Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

"Megszültük" a fiúnevet: Martin lesz :). A lány nevünk továbbra is Laura, bár egy kicsit elbizonytalanodtam, amikor megláttam, hogy elég népszerű mostanság.

Évi, én is nála voltam az első terhességnél, de mivel nem vállal szüléseket, ezért annál a dokinál maradtam, akinél szültem. Ő ajánlotta. A barátnőm is Lázár doktornőnél volt, és akit neki ajánlott, asszem valamilyen Valéria, az nem volt hajlandó bejönni a szülésre, mert éppen a telki klinikán volt rendelése, így a végén mégis L. doktornő vezette le neki. Az biztos, hogy nagyon lelkiismeretes, de így gyerek mellett már nehezen megoldható az a sok késő esti rendelési időpont, amit nála mindig kaptam, plusz annyira óvatos volt, hogy kb. még két hónapot szigorú fekvésre ítélt, pedig már nem is volt indokolt (azt mondta, hogy nyílik a méhszáj, közben meg teljesen zárt volt, de ez csak a következő UH-n derült ki, én meg közben szétparáztam magam :roll: ).

Kép

Kép
mzx

Hello!

Mzx,
nekem tetszik a Martin név. :)

Már észrevettem, hogy nekem a "k" betűs nevek jönnek be általában, ilyen a fiúneveknél a Krisfóf, Krisztián, Ákos. A lányneveknél meg a Klaudia, Kíra. Aztán lehet, hogy tök más nevet fogunk választani. Úgy vagyok vele, hogy miután kiderült, csak megszólal bennem valami megérzés féle ami alapján eldöntöm, mi legyen a baba neve.

Na, megyek vissza főzni, grillcsirke lesz meggymártással, krumplipürével. Hmm, nagyon szeretjük. :)

Jó hétvégét mindenkinek!

Melinda

Kép
melinda80

mármint miután kiderült a baba neve...

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

egy napig nem vagyok, najó másfél, és milyen sokat irtatok... :lol: jó mondjuk a szabadnapomon csütörtökön én is elég termékeny voltam :) miután mondtam, h jönnek a vendégek és megyek sütni... kész katasztrófa lett, h elvágtam a kezem, (közepes, nem súlyos), de a férjem fog mostanában mosogtani, majd kiboritottam a nyers tészta felét... :S na mindegy, finom lett a vacsi, és megették :lol:
tegnap meg hosszú napom volt a suliban, majd utána 1 óra alvás és 220km vezetés, most itthon vagyunk az Anyós-Apósoméknál. tök aranyosak, állandóan kényeztetnek ;) Apósom megkérdezte, h a kis unokája mikortól hallja majd az ő hangját :) mondtam neki, h úgy tudom a 15dik héttől, erre megkérdezte, hanyadik hétben vagyunk :lol: hát nem aranyos?

szval a nevekben már kicsit összekavarodtam, ki kérdezte, de a Martin nekem is tetszik :D

Pumperka, naggyooon örülök, h minden rendben van, és hogy volt UH is, remélem télleg megnyugodtál ;)

most a hétvégén nagymamázunk meg kertezünk, mert olyan szép az idő, szval megint kevesebbet leszek.

ja igen, adatok, nem emlékszem Lexa, h én benne voltam-e végül az utolsó táblázatban....
szval Zsuzsi vagyok, 27és féléves, március 29re vagyunk kiirva. Maszatnak hivjuk, ő lesz az első csemete :)
Járányi doktornőhöz járok, Uzsoki kórház. De az élet úgy hozta, h nem nála fogok szülni, januártól, úgy fest, Svájcban fogunk élni, férjem ott kapott állást. a következő vizsgálat AFP október 15 hétfő, dokinéni október 17 szerda. UH majd valamikor november eleje :(

ja igen, Lexa, nekem még nem készült pocakfotó, de most kezd el egyértelműen minden napszakban tapintható lenni, de látni még alig látszik. télleg ma néztem tükörben, alig... én látom, de apósom megmosolygott :lol: de a mellem sokat nőtt, az nem számít ;)

na, megyek, vidám, mosolygós, napsugaras hétvégét mindenkinek!

ui: ma vagyunk 13hetesek, ujjéééé :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Mzx: ha kislány, nekünk is Lauránk lesz. Én is néztem a nyilvántartást, hogy elég népszerű név, de attól még nekünk tetszik, és jobbat egyelőre nem találtunk. :lol:

Judit: tényleg szép nagy fiad van! Alexám (ha jól emlékszem) 12 nappal fiatalabb csak, és ő 88 cm és 13 kg. Pedig ő is 4 kg-val született, és 59 cm-vel.

