Új privát üzeneted érkezett!

ARIEL:HATALMAS GRATULA NEKTEK!!!!!JÓ EGÉSZSÉGET,SOK TEJCIT,SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!! Kép

MASIKA:NEKED IS GRAT A 39.HÉTHEZ!!!! Kép

MOST LÉPPEK IS,KERTÉSZKEDÜNK.MAJD JÖVÖK,MINDENKI VIGYÁZZON MAGÁRA!!!!PUSZA!
geosel.klara
 
 


ARIELNEK: Kép
geosel.klara
 
 


ARIEL GRATULÁLOOOOOK!!!

JUUj, de izgi!! Masika mostmár Te jössz!!! :D

Cuki Jelentkezzzz!!! :) MZ/X Jelentkezz!

Vicsok Sziiia! Örülök, hogy jól telt a hétvége, de mostmár nem ér így eltünni!! :wink:
Vendég
 

 
 

Sziiiaaa Adri!
Örülök, hogy te is jól vagy :D

Próbálok egy pocifotót feltenni Kép [/img]

Kiteregettem 2.adag babarucit is... :D

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Sziasztok!

A városban császkáltam és közben én is kaptam smt-t Arieltől, de írtam is neki, hogy tegyem-e fel vagy már megoldva, de látom, hogy igen! Úgy örülök nekik! :D

Most ennem kell valamit, de majd még jelentkezem!
Évi

> Kép
evarga
 
 


Sziia Cuki!
Húú, pedig azt hittem, egy nap 2 babánk lesz :shock:
Ezek szerint Panka jól érzi magát odabenn.. :D A köldökzsinórt nekem is mondták..azért én kicsit izgulok amiatt..engem nem nyugtat meg a statisztika :?
Drukkolok!! :roll:

Mégsem krumplifőzelék..gyors tarhonyaleves kolbival meg túrós tészta...


Más. Láttátok tegnap a naplóban a szülőket? Borzasztó volt... :cry:

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Missi, azt hiszem te írtad még a múltkor, hogy van egy kis vízszerű folyásod..na nekem is, és mostanában egy kicsit több. Én eddig nem is szóltam külön a dokinak, mivel szinte elejétől volt, de ma a strepto levételnél rákérdezett, hogy mióta van, és hogy mennyi...De nem mondott rá semmit, hogy ez baj volna, vagy akármi... :? Te tudsz valami közelebbit erről??

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Kép
Gratulálok Ariel!! :) :) :)

Na megebédeltünk,bár én nem ettem sokat..!Holnap mázsálás megint! :? Meg NST!!!! :) Remélem minden ok lesz!!

Büngyi,nincs mit!! :wink: (A leves ötletet)

Képzeljétek ujabban éjszaka ugy összeszorul a mellkasom vagy mim(szóval a melleim felett középen kb)..beszorul a levegő,vagy én nem tudom,de írtó xar!!! :shock: :shock: Senki nem szokott ilyesmit érezni??A jobb oldalam lennt pedig szúr ma egész nap..kb ott vakbék tájon :) ,de szeríntem csak Samu nyom el vmi ideget...

Kivasaltam a babyrucikat,összepakoltam fiam kórházi ruháit külön!Jajjj de jó azoknak akik már babázhatnak!! :)

Vicsok,jó a kép! :)

Cuki,kitartást!!Most már a finisben vagy!!Szorítok érted! :) :)

Meg mindenkit puszilok!!

Missfried
Kép
missfried
 
 


[quote="vicsok"]M írta:vicsokissi, azt hiszem te írtad még a múltkor, hogy van egy kis vízszerű folyásod.


Nekem reggelente van elég sok,amint felkelek,szeríntem az éjjel felgyülemlett hüvelyváladék-féle ürül ki ilyenkor!!De ezt mások is írták,hogy hasonloan vannak.... :roll: De ez csak reggel fordul elő!!Mindennapos!Viszont napközben "csak" a fehérfolyás van,de az sem vészesen!!Én erről a reggeliről nem szóltam a dokinak,szeríntem nincs jelentősége!!Neked ez napközben van??Vagy mikor??

Missfried
Kép
missfried
 
 


Sziasztok!

Ariel: Gratukálunk a kis Nikoletta Rékához! Sok örömet, boldogságot, tejecskét és jó egészséget kívánunk nektek!

Masika: Benned aztán van energia! Nem kellene néha pihenned egy kicsit? :lol:
A táblázatba én is bekerülhetek? Adataim: zsozi (Zita), 30 éves, szülés várható időpontja: okt. 24., 30 nap van még hátra, és Szabolcs András lesz a neve! Köszi! :lol:

Cuki: Én drukkoltam a mai naphoz, de még nincs vége... :lol:

Bogyogyorgyi: Jót szórakoztam a védőnődön, ezt nekem is mondta először (no drog + alkohol)! Kb. tényleg ennyi volt a lényeg... :lol: Mindegy, végig hallgatom, csak az enyém egy kicsit vészmadár... :?

Vicsok: Jó a pocakfotó!

Büngyi: Köszi a horoszkópot, azt hiszem jó lesz nekem egy mérleg gyerek... :lol:

Nálunk ma tegnapi húsleves, meg sajtos tészta volt! Apa azon él... :lol:

Mától én is nagy pocakos vagyok a felirat szerint is... :lol:

További szép napot nektek!
Vendég
 


Sziasztok!

Megint egy kis szünet után jövök csak :oops: , de továbbra is folytatódik a fészekrakás... Ruhák kivasalva, már csak a pelenkák vannak hátra, de mi az az eddigiekhez képest... alig púposodik ki a lavórból. Birsalmasajtok első adagja kész, most már csak főzni kell a következő két adagot... de igen jól sikerült az első menet :). Ma meg a szokásos, vasalás, lakáspucolás, ahol kell, főzés, effélék.

