Sziasztok!
egy napig nem vagyok, najó másfél, és milyen sokat irtatok...
jó mondjuk a szabadnapomon csütörtökön én is elég termékeny voltam
miután mondtam, h jönnek a vendégek és megyek sütni... kész katasztrófa lett, h elvágtam a kezem, (közepes, nem súlyos), de a férjem fog mostanában mosogtani, majd kiboritottam a nyers tészta felét... :S na mindegy, finom lett a vacsi, és megették
tegnap meg hosszú napom volt a suliban, majd utána 1 óra alvás és 220km vezetés, most itthon vagyunk az Anyós-Apósoméknál. tök aranyosak, állandóan kényeztetnek
Apósom megkérdezte, h a kis unokája mikortól hallja majd az ő hangját
mondtam neki, h úgy tudom a 15dik héttől, erre megkérdezte, hanyadik hétben vagyunk
hát nem aranyos?
szval a nevekben már kicsit összekavarodtam, ki kérdezte, de a Martin nekem is tetszik
Pumperka, naggyooon örülök, h minden rendben van, és hogy volt UH is, remélem télleg megnyugodtál
most a hétvégén nagymamázunk meg kertezünk, mert olyan szép az idő, szval megint kevesebbet leszek.
ja igen, adatok, nem emlékszem Lexa, h én benne voltam-e végül az utolsó táblázatban....
szval Zsuzsi vagyok, 27és féléves, március 29re vagyunk kiirva. Maszatnak hivjuk, ő lesz az első csemete
Járányi doktornőhöz járok, Uzsoki kórház. De az élet úgy hozta, h nem nála fogok szülni, januártól, úgy fest, Svájcban fogunk élni, férjem ott kapott állást. a következő vizsgálat AFP október 15 hétfő, dokinéni október 17 szerda. UH majd valamikor november eleje
ja igen, Lexa, nekem még nem készült pocakfotó, de most kezd el egyértelműen minden napszakban tapintható lenni, de látni még alig látszik. télleg ma néztem tükörben, alig... én látom, de apósom megmosolygott
de a mellem sokat nőtt, az nem számít
na, megyek, vidám, mosolygós, napsugaras hétvégét mindenkinek!
ui: ma vagyunk 13hetesek, ujjéééé