Edith,
adjál neki még egy kúpot,és sokáig szorítsd össze a popsiját,hogy feloldódjon,ne tudja visszanyomni!Szegényke nagyon sajnálom.Tudom milyen,mert nálam Zsoltinál voltak kakilási gondok,és olyan rossz volt nézni,hogy szenved!Talán most,hogy evett megjön az inger a kakihoz.
Évi,
pontosan nem tudom mit néznek majd a másik bizottságnál,de szerintem az értelmét,hogy mennyire fejleszthető,és,hogy integráltan(azt hiszem ezt használják rá)nevelhető e.Még nincs időpontunk,mert a hivatalos szakvéleményt megküldi nekik is a beszédvizsgáló bizottság,és majd ők értesítenek,hogy mikor vigyem!
A Hannára azt mondta,hogy itt nem tudják megvizsgálni,mert kicsi,ha aggódom vigyem korai fejlesztő pedagógushoz,akik ilyen korú gyerekekkel foglalkoznak!
Az autizmust ő kizárta,azt mondta,hogy nem fedez fel erre utaló jeleket.De gondolom a Tanulásképesség vizs.biz.-nál lesznek erre irányuló feladatok,vagy tesztek is.Hisz minden kóros dolgot ott szűrnek ki.(dyslexia,dysgrafia és társai)
Azt én is láttam,hogy el van maradva,de én úgy gondoltam,hogy abeszéd miatt van,mert nem tudja magát kifejezni.De lehet fordítva is,a nőci szerint ez a valószínübb,de még ezt sem lehet konkréten kimondani.Erre még kellenek azok a vizsgálatok,tesztek amit majd a másik bizottság végez!
A szakvéleményt postázzák,remélem egy héten belül itt lesz,hogy tudjam lobogtatni az vezetőnőnek!Most nagyon gúnyos vagyok,de ő áll így a kérdéshez!
Még nem írtad az ismerősötök esetét.De akkor ezekszerint is ellentmond a vezető saját magának,mert nekem azt is mondta,hogy neki a 6 évest fel kell vennie bármikor költözik a faluba!Nem tudom miért fél ennyire,hisz nyilván egy értelmi fogyatékost nem visz senki norm.oviba,mert az a gyereknek sem jó!Csak nem szeretem az ilyet,mert mondja a szemembe az aggályait!És azért nem vesz fel egy hat évest,mert koraszülött volt,de nem fogyatékos!Röhej!!!!!!Hát tud a nő gyereket "megbélyegezni"az biztos!!!!!!!!!
És mellette olyan nyájaskodóan beszél!
nem is idegesítem magam tovább miatta!
Ibolya,
én írtam!:wink:Jók a képek!
Pusz
Timi