Ariel, nagyon örülök, gratulálok, és problémamentes első napokat kívánok!!! Meg persze utána lévőket is... :))

Gerika, Tamás egyszerűen gyönyörű, bár gondolom, ezt nem is kell mondani :) :)! És köszönjük a szüléstörténetet is, nagyon jó ezeket olvasni!!

Cuki, ne bándd, hogy még egybe vagytok! Gondolj bele, hogy már a héten meglesz Panka, pedig akár még 3-4 hetet is várhatnál! Inkább örülj, hogy jó helyen van a köldökzsinór, flow rendben volt, miért zargatnád, amíg jól érzi magát?? Inkább lazíts egy kicsit Te is, és élvezd a hátralévő napokat, hidd el, Panka megérkezése után sem lesz minden könnyebb... sőt...

Hű, Vicsok, én ugyan már neki nem állok az ablakoknak... asszem kötök egy üzletet a férjemmel, cserébe vm kedvenc kajáért :).

Masi, kösz a táblázatot, jó látni, hogy alakulnak a dolgok :)! És egyszerűen nagyon jól csinálod ezzel a sok elfoglaltsággal :)!!

Evu, kitartás, már nincs sok hátra, hogy javuljon a reflux is! Hátha már az is segít majd, ha Vanda lejebb száll! És miket mondott a védőnő?

Adri, írj majd, hogy mi volt a dokinál, elvégre már Te is erősen esélyes vagy! És Neked mi volt a védőnővel? Hasznos tippeket kérünk!

Missi, örülök, hogy már nem vagy magányos, látod, milyen szépen kibírtad :D :wink: !

Sheepy, Te holnap mész CTG-re, ugye? Majd mesélj, mert érdekelnek a helyi viszonyok :)! Óriási, hogy Te is ilyen aktív vagy még! A hálapénz dolgot meg szerintem kérdezgesd meg CTG-re várva bármilyen kismamától, aki ott van. Ezek általában így terjednek... Egyébként én asszem nem adnék annyit, mintha saját lenne, max. annyit, mint a szülésznőnek, de sztem, ha normális, akkor nem is fogad el semmit, elvégre abszolút "munkaköri kötelessége" leszel... :) Talán, ha ultrajófej, akkor...

Büngyi, Neked pedig köszi még a babaápolós fájlt, szerintem még nem is mondtam... :)
kalloni
 
 


kalloni
 
 


Missi, igazából változó, de nem csak reggel..kicsit olyan érzés, mikor menstruálsz, és érzed, h valami jön.. :oops: bocs, nem tudom máshoz hasonlitani...de hát nem mondott rá semmit a doki, szóval remélem, nem gáz.. A láb- és kézdagadásomra se mondott semmit...megnézte, aztán ennyi..

Jajj, jön a védőnő csütörtökön.. :roll:

Még nem vettünk babakádat, és most felhivott unokatesóm, hogy ők már úgysem használják, és menjünk el érte, nekünk adják állványostól :D hihihi, majd ettől fog a védőnő agylobot kapni, beépitett vízhőmérős és szűkítős...én tuti nem vettem volna, csak sima "mezei" műanyagot, de ha kapjuk, hát egye fene.. :D

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Hahó!

Most már megvolt az ebédem, így ismét gép elé tudok ülni- rántott cukkini krumplipürével, előtte maradék gulyásleves- és van még egy franciakrémesem + maradék reszelt túrós is a hétvégéről... nem folytatom, én is mostanában kaptam rá az édességekre, Ani vigasztaljon ez egy picit, hogy már nincs sok hátra, addig meg ki kell ezt élni képviselőfánkostul :D

Belegondoltam, hogy Ariel kislánya lesz a fiam első korához passzoló nő, akivel meg fog ismerkedni, együtt fog játszóterezni, úszni.... olyan izgi!!!!! És ráadásul egy picit tapasztaltabb lesz már, majd megmutatja legalább, hogyan nem kell orra esni :) Ariel, addig is vigyázz nagyon a kicsi Nikire!

Masi
Most már pihengess egy picit, nem semmi, amit így az utolsó héten még bírsz szusszal!

Evu
Neked mit mond az orvos, megvárod a nov. 1-et? A enyém szerint inkább október végére várható a szülés.....

Sheepy
Én is hasonló ügyintézésben voltam, táppénzes papírt kikértem, feladtam az OEP-nek, de a másolatot a munkáltatómhoz is be kellett vinni, jövő héten mehetek megint az okóber elejei napokat igazoló papírért és a tgyásba vételt igazoló lapért, azzal ismét be a suliba (persze a kollégákkal szeretek találkozni), de eléggé időigényes (pedig időpontra mentem a háziorvoshoz is, de 40 perc csúszás volt! Remélem, hogy Neked sikerült mindent elintézned egy helyen kicsit gyorsabban!



Cuki
Eljön a Te napod is a héten!

Büngyi
Cd-re írjuk át Neked a relaxációs anyagot, jó? Viszem szerdán! Áttanulmányoztam a horsozkópokat, a Mérleget magam miatt, a Skorpiót apuci miatt tartom előnyösebbnek. A döntést így Gergő kezébe adom!


Most nekiállok kiválogatni a babaruhákat és egy adagot kimosni- ennek is eljött az ideje. Este pedig megvesszük a hiányzó dolgokat a kórházi táskába és hét végére az is összeáll- remélem legalább is.

Még egy dolog: a gátmasszázshoz a Tulasi mandulaolaj ajánlott, mert ez tuti, hogy tiszta, Krisnások csinálják és ami megmarad, az kiváló babaápoló, babamasszázsolaj! Ezt is beszereztem, illetve vettem muskotályzsályát is- sajnos ebből nem volt Tulasi, így maradt az Aromax. Büngyi, azt hiszem Te írtad a jó hatásást, én tutii, hogy viszem ezt a szülőszobára! Még vettem orbáncfűolajat is, a gátseb remekül gyógyítható vele!