Pumperka: jó, hogy minden rendben van és megnyugodhattál!

Szép hétvégét mindenkinek!
Zsu
Vendég

Lányok!!!!!!!!!!!!!!!

MI EZ A PANGÁS?????????????? :shock: :shock: :shock:
AZT HITTEM LEGALÁBB EGY FÉL OLDALT VISSZA KELL OLVASNOM, AZOK UTÁN, HOGY HÉTVÉGE VAN ÉS EGÉSZ NAP NEM NÉZTEM RÁ A LAPRA!!!!!!!! :D :D :D :D

Képzeljétek ma kaptunk egy távoli rokontol sms-t, és azt írta, hogy a csajszit, aki terhes volt meg kellett császározni hét hónapossan mert 4 nap alatt 4 kilot hízott, vizesedett és veszélybe került ő is meg a baba is!!!! A baba inkubátorba került, állítolag életképes már 1,6 kg-os sullyal és 40 centisen született!!! Állitolag az anyukával vannak nagyobb gondok, mert nagyon bevérzett és az is szóba került, hogy ki kell a méhét is és a petefészkeit is venni, az intenzivre került!!! :cry: :cry: :cry:

Szegény biztos tuti oda vcan, mert a történtek miatt is meg az is ha operálni kell, mert ő az első babájuk!!! :cry: :cry:
Személyesen nem ismerem a csajt, csak a párját, de együtt érzek velük!!!
Nagyon remélem, hogy rendbe jönnek mind a ketten!!! :roll: :roll:

Na nem akartam senkinek se elrontani a kedvét, vagy elszomoritani!!! :roll:

Mindenkinek jó éjszakát!!!!
Vendég

Tényelg kicsit pangás volt ma erre...

Megszült egy barátnőm,3 héttel előbb,egy tök egészséges fiúcskát(nekik is a 3.baba) :D

14.hét :D :D :D :D :D

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Az órára inkább ne nézzetek ré! Én szóltam :D Most készülök aludni menni, baromira nem vagyok álmos. Mondjuk hozzátartozik az is, h nagyon későn keltem.. rajtam most jött ki ez az álmosvagyok és mindenholaludniakarok kór :shock: Tök gáz!

Nevek: én próbálom szűkíteni (lánynevek), ill. bővíteni (fiú) a köröket, de nem nagyon akar menni :roll: Mondjuk ott legbelül tudom, h ha lányom lesz, akkor biztos, h vagy Panna, vagy Lilla lesz, mégis van vagy másik 30 nevem is, ha meg fiam, akkor Boldizsár, és kééész! A Martin nagyon tetszik nekem is, egy barátnőm kisfiát úgy hívják, nagyon szép név!

Pocak, mellek: pocakom nő (lassan dobok képet is, majd ha megjavul a gép), szerintem már igazán KEREK, olyan várandóskerek, ha értitek, h mire gondolok. A melleim viszont.. változatlanok, ugyanakkorák, mint amekkorák voltak. Most már viszont tényleg kezdek aggódni kicsit :roll: Tudom, h van még nem kevés időm, és elkezdhet még nőni, de akkor is..

Lujzi! Nagyon sajnálom a történteket :( Sok erőt az ismerősödnek, leginkább a csajszinak, borzalmas lehet! És tök jó, h jól van a baba, maradjon is így!!!

Panni! A te barátnődéknek viszont hatalmas gratula!

Táblába mindent írok szorgalmasan, holnap (vagyis ma) este fel is dobom :) Most csak ezt az oldalt futottam át, meg különben is nagyon késő van, lassan korán, úgyhogy megyek. További szép hétvégét mindenkinek!

KépKép
lexus

bocsi a hibákért :roll: ,

Pati???

KépKép
lexus

Sziasztok,

talán múlik a hányinger???!!!

Lujzi: sajnálom, ami az ismiddel történt, de remélem elég jók az orvosok és tuttira jó kezekben van ő is meg a baba is.

Panni: gratula a barátnődnek.

