Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek!


El is felejtettem megosztani veletek a jó hirt: a fiam már 3 napja gyakorolja az igazi puszi adást.Eddig csak a kis arcát tolta oda.
Már nem emlékszem rá ,hogy ki,de kérdeztétek ,hogy mit "beszél" már a Gergő:csüccs / nem tudom igy kell-e irni :oops: /, hopp, hoppá, de néha sikerül kimondani,hogy apa.Ugy emlékszem ennyi.A többi szava vagy csak a kezdő betű,vagy haladzsa.Pl.az 1= e,2= kile, anya=aja, Encsi=eje, apa=aga,néha apa.Az "E" betűt előszeretettel használja mindenre ami ezzel kezdődik.

Zsuzsi jobban vagy már?

Andi,legalább egy kis füstjeleket :oops: :oops:

Moncsi mi van veletek?

na megyek bepakolom a mosógépet,hátha addig ir valaki valamit :lol:
bibolya
 
 


Edit,boldog másfeledik szülinapot kicsi lánykádnak!!!!!! Kép
bibolya
 
 


Sziasztok!

Edit, én is nagyon boldog másfelediket kívánok Virágnak!

Timi, ez a vélemény olyan jó is - rossz is. Rossz, mivel megerősítették, hogy gond van, csak ha jól vettem ki a leírásodból, nem derült ki, hogy pontosan mi is az. Jó, mert biztató dolgokat mondott azért a nőci: fejleszthető, ügyes. A Tanulási képességeket vizsgáló bizottság mikor fog foglalkozni Zsoltival? És az pontosan mi (kik vizsgálódnak ott?) Mikor fog érkezni a hivatalos szakvélemény? Az autizmus szó elhangzott? Hannát említetted?
Jegyző. Azt írtad:
[quote] írta:Ja,és állítólag a jegyző is tud rólunk,mégse csinál semmit.
- Amíg nem keresed fel személyesen, addig nem is fog. Szerintem. De reméljük, tévedek.
Óvódavezető :shock: Azért ez nem semmi. Hasonló cipőben jár, csak egy másik óvodával az a család, aki itt lakik a folyosónkon. Már említettem (talán), hogy költöznek / építkeznek az egyik budai kistelepülésen, és a most 6 éves kislányát szeretné a budajenői oviba átiratni. A kislány koraszülöttként született (6 hónapra, 800 grammal), és bár ez mostanra már alig-alig látszik, de még egy évet oviban kell maradnia, és folyamatos fejlesztő foglalkozásokra jár. És az ottani vezető alig akarta átvenni - gondolom mert "problémás" a gyerköc - legalábbis anyuka szerint.

Ibolya, gratula Gergő igazi puszijához! Képzeld, Samu meg most jött rá ennek az ellenkezőjére: eddig ő dobálta a puszikat, odahajolt az arcunkhoz és pusszantott a levegőbe, de most rájött, h elég ha csak odatartja az arcát, adjunk neki puszit mi, ha már annyira akarjuk :)
Ja és tök ügyes nagylányod van: szépek ezek az üvegfestéses dolgok.

Barbi, köszi a híreket, örülök, hogy Mártiék jól érzik magukat! Remélem, Zsombi láza hamar elmúlik, és emiatt nem kell korábban hazajönniük. Ha legközelebb beszélsz velük (még mielőtt hazajönnek), üdv nekik!

Andi, tényleg jó volna, ha csak egy picit is, de tudnál írni!
Többiek?
Lépek, dolog van!
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 

 
 

Látom nem jár erre a madár se :cry: .
Dobok fel még egy pár képet,hátha titeket is megmosolyogtat egy kicsit: ha erre jártok:/ugyis velem van már tele az egész oldal/

igy is lehet motorozni
Kép apa papucsában
Kép

és akkor zárásképpen egy pár kép,hogy hogy is lehet még enni
Kép Kép Kép Kép
bibolya
 
 


Jó reggelt!

Nincs valami jókedvem!
Kriszta szerencsére már túljutott a lázon, de továbbra sem eszik rendesen, tegnap jóformán csak tejet ivott. :roll: A kezei pedig csuklóig a szájában. MA pedig... ma kínlódunk a kakival. :( Tegnap és tegnapelőtt egyáltalán nem volt kakija, ma reggel pedig próbálkozott de nem sikerült. Ki volt készülve szegény, sírt, és sírt. Tettem neki egy fél glicerinkúpot, hogy meglazítsa bár a végét, de az kijött, a kaki mégsem. Már nem tudom, hoygan segíthetnék! Félórát ült az ölemben elnyúlva, most már jobban van, és nézi a Balu-t. Szerencsére ezalatt meg tudtam etetni, evett egy tükörtojást kenyérrel, és aztán még szinte egy joghurtot is. Úgyhogy tízóraira nem lehet panaszom.

NAgyon sokat írtatok, még nem tudtam visszaolvasni. És most megyek, mert hallom, megint kínlódik... :(

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Megvolt... leizzadt szegény, szörnyen sírt is, de valahogy kijött. Bocs', hoyg ilyesmiket írok, de olyan szörnyű volt látni, hogy nem segíthetek neki. Már én is majdnem bőgtem. És képzeljétek, amikor végzett, azt mondta: kakátá. Kicsi drága. Láthatóan úgy megkönyebbült! :)

Tegnap vettünk neki gyúrmát. a ki akarom próbálni. Azt írja rajta, igaz, hoyg 3 éven alul nem ajánlott, de kíváncsi vagyok, mit művel vele! :roll: Állandóan ott leszek mellette,nehoyg befalja...