Szép délutánt mindenkinek!

Évi

> Kép
evarga
 
 


Szia Kalloni!

Örülök, hogy minden rendben és köszi az újabb anyagokat, nagyon hasznosak!

> Kép
evarga
 
 


Szia Évi!

Köszi az együttérzést képviselőfánk ügyben.. 8) A héten még sütnöm kell reszelt túróst apának, csak most annyit kért, hogy tegyek bele neki konzerv barackot...hát mjad csütörtök körül.. :wink:
Holnap a védőnőnél szoptatásról lesz filmvetítés, szerdán meg bemegyek szülőszoba látogatásra, csüt jön a védőnő, pénteken meg nekem is vinnem kell a táppénzes papirt + jön a barátnőm is..szóval héten sem unatkozom :)

Kalloni, köszi az anyagokat :)
Apa is elkezdte a szülésfelkészülést..tegnap már elolvasta a konyvünkben a vajúdásig, meg a kalloni-féle anyagokat.. :)

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Hát Vicsok,az én lábdagadásomat a dokim nagyon nem szerette! :? :) Azóta is mindig megkérdezi,hogy "bokája??"De szerencsére mostanság nem dagad,max minimálisan!Na jo,de nincs is 42 fok mint akkor!!A kezeim nem dagadnak!(lekopogtam)..viszont az ujjaim szoktak zsibbadni,és gondolom ezt is vmi okozza és ez sem tul jó!! :?

Annyira sütnék dios kalácsot h megveszek!!Már majdnem lementem a boltba élesztőért, :lol: de lemondtam róla,mert ma nem szabad teleennnem magam!!Ugyh ha holnap minden ok lesz a sulyommal,akkor megsütöm!! :wink:

Missfried
Kép
missfried
 
 


Kép
:lol: :lol: :cry:

Missfried
Kép
missfried
 
 


Nahhh! Végre itt!

Cuki Tényleg nincs vége még a a napnak!!! Ne keseredj el!! Majd akkor jön, amikor egy picit sem számítasz rá :wink:

Missi Hmmmm! Ez nagyon jól néz ki!!! ÉÉÉÉNNN IISSS! :D

Kalloni SZiiia!!! Azt hittem már haragszol ránk!! :D De látom csak a babavárás utolsó simításaival foglalatoskodsz! Micsoda aktív kismamák!!!! :D

Voltunk a dokinál. Egy centire ki vagyok tágulva :shock: Megkért, hogy csomagoljam össze a kis cuccomat. Azt mondta, hogy ez jó, hogy szépen lassan tágulok, legalább annyival előrébb leszünk. Ha addig semmi, akkor október 3.-án kell menni újra hozzá. Majd meglátjuk!
Vendég
 


Hali!

na vittem kaját az uramnak, cserébe lementünk a rómaira én bevágtam egy adag halászlét és 3 túróspalacsintát :D
Fini volt :D

Adri: húúú csak október 3.-án kell visszamenned, úgy hogy 1cm-re nyitva a méhszáj?! lehet, hogy még te is megelőzöl engem!!! Lilicsek nálam nagyon jól érzi magát.

Megpucoltam a hálóban az ablakot, és ott is kitakarítottam, asszem most egy kicsit lefekszem majd mert hulla vagyok, és talán vasalok egy keveset este felé.

Holnap nekem is CTG! Hát kíváncsi leszek, de nem érzek semmi fájást.

Cuki: ne bánkódj, szerintem is jobb ha nem indítják meg a szülést a burokrepesztés nem egy élmény. és még van 17 napod, addig bármi történhet.

Megvettem a 3 féle homeos bogyót:
Apis mellifica
caullophyllum thalictoides
cimicifuga racemosa.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika
 
 


Masika Nem, nem szeretnék illetlen lenni :lol: Csak maradjon a sorrend!! Nagyon finomat ebédeltél! Én is szeretem a halászlevet csak allergiás vagyok a halra sajnos :( De a palacsintát bevágnám én is! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Ariel, gratulálok a kis Nikolettához!!! :) :)

Zsozi, Gróf Krisztina volt a szülésznőm, nem fogadott volt, de szerintem nagyon rendes. Ajánlom neked is! :)

Lányok, köszi a sok dicsit Tamás nevében ! :)
Ma már egész sokat fent volt, olyan édes, azokat az apró lábait megzabálnám! :D :D

Cuki, már hogyne emlékeznék a szept. 24-re. Azt gondoltam, majd valahogy én is e körül a nap körül szülök. De már nem sok van hátra, kitartást! Da Vincit sajnálom, azt gondoltam volna, hogy jobb lehet.

Masi, hatalmas a pocakod és szerintem már az arcodon is látszik, hogy nemsoká szülsz!

Missi, neked is jó nagy már a pocid!

Büngyi, kéjgázt én sem akartam, csak rám tukmálták. De nem is szívtam jószerével belőle semmit. Sztem jobb, ha az ember nem kap oxitocint. Az jutott eszembe tegnap, hogy lehet azért viseltem így a végét, mert a rövid "előkészítő szakaszban" nem tudott kellő mennyiségű endorfin termelődni. Szvsz a saját hormon által keltett fájásokat jobban elviseli az ember. Ez a tapasztalatom. Bár az igaz, hogy a vége jó gyors lett, így azért nem volt olyan sok a szenvedésből. (Bár akkor épp elég volt az is :) )

Csajok,néhány új tapasztalatomat megosztom, ha nem bánjátok.