Lexi: a pocifotó

Kép

KépKép
bnesz.eva

És Panni, ma már 14+1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
bnesz.eva

Sziasztok!

Mindenkinek ilyen jó hétvégi programja van, hogy ma is pangás van?
Akkor csak annyit, hogy újabb héttel "öregebbek" lettünk!
15 :!: :!: :!:
Vendég

Sziasztok!

Panni: nagy gratula a barátnődnek!!! :D :D :D

Lexi: Te aztán hozod a meglepi dolgokat!!! :D :D Egész nap szunyokálás, babaneten nem jelentkezés, éjjel meg virrasztás éjszakai bagolyként!!!! :D :D :D :D :D

Évi: tényleg nagyon szépen gömbölyödik a pocak!!! :D csak igy tovább, hadd nöjön szép nagyra a kis lakó!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Most veszem észre, ma vagyunk 15 hetesek!!!!!!!!!!!! :D

Kiszazsu: grat neked is a 15. héthez!!!!!!
Vendég

Gratulálok minden hétfordulós kismamitársnak :lol:

Nagy a pangás... :cry:

Én most dolgozom... csak közben bekukkantottam...
Vendég

Sziasztok, egy gyors bekukk.
Szóval senki se örüljön, nem veszetem el. Csak igen szutyok szériám van, nem volt kedvem írni.
A hét vége felé egy ismerős házaspárt látogattunk meg a telkülön, nagyon gáz volt, mikor leértünk, akkor derült ki, hogy taknya-nyála egyben rosszul van a feleség, napok óta. Nem baj, miért is szóltak volna, végülis kismam+ 5 éves gyerek látogatása ilyenkor biztos tök normális náluk :evil: Ez még semmi, mikor bementünk a házba szalonnasütés után, rágyújtottak. Na akkor már menekülőre fogtam a dolgot.
Végre elkezdtem dolgozgatni, helyttesítettem egy ismerős rendelőben és az irodai munkámban is sok teendőm volt.
Közben anyagi gondok, biztos ismeritek, amikor 3 nap múlva kaptok pénzt de 2 nap múlva kellene és egyiket sem lehet átvariálni....
Tegnap vagyis szombaton anyukámmal és néhány más segítséggel kipakoltuk a garázst. Muszáj volt, nem is az oltári kupi miatt, hanem mert Gordon szobája rövidesen kész (ma lett volna a napja... :( ) és a cuccainak fele egy éve a garázsban, mióta ideköltöztünk. Sajnos nagyon megerőltettem magam, bár volt segítségem, de aránylag sokat emelgettem. Ezek után még este elmentem osztálytalira is (általános iskolás).
Sajnos meg lett az eredménye. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ma reggelre elkezdtem barnázni és ha ülök vagy állok fáj a hasam. SZerencsére csak barna, és a fájdalom se görcs, Norton mocorog, de kössssssz... :evil: Szóval pihi és majré. SZurkoljatok!!!!!!

Azért jó dolgok is vannak, elkezdtem átválogatni a kisruhákat, részint amik Gordoné voltak, részint azóta is kaptunk hozzá, és megtaláltam azokat a ruhákat is végre, amikbe Gordon most nőtt bele. A legnagyobb "megalálmányom" és örömöm pedig Gordonnal írt kismama-naplóm. Hihetetlen, mennyire másképp emlékeztem 5 év távlatából dolgokra... Jó így visszaolcvasni!!

Bocs ha hosszúra nyúltam és hogy most senkire sem reagálok de megint kezd fájni a hasam, le kell feküdnöm.
SZiasztok!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Ja és a jéghegy csúcsa, hogy apa elkapott valamit és lázas, nagyon pocsékul van. Jó így, egy szobában. Szeretjük az ilyet :roll: :evil:
NA eldugulok mert csak panaszkodni tudok ma.
Remélem, Ti azért mindannyian és az összes pocilakó is jól van.
Légyszi tényleg nagyon vuduzzatok nekem (LEXA BANYA!!!) hogy ne legyen semmi nagyobb baj a barnázásból.

Kép
Kép

mpatr

Mpatr
Pihenés... esetleg magnézium, rutascorbin...
És persze drukkolunk!
Vendég

mzx!