Aztán megpróbálok visszaolvasni is. Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith,
adjál neki még egy kúpot,és sokáig szorítsd össze a popsiját,hogy feloldódjon,ne tudja visszanyomni!Szegényke nagyon sajnálom.Tudom milyen,mert nálam Zsoltinál voltak kakilási gondok,és olyan rossz volt nézni,hogy szenved!Talán most,hogy evett megjön az inger a kakihoz.:roll:

Évi,
pontosan nem tudom mit néznek majd a másik bizottságnál,de szerintem az értelmét,hogy mennyire fejleszthető,és,hogy integráltan(azt hiszem ezt használják rá)nevelhető e.Még nincs időpontunk,mert a hivatalos szakvéleményt megküldi nekik is a beszédvizsgáló bizottság,és majd ők értesítenek,hogy mikor vigyem!
A Hannára azt mondta,hogy itt nem tudják megvizsgálni,mert kicsi,ha aggódom vigyem korai fejlesztő pedagógushoz,akik ilyen korú gyerekekkel foglalkoznak!
Az autizmust ő kizárta,azt mondta,hogy nem fedez fel erre utaló jeleket.De gondolom a Tanulásképesség vizs.biz.-nál lesznek erre irányuló feladatok,vagy tesztek is.Hisz minden kóros dolgot ott szűrnek ki.(dyslexia,dysgrafia és társai)
Azt én is láttam,hogy el van maradva,de én úgy gondoltam,hogy abeszéd miatt van,mert nem tudja magát kifejezni.De lehet fordítva is,a nőci szerint ez a valószínübb,de még ezt sem lehet konkréten kimondani.Erre még kellenek azok a vizsgálatok,tesztek amit majd a másik bizottság végez!
A szakvéleményt postázzák,remélem egy héten belül itt lesz,hogy tudjam lobogtatni az vezetőnőnek!Most nagyon gúnyos vagyok,de ő áll így a kérdéshez!
Még nem írtad az ismerősötök esetét.De akkor ezekszerint is ellentmond a vezető saját magának,mert nekem azt is mondta,hogy neki a 6 évest fel kell vennie bármikor költözik a faluba!Nem tudom miért fél ennyire,hisz nyilván egy értelmi fogyatékost nem visz senki norm.oviba,mert az a gyereknek sem jó!Csak nem szeretem az ilyet,mert mondja a szemembe az aggályait!És azért nem vesz fel egy hat évest,mert koraszülött volt,de nem fogyatékos!Röhej!!!!!!Hát tud a nő gyereket "megbélyegezni"az biztos!!!!!!!!! :evil: És mellette olyan nyájaskodóan beszél!
nem is idegesítem magam tovább miatta!

Ibolya,
én írtam!:wink:Jók a képek!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Edith,akkor sikerült!szerencsére!
timiban
 
 


Évi, bizon-bizony igazat írtak a többiek. mert aki "dolgozik" is, annak az plusz feladat. Azért ott van a gyerek és a háztartás! Úghog ne szabadkozz. Tudjuk mi, mire értetted a dolgozást! Melyek a "dolgozós" napjaid? Csak hogy tudjuk, mikor hiányoljunk, mikor nem. :wink:

Barbi, igazán kenegetted a lelkemet, amikor Krisztát dicsérted! :) De komolyan. :oops: :oops: :oops: Itt mindenkinek gyönyörű a gyereke, de a sajátjával úgyis mindenki elfogult, nem? Adja Isten, hoyg nektek is legyen egy tündéri kislányotok, ahogy szeretnétek! A tündéri szépszemű mellé! :wink: :wink: :wink:

Timi, szörnyű, amiket írsz az óvodavezetőről. És ilyenekre kell bízni a jövő nemzedékek nevelését! :evil: :evil: :evil: :evil:
Remélem, mihamarabb megjön a szakvélemény, és tovvább tudtok lépni Zsoltika ügyében. Talán mégsem maradt annyira le, és max. egy plusz évvel (esetleg :roll: ) ő is felzárkózik majd az iskolakezdéshez! :)

Ibolya, Gergő is tündéri volt már picikén is! És érdekes, de számomra annyira felismerhető! A vonásai ugyanazok voltak már akkor is, mostanra csak "kifejlődtek". :) Szerintem Kriszta teljesen más volt picin, mint most. Majd teszek fel én is képeket! Csak én sem épp elsőket! :roll:
Tudom, hoyg jó lenne a MAgne B6 a görcsökre, de eddig nagyon ritkán jelentkeztek. (megsúgom az előbb ismét begörcsölt, pedig most semmivel sem erőltettem meg. :roll: ) És az orvosnál gondolom, rá kellene kérdeznem, nem szedhetem csak úgy, magamtól. Vagy mégis? de következőleg csak okt. 15-én megyek hozzá, és addig még van néhány hét! :roll:

Én kérdeztem az üvegmatricákat! És tudom is, hoyg mi az, sőt van is itthon néhány színem. De akkor, amikor Márti emlegette, rögtön tortadíszítés után, azt hittem, valami olyasmi, amit a tortára tesznek rá, ezért csodálkoztam, mi köze az üvegnek egy tortához! :lol: :P :P :oops: :oops: Amúgy gyönyörűen dolgozik az Encsi! :) Ebben is látszik, hoyg már nagylány! :)

Én is örülök, hoyg Mártiéknak jól telik, remélem, Zsombi is minél hamarabb láűztalan lesz (vagy már az is) és kiülhetik a kiruccanást a végéig! Én is puszilom őket! Add át, Barbi, ha még beszélsz velük! :)

Megyek gyurmázni! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Képek:
Kriszta kb. 2 hónapos....
Kép Kép Kép
Kép Gondolkodom, tehát... :wink:
Kép
Kép Fütyi nektek! :P :P :P
Kép
Kép Sziasztooooook!
Kép Anyukámmal
Kép Alvási pozíció :roll:
Kép
Kép Pancsi

És most már elég is. Még megunjátok... :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Kalapál az emeleten egy pasi, vési ki a villanynak a helyét. De már reggel óta, most már úgy érzem az agyamban kalapál!