Korábban beszéltünk az éjszakai fényről. Na nálunk el kellett teljen egy hét, mire teljes sötétben is megtalálja Tamás a cicit, szal az elején mindenképp jó, ha van egy kis fény a szobában.
A másik, eddig még sose használtam, de most kaptam egy olyan hősugárzót, ami fújja ki a meleg levegőt(nyáron meg hűt), nagyon gyorsan bemelegíti a fürdőszobát pl. , de én most azt csinálom, hogy mikor tisztába teszem Tamást, bekapcsolom, és tök jó neki, hogy kicsit sem fázik, látszik ,hogy kellemes neki a meleg, kinyújtózkodik stb. Meg a törlőkendőt is kicsit odatartom elé, ugyanis az hideg neki, látom, hogy nem nagyon tetszik.

Kalloni, szia! :)

Sheepy, Te sem unatkoztál akkor ma, :) látom!

Adri, majd rakunk fel képeket, csak nem mostanában. A költözés ugyan meg volt, de mi még itt vagyunk anyóséknál. Egy csomó ruha stb. ott vár a zsákokban, dobozokban, így jobbnak láttuk, ha még itt maradunk Anyóséknál. Szal költöztünk is meg nem is. :shock: De most még jó így. Van egy szoba, ahol csak én vagyok meg Tamás. Aztán ha rendeződnek a dolgok, átmegyünk az új házba. Addig én is erőre kapok. :)

Na mindenkinek üdv! megnézem a babámat! :)

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika
 
 


Gerika, nagyon köszönünk minden tanácsot, és szivesen is veszünk :D ha te, mint már gyakorló anyuka tudsz újat mondani, az már valami!!!!

Húúú, a nyálelválasztásom megindult, palacsinta, meg diós kalács... :shock: nyammnyammm

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Sziasztok!

Ma voltam NST-n, ami jó lett. A fájásmérő szépeket mutatott. A 12-es skálán 8-as a 100-as skálán 60-as fájásokat.
A szívhang is elég érdekesen alakult, 120-tól egészen 170-ig mindenféle érték van.
Megvizsgált a doki, eléggé fájdalmas volt, de nem mondott semmit. UH-n szinténminden okés, de súlybecslés nincs a papíron...
A vérnyomásom 147/90!!!! Nem akartak hazaengedni. Végül is megnézték a vizeletemben van-e fehérje, hála az égnek nem volt, így mégis hazajöhettem.
Elég érdekes ez az egész hozzáállás, nem is tudom csak velem ilyenek, vagy mással is? Kérdezni nincs idő, mindenki szalad, az orvos is, hiába dugtam most is borítékot a zsebébe... nem mond semmit, mégis mikorra várható kb. a baba.

Kép
Kép
Kép
gabi39
 
 


Én holnap megyek! :) Huuu remélem a vérnyomással nem lesz gondom!!Nekem is sajna magasabb most már mindig mint lenni szokott!Multkor 130 volt,aztán 125 :) :shock: Jo de előtte meg 120 alatt folyamatosan.....!!

Missfried
Kép
missfried
 
 


Sziasztok,

ma volt az első szabadnapom. már én se dolgozom!!!

igaz, megint sokáig nem jelentkeztem, de rendszeresen olvasgattalak titeket.

voltam bent a dokinál a kórházban, hogy mintát vegyen a streptococcus vizsgálathoz. egy hét múlva tudom az eredményt. remélem, jó lesz.
Holnap reggel pedig az utolsó vérvételre kell mennem.
viszont holnap lépek a 36.hétbe és a baba még nem fordult be. a szülésznőm azt mondta, nem kéne vele foglalkoznom, mert lehet, hogy pont ez gátolja. megvettem a málnalevél teát és homeopátiás bogyót is lassan el kezdhetem szedni.
Pénteken pedig először megyek CTG-re.

fura, hogy már ilyen kevés időnk van. sitty-sutty el fog telni. és majd csak úgy „potyognak” a babák.
bár az is lehet, hogy ez a hónap fog eltelni a leglassabban.

a héten még megveszek mindent, ami kellhet a kórházi csomagba, ill. a kelengyébe. meleg sapit is kell még vennem, mert két hete, amikor utoljára voltam vásárolni, akkor még nem volt a boltokban. azt mondták, most indul a szezon.

Erika, gratula a babához! Jó egészséget és boldog napokat! kösz a tanácsokat. a hősugárzót én is szeretnék majd.

Ariel, hatalmas gratula az új jövevényhez! A te történetedre is kíváncsiak vagyunk…
és milyen szép neve van!

Cuki, kitartás! Amíg Panka jól van, addig nincs miért aggódni. Szorítok, hogy teljesüljön, amit szeretnél.

Csim, én azért még reménykednék, hogy megfordul. nekem azt mondták, hogy az utolsó napon is megfordulhat… bízz benne.
bár az utolsó uh-ra, a 38. héten én is nagyon kíváncsi vagyok.

Büngyi, köszi a horoszkópokat. engem is érdekelnek ezek a dolgok.

Masi, köszi hogy beszúrtad a táblát. Látom, nincs még kitöltve a baba neve a nevem mellett. lehet, hogy megszületése után fogjuk eldönteni. jelen pillanatban Zsombornak hívjuk, de többen azt mondták, hogy ez a név most nagyon népszerű. ezért lehet, hogy visszatérünk az eredetileg kigondolt Félixhez (ami a családnak nem annyira jött be). Biztos akkor lesz, amikor bediktáljuk az anyakönyvi papírhoz. Még az is lehet, hogy két keresztneve lesz…

Missfried,
egy –két héttel ezelőtt még nekem is volt ilyen folyásom, hogy reggelre összgyűlt egy adag. de mostmár nincs.

A derekam nekem is fáj kicsit, viszont ehéttől járok majd rendszeresen terhestornára. már alig várom és remélem ez fittebbé fog tenni.

Üdv,
Ági

Kép
agi29
 
 


Sziasztok!

Olyan jót aludtam, majdenem két órát! Jól kipurcantam a takarításban! A derekam viszont iszonyatosan fáj, lehet, hogy beülök egy kád vízbe az jót szokott neki tenni.

