Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nekünk is jó lenne a péntek, de esetleg lehetne 10.30-11.00 körül?! Nekünk az egy picit jobb lenne

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

nekünk is jó a péntek, de 3/4 12-kor le kell lépnünk. legalább egy kicsit tudunk maradni.

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Háááááát, mi lehet, hogy kihagyjuk a bulit mert a Tami múlthéten hétvégén betaknyosodott de szépen gyógyul így úgy voltam vele, hogy majd meglátjuk, ha nem lett volna jól akkor itthon hagytam volna de ez csak szerdán vagy csütörtökön tudott volna működni mert apa akkor itthon van de pénteken nincs így vinnem kellett volna mind a kettőt ami úgy néz ki ez működhetett volna mert a Tami 90%-os így péntekre már lehet hogy tuti lett volna erre Edónak kezdett el folyni ma az orra így mivel nincs akire hagyhatnám őt így nem tudunk most menni a héten.

Bocsi, de ha most lesz akkor mi kimaradunk belőle :oops:

Szandra

szandrakiss

Mazsuzs!

Megnéztem a neten
alant a link:

http://www.mtv.hu/videotar/?id=9560

Akkor Péntek 10:30 de hol is?

Dóri
Vendég

Vendég

http://www.mtv.hu/videotar/?id=9560

bocsi, az előbb bénáztam :oops:
Vendég

Sziasztok!Én a délpestiben fogok szülni tud nekem valaki egy jo szülésznöt ajánlani??
ildikogeder

Sziasztok!

Lányok!

Akkor most lesz tali vagy nem? Ma már szerda van, jó lenne ezt ma megbeszélni.

Szami

szamikám

Csajok!
Nekem a péntek még mindig jó.
De lehet, hogy ebből a hétből nem lesz semmi???? :shock:

Kép Kép
fricky

Helló!

Szandra! Van valami amit láz nélküli megfázás,(taknyosság) ellen be szoktál vetni most, hogy Tamin is kijött? Olyan dolog ami nem árt de használ? :D
Jó lenne valami tipp nekem ezen a téren...

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Bocsi, elnéztem, Tami már kigyógyult, de Edókának adsz valamit rá?

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Az előbb volt a tablótok az RTL Klub Híradójában!!!

Nutella

Kép

Kép
nutella

Mazsuzs!

Én nem szoktam adni semmi ilyen gyógyi félét hanem a Taminak (aki már nem szopizik ezt azért írom) teát csinálok amibe citrom helyett aszkorbinsavat teszek ami végül is tömény C vitamin mert ez sokkal brutálabb mintha igazi citromot tennék bele. Az Edónak pedig anyatejen keresztül szintén az aszkorbinsav, akkor én iszom a teát. Mivel ez elég tömény így mindig csak kicsit teszek a teába és ha kell még akkor teszek. Influenzára jó az osscillococsinum (tuti rosszul írtam 8) ) megelőzésre is és már kialakultra is. Megfázásra pedig jó ez a teás megoldás. Ezt nyugodtan adhatod neki egész télen akár egy kicsi szörpös vízzel ha a tea nem megy. Mindezt egy védőnő barátnőm javaslatára teszem, mindig hozzá fordulok tanácsért. Ezt az aszkorbinsavat nem tudod egyszerűen túl adagolni mert olyan mennyiségben lehet bevinni amit nem is bírna meginni. Az elején lehet egy nagyon kicsit lágyabb széklet (nem hasmenés!!!!!) kb 2-4 napig de nem feltétlen, ez ezért lehet mert kicsit méregtelenítő hatása van.

Remélem tudtam segíteni, csak a saját tapasztalataimat tudom megosztani (gyakorlati részét) de nálunk 3 nap alatt kiment a Tami a náthából de eddig amíg ezt nem használtuk addig volt ez egy hét is. Én azt hiszem egész télen ezzel fogom őket tömni :roll: :wink: . Vénásan!! :wink:

Szandra

szandrakiss

sziasztok!

Ildi! nekem nem volt választott szülésznőm, sztem mindegyik szülésznő nagyon felkészült.
Mikorra vagy kiírva? Tudjátok a baba nemét?