Mártival beszéltem, éjjel lázas volt a Zsombi de most megint semmi. Mondtam neki, hogy mindenki puszilja őket (megelőlegeztem a puszikat :lol: )

Ibolya, én a kórházas képeken még nem ismertem rá a Gerire, de amikor már otthon vagytok akkor olyan mint most. Csak ahogy az Edith is írta, pasisodott, de nem igazán változott. Csodahelyes kis fickó.
Az evési módszerén meg jót mosolyogtam, dettó mint az Ádám. Lusta pasik, sokszor a kezét sem használja csak rácuppan a kajára. :wink:

Az Enikő tényleg nagyon ügyes, szépek ezek az üvegfestmények. Nálunk a hugom ilyen kreatív, ő szokott nekünk is mindenfélét csinálni. Én egyszer bepróbálkoztam a gyertya öntésével, hát... Utána takarítottam az egész konyhát, és a kanócot is rosszul tettem bele. Hiába, nekem kézügyességem nulla. Dupla nulla. :lol:

Edith, nem akartam fényezni Krisztát, tényleg ez volt a véleményünk. Igen, mindenkinek a sajátja a legszebb, de azzal a szöszke fejével, huncut szemével! Az Edit Virágjának van még ooolyan huncut szeme, hogy amikor meglátom mindig az jár a fejemben, tuti mindjárt valami rosszaságot csinál. Olyan derűs, vidám a szemük.

Tényleg sokat változott Kriszta a kiskori képekhez képest. Először is, most RENGETEG HAJA VAN, akkor meg kis kopinyó volt. De a fityiszt mutatós kép óriási, azzal a nagy cumival a szájában szuper kép lett.

Edit, én is nagyon sok puszit küldök a huncut szemű másfél éves Virágnak!

Timi, én is örülök, hogy jutottatok valamire a bizottságon. Az óvodavezető meg király, és ezek után rájuk bízzuk a gyereket. Én nem is értem, egy ilyen miért nem egy gyárban dolgozik a gép mellett? Neki ez a szakmája, ezt tanulta, ha valakinek, akkor neki aztán tényleg tudnia kellene, hogy mennyire fontos Zsoltikának az ovi. Miért nem lehet elmondani, ha aggályai vannak, megbeszélitek és talán még ő is tudna segíteni. (csak akarnia kellene és nem keresztbe tenni)

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Kicsi Virág, Isten éltessen sokáig!!!!!!
(Pedig az előbb ezzel akartam kezdeni..... :oops: :oops: :oops: )

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


VIRÁGNAK ÉN IS BOLDOG MÁSFELEDIK SZÜLINAPO KÍVÁNOK!

Köszönöm nektek az együttérző szavakat!Én is bizakodó vagyok,hogy van még remény,csak bosszant,hogy elkezdhettük volna 2 évesen,és akkor nem lenne ennyi lemaradása!
Az ovi vezető,meg állítólag egy nagyon jó szívű,segítőkész ember,kár,hogy én nem így látom! :( Talán,ha egy kicsit korrektebb,
biztosan másképp viszonyulok én is hozzá!Remélem,ha mégis felveszi sikerül tisztáznunk a félreértéseket!

Zsombinak én is küldöm a gyógymanókat,és természetesen puszilom őket!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Sziasztok!

Virágnak nagyon sok puszit küldök másfeledik születésnapja alkalmából!


Nagyon jók a régebbi képek, én is elkezdtem nézegetni a mieinket, de annyi kép van, hogy nem tudok választani. Azért egy párat majd rakok.

Ibolya: én is azt állapítottam meg, hogy Gergő nem sokat változott csak pasisodott.
Nagyon ügyes Encsi, szépek a matricák. Én is sokat csináltam, de még a Szandi előtt. Most már nincs türelmem hozzá.

Timi: azért az jó hír, hogy nem autista Zsolti, remélem most már végre kiderül majd, milyen foglalkozások kellenek neki.
És igaza van Edithnek legfeljebb 1 évvel tovább marad oviban, és biztos behozza a lemaradását.

Edit: továbbra is drukkolok, hogy apukád végre teljesen jól legyen.

Barbi: már csináljátok is a felső szintet? Tényleg ti terveztek még babát?

Na megyek felkelt a csajszim.

Kép 1 naposan

Kép 1 hetesen apán

Kép még a macskánál is kisebb volt

Kép

Kép

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Én is beállok a sorba az első képekkel
(a szülőszobai képeken Samu alig-alig látszik, ezekből nem teszek fel)

Samu 3 naposan (még a kórházban)
Kép

Samu 10 naposan
Kép

Samu 2 hetesen anyukámmal
Kép

Samu 3 hetesen
Kép

És egy viszonylag friss kép (bár tegnap levágtam a haját, most mindenhol 18 mm-es :) )
Kép

Edith, Kriszta tényleg rengeteget változott, és az elején inkább az apjára hasonlított, most meg a te vonásaidat fedezem fel benne inkább.
Én Samunál nem tudom megítélni, hogy mennyit változott - nyilván igen, de szerintem hasonlít picikori önmagára.
Gergőnél pedig valóban nagyon jól felfedezhetők a mostani arcvonásai az első képeken.
Szandi is milyen édes baba volt. Az a kisebb a macskánál is kép nem semmi ! :) Ő is nagyon sokat változott!
És Martin is nagyon aranyos az első képeken! És nagyon vagány kiscsávó lett belőle mostanra :)
Üdv:
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Bocsi,tegnap ugy eltüntem :oops: .De vannak kifogásaim :lol: :előszőr is elmentünk vásárolni gyalog-babakocsival-majdnem dél volt mire hazaértünk.A Gergő a jó félórás útnak a 2/3-át végigsétálta.Alvásidőben próbáltam behozni az állandó lemaradásomat a házimunkában,késő délután meg elmentünk a párommal vacsizni.Este meg egy jó hosszú filmet néztünk,éjfélkor mikor abba hagytuk maradt még 1 óra belőle :oops: .De akkor már lefeküdtünk,mert ma el akarunk menni kirándulni.