Holnap úgyfest megint nem lesz gépünk, viszik szervizelni.
Úgyhogy majd nem tudom mi lesz velem nélkületek. :(

Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem Lilibaba most néhány napja folyamatosan ugrabugrál a pocakomba. Nagyon aktív lett!

Gerika: köszi a sok tanácsot, már én is beszereztem egy hősugárzót, hasonló okokból, azért ha a panelban nincs fűtés az nem kellemes egy kismanónak. Tegnap pont azt mondta egy régi ismerős, hogy fel van dagava az arcom, hát én nem látom, és még a pocakom is eléggé fenn van.
Pocakméret 122!!!!

Gabi: néha az én dokimból is harapófogóval kell kihúznom mindent, mindíg rohan, futószalagon vizsgálja a betegeket. Bár én nem hagyom magam lerázni, ha valamit tudni akarok azt megkérdezem, és mindíg mondom neki, hogy mondja el mi van a leleteimen, így nem tudja kikerülni a válaszadást. Sajna máshogy tényleg nem megy, csak ha erőszakos vagy. Ez elég szomorú :(

Ági: most már gyere gyakrabban, ha nem dolgozol!!!

Zsozi: betettelek a táblába mindjárt fel is teszem.

1190653563.9565.xls

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika
 
 


Jaj! Kivagyok az asztalosoktól, most mégsem jó ha veszünk ajtót, mégis csinálni kell!!!! :cry: :cry: :cry:
Így viszont majdnem 90000Ft lenne az ára!
Nem hiszem el komolyan tényleg nem lesz ajtónk!!! :cry: :cry:

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika
 
 


Sziasztok!
Jó ideje nem jeletkeztem,lehet már nem is emlékeztek rám,de azért gratula a már megszületett babáknak,és anyukáiknak!
Kép
Mi közben költöztünk,sokáig netünk sem volt,na meg elkezdődött a suli is ..szal el vagyok havazódva kicsit. :oops:
Egyébként jól vagyunk ,és még remélem legalább 5 hétig 2 in 1. :D

KépKép

KépKép
okr
 
 


sziasztok!
pizza vacsi lesz végül, mert nem tudtuk eldönteni mi legyen a kaja..
ház ügyben nem sok jó.. :cry: :cry: egyenlőre vacakol az eladó..asszem vérszemet kapott..mindegy az a baj túlságosan beleéltem magam, és most kopp..azért pénteki kiderül mi lesz.. :?
emike rengeteget ficánkol (ennek nagyon örülök) :)
holnap kerítenem kell egy bőrgyógyit, mert a striákba mintha pici piros kiütések lennének :(
cuki ha jól emlékszem te is repedsz, neked nem viszket?
kezdődik a barátok, úgyhogy leléptem :)
jó éjt! :D

Kép
tidi
 
 


Agi, szuper a Felix nev, nemetoban sok van belole nagyon, de mi ugysem ott vagyunk

Era, koszi a tanacsot a hosugarzoval, ez sokat szamithat, a Media Markt ban azt hiszem mar 3 e ft tol van. De jo neked, mar biztos siman megy a szoptatas, ennyi gyakorlat utan :) hogy vannak a nagyobbak ? remelem veluk is van egy kis idod foglalkozni

Okr, de jo hogy jottel. te hol tanulsz ?

masi, az arc puffadas mar nagyon a szules elott van....nemsoakra eljon az ido...

gabi, meg jo, hogy hazajohettel. szerencse, hogy nem volt magas a vernyomid

missi, drukkolok holnapra akkor

Adri mar egy cm ! es erzel ebbol vmit ? (bocs lehet h hulye kerdes,,de meg sosem volt velem ilyen..)

evu remelem a ma ested jobban alakul

Kalloni, vicsok, VArga eva, zsozi, bungyi - SZIASZTOK !!

Cuki, hol vagy ? csak nem szulsz ????

latom, hogy mindenki az etelekrol beszel,,jaj neee, mar nem szeretnek tobbet enni. EZ a falanksag elmulik a szules utan ???????
bogyogyorgyi
 
 


Sziasztok !

Hulla fáradt vagyok a mai nap után :roll: , és a takarításra egyáltalán nem jutott idő.
Apa meg csak örömködik az új DVD lejátszójával és magyaráz,hogy mi mindent tud. Olyan mint egy gyerek !!!!

Ariel : Szívből gratulálok a lányod születéséhez !!!!!!!!!!!!!!!!

Masi : Örülök,hogy sikerült beszerezni a bogyókat !
Azt viszont nem csodálom ,hogy így kipurcantál , ennyi munka után .
Az én babám is ugrál mostanság, korábban írtam is ,hogy nem tudom hová tenni ezt a lassulás dolgot , annyira virgonckodik .
De nem is bánom ,mert ha nem mocorog eleget, máris nagyon hiányzik !!!!!!!!!!
Milyen furcsa lesz szülés után, hogy elmúlik ez az érzés is és lassan "visszakapjuk" a testünket kizárólagos használatra :) .

Cuki : Remélem nem vagy elkeseredve ,hogy nem ma született meg Panka , bár még tényleg nincs vége a napnak !!!

Gabi : gratulálok a jó NST eredményekhez , bár ez a vérnyomás tényleg jól felszaladt ! Szerencse,hogy komolyabb dolgot nem találtak és otthon lehetsz !

Lehet,hogy furcsát fogok kérdezni , de már többen mondták ,hogy mikor szülés körül a doki vizsgálódik ,az fájdalmas.
Nekem minden doki , minden egyes alkalommal csinál hüvelyi vizsgálatot és semmi gáz nincs vele bár eleinte furcsa volt , mert azt hittem ,hogy ahogy haladunk előre a terhességben, már nem nyúlkálnak .
Szóval a kérdés lényege az lenne, hogy másképp vizsgál és azért fáj-e , vagy mi az oka ?????

