Sziasztok!
Én is itt, voltam dokinál. Csináltunk első ctg-t
(nekem kellett atappancsot fogni a pocimra), meg levette a strepto-t, meg vérvétel 5 kémcsővel
hrhrhr
aztán beültem a rendelőintézet büféjébe, és szép nyugiban megreggeliztem, ittam egy 1/2 l kakaót, meg egy jó nagy túrós buktával kiegészitettem
Húú, pntek óta, annyit irtatok, csak nagyjából olvastam vissza, ha valakit kihagyok, ezer bocsánat
ARIEL! Nagyon drukkolunk, várjuk a hireket!!
Sheepy, strepto 2-3 nap alatt van meg, de nekem is majd 38. héten kell menni a dokihoz, és akkor megmondja mi van. De mivel MÁV-ban csinálták nekem a vizsgálatot, már egy rendszeren vannak a Szabolcs utcával, és ha közben van valami, akkor ott is meg tudják nézni az eredményt.
Klári - boldog házassági évfordulót igy utólagosan is..
hanyadik?? amúgy én imádtam a kotyogós kv főzőnket, nagyon finit lehetett rajta főzni, egyébként anyu még mindig használja otthon..bár én már egy éve nem kv-zom..
Gerika - gyönyörű a baba!!!
Voltunk megnézni sógornőm babáját, ő is Szegeden szült, és amin nagyon felháborodtam, hogy nincs babanéző
a gyereágyas osztályra nem mehetsz be, a babát nem lehet kihozni, és semmi üvegfolyosó vagy társai..
úgy tudtuk szó szerint egy pillanatra megnézni a picurt, hogy az anyuka kinyitotta az osztály ajtaját, és belestünk...De nagggyon szép a baba!!
Szóval ezért utaztunk 350 km-t..
Missi - anyukád az asztallal...hát nem semmi
szép a pocid!! Azért igy minden másabb, hogy apa hazaért, nem
Masi, az asztalos továbbra sem piskóta
Csak finoman a takaritással...
Szépek vagytok a képeken
Fekete szőnyeg - ismerős, nálunk kék van
Édesség - csajok, már 1,5 hónapja éhezem egy képviselőfánkra, karamellel a tetején...apa elvitt a hétvégén, ki néztük, gyönyörű képviselők sorakoztak, pont, ahogy elképzeltem, sok sárgakrémmel, kevés tejszinhabbal, karamellizált cukorral a tetején
előttünk volt 2 nő, elvitelre vittek sütiket, és képzeljétek, nem elvitték az összeset!!!!
Mire mi rendeltünk, odavolt...
Hát majdnem sirva fakadtam...
Ekler fánkot ettem, de hát a közelében sem járt...
Cuki, imádom melegen a pudingot
Da Vinci - még jó hogy Debrecenben van, már lehet, hogy apa megnézte volna..de így legalább mondom neki, hogy nem érte volna meg...
Mi volt dokinál??? Szülsz???
Sheepy - szegény, sajnálom a görcsöket..
Klári, szépek vagytok a képeken
Bünygi, köszönjük a horoszkópokat
Csilla, sajna az én férjem meg leszokott a vasalásról...úgy van vele, hogy majd én megcsinálom
bár eddig is csak a dolgozós ingeit vasalta, bár az is valami, én utálom vasalni őket
Pénz - a dokinak 50-60 között a tarifája, amit korrektnek tartok, tekintve, hogy vannak 100-120e orvosok...de ha utána számol az ember, a többit a magánrendelésen hagytuk ott..Szülésznő 25-30e..
Mi tegnap kirándultunk a budakeszi vadasparkba, hát lejártam a lábam!!! El is aludtam gyorsan, már 1/2kor ágyban voltunk..
De nagyon jó idő volt, és jól is esett (legalábbis egy darabig) a séta
Várjuk a mai hireket!!!!