Edith,gondolom a napok óta tartó nem evés nem ivás okozta Krisztánál a kaki gondokat.A glicerines kúpból 1 egészet adhatsz neki bármikor.
Magne b6-ot is szedheted nyugodtan,nem kell megvárni a doki hozzájárulását.Nézd meg nyugodtan a babaszoba-babapatika oldalán.

Timi,egyszerűen nem is tudom,hogy mit irjak.Annyira bosszantó a vez.ovónő viselkedése,hogy az csak na.De legalább a rosszban a jó,hogy a fiad nem autista.Reméljük,hogy gyorsan fejleszthető,csak a megfelelő segítség kell neki.Abban meg nagyon igaza van a Barbinak,hogy akkor ilyenekre bízzuk a csemetéinket????Azért az bíztató,hogy általában a vezető nem tart foglalkozásokat,nincsen csoportja-nem rongálhatja a gyerekek lelkét.Ebben csak az a gáz,hogy ha már a vezető sem őszinte,milyenek lehetnek a beosztotjai?Nem lett volna egyszerűbb megmondani ,hogy bocsi,de számomra "problémás "gyereket nem akarok felvenni?Csak azért mert azzal komolyabban kéne foglalkozni ?

Barbi,Mártiék mikor jönnek haza?Zsombi jobban van már?
Andiról nem mondtak semmit a csajok?Nagyon rossz érzéseim vannak vele kapcsolatban.

Évi,szerintem Samu sem változott sokat.

na lépek készülödni-kaja-pia egyebek :lol: ,mert már mindenki felébredt és legkésöbb 10-kor indulni szeretnénk.

mindenkinek nagyon szép napot mára!!
bibolya
 
 


Jó reggelt!

Évi a Samu képek szuperek, én simán ráismertem a "mostani" Samura rajtuk. A 3 napos képén még nem, de utána teljesen olyan mint most, csak ő is pasisodott.
Milyen nagyfiú már ő is, és milyen kis szöszke haja van. Az utolsó képen a hajkölteménye hasonlít az Ádámére, mivel szőke ezért olyan alig látszik.

Zsuzsi, én tudod mit vettem észre a Szandi képein? Hogy az 1 naposon is annyira sima és nem nyúzott a bőre, mintha császáros lett volna. És azt kell, hogy mondjam, a Szandi 1 naposan is olyan bájos volt mint most. Szép ez a kiscsaj, na!
(a Kriszta és a Virág szemei olyan huncutok, de a Szandié olyan igéző, vesébe látó. mindenesetre nem irigylem a fiús anyukákat egyik kiscsajnál sem, he-he)

Lesz-e az Ádámnak testvére? A fene sem tudja. Ha lesz, akkor jövőre.

Ibolya, csavarogjatok is, szép idő lesz. Merre mentek?
A Mártiék ma jönnek haza, azt mondta, ha jó idő lesz akkor csak délután indulnak. Az Andiról nincs hírem, én is remélem hogy nincs semmi komoly. Nem szokott így eltűnni, főleg ennyi ideig.

Mi szerintem nem megyünk sehova. Ja lehet mégis, kapcsolokat meg konnektorokat venni. :? Szép kis kirándulás! Az István dolgozik mindkét nap. És hétfőn jönnek a villanyászok, így az lesz a mai program.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Jó reggelt!

Évi: nagyon jók a képek Samuról. Az utolsó képen milyen kis szöszi, eddig valahogy nem tűnt fel, hogy ilyen világos a haja.
Hogy tetszett a párodnak az új hely?

Edith: a MagneB6-ot szerintem is nyugodtan szedheted orvosi engedély nélkül is, ez csak vitamin, ártani nem árthat. Nekem nem nagyon voltak görcseim, már csak az utolsó hónapban (de akkor volt, olyan, hogy azt hittem megszülök), én akkor szedtem.

Ibolya: jó szórakozást nektek mára, merre kirándultok?

Barbi: a Szandi nagyon siettet kibújni, ezért tényleg nagyon szép sima volt a bőre.
Azért nem panaszkodhatsz, neked is lesz bajod elég a szépszeművel, biztos rengeteg csajt megigéz majd a szemeivel.
Mi is egyedül leszünk ma. Szokás szerint, lassan már nem is emlékszem olyan napra, amikor a Ferkó végig velünk volt.
Szemészet: nekünk nem mondták eddig, hogy kellene menni

Andi: azért egy füstjelet tényleg küldhetnél, remélem már jobban vagy, csak lefoglalnak a manók.

Tegnap mi is babakocsi nélkül sétáltunk, na jó, csak a játszótérig ami kb. 500 m-re van tőlünk. De kezdetnek ez is elég volt. Vittük a kis bevásárló kocsiját, nagyon élvezte, hogy végre szabadon tologathatja, nem megy neki semminek.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
edit74
 
 


SZiasztok!

Virágnak én is boldog másfelediket kívánok így kicsit megkésve :)

Elnézést érte :oops:

Nagyon szépek voltak a babák picinek is, olyan jó nézegetni az ilyen pici babákat, főleg úgyhogy nem olyan nagyon soká megint lesz picibabám :)


Én is tennék fel szívesen képeket csak meg kell keresnem, mert a 2006-os képek már nincsenek fent a gépen, csak dvd-n vannak...

Kata más elég sokszor sétál kocsi nélkül, mert hozzá kell szoktatnom. Hát egyenlőre elég sok gond van ezzel, nemigen szeret a kezemet fogva sétálni... De vannak bíztató jelek :)


Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Viszont megvannak a képek :)

1 naposan:

Kép


1 hónaposan:


Kép


Kép


3 hónaposan:


Kép


4 hónaposan:

Kép


6,5 hónaposan:


Kép


És mostanában:

Kép


És egy kép amin én is rajta vagyok... persze apával közös kép nem készült...

