Sziasztok!
Csak ezt az oldalt tudtam megint elolvasni, de majd még pótolok! Muszáj beleszólnom, annyi az egybevágó dolog!
Andi
Én nem felejtettem el beakasztani a csövet, nálunk tényleg leugrott ( akkor voltam 36 hetes kismama, mire feltöröltem, azt hittem, mehetek szülni)! És fel is jött az alsó szomszéd, nem baj, van biztosításunk
És nálunk a küszöb alatt bejött a víz a szobába is
Az én párom is érettségi találkozón van, Vácon
Manó 2
Az én lányom két hónaposan lett feldíszítve fülileg, az akkori védõnõnk teljesen szakszerûen csinálta, semmi problémánk nem volt
Anyakati
Anyósod
Jobbat nem tudok, mint amit Kangi írt
Gratula az éjszaka átalvásához
Norka
Holnap mi is anyóst látogatunk
Doki néni
Mi egy ari doki bácsit dobtunk, de õ nem sértõdött meg. És a mostani doki nénink is egy fõnyeremény (eddig)
Gombóc
Vendégek
, nálunk a családban is vannak ilyenek, szerencsére most jó messze
Szerintem nem kevés az a hízás. És nem is hízás, gyarapodás
Miszike
Kakifolt
Én eddig megúsztam
Urszila
Beteg Andris
Gyors gyógyulást
Beu
Kétszer is meg lehet nyitni a topikot, az egyiket olvasod, a másikban írsz, ezt az ablakot kicsire hagyod. De most miért nem így csinálom?
Én elveszem Zsombitól a cicit, amikor már csak alszik rajta, hiába cumizgat, késõ bánat
De nekem muszáj is, mert mindkettõ ki van készülve, de különösen a jobb oldal.
Cicifelvarrás: én félek a szikétõl
Szerintem csak extrém esetben támogat a tb, nem?
Bõ 10 hónapja én is az édességbe fojtom bánatomat, állítólag a csokoládé valami boldogság-hormonokat szabadít fel
Zsuzsi
Végre Te is látható vagy
Nagyon helyes családod van
Jó a cici-vigaszod
Fürdõruha: idén még megnézni sem veszem elõ
Állatkert: én is úgy mennék, de pont akkor biztosan nem 5 óra múlva enne Zsombi, hanem kettõ múlva
Visszaolvastam még egy oldalt:
Myssnia
Nekünk is van Lego békánk, kaptuk. Zsombi még nem díjazza. Szegénynek két békája is van, a másik a hordozón figyel, az csupa plüss, hatalmas lábakkal, csörög és ha megnyomjuk, csipog(?)
Urszila
Nekem van kisebb méretû strandkendõm, most már egy vég anyag sem segít rajtam
Kangi
Julcsi nagyon aranyos, nekem minden kép nagyon tetszik
Én is arról álmodtam, hogy három gyerekem lesz (mi hárman vagyunk tesók
), de a lányom olyan hisztiket nyom mostanában, hogy kezdi elvenni a kedvem
Fogalmam sincs, mit csináljak vele, még jó, hogy Zsombi jó gyerek
Bocs, hogy ilyen hosszú voltam
Apa este 10-re ígérte, hogy hazajön a taliról, de még sehol senki, csak Zsé horpaszt a helyemen
Mindjárt holnap lesz
Toffifee + Zsombi