kaptam :cry: Így még nincs képem sem felvételem a babóról :cry: Nekem az Iván név tetszik amúgy, de az tuti nem lesz, nem szúrok ki vele 8) Meg rajtam kívül senki sem rajong az 5letért....majd megnézem az utóneveket. Tényleg, arról tudtok vmi jó linket?

tjuca: 8. nap mensi :cry: PCO? Annyit hallottam róla, de nem tudom mi az :oops: írsz róla egy kicsit? szorítok neked, ne legyen semmi gáz!

betti1: hajrá :wink: Nekem a jónás naptár szerint lányomnak kellene lennie. De nem Jónás napon fogant, hanem peteéréskor. Majd felrakom a terhes görbém, és kiokoskodunk vmit, hogy az aktusok idején hogy állt a Hold :wink:
Vendég

Jimmorrison: Miért nem lehet Iván? Miért nem akarsz vele kiszúrni? a vezetéknevetekhez nem illik az Iván? Amúgy szép név és ritka is.

Kép
csucsu05

Fix.b: Ja, azt elfelejtettem írni hogy 2 hét múlva megyek AFP-re. Olyan szép a pocikád!!! Hogy vagy amúgy??? Szombaton lesz a diplomaosztóm, majd fotóztatom magam. Az igaz, olyan ruci lesz a talár alatt, ami kicsit leszorít -nem akartam venni méregdrágán terhes alkalmit, így belepréselem magam az egyik estélyimbe.....-, de majd azért csinálunk poci képeket is.
Vendég

csucsu: Király lenne a vezetékneve. Végülis nem rossz, hogy Király Iván 8) Azért gondoltam, hogy kiszúrás lenne, mert eléggé ruszki név, kapna vmi szélső jobboldali tanárnénit :lol: Mondjuk a Milánra is mondta egy ismerősöm, hogy Milosevics :? Ez van. Nekem akkor is tetszik.
Vendég

Nagyon jó név szerintem és illik is a Királyhoz. Az én második nevem Tamara és sose volt rossz tapasztalatom. Sőt én ha lányom lesz másodikra is, akkor is Orosz nevet adok neki. Szonja lesz. Szerintem egy tanárnő ha pikkel rá akkor az az ő szégyene. Inkább győzd meg a családot mert szerintem nagyon jó név lenne. KIRÁLY IVÁN szerintem nagyon jól cseng.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Kicsit szégyenlem magam, mert nagyon eltűntem! :oops: Az oka "csak" annyi, hogy a terhességi rosszulléteim nagyon megviseltek, és /nem röhögni :lol: /, de még a gépezéstől is hányingerem volt! Most meg elhatároztuk apával, hogy veszünk egy másik kocsit, mert a mostani nem igazán felel már meg, ha 4-en leszünk. Mászkáltunk jobbra-balra, elmentünk a világvégére is kocsikat nézni, majd úgy döntöttünk, hogy újat veszünk. Már le is előlegeztük, október végén hozza a kamion az országba, és akkor kapjuk meg.

Próbálok újra bekapcsolódni a beszélgetésbe, mert le vagyok maradva, mint egy borravaló, de nagyon hiányoztatok, ezért jöttem vissza!
Sajnos nem olvastam vissza, mert egy lusta dög vagyok, de azt látom, hogy vannak újak is, akiket ezennel szeretnék üdvözölni!

Egyébként nálunk annyi a helyzet, hogy a baba jól van, minden rendben van vele. Nagyon kis titokzatos, mert nem mutatja meg, hogy mi van a lábaközött. :lol: Pedig a legutóbbi uh-on nagyon vártam, hogy azt mondja a doki, hogy kukija van. Milyen érdekes, hogy eddig lányt szerettem volna, most meg azt várom, hogy ez is fiú legyen. Vagy talán most jutottam el arra a pontra, hogy már tényleg tök mindegy.