Szandra! na most egy szőke kérdés: aszkorbinsavat hol tudok beszerezni? és mondjuk 2 dl teába egy kávékanálnyi sok, kevés, vagy elég? :oops:
Most éppen Johanna is torokfájásban van így két nap ovi után.

Szami! nekünk azt hiszem jó a péntek, de nem tudom Johanna rendbe jön e addigra. Én reménykedem, de az kevés.

Mazsuzs! Nándi gyönyörű!!!!!!!!!!!!!! osciloccocinum tényleg jó, pici vízben egy kupaknyi golyókát oldjál fel és itasd meg Nándival. Megelőzésre elég egy héten egyszer, betegség esetén napi többször is 2-3 napon keresztül. Fémkanállal ne keverd fel és a kupakból öntsd a pohárba /ne fogd meg a bogyókat/. Bár lehet ezeket tudod nélkülem is.
Ja és nekem nagyon beszokott jönni a grafpruitmagcsepp vagy mi. /Ökonetből rendelem/.

Szandra! köszi a linket, megpróbálom.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Finike!
Vicusnak Boldog 11. Hófordulót kívánunk! :D

Edina!
Látom akkor nem vagyok egyedül elalvás témában. :wink:
Az esti ramazuriért pedig egyáltalán nem irigyellek,akkorra már amúgy is totál kivan az ember. :?

Mazsuzs!
Nagyon szép kis fickó Nándi! Komolyan! A csajok kedvence lesz. :lol: :wink:
Boldog hetedik Hónapfordulót kívánunk neki!

Köszi hogy átérzed a helyzetem,bárcsak már vége lenne. :roll:
Ma ittjárt a védőnőnk és ő is csodálkozott hogy még mindig ilyen hasfájós.A kóstolgatással is bőven kivárjuk a hat hónapos kort,mert félek akkor még rosszabb lesz a helyzet.
Remélem 6 hónapos korára legalább kinövi.Ha nem,...akkor nem tudom mi lesz. :shock:
Amúgy háztartás/idő téma:időm nekem csak akkor volt már a lányom mellett amikor már kezdett sokat egyedül játszani.Pl.:mikor elindul akkor álandóan résen kell lenni.Mondjuk én nem panaszkodom mert Jázmin nagyom jó kislány és sokáig el tud egész kis korától egyedül játszani. Nem az az egész nap rohangálós fajta.( Na már Flóra,szerintem pont olyan lesz. :roll: )
Ez is elég gyerekfüggő téma.
Nekem is nehezen megy itthon minden nemű munka,mert Flóra teljesen lefoglal. Pillanatok allatt elmegy egy napom. :?
Remélem én is hogy lesze ez még jobb is. :roll:

A híradóba ma én is pont láttam a kórházat,na és a lányaimat a tablón! :D

Jó éjt!
Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sid!

Én voltam sügér mert azt tényleg nem írtam, hogy hol lehet beszerezni. A patikában lehet megvenni, úgy mint aszkorbinsav. Ez általában papír zacsiban van. Húúúú, hát én amikor lefőzöm a bödön teát ami a teafőzős üvegedényes szerintem 1-1,2 literes, akkor abba teszek lapos fél evőkanálnyit. Na ezt most jól megmondtam de remélem érthető :roll: .

Most már Tami is sokkal jobban van, de sajnos Edó miatt nem fogunk tudni menni a talira ha most a héten lesz.

Na megyek szunyálni én is

Szandra

szandrakiss

Sziasztok,

Sajnos nekünk is le kell mondani a holnapi találkát, mert Szonja végigköhögte az éjszakát, nem sokat aludtunk. Folyik az óra ,köhög, láza még nincs, de nem merem megkockáztatni a holnapi napot.
Nagyon sajnálom, de a következőn mindenképpen ott leszünk!

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Helló!

Szandra, köszi a tanácsot! Most aztán tényleg lehet miből választani! :-)

Sidney! Meg tudod adni a honlap címét ahonnan a grapfruitmagot rendeled?
Erről is hallottam már többször, és lehet hogy megpróbálnám majd ezt is, ha az oscilloc.....nem válik be. Egyébként akkor a gyógyszertárban nem is lehet kapni ezt?

Köszi a dícséreteket Nándi manót illetően, és a hónapfordulós köszöntést is Dalmacskának. Én olyan ritkán jelentkezem és annyira kevés időre, hogy mindig elfelejtem megnézni, kinek van hónapfordulója. :oops:

A híradót megpróbálom megnézni de ez a számítógép.....