Missi : Kitartás a diétával ! Hétvégén pont ilyen diós és mákos beiglit ettem reggelire :P.

Egyfolytában édességet és szénhidrátot kívánok . A sok krumplis ebédetek meghozta az ihletet így holnap krumplistésztát készítek fincsi koviubival!
Szerencsére nekem bírja a gyomrom, csak addig volt rossz, míg a baba egész fent volt. Most már simán befér a kezem a gyerek és a cicik közé, csak a menésnél nyom alul.

Tidi : nem gondoltam volna ,hogy tényleg lehetnek pöttyeid . Örülök ,hogy felfedezted , remélem a doki kiokoskodik valami megoldást és javul a helyzet !

Kalloni: délután megyek CTG-re , majd mesélek a látottakról .
Te mikor mész ?
Az anyagokat továbbra is köszi ! :wink: Mész még szülésfelkészítőre , vagy már kijártad a 6 alkalmat ?

Ági29 : klassz ,hogy már te is otthon vagy és csak a babás dolgokkal kell foglalkozni !
A baba miatt ne aggódj , még bőven van ideje befordulni , pláne ,ha nem túl nagy és van elég helye. Akkor akár a végéig is forgolódhat.
Az enyém elvileg jó helyen van ,de tegnap pl. pont a másik oldalamon éreztem a csuklását , ma meg megint a szokásos helyeken domborodik a kis virgonc.

Okr: jó ,hogy jelentkeztél! Fel a fejjel !!! Szerencsére még bőven van időd ,hogy utól érd magad mielőtt a babád megérkezik .

Bocsi ,ha valakit kihagytam ,de alig bírok ébren maradni és jó sok az új infó !
Jók legyetek , szép álmokat mindenkinek , remélem reggelig mindenki egyben marad !

Kép
sheepy
 
 


Szép esttét Csajok!

Vicsok! Jó a pocakfotó :) Csini vagy.

Erika! Le a kalappal, hogy még a baba mellett is van időd mindenkinek külön válaszolgatni!
Tudom, hogy nem szívtál sok kéjgázt, ezért is írtam, hogy jobb volt így, hogy bénáztál vele ;)
Akartam kérdezni: ti is vegetáriánusok vagytok? Majd adhatsz tanácsot a baba táplálásához, ha elkezdünk szilárdakat enni :)

Missi! Ne sokkolj ilyen fotókkal!

Ági! Tök jó, hogy már te sem dolgozol!

Cuki! Mi van veled? Történt valami? Én szukrolok nektek, úgy látom mindenképp szülni szeretnél :)

Adri! Te sem vagy semmi! Egyre inkább kezdek izgatott lenni :) Remélem a kis cuccod össze van készítve ;)

Évi! Oké! Viszem a CD lemezt akkor szerdán! Köszi!

OKR! Te is rég nem jelentkeztél! Örülök, hogy minden oké!

Masi! Speciális ajtó kell oda, hogy olyan drága??? Nagyon sajnálom, hogy nem lesz meg....

Bogyó! Te is szenvedsz a falánksággal??? :) Engem is érdekelne, hogy elmúlik-e valaha.

Kalloni! Köszi a doksikat! El is mentettem őket, most már nagyon tutik vagyunk :) Minden info, tudás, horoszkóp, trükkök, pozíciók, gyakorlatok, már csak a babák hiányoznak :) (kettő kivételével)

büngyike
 
 


Sheepy! Találtál köntöst??? Én múltkor a C&A-ban vettem, mert az itthoni nekem is külön táskát foglalna el :) És evvel a pocakmérettel már sok is nekem :roll:
Szóval, ott voltak 2500-ért leértékelve klassz kis köntösök!

Jó pihenést neked!

büngyike
 
 


bungy, nagyon szuper kontos van az Ikeaban. csikos , meg sima is, jo hosszu es fincsi anyagbol van. nekem ugy kell az evessel magamat leallitanom neha. este ha meg keson eszek, akkor vegem van reggel, szoval pl most is ehes vagyok, de inkabb gyorsan lefekszem :)
ja, womensecretben meg tiszta piros kontost lattam ma, az is jo nagyon (mammut)

Shep, te is takaritottal ? ugy latszik ez a szules elott mindenkire rajon. remelem most jol fogsz aludni ! nekem sem fajt meg semmilyen vizsgalat, remelem nem is fognak sokat nezegetni mar a szulesig. Amugy a korhazban is lehet nemet mondani..
bogyogyorgyi
 
 


Bogyó , Büngyi : köszi a tippeket köntös ügyben !
Sajnos láttam 9-10 e ft -ért :( , de ennyi pénzt most nem adnék érte, meg az itthoni is nagyon jó.
Amire fáj a fogam ,az puha frotír anyagból van, kapucnis és végig cipzáras , mert az jól jön majd szoptatáshoz is .
Még nézelődök, mert biztos lehet kapni olcsóbban is .

Masi : Megvettem a szoptatós melltartókat ( 90C a méret :shock: :shock: ) , köszönöm az infót a bolthoz !!!

Kép
sheepy
 
 


Hűha, szép kis melltartóméreted lett :)
Még jó, hogy nem vettél annyiért köntöst! Én a cipzárost nem favorizálom annyira, de volt a C&A-ban is!
Én többet nem akartam adni egy köntösre, mert az itthoni elég drága volt és ezt szeretem, az új meg csak a kórházra kell, meg hogy ne legyek benne akkora, mint a mostani frottírban. Különben ez is az, csak vékonyabb, úgyis hőhullámaim vannak...