Igérem, megpróbálok ezentúl többet jönni...........
Vendég

BETTI: Jó rég jártál erre. De örülök, hogy benéztél! Réka jól van? Fiúra a tippem: Vegyél LH tesztet, és amikor erős pozitívat jelez, akkor írj (megnézzük a holdat is :wink: ) és utána 1 nappal akciózzatok, akkor szerintem pont elkapjátok a peteérést (a holdat csak a biztonság kedvéért néznénk meg :wink: ), illetve alkalmazhatsz lúgos öblítést, ami a fiúknak kedvez.
HÉDI: Csak azért kérdeztem, hogy milyen UH-n voltál, mert ritka az a doki, aki ilyen korán ki meri jelenteni a pici nemét. Az én dokim pl. csak a múlt héten (28 hetesen) mondta először, hogy kisfiú. Szerintem is jó név az Iván, pláne a Milán párosítással. :lol: Itt találsz amúgy utóneveket, és a jelentésük is le van írva, ha esetleg aszerint döntenél.
http://babaszoba.hu/services/names
Köszi, mi jól vagyunk, a pocakom egyre nagyobb. Ülni azért nem jó, mert nyom felül a mellkasnál, feküdni azért nem jó, mert bármelyik oldalamra fordulok, rugdos, menni meg azért nem jó, mert fáj a medencecsontom. De ezek csak apró dolgok, amúgy minden okés :lol: Gyorsan eltelik ez a 2,5 hónap :) Hétvégén 10 éves gimis osztálytalin voltam. 33 voltunk az osztályban, abból csak 5-nek van gyereke, pedig lassan 30 évesek leszünk..
Vendég

Little: Szia. És valóban rég járhattál erre mert még nem volt szerencsém találkozni veled. Gratula az új autóhoz. Így azért igazoltan voltál távol. :)

Kép
csucsu05

ILDI: De jó újra hallani Rólad. Én mindig olvasgattalak másik topikokban, mert nagyon kíváncsi voltam, mi újság Veletek, meg érdekel nagyon a picitek neme is, kíváncsi vagyok, Nektek bejött e, ami nekünk nem (remélem, jól emlékszem, hogy hasonló volt a módszerünk :wink: Én sem bánom, hogy ezúttal is kisfiunk lesz, úgyhogy hamarosan nekünk is lesz egy Bencénk.. :lol: Legközelebb mikor mész UH-ra, dokihoz stb. Mit írhatok a tábliba?
Vendég

Csucsu! Ari vagy :lol: még szerencse, hogy a jelszavamra emlékeztem még! :lol:

Hédi! Gyorsan elolvastam ezt az oldalt és látom, hogy az uh-on kisfiút láttak! GRATULÁLOK!!!!!! Őszintén megmondom, hogy nekem nem tetszik az Iván név. Valószínűleg azért, mert személyesen ismerek egyet és hááááááát.... ronda is, és dilis is. Szóval ezért....

Betsy! Most én is úgy vagyok, mint Hédi. Lelimitálom a topikok számát, és csak ebbe az egybe írok, mert képtelen vagyok ennyi helyen, ennyi emberre figyelni! Igen, mi is megpróbáltuk a lányos napokat belőni, aztán majd meglátjuk. Látod, most meg már nem is érdekel mi lesz a neme! Azt hiszem, hogy azért, mert ugye nekem februárban volt egy üres petezsákom, és minden uh-nál attól félek, hogy valami miatt megint azt kell átélnem amit akkor, és így a neme már tényleg másodlagossá vált, csak legyen minden rendben vele!
A Bence tök ari név, még akkor is, ha minden 2. kisfiúnak ez a neve! Nekem azért is tetszik nagyon, mert ugyebár ismerek egy kisfiút akinek ez a neve, és ő egy imádnivaló kis rosszcsont! :lol:
Holnap megyek védőnőhöz, de uh-ra még nem kértem időpontot, majd valamikor október közepére kérek egyet! Amikor pénteken kijöttem a dokitól, teljesen kiment a fejemből, mert akkor láttam, hogy ki van írva, hogy januártól emelte a szülés "díját"! :evil: Teljesen kiakadtam, ha legközelebb megyek meg is kérdezem, hogy ez a régiekre is vonatkozik, vagy már csak az újakra!
Vendég

Sziasztok!

Jimm!
Gratula a kisfiúhoz ! Kiváncsiságból te kipróbáltad az ingát amiről itt írtunk ! Próbáld ki kiváncsi vagyok neked mit jelez!

Little!
Gyere gyakrabban.