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Hát akkor ezek szerint eltolódik egy héttel a talink!
Viszont akkor már most kezdjük, hogy kinek melyik nap jó a jövőhétből!
És akkor a keresztúri j.ház jó mindenkinek? Vagy van más alternatíva?
Nekünk a hétfő kivételével akármelyik nap jó!

Mazsuzs!
Tényleg tündéri a kismanó! Omlanak majd a csajok utána :wink:

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok Lányok!

Nekünk a hétfő és a kedd gyógytorna miatt nem jó. A helyszint illetően bármi jó!

Mazsuzs!

Nándi baba nagyon jóképű igazi kis pasi! Boldog honapfordulót!

Judit, Szandra, Syd, Mazsuzs!

A gyerköcöknek jobbulást kívánok.Szofi a múlt héten ese át egy kis náthán de láza nem volt.

Finike, Pocilo!

Vicusnak és Marci babának boldog hónapfordulót kívánok!

Szami

szamikám

Sziasztok!

Nekünk bármelyik nap jó egyenlőre. Azt tudom, hogy a keresztúri játszóházban a szerdai nap féláras. Viszont azt meg nem tudom, hogy Dóriékhoz minden héten jár e a gyógytornász. Mert ha igen akkor a szerda nem jó, és ahogy nézem akkor az első tökéletesnek tűnő nap az a csütörtök.

Dóri! minden szerdán tornáznak a csajok?

voltunk ma fülészeten. 11-re mentünk és fél3 körül végeztünk. Én ügyesen felkészültem nem ettem és nem ittam egészen addig semmit, mert a reggel rohanás volt, aztán már a büfébe beszaladni sem tudtam, szóval mire hazaértünk nem kicsit fájt a fejem. Ma mentem volna angolra, de csak férjem és anyum ment én máris pótolhatom az elmaradt órát. Johanna még taknyos sajna.

Mazsuzs! lehet kapni patikában, csak nem ökonetest. Nekem egy barátnőm hozza.

Szonjusnak és Edónak gyors gyógyulást.

Dalmacska! remélem Flóra hamarosan túl lesz a hasfájáson. Kitartás Nektek.
jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Szandra!

De említett :lol: 8) :D , a következő szöveggel: a tablót is azért készítették a csajok, hogy otthonosabb legyen a szülőszoba :wink:

Csak a rövidített riport van fent a honlapon, én is láttam, most meg majd meghalok a fáradtságtól :oops: :shock:

Szerda nem jó minden héten van "Wellness" az én idegeimen is, mert a blanka szinte végigordítja, sajna ő már túl "nagy" hozzá. Réka meg elábrándozik, mintha tényleg csak egy laza masszázs lenne.

Szóval marad a csüt. vgy a péntek.
Hol van ez a keresztúri játszóház?

Dóri
Vendég

Kép
Vendég

torna után picit fáradtan
Vendég

nehogy Blankus lemaradjon...

Kép
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok lányok!

Segítséget szeretnék tőletek kérni. Ismét babát várok (ezt majd későbbiekben részletezem), és a régi dokim már jövőre nem vezet le szülést, hanem csak az SZTK-ban rendel majd. Két doki van, aki után szeretnék érdeklődni: dr Csütörtöki és dr Szinte. Ha megtennétek, hogy priviben megkestek, mert lenne pár kérdésem róluk. Köszi előre is.

Zsuzsa és a csajok

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Sziasztok!

Csak gyorsan írok pár sort, mert nekünk nincs netünk, így a szomszédomat zavarom, csak tudjak nektek írni. Nem tudom mikor lesz újra netünk, de remélem mihamarabb megoldódnak itthon ezek a problémák.

Köszönjük a köszöntéseket! Velünk minden oké. Még mindig csak két fogunk van. Vicus már szalad, ügyesen le tud mászni az ágyról (letolat), sokmindenben utánoz minket, úgy hogy most már odafigyelünk, hogy miket, hogyan csinálunk. Helyszínt az esküvőhöz még mindig keresek, bár most találtam egy gyönyörűt, Csemőn (ha jól emlékszem a helyiség nevére) Tamás tanya a neve. A falu szélén az erdő közepén, már nagyon várom, hogy megnézzük, lehet, hogy holnap el is megyünk. Az áraktól félek, de ha beleszeretünk, akkor maradunk ennél. Most van egy barátnőm aki segít a szervezésben, úgyhogy nem vagyok egyedül.