Leírnád priviben a tapasztalataidat azzal az orvossal kapcsolatban, akihez Lázár doktornő óta jársz?(Elérhetőséget is légyszíves.) A jó és rossz élmények is érdekelnek, hiszen majd nekem is kell valaki, és mindenképp szeretnék olyat választani, akit nyugodt szívvel mernek ajánlani. Azt is szívesen venném, ha a szülésed körülményeit és a kórházi élményeidet is megírnád, illetve, ha volt szülésznőd, akkor az ő neve és elérhetősége is érdekelne.
Köszönöm.

mpatr!

Úgy látszik, nálatok nagyon igaz amondás, hogy "a baj nem jár egyedül". Sajnálom, hogy ilyen vacakul alakult a hétvégéd! Most próbálj meg sokat pihenni, és nagyon vigyázz magatokra!!

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

Pati! Teljesen áttudom élni a riadalmadat, az a hét eleji barnázás és görcsök még elevenen élnek bennem. Pihenj sokat és a MgB6-ot csak ajánlani tudom. Jó, hogy érzed Nortont, mert az megnyugtató....
Orvoshoz mikor mész?
Pihi :!: :!: :!:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Csak gyors bekukkantottam, mert most értem haza nem olyan rég!!! Kint voltunk a férjemmel az erdőn, ö horgászott a kistónál, én meg gesztenyéztem!!! :D :D Jó mély dombot másztam, de nem érzem hogy fájna a hasam, remélem a babonak is olyan jol esett mint nekem! :D :D
Csak a lábaim fájnak nagyon, a vádlim teljesen bedurrant, de nem baj, kutyaharapást szörivel, mert holnap meg a nagyival megyünk ki! :roll: :roll: :roll: Nem árt a friss levegő

Pati: nagyon-nagyon vigyázz magadra, és a kis bébire, most hogy már "így alakult" pihenj nagyon sokat, és probáld meg elkerülni a "nyavaját", amit sajna a férjedet nem kerülte el!!! Jó gyogyulást mindkettőtöknek!!! :wink: :wink:

Majd még este lehet hogy jövök! :roll:
Vendég

Sziasztok!

Minden hétfordulós kismami társamnak gratula. Mi holnap töltjük a 16. hetet. :)

Pati,
sajnálom, hogy ilyen ramaty hétvégéd volt, pihizz sokat! Én örülök, hogy megosztottad velünk a problémákat is, hiszen ezért is vagyunk. Drukkolok, hogy a barnázás abbamaradjon és ne legyen semmi gond. Szerintem az jó jel, hogy nem görcsölsz!

Ma anyukáméknál voltam, sokat voltam a levegőn, jót tett. Egyébként minden oké.

Puszi nektek!

Melinda

Kép
melinda80

Hát jó reggelt!

Kicsit el voltam tűnve, ennek oka így utólagosan bevallva az volt, hogy nagyon közeledett a genetikai uh ideje, és én bizony naggggggyon be voltam tojva, értelmesen nem nagyon lehetett már velem itthon sem beszélni.

Pénteken mentünk 11-re, előtte vérvétel......
Borsóka szopizta az ujját az uh-on, majd hátat fordított a okinak, ugyan ne birizgálja már őt, éppen aludt egyet. Aztán integetett, és végleg elcsitult! Bent volt T. is, nagyon élvezte a babamozit, Bátorfi doki annyira rendes volt............ Láttuk a gerincét is , olyan mint egy gyöngysor, csodálatos, oda és vissza el voltam olvadva...... Pénteken már 13+3 naposra tették babácskát a mérete alapján, de mondtam a dokinak, hogy én tudom, hogy nem annyi, mert tudom, hogy mikor foggant Borsóka, meg se próbálja előrébb dátumozni, nem akarom! :)

A lényeg: tarkóredő 1,7 cm, CRL 6,6 cm, és a többi adat is nagggyon remek!

A genetikai arányszámnál én kiegyeztem volna az 1:1000-el, de 1:7573 lett Down-szindrómára, és 1:62199 lett a 13+18 triszómiára!

Szóval tök makk egészséges ez a gyerek!!! Hiába vagyok én 35 éves, ez a babácska nagyon ide akar hozzánk születni!

Aztán pénteken ennek örömjére el is utaztunk két napra, volt mit kipihenni, ezért nem is írtam meg nekltek a nagy hírt!!