Hát ezek után kiváncsi vagyok a mi babánkra mit rjt a lába között azaz igazság hogy mi amikor akcióztunk az lh teszt azon a napon még nem jelzett és minden savasítást kipróbáltam azaz csináltam és másnap jelzett csak aaz lh teszt na ezek után kivámncsi bvagyxok milye lesz puncibébink vagy fütykösünk.

Ja egy másik topikban olvastam Judyt és azt írta hogy a babájuk most se mutatta meg magát az uh-n ezért még ad neki egy esélyt jövőhéten elmegy 4D-re és ha ott se akkor majd meglepi lesz előbb utóbb úgyis megmutatja magát.

Carpediem!

Mi újság? Mi volt az uh-n?

Kép
Kép
Kép
márti80

Fixb.!
Lúgosítás mit jelent?együttlét előtt kell csinálni? :oops:
Köszi:betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

BETTI: Szódabikarbónás hüvelyöblítést kell végezni az akció előtt, de az arányt nem tudom, de majd utánanézek..
Vendég

Szép jó reggelt :D Lányok, én minden nap úgy fél 5-kor felébredek és nem tudok visszaaludni :? Valamikor éjféltájt is felkelek pisi miatt, de akkor legalább vissza tudok tentizni.

fix.b: én is meglepődtem, hogy a doki kijelentette, hogy kisfiú. Nem is kérdeztem, csak ő mondta, hogy milyen nemű az a gyermekem, aki kint visít az ajtó előtt :lol: Mondom fiú, erre ő: duplázódnak 8) Milánnál vmikor a 24. héten mondták meg hogy fiú! AMúgy az én volt osztályomban még ilyen arány sincs, mindenki a karrierjét építi, 30 alatt nem is akarnak gyereket a barátnőim. Rajtam kívül még 2 lánynak van gyereke. Én sem gondoltam volna régen, hogy huszonévesen gyereket vállalok -sőt, hogy kétszer férjhez megyek....-de változik az ember! Az egyetemeket is el tudtam közben végezni, nem érzem, hogy hiányt szenvedtem volna bármiben is.

márti: kipróbáltuk az ingát, 2 fiút és egy lányt jelzett. A férjemmel is megcsináltam, nála egy fiú, egy lány az arány. Ami nem is baj, hiszen Milán nem az ő gyereke. Mondjuk én nem szerettem volna 3 gyereket, de lehet bevállalok majd egyet, ha Milán már iskolás lesz. Végülis annyira nem vagyok öreg, dec-ben leszek 27.

little: örülök, hogy te is felbukkantál! Grat az autóhoz. Nekünk is le kell majd cserélni, mert 206-os Peugeot van, 4 embernek kicsi lesz. Férjem újat akart, hogy becserélteti, de én lebeszéltem róla, nem fogok több hitelt bevállani, így is a lakástörlesztés 135 ezer havonta. :shock: Az én fizum+családi pótlék meg csak 110 ezer együtt, szóval még az sem fedezi a részletet....( a volt férjem meg nem fizet gyerektartást, merthogy hetente Pestre kell autóznia Milánért, jó kifogás. Pedig 20 ezret kéne fizetnie :roll: )
Amúgy mi is kislányon dolgoztunk, de titkon úgy legbelül fiúra vágytam :oops: Az Iván név senkinek nem tetszik, majd úgyis gondolkodom más neveken is, csak én finnyás vagyok mindenben, soha nem tetszik semmi :wink: A most divatos nevektől is rosszul vagyok, de a régimódiak sem tetszenek. A külföldi nevektől meg különösen kész vagyok. Nehéz lesz. (a saját nevemet is utálom, pláne hogy a lánykori Gudricza Hedvig :evil: )

betti1: mindjárt felrakom a terhes görbémet.

csucsu: nekem a Tamara is tetszik.