Bogyó, köszi az infot! Az IKEÁT nagyon szeretjük :) Remélem lefeküdtél és nem vitted bűnbe magad :)

Lassan én is húzok, de nemrég ittam meg a teámat, így még várok a pisivel
:oops: bocsi, de tényleg... inkább nem fekszem le, amíg nem voltam min. 3X a mosdóban. Ágyból már strapásabb a mutatvány :)

Szép álmokat! Vajon lesz holnap újabb babánk???? :)

büngyike
 
 


CSAJOK, FOLYIK A MAGZATVÍZ

büngyike
 
 


sziasztok!

Most kaptam Büngyitől sms-t, elfolyt a magzatvíz, már kórházban vannak!
Fájása még nincs így reggelig nem csinálnak semmit.

Kitartás Büngyi, ügyes legyél!!!!!!

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika
 
 


Sheepy: remélem jó áron tudtad beszrezni a melltartót. :D
Az én méretem 95D :D
A piacon láttam jó köntösöket, én még tavasszal ott vettem az enyémét, igaz 9000Ft volt valami Black and Rose állítólag jó gyártmány. Nagyon jó puha anyaga van, de volt olcsóbb is, kapucnis cipzáros kivitelben. Szerintem nézd meg ott.

Vizsgálat: én amúgy is érzékeny vagyok erre, rövid a méhnyakam vagy mi a szösz. Mondjuk a doki már tudja ezt (miután már kétszer majdnem leugrottam az asztalról), így óvatosaban vizsgál! de egyébként minden héten megnézi, hogy rövidült vagy nyílt-e a méhszáj. Szóval sajnos vizsgálnak.

Mivel délután aludtam így most nem nagyon megy pedig fél kettő van, Lilicsek most is ugrabugrál, nemtom ezt a gyereket felhúzták három napja és nem akar lejárni :D
De olyan jó érzés ahogy kalimpál a kis lábával. :D

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika
 
 


Ajtó: sajna igen speciális, trapéz alakú a teteje úgy van kialakítva gipszkartonból és nem akartuk szétszedni, bár most már lehet, hogy az lesz.
Apa azt monta, hogy ő már inkább kifizet ennyi pénz csak legyen egy ajtó végre!!!!

Na megpróbálok aludni, hátha Lilicsek is elfáradt,bár nem úgy tűnik.
Sőt korog a pocakom. :D

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika
 
 


Jó reggelt!Nem tudtam aludni,aztán lassan készülök a dokihoz!!

Jajj Büngyi de jó!! :) :) :) Nagyon szorítok!!

Én meg bas..us egész éjjel görcsöltem!!De folyamatosan,majd leszakadt a derekam is közben!! :shock: Már be voltam tojva h mikor kell szólnom apának! :) Meg volt feszülve és totál kemény volt az egész hasam!!Remélem jol van Samukám!!Nem tudom mi lehetett ez??Bár szeríntem az esti orgazmus tett be! :oops: :? Le kell állnom azt hiszem!!Pedig eddig nem volt gond!

Kitartást és szép napot mindenkinek!!!Remélem délutánra lesz már Büngyi-baba!!

Missfried
Kép
missfried
 
 


[quote="büngyike"]
írta:
büngyikeSzép álmokat! Vajon lesz holnap újabb babánk???? :)


Hát ezt megérezted mi? :wink:

Missfried
Kép
missfried
 
 


Bungyi irt sms-t hogy mar a korhazban van, mert hajnalban elfolyt a vize es hogy reggelig varnak...gondlom utana elinditjak a szulest.
NAGYON DRUKKOLUNK Bungyi, biztos minden a legjobban alakul.
Kitartas !!!:):)

puszi bogy.
bogyogyorgyi
 
 


Jó reggelt!

Hű, a mindenit!!! Büngyi, gondolunk Rátok nagyon, és szorítunk-szorítunk!!!
kalloni
 
 


Húúúúú, nagyon izgi!
Felébredtem, és pont arra gondoltam, hogy történt-e valami az éjszaka...
Büngyi nagyon drukkolunk, ügyes legyél!!! 8)

Ha tudtok valamit, írjátok meg léccilécci!!

Masi, neked is csak 6 napod van!! :shock: 122 cm poci, nem semmi..

Missi, majd ird, mi volt ma nst-n! hihihi, büngyi tényleg beletrafált.. :D

Gabi, nem semmi a vérnyomásod :shock: de legalább hazaengedtek...

Ági, gratula a 36. héthez :D tényleg gyorsan eltelt...

tidi, és akkor most mi van a házzal? nem egyeztetek meg, vagy most föl akarja tornázni az árat? vagy mi történt?

Adri, vigyázz magadra közben, ha már nyitott a méhszáj :shock: nehogy összeszedj valamit.....én meg olyan zárt vagyok, mint egy svájci bankbetét...

Sheepy, nekem is hiányozni fog a poci :roll: már úgy megszoktam, hogy minden este tornázik és hullámzik a pocimban..de az is furcsa lesz, hogy ott fog szuszogni a kis drága...jajj, gyorsan fel kell nőnünk a feladathoz.. :shock:
milyen volt a ctg tegnap?