Kép


Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Jaj, de jó nézegetni ezeket a picikori képeket! :)

Évi, én - őszintén - nem ismerek rá Samura, csak az utolsó képen! :wink: De tényleg, szerintem ő nagyon sokat változott. :) Igazi nőcsábász lett belőle! :wink:

Ellenben Virág, a 4. képen már olyan, mint a mostani, csak éppen kicsiben. A 6. képen meg a sokat emlegetett huncut szeme, nézése :wink: már megmutatkozik! :) Nagyon édes, aranyos csajszi lett belőle! :)

Ma mi is egyedül vagyunk itthon - azaz hármasban - István villanyt szerel egy ismrősünknél. Mehettem volna sógornőmhez vele, de egyetlen porcikám sem kívánta ma a társaságát! :roll: :evil: :oops: Inkább kocsonyát főzök és tengek-lengek itthon. :oops: Már voltunk a szomszédban is játszani egy kicsit, úgyhogy elleszünk itt valahogy ma Krisztával!

Szemészet: Nekünk sem mondta a doktornő, hoyg el kellene menni! :o

Séta: mi ha megyünk, akkor egy ideje már csak gyalog tudunk menni, mert a babakocsinak kitört az egyik kereke. :roll: Eddig mindig el mertem indulni Krisztával, de az elmúlt héten már többször hisztizett ő is. Igaz, hoyg nemcsak séta közben, hanem pl. tegnap délután/este itthon is ügyesen kikészített, de remélem, ez csak a mostani felborult házirendnek (nemevés, fogzás, betegség) tudható be. Legalábbis merem remélni. :roll:

MAgneB6: Tegnap beszéltem a doktornővel és azt mondta, szedhetem, de mivel nekem nem a lábszár+lábfej görcsöl, bizsereg, hanem szabályosan fájdalmat érzek és combtőnél, szerinte nem sokat segítene. És valóban, tegnap már a kálcium sem segített. Későre szűnt meg a fájdalmam, de magától. Inkább olyasmi érzés, ami nálam van, mintha idegszál lenne becsípődve. Ma még nem állt elő (kopp-kopp) de tegnap is minden bevezetés nélkül jelent meg. :roll:

Legyetek jók, szép napot és írjatok!!!! :) Még jövök...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


ZSu, Kata is milyen édes volt picibabaként! :) Szerintem neki is hamar kialakultak a végleges vonásai! :) Most is szép kislány! :) És te is jól nézel ki a képen!!! :) (Én most látok képet először rólad! :P )

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Akkor rakok pár képet én is!Megkeresem a legkisebbet Hannáról!
Kép Hát ez a legkisebb,4.5 hónaposan anyukámmal.

Kép Itt Zsoltika 2 éves

Kép
Áki,Rebi,Zsolti kb.2.5 évvel ezelőtt

Kép Mi 2006.május

Kép Hanna 1 évesen

Kép
Itt is

Kép Jelenleg ez a legfrisebb Ibolya gyerekeivel az állatkertben!

Kép Áki most
timiban
 
 


Sziasztok Csajok!

Füstjel! :D
Élünk, jól vagyunk. Küzdök az idővel és a manókkal időnként. A nappali alvásuk eléggé lecsökkent, a pár héttel ezelőtti 3 órásról mostanra maximum 1 óra van, ami nekem semmire sem elég. Nem alvós időben meg esélyem sincs ideülni, nem hagynak. :)

Takonykór talán most már elmúlt, jövő héten remélhetőleg az oltáson is túl leszünk.
Apa most 1 hétig itthon lesz (persze itthon meg a maszek munkái várják a műhelyben, de azért talán tudunk néha fél napokat együtt is tölteni.)
Kedden zenebölcsi indul Keszthelyen, tervezem, hogy az első alkalomra elmegyünk, hogy megnézzük magunknak, és kifigyeljem, hogy élveznék-e a törpék, és bírnék-e velük alkalomadtán egyedül is. Ha igen, akkor jó lenne járni.

Mártiék, Julcsiék kedden voltak itt, nagyon jó volt. Benépesült a ház. A gyerekek tündériek, ügyesek, okosak, szépek, de ezt eddig is tudtuk. Viszont ismét meg kellett állapítanom, hogy az én manóim fényévekre vannak a mintagyerek kategóriától - ha már felvetődött ez a napokban. Marci mindenkinek kiosztotta a pofonjait, aztán azért sikerült játszani is, Flóra pedig végig a nyakamban lógott, az utolsó kb. fél órában sikerült feloldódnia és játszani kicsit. Mártiék ma is voltak, kb. fél órája indultak útnak. Remélem rendben, gyorsan hazaérnek. Képeket kedden csináltam, de nem lettek túl jók, úgyhogy inkább Mártiékon követeljétek. :oops:

Továbbra is olvasok, és nagy élvezettel nézegetem a kiskorúak kicsi és nagyobb képeit. Talán most lesz annyi időm, hogy egyet-kettőt válogassak CD-ről.
Írni is megpróbálok időnként, de így nem szeretek, hogy csak magunkról, reagálni meg nem tudok. Jó lenne ismét bekapcsolódni, meglátjuk, hogy hogy sikerül. :roll:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Szóval, a képek:

Kép Kép Kép Kép

Fél évesen

Kép Kép

Egy évesen

Kép Kép

Nemrég...

Kép Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Hú, csodaszépek a manók! Bevallom, én Andi ikreit nem ismertem volna fel csak csecsemőképek alapján.

Nagyon szépen köszönjük a köszöntést mindenkinek!

Andi!Hidd el, kétéves kor körül azért könnyebb lesz velük majd. Addig meg kitartást!

Sajnos Virágot mikor fektettem le ma délben, melegnek éreztem. Gyanúm beigazolódott, hőemelkedése lett. Más tünet nincs. Ma férjem megy buliba (én nem akartam,hátam közepére kívánom), holnap délelőtt pedig én mennék Kecskemétre baba-expora. Remélem nem lesz nagyobb baj a kiscsajjal.
Hoppá, felébredt.

