Sziasztok !
Hulla fáradt vagyok a mai nap után
, és a takarításra egyáltalán nem jutott idő.
Apa meg csak örömködik az új DVD lejátszójával és magyaráz,hogy mi mindent tud. Olyan mint egy gyerek !!!!
Ariel :
Szívből gratulálok a lányod születéséhez !!!!!!!!!!!!!!!!
Masi : Örülök,hogy sikerült beszerezni a bogyókat !
Azt viszont nem csodálom ,hogy így kipurcantál , ennyi munka után .
Az én babám is ugrál mostanság, korábban írtam is ,hogy nem tudom hová tenni ezt a lassulás dolgot , annyira virgonckodik .
De nem is bánom ,mert ha nem mocorog eleget, máris nagyon hiányzik !!!!!!!!!!
Milyen furcsa lesz szülés után, hogy elmúlik ez az érzés is és lassan "visszakapjuk" a testünket kizárólagos használatra
.
Cuki : Remélem nem vagy elkeseredve ,hogy nem ma született meg Panka , bár még tényleg nincs vége a napnak !!!
Gabi : gratulálok a jó NST eredményekhez , bár ez a vérnyomás tényleg jól felszaladt ! Szerencse,hogy komolyabb dolgot nem találtak és otthon lehetsz !
Lehet,hogy furcsát fogok kérdezni , de már többen mondták ,hogy mikor szülés körül a doki vizsgálódik ,az fájdalmas.
Nekem minden doki , minden egyes alkalommal csinál hüvelyi vizsgálatot és semmi gáz nincs vele bár eleinte furcsa volt , mert azt hittem ,hogy ahogy haladunk előre a terhességben, már nem nyúlkálnak .
Szóval a kérdés lényege az lenne, hogy másképp vizsgál és azért fáj-e , vagy mi az oka ?????
Missi : Kitartás a diétával ! Hétvégén pont ilyen diós és mákos beiglit ettem reggelire
.
Egyfolytában édességet és szénhidrátot kívánok . A sok krumplis ebédetek meghozta az ihletet így holnap krumplistésztát készítek fincsi koviubival!
Szerencsére nekem bírja a gyomrom, csak addig volt rossz, míg a baba egész fent volt. Most már simán befér a kezem a gyerek és a cicik közé, csak a menésnél nyom alul.
Tidi : nem gondoltam volna ,hogy tényleg lehetnek pöttyeid . Örülök ,hogy felfedezted , remélem a doki kiokoskodik valami megoldást és javul a helyzet !
Kalloni: délután megyek CTG-re , majd mesélek a látottakról .
Te mikor mész ?
Az anyagokat továbbra is köszi !
Mész még szülésfelkészítőre , vagy már kijártad a 6 alkalmat ?
Ági29 : klassz ,hogy már te is otthon vagy és csak a babás dolgokkal kell foglalkozni !
A baba miatt ne aggódj , még bőven van ideje befordulni , pláne ,ha nem túl nagy és van elég helye. Akkor akár a végéig is forgolódhat.
Az enyém elvileg jó helyen van ,de tegnap pl. pont a másik oldalamon éreztem a csuklását , ma meg megint a szokásos helyeken domborodik a kis virgonc.
Okr: jó ,hogy jelentkeztél! Fel a fejjel !!! Szerencsére még bőven van időd ,hogy utól érd magad mielőtt a babád megérkezik .
Bocsi ,ha valakit kihagytam ,de alig bírok ébren maradni és jó sok az új infó !
Jók legyetek , szép álmokat mindenkinek , remélem reggelig mindenki egyben marad !