Sziasztok!
Marek!
Amikor nálam elfolyt a magzatvíz, én tényleg azt hittem, hogy csak pisi lehet, csak megnyomta a hólyagomat Manó.
Gondolom ezzel akartam nyugtatni magam, hogy még nincs itt az ideje. Akkor sem sürgettem a szülést.
Viszont én mindennel kész vagyok.
Rend van, kivasalva, na jó a következő adag szárad. De már a táskát bepakoltam, sőt már a fogkefém is ott virít.
Már így mentem nst-re. Minden ok. A doki megvizsgált, mondtam, mintha folyásom lenne, vagy szivárog a magzatvíz. 4cm-re ki vagyok tágulva.
Ha burok reped, akkor állítása szerint hamar meg lesz a tesó.
Így a pénteki magzatvíz vizsgálatot, szerdára hoztuk. Remélem, segít a hidegfront is. Most már jöhet a TEsó.
Na és ami a lényeg, (Jutta) mérleg lesz a gyerkőc.
Te is ezt akartad ugye? De bevállalnád még a szombati esküvőt? Bátor vagy!
Móni!
Kitartás. Minden melóval végezni fogsz időben. És péntekre sikerül kikúrálnod magad. Janka pedig biztonságban van odabent, de kint is az lesz.
Gabcii!
Köszi a dicséretet.
Nektek meg nagyon örülök, hogy ilyen jól alakul a szopiztatás. Ádi baba, továbbra is tökéletes!
Andi!
Nyugodtan egyél tejbegrízt. Anno én is hallottam, hogy mértékkel kell inni tejet. De a mai tejek, már annyira hígítva vannak, hogy nem okozhat gondot. Amikor Manót szültem, egy kismama naponta legalább egy doboz tejet ivott meg, semmi bajuk nem lett.
Hogy miért tilthatják a tejet? Talán azért, hogy nehogy allergiát okozzon? Többiek? Szerintetek?
Mindent meg lehet enni, amit megkívánsz, a szervezeted úgy is jelez, mire van szükséged. Próbálkozni kell, tényleg. Van akinek még a töltött káposzta sem okoz gondot.
Becka!
Nálam elég türelmes a család, környezet. Vagy már nem foglalkozok vele. Sokszor én is úgy éreztem, mintha azt gondolnák, hogy én vagyok a hibás még nem szültem meg. Ilyenkor azt hiszik. hogy visszatartja az ember?
Pedig én aztán nem kímélem magam, állandóan mozgásban vagyok, még sem jött meg idelőtt a TEsó.
Ma itt voltak Anyósomék. Minden jóval elláttak minket. Megkérdezték, hogy vagyok? Anyósom kérdezte, hogy nem félek-e, egyáltalán nem voltak tolakodóak, sőt.... Mindenesetre jól esett az érdeklődés. Jó lenne, ha mindig ilyen lenne a hangulat.
Azt viszont mondtam nekik, hogy, ha lehet semmit se hozzanak a kórházba, legfeljebb vizet. Ja és ma szóltunk, hogy kikérhetnék a házasságit, már azt is hozták magukkal.
Na most én kaptam szófosást, de kitudja meddig.
További szép napot nektek!
Ja Andi!
A párod már leírta a szülésed történetét, ami nagyon jó sikerült.
De azért én még kíváncsi lennék a Te szemszögedre is. Persze, ha lesz rá egy kis időd.