Na megmértem, kúpra lement teljesen. Nemsokára egyébként is jön a doki hozzánk, megmutatom neki.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Látom, nem sokan írtatok ma! :(

Andi, milyen pirinyók voltak a te manóid is! Nehezen (talán egyáltalán nem) ismerném fel őket a "nagykori" képek nélkül! :) Flóra ezen az utolsó képen szerintem pontosan olyan, mint te, csak épp a szeme másszínű! Más is így látja? Amúgy picin és nagyon is csodaszépek! :)
Örülök, hoyg írtál, vajon mi lehet az oka, hoyg a manók ilyen keveset alszanak mostanában? Mert 1 óra az nagyon kevés. És egész nap ennyivel vannak? :shock: Akkor elhiszem, hoyg nincs időd fórumozni. Estére meg biztos tiszta zizik. NA, kitartás, hátha csak időszakos ez az alvásredukció! :)
Annak is örülök, hoyg Mártiékkal és Julcsiékkal sikerült találkoznotok! :) Biztos édesek voltak a manók! :) Tényleg, már alig várom, hogy lássunk fotókat! :)

Timi, a te gyerekeid is nagyon szépek. Mindig elámulok azon, hoyg mennyire hasonlítanak. :) Olyan jó az a közös fürdős kép! :) ÉS az állatkerti fotó is szuper. Bizony, a Rebit alig ismertem fel. Olyan nagylányos lett már ő is! :)

Nekem még mindig fő a kocsonyám, épp az előbb tettem egy icit egy tányér alján a hűtőbe, hogy lássam, megdermed-e. Kriszta ma is alig evett, de az előbb adtam neki egy üveg tejet, na azt legalább bevágta. De a kedve jó, teljesen normálisan viselkedik. Illetve dehogyis! :shock: :wink: :lol: MA voltunka szomszéd kisfiúnál játszani, és aztán anyit autózott nekem, hoyg elmentem autót venni a lányomnak. Igaz, hoyg ilyen pindurikat vettem (3-at :roll: ) de amióta felkelt, azokat tologatja elé-hátra! :shock: Már garázst is építettünk nekik építőkockából, oda is szépen "bevezeti" őket! :)

Remélem, írtok még...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Upsz!
Edit, remélem, semmi komoly Virágnál! Megy a drukk, hogy max. valami eltévedt akármi legyen, és gyorsan húzza a csíkot! Puszilom a kis drágaságot! :)
Remélem, el tudsz menni holnap a baby-expora! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!!!

Szerencsésen megérkeztünk, majd ha lesz időm visszaolvasok.
Jól éreztük magunkat az idő is jó volt, csak első nap szakadt az eső :lol: ,a szállás is szuper volt és mondanom sem kell, hogy a Zsandiéknál is kellemesen éreztük magunkat!!!!

Na puszi, megyek pakolászni :roll: 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, örülök, hoyg épségben hazaértetek! :)
Sikerült kipakolni? Már nagyon várjuk a beszámolótokat! (Kissé bővebben! :P )
Remélem, Julcsiék is szerencsésen megérkeztek! :)
Julcsi, te is írj, ahoyg van időd! És a fotókat ne felejtéstek! :) :) :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Bővebben: :lol: tényleg jó volt, jó nagyokat sétáltunk amire így utólag rájöttem, hogy ez nem az én műfajom, főleg nem félidős terhesen + 2 gyerekkel és 1 babakocsival, Szoni nem nagyon akart sétálni :oops: , így valamelyik gyerkőcöt mindig cipelhette a Roland!!! :roll: De az idő jó volt és a levegő is!!!

Zsombi csütörtökön belázasodott, nem a láz zavart, hanem az hogy nem tudtam mitől van, így elmentünk a kórházba addig lement a láza és a másfél órás várakozás közben leamortizálta a kórház azon részét ahol voltunk, tehát gyanús volt , hogy annyira nagy gond nem lehet :mrgreen: , aztán este is kicsit felmet, éjjelre meg nagyon, akkor nurofen+kúp volt a megoldás, de utána már semmi :roll: , adtam neki az aktivátort, doki szerint picit piros volt a torka, de biztosan a foga a ludas, így írt fel antibiotikumot, meg valami furcsa lázcsillapító kúpot, na ezeket ki sem váltottuk!!!! :shock: :roll: !!!

Edith:nekem meg a keresztcsontom fáj, de rettentően, mosatnában egyre sűrűbben!!!!Azt meg el sem hiszem, hogy te lassan a harmadik trimeszterbe lépsz én meg a felén túl vagyok!!!!! :lol: :lol: :lol:
Én megfáztam egy kicsit, ja és levágattam a hajamat, ennek nagyon örültem, most legalább kinézek valahogy :oops: :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Manók és a rend:
Kép
Kép


Dominó mustra:

Kép

Csipet csapat a hintán:
Kép


a játék neve:doboz a fejen :lol:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na tudtam ám, hogy az első képpel elbénáztam valamit :lol: :oops: , jön a többi:

Marci!!Hol repül a helikopter???????????
Kép[/

Flóra és az egyedi kanala:
[URL=http://imageshack.us]Kép


gyerkőceink a Kastély szökőkútjánál:
Kép[/

hattyú etetés:
[URL=http://imageshack.us]Kép


manók a kertben:
Kép


hinta palinta:
Kép


és az egyetlen kép amin mind a 4en rám figyelnek!!!
Kép
A Roland csinált 1 olyan tuti fotót, hogy amire elkészült a 4ből 1 gyerkőc sem volt a képen, csak a radiátor ami előtt álltak :shock: :roll: :lol: !!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jaj, Műrti, de jók a képek! :) És akkorát nevettem az utolsó mondaton! :lol: :lol: :lol: :lol:
Milyen aranyosak a manók! Egytől egyig! :) :) :)
És hol vagy te az újdonsült frizuráddal? :roll: :roll: :roll: :P :P :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Márti, de jó, hogy végre itthon vagytok! (gondolom nektek nem annyira :lol: )
De azért már hiányoztatok.
A képek nagyon jók, drágák a gyerekek mind. A Roland képén (már ahogy sikerült fotóznia) én is jót nevettem. Még szerencse, hogy nem ebből kell megélnie, mi?
(különben mond meg neki, hogy én is jártam így egyszer. csak én addig állítgattam, hogy éles legyen a képen a kiskutyám, hogy mire belőttem a kutya leszaladt a képről, de a fű baromi élesen látszik :lol: ) Úgyhogy én nem is nevetem ki, vagy mégis? :lol: :lol: :lol:

És most hogy van a Zsombi? Remélem már láztalan.

A többi kép is nagyon jó, amin a pici babák vannak. A Zsu Katája nekem már az első képeken is teljesen azonos a mostani pofikájával. Legalábbis én így látom. A Virágot, csakúgy mint az Andi törpéit, még olyan nagyon pár naposan én sem ismertem fel. Szerintem ők változtak.

Viszont alvásidőben azzal b@szkódtam, hogy megkeressem azt a cd-t, amin a mini Ádámos képek vannak. Legkorábbit 5 hónapos képeket találtam. De nem adom fel, (legalábbis felkötöm magam ha nincs meg), keresem tovább.

Ja, és jó hír, a vésős csávó befejezte a kalapálást. Hurrá, már úgy éreztem tényleg az agyamban kalapál. 2 napja reggeltől estig, szörnyű! Az István ma hazaugrott 5 percre, erre megkérdezte, hogy bírod ezt a zajt? Én már megőrültem volna. Ja, nekem meg muszáj hallgatnom.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Ja, Edit, mi van Virággal?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbikám:jól van a drága legalábbis láztalan, de elég nyüszibogyó a lelkem, kis mancsa a szájában szóval tuti a foga :roll: :? !!!!

Tényleg Virág "babával" mi újság????Remélem nem fajult el a dolog!!!!! :? Szorítok nektek!!!!
Nekem ez a kedvenc fotóm a kiscsibészről :lol: :
Kép

itt 2 hónapos múlt:
Kép


itt pedig 3 hónapos múlt:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


A talin készült képek közül még kettő:

Itt minden manó egy helyen, bár nem mindenki látszik jól. Valahogy őket ez nem izgatta annyira...
Kép

És hogy a dobozokat még mire lehet használni:
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sajnos Virágnak torokgyulladása van. Egész éjjel hőemelkedése volt, reggel is.Most is mintha melegebb lenne. Nem hazudok, de le sem hunytam a szemem. Már a ruhákat is kikészítettem, ha menni kell lázcsill. injekcióra. Kicsit nyüszi, inni iszik, de enni keveset. Babaexpo sztornózva. Pedig hetek óta erre készültem.

Márti!

Tök jók a képek. A legjobb a 4 manó egyszerre. Julcsi hol maradt a képekről?

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Márti: örülök neki, hogy jól éreztétek magatokat.
A 4 gyerekről készült kép nagyon aranyos, ügyes vagy, hogy sikerült lekapni őket.
Zsombi pici képein nagyon édes, szerintem ő is teljesen felismerhető már az első képeken.
Gratulálok a betöltött 20. héthez, hihetetlen, hogy repül az idő.
Kérünk képet az új frizuráról!

Edit: Virágnak sok-sok gyógypuszit küldök, remélem, hamar meggyógyul. Nem tudod Lacira hagyni, amíg elmész börzére? Csak nem lesz annyira rosszul a kiscsaj, persze tudom, betegen én sem szívesen hagyom senkivel.

Andi: nagyon szépek voltak a manóid már kicsinek is, szerintem ők sokat változtak.
A vörös hajuk tök jó, nekem legalábbis nagyon bejön.

Barbi: hogy áltok az éjszakákkal? Nálunk teljesen változó van, hogy óránként felsír, de van mint ma is, hogy igaz, hogy felébredt, de nem sírt, csak megkereste a cumisüveget ivott és aludt tovább. Én legalábbis nem hallottam, hogy sírt volna, a cumisüveg viszont üres volt reggelre.

Tök jó, hogy ti is terveztek még manót, ha jól rémlik a Julcsiék is jövőre terveznek, vagy nem?!

Mi megyünk anyóshoz ebédelni, aztán meg ha minden jól megy, és ott tudjuk hagyni egy kicsit a csajt elmegyünk vásárolni. Szinte semmi őszi-téli ruhám nincsen, meg valami cipő is kellene.

Szandikám nem eszi az almás tápszert, ha kell valakinek, van egy bontatlan zacskó, szívesen oda adom.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Edit:sajnálom :( , remélem , hogy csak lightosan adja elő és nem lesz nagyobb gond!!!!Tarts ki!!!!
Vannak Julcsis képek is , de nem kaptam felhatalmazást a közzé tételre!!!! 8)

Zsuzsi:jó ebédet nektek mára és kellemes vásárolgatást!!!
Majd rendbe rakom magam és készíttetek a Rolanddal 1 fotót!!!! :lol: Lehet, hogy csak holnap, mert ma dolgozik :? .