Amúgy ha az ember vkit utál, megutálja a nevet is. Pl nekem az Ivett tetszett mindig, de a férjem volt nője is Ivett, így megutáltam a nevet is :?
Vendég

Kép
Vendég

Na most, az én véleményem az, hogy a gyermekem július 6-án hajnalban fogant. Ugyanis július 5-én volt a diplomavédésem, eléggé elfáradtam, vmikor éjfél után feküdtünk le. De az már júli 6 volt, és hogy ne fussunk ki a PÉ utáni 1-2 napból, fáradtan összebújtunk. :oops: De ha az UH szerint nézem, nem lehetett akkor a fogantatás, hiszen a baba, nagyobb egy héttel. Akkor meg PÉ előtt kellett volna fogannia, szóval nem értem :shock: Meg kéne nézni a Hold állást.
Vendég

Szóval a lehetséges időpontok:

július 3: vízöntő
július 4. este: halak
július 6. hajnal: halak
(július 7. este: kos)

Várom a véleményeket
Vendég

Jimm: Én is így vagyok a nevekkel. A modern neveket nem igazán szeretem a régiek sem jönnek be. Ami meg bejön abból mostanság rengeteg van. Nekem pont ezért tetszik az Iván. Én is fiút szeretnék és ha belegondolok akkor nehéz lenne/lesz a választás. Az Iván a mi vezetéknevünkhöz sajna nem megy. De az biztos a névválasztás fontos mert végig kiséri az ember egész életét. Az is igaz amit írtatok, hogy ha az embernek egy nevű ember nem szimpi akkor azt a nevet automatikusan nem fogja szeretni vagy ellenérzése lesz. Az én férjem volt feleségének a nevével is így vagyok mint te :)

Kép
csucsu05

csucsu: örülök, hogy 1értesz :D Szorítok nagyon, hogy összejöjjön egy kisfiú, most próbálom kielemezni, hogy mikor történt a fogamzás, hogy állt a Hold, hogy fiú lett. Hátha tudtok belőle okoskodni vmit :wink: Amúgy így zárójelben megjegyezném, hogy olyan kutya pózban csináltuk PÉ körül, azt olvastam, akkor jobban bentmaradnak a katonák :oops:

fix.b: még annyit az elemzéshez, hogy június 25-én volt Jónásom, még az is lehet, hogy akkor fogant :shock: ???????
Vendég

Date Time Gend Risk
24.06.2007 11:15 am B 0
24.07.2007 4:14 am G 4

Na ezt okoskodtam, a Jónás is fiút írt június 24-re, ráadásul az Iván nap volt :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jimm: Megfogadom a tanácsod a pózzal kapcsolatban :)))

Kép
csucsu05

HÉDI: Ha 1 héttel nagyobb UH szerint, akkor nem foganhatott június 29-én? (akkorra amúgy fiút ír). Amit leírtál időpontokat, azok gondolom az akció időpontjai, de a holdat akkor kell figyelni, amikor a peteérés (fogamzás) van, azt meg nem tudjuk tutira.
Szóval:
július 2. 07:25 - július 4. 12:53 között kisfiú
július 4. 12:53 - július 6. 16:58 között kislány
július 6. 16:58 - július 8. 19:55 között kisfiú
Tehát szerintem kislányra csak akkor van esély, ha a július 4-i esti akcióból jött össze, és még július 6. 16:58 előtt volt a fogamzás, és akkor is csak 85% az esély, hogy tényleg kislány :)

Kép Kép
Vendég

Hú Betsy, most már tényleg nem tudom, mikor lehetett :D Szerintem a június 29. tényleg az uh szerint a reális, no de a petém tuti július 4-én szabadult ki :shock: olyan sokáig bennem maradtak volna? :shock:
MAjd meglátjuk, de akit már az elején kisfiúnak néznek, nem nagyon lesz belőle lány :wink:
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok én is.

Hédi
Gratulálok a kis tokoshoz. :wink:

Tegnap voltam 20 hetes uh. Adatokat most nem írok, mert sietek, a lények, hogy mindene rendben van, a korának megfelelo.
Megmutatta a lába kozét is. KISFIÚ

Bevallom picit csalódott vagyok, mert nagyon kislányt akartam, de nem baj, lényeg hogy egészséges.

Nevunk még nincs, majd most fogunk neki keresgélni. Nem lesz egyszeru feladat, Ádámnál sem ment valami konnyen.

Egyébként titkon éreztem, hogy fiú lesz. A jónás szerint is fiúnak kell lennie, bár nem jónás napon fogant. És a biológia is beigazolta magát. Ugyanis május 22-én este fogant , és május 23-án reggel volt a pé-m. Ezt tudom pontosan, mert aznap voltam uh-n.