Többieknek is mind jó reggelt és szép napot!!!! :roll:

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


hu, csajok..Büngyi, nagyon drukkolok!!!!

nem mondjatok, hogy mar itt tartunk..te jo eg :shock:

en holnap reggel megyek vervetelre(toxemia), pisi es CTG.akkor leszünk 35 hetesek. :wink:

ma 11re megyek a gyermekgyogyaszhoz, megkapom a recepteket es delutan jön a vedönö, egy utolso beszelgetes korhazi csomagrol stb. tegnap megmutatta, hogy kell szoptatni es fejni, megneztük Vanus szivhangjat, a hasam bal oldalan huzodik a gerince, a popojat csak ugy nyomta a hasfalamhoz 8) a hasam aljan a bal oldalon a szuro fajdalom, amit mar irtam, azert lehet , mert Vani nyomja a buksijaval a mehlepenyt es az egy ideget :shock: egyebkent minden ok volt.

hosszu idö utan vegre jol aludtam :D :D :D

Evi, nekem semmit nem mondott meg a dokim, hogy nov. 01. vagy okt. vege..en nagyon szeretnek okt.ben szülni, akkor egy honapban lenne a szülinapunk :D

vannak uj ruhaink Vanomanonak :D teli overall, nagyon edes, kiskabat, teli takaro, majd dobok kepeket. :wink:

halapenzt kerdeztetek meg: nos, en is azok köze tartozom, akik nem halapenz-ado-fajtak.nem szeretnek parhuzamot vonni foglalkozas es foglalkozas között, de sztem sokan erdemelnenek halapenzt a melojukert, mert becsületesen, tisztessegesen dolgoznak, legyen ez egy irodaban, a földeken, egy epitkezesen vagy egy korhazban.tudom, hogy itt egy különleges helyzet all fent, hiszen embereletekröl van szo..de ha egy epitesz tervez egy lakast, ott nem??ott nem kellene megköszönni neki, hogy nem dölnek össze a falak?szoval a szülesre visszaterve, szerintem ezt a rendszert a kismamak krealtak, ebböl nem lehet kijönni. ilyen vilagban elünk, kerik, elvarjak, nehanyan követelik a halapenzt..mivel a fizuk olyanok, amilyenek..meg is lehet erteni..öszinten.na mindegy, mi is fogunk adni, nekem javasoltak, hogy kerdezzek ra az összegre..azt hittem elsüllyedek, de megtettem..nos, szemrebbenes nelkül kaptam a valaszt.en a tarifat kerdeztem, ö azt mondta ez inkabb halapenz, es megnevezte az összeget.hat meglatjuk, mert a privi vizsgalatok sem 2 Ft-ba kerültek eddig. tudjatok, ha nem hianyozna az a penz, en odaadnam mindenemet..de van helye, lenne helye mashol is!!a bejelentett brutto fizum utan amit kezhez fogok kapni, abbol max. megyek 2 kört a lakotelepen :shock: ezen kellene inkab valtoztatni..de ebbe inkabb nem mennek bele :!:teny es valo, hogy ha a "rendes" fizum lene,akkor nem lenne baj..

Vanus nekem is nagggggyon aktiv!!!!!!hihetetlen mennyi ereje van, Masi, valszeg, mint Lilicsek..nem tud leallni :wink:

Missi, orgazmus..jaj...megint elsirom magamat :shock: :cry: :roll: :wink:

ma is mezes-fokhagymas csirket kell csinalnom, apa kivansaga :wink: ha lesz idöm, meg bekeverek egy sütit :D

a mosogep mar megy..en is minden nap mosok, es nem fogy el!!! :shock:
ma meg polcot szerelünk delutan Vano szobajaba :D

benyomok egy jo reggelt kekszet, ehes vagyok :wink:

pusszancs
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!

Húú de beindultak a babák... :lol:

Büngyi: Nagyon drukkolunk nektek! Sok energiát küldünk és nagyon ügyes legyél! :lol: Várjuk a híreket! :lol:

Kalloni: A birsalmasajt övön aluli volt! :lol: Most azt honnan szerezzek? :D
Amúgy köszi a szülésfelkészítős anyagokat!

Adri: Nem semmi tágulás! :D Kis cucc összerakva? :D

Gerika: Köszi a tippeket, hősugárzónk az van, de valami éjjeli fényt beszerzek!

Masika: Remélem pótolod az éjszakai nem alvást és még szunyálsz! Köszi a táblázatot! :lol:

Missi: Jó dióskalácsozást mára! Azok a görcsök nem hangzottak túl jól... :shock: Biztos minden rendben lesz az orvosnál! :lol:

Ma (is) ügyintézős nap lesz, nincs kedvem! Okmányiroda, OEP, izgalmasabbnál izgalmasabb helyek... :lol: Majdközbeiktatok egy kis vásárlást... :lol:

További szép napot!
Vendég
 


Sziasztok!

Most vettem észre, hogy én is kaptam Büngyitől üzenetet 1 óra körül, csak nem voltam bekapcsolva!
Hát ez nagyon izgalmas! Büngyi, Nagyon sokat gondolok Rád! Szerdán ezek szerint babalátogatóba mehetek már a felkészítő előtt? :) A szüléskönnyítő cd-vel pedig lemaradtam... de ennyi baj legyen, a lényeg, hogy minden rendben menjen!

Lányok, ez most már nagyon felpörgött!

> Kép
evarga
 
 


Sziasztok!
Zita, jó vásárlást neked mára, és kitartást a bürokrácia útvesztőihez...

Evu, egyetértek veled a hálapénz ügyben, én is rákérdeztem szemtől-szembe..Én sem támogatom a dolgot, és mi is megérzünk minden forintot, főleg mióta nem dolgozok...Nincsenek a pótlékaim, ami egy jó nagy részt tett ki a fizumból, és a mellékesek sincsenek..és hát most jóval többet költünk, mint egyébként..szóval lenne ezer más helye ezeknek az összegeknek. Az a szomorú, hogy enélkül viszont nem működik, ha egy kis odafigyelést szeretnél.. :cry:

Mosnivaló - szerintem valami manó van a dologban, állandóan telire rakja a szennyestartót...Vasalószörnyet tegnap 2 órás csatában legyőztem viszont...de hát az sem fogy el, tele a szárító, bár ezek kisvicsok ruhái, és ezeket örömmel.. :D

Ez mézes-fokhagymás csirke jól hangzik, bár apa nem nagyon rajong az ilyesmiért.. :? én még nem tudom, mit főzzek...

Először is nekiállok a teraszablakoknak, aztán közben majdcsak megjön az ihletem...

Bünyginek tovább szoritunk!!! :roll:

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?