Edith:én magamat nem tudom fotózni!!!! :mrgreen:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Kriszta már mindjárt 3 órája alszik, és várom, hoyg felkeljen, tudjunk ebédelni és öltöztessem szép ruhába. :D István horgászni ment a szomszéddal, nekem nem volt kedvem kimenni ma. És amúgyis nemsokára vendégeink jönnek, a volt egyetemi társam a kislányával, Tündével, akiket mi még a télen meglátogattunk. :) Ezért kell a szép ruha! :D
Az evés továbbra is katasztrófa nálunk. :roll:

Edit, sajnálom kicsi Virágot! :( Remélem, nem lesz semmi nagyobb baj, és hamar legyőzi a szervezete. Te pedig ne gondolj a legrosszabbra! Csak a lelket próbálom tartani benned, de tudom, hoyg nehéz nem aggódni! :) Sok-sok gyógypuszikát küldünk! :)

Márti, magamat bizony én fotózom! :P Igaz, távirányítóval! :) :P István biztos nem lenne hajlandó engem kéthetente fotózgatni! :roll: :lol: Na, mindegy. Én nem bánom, bárki is fotóz téged, de szívesen megnézném a frizurádat! :)
Gondolkodóba estem én is a hajammal kapcsolatban, mert nagyon igaz az, hoyg majd főleg az első időkben nem lesz időm/energiám a hosszú hajammal bajlódni! :roll: Még meglátom, valamit kiokoskodok! Pedig egy ideje olyan jól megvagyok a hosszú hajammal, és még nem untam meg! Különben általában egyik percről a másikra tör rám a hajvágási vágy! :roll: :P :oops:

Muszáj mennem...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Zsuzsi!

Nem merem másra hagyni Virágot lázasan a lázgörcs miatt. Elég nehéz egyedül mérni a lázát nekem is, nemhogy még Apának. A hűtőfürdőről meg ne is beszéljünk, ha neki kellene csinálni. Nem baj, 3 hét múlva lesz Szegeden is börze. Nem is a vásárlás miatt akartam menni, hanem hogy egy kicsit távol legyek a családtól. Egyébként meg nem is voltam még soha ilyen rendezvényen.

Egy óra múlva jön megint a doki, megnézi a kiscsajt, mert folyamatosan hőemelkedése van tegnap dél óta. Enni azért eszeget, ha nem is a megszokott mennyiséget. Nem is idegeskednék annyira a torka miatt, ha nem lenne állandó hőemelkedése.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:én elhiszem, hogy frászban vagy a kis csaj miatt, nem elég, hogy beteg a drága, de még a lázgörcs réme is ott lebeg a levegőben!!!! :? Nem lehet könnyű az biztos!!!!
Mit mondott a doki????????????????

Edith:remélem jól éreztétek magatokat!!!!!!!!!!!!Jó kis csajos buli lehetett!!!!!!!!! :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok! Jó reggelt!

Edit, remélem, hogy Virágnál nem rosszabbodik a helyzet, és nagyon hamar túl lesztek ezen. Ha a lázgörcs egyszer jelentkezett, akkor valószínű, hogy újra előjön? :shock: Ehhez nagyon nem értek...
Nagyon szép Virágképeket tettél fel, a szemei valóban csodaszépek a lányodnak!

Andi, jó hogy írtál, tényleg hiányoztál mostanában innen!
A napközbeni 1 óra alvás valóban nem túl sok. Mindketten ennyit alszanak, vagy ez a közös metszete annak, amíg mindkét gyerek alszik? Nagyon jók a fotók, jól látom, hogy Marci haja is elkezdtett kicsit vöröses árnyalatú lenni? Flóra gyönyörűszép csajszivá lett!

Zsu, Kata vörös haja is elképesztően jól néz ki! És csinosak vagytok azon az utolsó fotón úgy ketten!

Timi, tetszik a közös állatkertes kép is - jó nagyok már a gyerekeid!
Mesélj kicsit Hannáról, mi van vele?

Márti, jó volt nézegetni a ti fotóitokat is nagyon, pláne a most készült frisseket! Jó lehetett a közös kirándulás! Merrefele kirándulgattatok egyébként? (Keszthelyen kivül)
Julcsi, jelentkezz te is!

Tegnap elléptünk a Tropicáriumba, még sosem jártunk ott. Samu iszonyúan élvezte, hosszasan tanulmányozta az összes akváriumot, és a szunyokáló halakat az üveg csapkodásával és kurjongatással próbálta kicsit noszogatni :) Ízeltlábúak nem igazán érdekelték (azok nem mozogtak), a nagy teknőstöl megijedt, a majmoktól pedig alig tudtunk elszakadni. Szóval jó volt.

No, én most lépek, Samu végre felébredt, már ott kellene lennünk a bölcsiben. Sebaj, ma is itthon reggelizik :)
Szép napot!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Barbi:NAGYON BOLDOG MÁSFELEDIKET A SZÉPSZEMŰDNEK!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ádámnak mi is sok-sok puszit küldünk másfeledik szülinapja alkalmából!!!!! :) :) :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Kriszta szerint az utolsó képen a manók a KUKÁBAN ülnek!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


ÁDÁMNAK BOLDOG MÁSFELEDIK SZÜLINAPOT!

Márti,Julcsi
nagyon jók a képek!örülök,hogy jól éreztétek magatokat,már mindkettőtökre rátok fért ez a közös kirándulás!

A többi babás kép is szuper.Szerintem mindenki másképp néz ki most,mint pár naposan.De a 4 hónapos körüli képeken már nagy a hasonlóság!

Évi,
Hannával és Zsoltival el vagyunk itthon.Játszunk,sétálunk,eszünk,alszunk.Semmi különös nem történik.Figyelem hogyan fejlődik a beszéde.Sok képes könyvet nézegetünk és megnevezzük a képeket.A mesék nem kötik le,mindig ellapozza a mesekönyvet.Szeret babázni,megitatja,a kanalat a szájába teszi,ringatja.

Edit,
Virágnak mennek a gyógymanók.Remélem mára már jobban van,és nincs már hőemelkedése sem!Olyan rossz lehet minden lázas állapotnál aggódni,hogy bármikor begörcsölhet!
Hogy tetszik Virágnak a játszóház?És Barnusnak az ovi?
Örülök,hogy apukádnál rendeződnek a dolgok.Aztán végül kell a műtét?

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?