Betsy
Beírnád a tábliba, és azt is, hogy okt. 22-én doki

KOszi

Most megyek fozni, majd délután benézek.
Vendég

Carpediem: Gratula a kisfiúhoz. De sebaj, hogy fiú sőt örülhetsz mert mostmár annyi pasi fog elkényeztetni, hogy csak na :))

Kép
csucsu05

Carpe: de jó, hogy írtál! Gratulálok a kukisodhoz én is!!!!!! Majd írd meg az adatokat, kivi vagyok. Még ráérünk gondolkodni a neveken, majd írd meg azért, ha van vmi jó 5leted.
Én is itt főzök meg takarítok közben, soha nem végzek. (babgulyás, sajtszószos krumpli + bélszínroló :shock: ) Milánnak kéne vennem vmi ünneplős cipőt, de ma elviszi az apja, pénteken hozná vissza. De mi úgyis megyünk Pécsre, de akkor meg már nem lesz időm cipőt nézni, szombaton lesz az ünnep...
Vendég

SZILVI: Örülök, hogy minden rendben volt Uh-n, azért ha majd lesz egy kis időd, írd meg az adatait is, kíváncsi vagyok mekkora. Azon viszont nagyon meglepődtem, hogy kisfiú, én nagyon biztos voltam benne, hogy kislányotok lesz, hisz az előző UH-n nem látott semmi fiúra utaló jelet a doki, vagy rosszul olvastam? Akkor beírjam, hogy kisifú, vagy várjunk még? Tudom, hogy kisfiúból ritkán lesz kislány, de nekem nemrég mesélte egy csaj, hogy a 30.hétig kisfiút mondtak neki, minden UH-on, aztán utána, amikor már mindenből kéket vettek, akkor derült ki, hogy mégis kislány lesz. Persze teljesen mindegy, úgy látszik, akiknek az első fiú, azoknak a második is ;) (legalábbis eddig ebben a topikban) Gratulálok! :lol:
Vendég

Visszajottem!

Jimm
Nagyon nehezen tudunk dulore jutni a nevekkel. Most 3 név kozott vacilálunk: Dávid, Bálint, Kristóf
Nekem a Dávid a befutó, de a férjemet egy kiállhatatlan kollégájára emlékezteti, de azért még próbálom meggyozni.
Itt vannak az adatok, de nem tudom, hogy a nálunk használt rovidítísek ugyanúgy vannak e mint nálatok.

BPDxFOCD - 4,3
HC - 16,4
AC - 14,5
FL - 3,1
placenta vzadu /hátsó/
AFI - 12
baba súlya 308 gramm

Nemtudom, ebbol értesz e valamit, én nem. Tegnap a doki elmondtam mi micsoda, de nem tudtam megjegyezni. A lényeg hogy mind jó.
Vendég

SZILVI: Ugyanazok a jelölések nálunk is, az orvosok egy nyelvet használnak ;)
BPD: 4,3cm - Biparietaler Durchmesser, biparietal diameter vagy bip-s a fej szélessége, a két halánték közötti távolság (nekem 4,68cm volt)
HC: 16,4cm - head circumference vagy HU (Hauptumfang) vagy KU (Kopfumfang) fejkörfogat (nekem 16,47cm volt)
AC: 14,5cm - abdominal circumference vagy AU (Abdomenumfang) haskörfogat (nekem 14,32cm volt)
FL: 3,1cm -Femur Länge, femur length a combcsont hossza (nekem 2,92cm volt)
Vendég

Betsy
Koszi a felvilágosítást :D Szerintem nyugodtan be lehet írni a táblába hogy fiú, mert már a kiskonyvembe is beírta a doki. Ha kétes lenne, szerintem nem írta volna be.
Vendég

SZILVI: Oké, beírtam. Nálunk amúgy nem szokták a kiskönyvbe beírni a baba nemét. A felsorolt nevek nekem is tetszenek, Kristóf, Dávid, Bálint nálam ez a sorrend, tehát nekem a Kristóf tetszik a legjobban. Ádám hogy érzi magát mostanában az oviban? Pocakfotót mikor láthatunk Tőled? És a szülinapi csokrodról a képet? ;)

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?