Azóta nagyon jól vagyok. Elmosták az émelygésemet, sehol semmi nem fáj..... És majd vissza is olvasok valamikor!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek görcsölés, hányinger és idegeskedés mentes hetet kívánok! :wink:
Én az előbb bevettem a leszarom tablettát.... :D
Napok óta idegeskedem, hol görcsöl a hasam, hol a petefészkem fáj, hol a migrénem gyötör, de rájöttem, hogy mindez pszihés alapon működik nálam...Úgyhogy relax!!!!

Éppen azon töröm a fejem, hogy ha elmegyek táppénzre októbertől, akkor a Gyed összegét a táppénzzel együtt számolják, vagy csak azt az időszakot, amikor dolgoztam? Nagyon hülyét kérdeztem?

Kép
pété

Pété!
Én úgy tudom a táppénz nem számít bele a gyedbe. A 180 napod, meg biztire megvan már idén, hacsak rengeteget nem voltál táppénzen.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka! Köszi, az idén még nem voltam táppénzen...
Mész a héten jógára? Azon kívül, hogy unalmasnak találtad a meditációt a végén, hogy tetszett?

HOLNAP MÁR 15. HÉT!!!!!!!!!!

Kép
pété

Sziasztok!

Köszönöm a kedves szavakat, a volt férjemet helyreraktam, úgy tűnik rendeződnek a dolgok. Csak már a lakás lenne kész. Megpróbálok gyakrabban jönni, olyan rossz, hogy nem tudok minden nap olvasni benneteket. Úgy döntöttem nem írok 4 topikba, csak kettőbe (ebbe is fogok, meg a Második babánkat tervezzük-be), hogy tudjalak benneteket követni, mert az úgy nem túl jó, hogy én írok magamról, de arról meg nem lesz fogalmam, veletek mi van!

Végre egy kis szusszanásnyi időm van, gyors helyzetjelentés:
CRL:90 mm, BPD: 28 mm, TAD: 26 mm, FL: 15 mm. Minden OK? csak a babuci már betöltött 14. hétnek felel meg, így tarkóredő-nézésnek nem volt értelme :? Azt mondta a doki szép nagy, nem csoda, hisz 6 kg-t híztam már.

és a lényeg, Patrícia: AZ ÉN BABUCIMNAK IS PÖCSE VAN!!!!! :D :D :D :D :D :D

Vigyázzatok magatokra, most kicsit visszaolvasok, pusszantás
Vendég

Mindenkinek köszönöm a drukkolást, tegnap is ma is pihentem amennyit tudtam, a fájdalom lényegesen csökkent és a barnázás is világosodik. :D Azért még kérek drukkokat, mert ma este sajnos lemondhatatlan programom van, remélem, kibírom.

Pumperka, nálad hány napig tartott?
Pété, gratula a leszarom tablettához, Te csinálod jól.
Jimm, drágám, hát így múlik el a világ dicsősége... :lol: :lol: :lol: :lol: úgyhogy gratula és isten hozott a pöcsike a hasikában klubban. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Képet nem kaptál a kispasiról?
Monácska, neked is gratulálok!!!!

Kép
Kép

mpatr

Pati!

Nyugi-nyugi nyugi!!Tudom mit érzel,én már sjana2x is barnáztam és mindig a frászt kaptam.Én is megfigyeltem hogy a megerőltetés következtében jelentkezett.Ilyenkor egy ér(inkább erecske :) )megpattan és az lehet.Téynyleg az a bíztató hogy nem piros vér hanem csak barna és Norton mozog ezerrel!!!! :lol: És szerintem is Magne B6 és pihi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pété!

A táppánz nem számít bele a Gyed számításba, ahogy Pumperka is írta.

Jim!

Akkor te is immáron full fiús anya lettél :lol: :lol: :lol:

Hétvégén Állatvédelmi Napon voltunk itt Gödöllőn(Pati neked tutira tetszett volna)rengeteg állat nyüzsgött a parkban.Lehetett örökbe is fogadni.A nagyfiam a nyakába vett a egy kígyót :? engem meg a frász kerülgetett(csak nagyméretű sikló volt,de akkor is...)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Köszi, csajok! Megnyugodtam.

Gratulálok Mindenkinek, aki már túl van a genetikai vizsgálatokon, és azoknak is, akik hozzásegítik a következő generáció női tagjait, hogy legyen miből válogatni... :D Hűűű, ezt jól megfogalmaztam!!! Szóval gratula a kis kukacosokhoz! :lol:

Kép
pété

Évi!

14+2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Melinda!

Grat a 16.héthez!!! :D :D

Jim, neked meg grat a kis kukacoshoz!!!!!
Jaj de nagyon irigy vagyok!!!!! :oops: :oops: Én is-én is-én is akarom már tudni ki ez a kis emberke itt bennem!!!!

Képzeljétek ugy néz ki sikerült megegyezni a férjemmel egy fiú névbe! Eddig csak latolgattunk, de ugy tünik ha kiskrapek lesz akkor az Ervin nevet fogja kapni!!!!
Csak a lánynévbe sikerülni egy kicsit meggyöznöm, de abba hajthatatlan, ugyhogy ha kiscsaj lesz akkor marad a beletörödés!!! Végülis nem nagy baj, de nekem annyira nem tetszik, lehet azért, mert sok ember nincs kibékülve a saját nevével!!!!

Pati: megy a drukk estére!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Vendég

Lányok,
nem tudjátok, hogy a 16hetes vérvételre éhgyomorra, laza reggelivel vagy mégis hogy kell menni? a védőnő semmit nem mondott :? és holnap reggel vonulok csapolásra..
Mi még mindig költözünk, kezdem nagyon unni, de lassan majdcsak eljön az ideje, hogy aktívabban részt tudok venni a témákban... :)
Manna

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Valami zűr van a géppel és időnként "csakúgy" megszűnik a net létezni! :shock: Ráadásul a párom is elutazott én pedig ántitáléntum vagyok.

No mindegy! :lol:

Mzx!
A Martin név nagyon jó :)
Laura is tetszik.

Nálunk a lánynév még nem dőlt el.

Melinda!
Nekem a G és Sz betüs nevek a kedvenceim.
Gergely, Gellért, Gáspár, Gréta, Gyopár. Az uracskám nem nagyon díjazza. Főleg a Gyopártól, meg az összes virág névtől veri ki a víz. :lol: :lol: :lol:
Gratula a 16-ik héthez! Ezt is ünnepelhetnénk. :D

Kolyok!
Az már egész jó ha nőnek a csöcseid. Mit nem adnék egy kis növekedésért. Se a pocak, se a csöcsöm nem akar nőni. :lol: :lol:
Bár másabb a tapintata. Az uram szerint is. :oops: :lol: :lol:

Pumberka! Monácska!
Örülök, hogy minden rendben van veletek! :)

Kiszazsu!
Szerintem nem kell azzal foglalkozni, hogy melyik név az aktuális kedvenc. Mert akkor lehet kiderül, hogy nem marad csak a Jolán és az Irén (senkit sem szeretnék megsérteni, ha netalántán ilyen nevet viseltek, vagy van ilyen nevü szerettetek, csak én mindig mosolygós leszek ezektől a nevektől :lol: )

Lexa drága!
Most aludj, mert ha megszületik Törpicsek nehezen fog menni. Vagyis akkor már aludnál, csak nem hagynak. :lol: :lol:

Csujzi!
Én holnap leszek 15 hetes!
Gratulálok. Annyira jó szám. Ha az embert zavarja is a kora, ahogy nőnek a számok, de a terhességi hetek növekedése egy cseppet sem zavaró. :lol:

Éva!
Nagyon jó kis szerkó van rajtad. Tök szép benne a pocid! És természetesen benne a baba. Tiszta apja. :D :lol:

Pati!
:evil: Szép kis ismerősök.
Remélem már sokkal jobban vagy. Pihenés padlógázzal. Rengeteg citromos mézes forró tea, az esetleges meghülés elkerülése végett. :)

Pété!
Én is úgy tudom, hogy a táppénz nem számít bele. Csak a melóban eltöltött idő.

Jim!
Gratula a kukacoshoz! :lol:

Panny!
:lol: El tudlak képzelni, ahogy kivert a víz a fiad nyakában lévő kígyótól.
Emlékszem egyik nyáron én egy király pitont akartam a nyakamba venni, de a családom olyan szinten ellenállt, hogy kénytelen voltam beérni a simogatással. :lol:

Rólam annyit, hogy ruhákat pakolok.
Telit elő, nyárit el, ami már nem kell kidob, amit nem tudok a pocak miatt hordani a csattogó hidegben azt elrak. :roll: és így tovább. Úszik a lakás. Ilyenkor mindig ledöbbenek mennyi cuccom van. :shock:
Vendég

Sziasztok,

Holnap majd visszatérek, most csak kmanna-nak gyorsan, én megkérdeztem anno és azt mondták, hogy éhgyomorra kell menni!

Ja, és megvan a genetikai vérvétel eredménye, kevesebb, mint 1:32.000 az esély, tehát gyakorlatilag nulla, de azért, hogy ne veszítsem el parakirálynő státuszomat, most az a tévképzetem, hogy mi van, ha rosszul hallottam a telefonban :lol: ? Küldik majd postán is, na, ha leírva látom, majd elhiszem... tudom, hogy nem vagyok normális, ne is mondjátok :) !

Kép

KépKép
eszterxx

Lányok!

Lehet, hogy én vagyok a nagyon szőke, de felhomályosítást kérek! Ez a genetikai vérvétel egyenlő az AFP-vel, vagy teljesen más? Mik a normális értékek? :roll: :oops:

A Lexus féle táblázatot merre keressem??? :oops:

Évi

KépKép
kvaszeva

Aranykavics!

Milyen igazad van ezeket a hateket öröm számolni, és egyre inkább büszkébbek vagyunk a nagyobb szám hallatán!!! :D :D :D :D
Bezzeg a korral, márt nem igy van az ember!! (mondja ezt a topic majdnem legfiatalabb tagja!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Voltunk ma 4D-n a Praxis rendelőben, Győrfi Mátyásnál. Nagy élmény volt!
Körübelül 15 cm-es már a baba, de ugye ilyenkor már pontosan nem lehet lemérni, mert már nem fér bele a képbe. Szóval az alábbi adatokat tudtuk meg:
BDD (koponya haránt átmérő): 36,9 mm
HC (fej körfogat): 133,8 mm
TAD (has haránt átmérő): 35,8 mm
AC (has körfogat): 108,6 mm
FL (combcsont hossza): 21,5 mm.
Megtudtuk a baba nemét, de, hogy az orvos honnan vette... :) Szóval kiderült, hogy lány. :) Lexa, lécci rózsaszínezz be minket. :)
10 perces DVD-t kaptunk, meg 1 FF képet, de mint utólag kiderült kérhettünk volna még képeket. Na majd legközelebb. :) Mindjárt töltünk fel pár képet amit a videóból szedtünk ki. :)

KépKép
KépKép
mni

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
mni

mni!

Gratula a pici lányhoz!!!!!! :D :D :D :D :D
Gyönyörüek a képek, és azok a kis praclik szinte ennivalóak!!!!
És a puszi: HALÁLI :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mni, gyönyörű!!!!!! Hogy én most hogy irigyellek téged!!!!!! Már most sem tudják a teljes egészében lemérni???? Ezt azért nem gondoltam volna... tök aranyos, nekem az tetszik a legjobban, ahogy alszik :lol: ! Gratula!!!

és még egy nagyon fontos:

KIKO, MI UJSAG VAN, HOGY SIKERÜLT A GENETIKAI VIZSGÁLAT??? TESSÉK JELENTKEZNI!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Eszter!
Biztosan jól hallottad! :lol:
Én úgy jártam, hogy helyben megmondták, aztán kb 2 hét múlva érkezett egy levél az Istenhegyiből. A szívem a torkomban dobogott, hogy mi lehet, biztos baj van! :shock:
Aztán kiderült, hogy ugyanazt a papírt küldték ki, amit a vérvétel napján is kaptam, csak éppen alá lett írva, hogy minél hivatalosabb legyen. :lol:

Mni!
Gratulálok a nunishoz!
A cuppantos puszi nagyon aranyos. Máris nagyon helyes és jólnevelt kislányotok van! Ezt így kell csinálni. :lol: :lol:

Éva!
Nem vagy szőke. :lol: Vagy szőke vagy??? :lol: Nem tudom, nem láttalak.
Gyakorlatilag a Down , 13,18-as trisomiával és a nyitott gerinccel kapcsolatos vérvizsgálatok (így az AFP) genetikai vérvételnek - vizsgálatnak - számítanak. (ami természetesen egy szűrés és nem ad 100%os eredményt és nem egyenértékü a chorion-boholy biopszával vagy a magzatvíz vizsgálattal). Ezt még megkoronázza a 18-20-ik heti un. genetikai UH.
Vendég

Sziasztok!

Monácska, Jim, Mni!
Hatalmas gratula az UH-hoz! :D :D

Mni!
Nagyon aranyosak a képek, eszméletlen, mit tudnak ilyen picin már mozogni bennünk meg mutogatni a bébik. :D

Köszi mindenkinek a hétfordulós köszöntést! :)

Csujzi!
Nekem nagyon tetszik az Ervin név, de apa túl komolynak tartja, meg szerintem nem is tetszik neki és ezt az indokot találta ki, hogy ejtsük ezt a nevet. Örülök, hogy nektek Ervin lesz, ha fiú lesz. :)

Dobok egy 16. heti pociképet:

Kép 16. heti pocikép

Melinda

Kép
melinda80

Mni!

Milyen szépek vagytok! És az a puszi... Fantasztikus! :D
A nevét tudjátok már?
Mi jövő hét csütörtökön megyünk 4D-re. Már alig várom, hogy láthassam, és annak is örülnénk, ha megmutatná a nemét. :wink: :D

Aranykavics!

Köszi az infókat. :D És gyárilag tényleg szőke vagyok!!! :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Melinda!
Nagyon jó kis pocid van. Irigy irigy!

Manna!
Az előbb neked akartam írni, aztán nem jött össze, mert nagyon hülye vagyok mostanság. Természetesen csak agyilag vagyok hülye. Bár nem tudom, hogy másképp lehet e hülyének lenni! :lol:

Kecsón az a bevett szokás, hogy reggel éhgyomorral kell menni és megkérnek, hogy fogyassz el egy zsomlét, meg még valamit vele. Pl. joghurt.
Igazából nem kell meginni a 75gr glukózos édes löttyöt.
Hogy ez mennyire korrekt így???

Sok helyen csinálják hasonlóan.

cuppp
Vendég

Aranykavics, amit Te írsz az a cukorterheléses vizsgálat, de ott reggeli előtt és után is vesznek vért. Most éh gyomorra kell menni.
Évi, Te hova mész 4D-re? Amúgy szerintem a miénk egyáltalán nem mutatta, hogy milyen nemű, még a doki kérdezte is hogy mit érzek? De mondtam, hogy fogalmam sincs, nem érzem, hogy mi lehet... Erre mondta, hogy kislány.

KépKép
KépKép
mni

Íme két pocakfotó, az egyik a Zsámbéki romtemplomnál készült szombaton, a másik pedig a 4D UH után, 10 centivel a föld fölött. :)

Kép

KépKép
KépKép
mni

Aranykavics!
Köszi a dícséretet, aranyos vagy! :) Te is dobhatnál fel egy pociképet, hátha mi nagyobbnak látjuk, mint Te! :)

Mni!
Mekkora poci! :D :D Jó ez a "repülős" kép! :lol:

Melinda

Kép
melinda80

Manna! Mni!

Tényleg! :oops: No, mennyire figyelek.... :shock: (egy másik topikban rendszeresen ez a téma és már az agyam a cukorterhelésre teljesen ráállt :lol: )
Én nem akarom a terhességemre fogni, de a mai napom agyilag... még szerencse, hogy nem kellett életfontosságú döntéseket hoznom... :lol: :lol:

Mni!
Nagyon jó a repülős képed! Olyan boldogságos az arcod! :) És roppant csinos vagy! :D

Melinda!
Fogok tenni poci képet! :)

Holnap már 15 hetes leszek!!! Kép
Vendég

Jó reggelt!

Hatalmas gratula minden ultrahangosnak! A 4d tényleg fantasztikus lehet. Én is most tervezem, hogy bejelentkezem. Hozzánk a Mátyásföld Klinika van a legközelebb. De sajnos senkit nem hallottam aki ott volt 4d-n. Kap az ember egy teljeskörű orvosi leletet, dvd mozgóképpel, és egy pin kód aminek segítségével a honlapjukról letölthető az összes készült kép, és egy választott színes kép kinyomtatva helyben. Mindez 12000,- Tudom máshol is ennyi kb, csak a helyről nem sokat tudok.... Az oldalukon felrakott fotók szuperek, remélem ez élőben is igaz....

Nahát én nem vagyok olyan vékony mint ti, de azért én is rakok fel 15 hetes pocakot:
Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?