Én is kívánok minden babának, mamának Boldog hó-év-fordulót, névnapot, szülinapot. A képek csodálatosak a babákról, ha lesz netünk végre :evil: akkor rakok fel én is Vicusról képeket. Úgy látom a tali is eltolódik, remélem nem maradok le róla!

Bocsánat, hogy nem emelek ki mindenkit külön, de nem akarom sokáig zavarni a szomszédot, és ebédet is kell főznöm, meg a kislány is nemsokára felébred, úgy hogy mennem kell. Amint tudok jövök.

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Hazaértünk! :) Otthon voltunk anyuéknál, vidéken, nekünk ez volt a nyaralás. Nagyon jól sikerült, nagyon megleptek. Képzeljétek a születésnapomon a cigányprímás játszotta el a Happy birthdy-t! :D Nagyon komoly volt! Élvezem, hogy nem kell dolgozni, bár azért bevallom kicsit fura is. Rendezgetem a ruhákat, alakítgatom a kis birodalmát, szóval próbálom elfoglalni magam!
Nagyon sok minden történt, mióta pár napig nem tudtalak olvasni benneteket!
Minden hónap- és évfordulós babának sok boldogságot! :D
Finike, ha nem késtem még el, én is javasolnék neked helyszínt, voltam ott a közelmúltban esküvőn, nagyon szép volt: Festal étterem Érd. Sajnos nem ismerem az árakat, de van internetes honlajuk ott talán van valami támpont, meg képek, hogy milyen is ez az egész.
Mazsuzs, Nándi baba nagyon édes!
A többi babuci is olyan szép, nem akarok senkit megsérteni, hogy nem sorolom el! :)
Megpróbálom felrakni a királylányunk 4d-s ultrahang képét, ami csak a doktornő kitartásának köszönhetően sikerült. :D Nem szereti ha fotozzák, ez már egészen biztos. Nem elég, hogy faros, még a fejét is elfordítja. :D No, de már nincs sok hátra. Ha nem jönne addig, akkor okt. 16-n császárral fog meszületni. Erről tudna nekem valaki mesélni, hogy ez hogy meg a Dél-Pestiben? Mert a szülésfelkészítőn erre azért annyira nem tértek ki, mint a normál szülésre. Valakinek tapasztalat, amit megosztana velem? Nagyon hálás lennék! Köszi előre is!

Most hirtelen azt hiszem ennyi, igyekszem képen lenni, hogy naponta tudlak olvasni titeket!

Mindenkinek üdvözlet:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Kép

KépKép
hexina

Sziasztok!

:D Nem mertem mellé írni, mert azt hittem nem sikerül. De igen! :D
Ő a mi kislányunk! :D :D

KépKép
hexina

Sziasztok lányok!

Képzeljétek kb.három napja kezd elmaradni Flóra hasfájása! !!! :lol: Annyira örülök! Már azt hittem sohasem múlik el.
CSak el ne kiabáljam. :? 8)

Dóri!
Gyönyörűek a csajok!
És azok a sapkás képek .... :D

Finike!
Vicus is nagyon eleven kisasszony lehet! :D Ügyes!
A fogacskákért ne aggódj. Tudod,ami késik nem múlik.

Hexina!
Hát tényleg nemsemmi szülinapod lehetett! Jó kis meglepi.
Aranyos a "szégyenlős "pici lány! :D

A kisbetegeknek mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Szép estét!
Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Hexina!

A császárra is a szülőszobán készítenek elő, kapsz katétert, infúziót, utána betolnak a műtőbe (előtte aláíratnak egy papírt a műtétről), majd az anesztes orvos vesz a kezébe, megbeszélitek a fájdalomcsillapítás részleteit, hátba szúr, össze kel gömbölyödni, majd miután hat a spinális érzéstelenítő, indul a mandula, kb. 2 percen belül kint lesz a bébi, után cca. 30 perc varrás következik.
Arra készülj fel, hogy matatást meg huzogatást fogsz érezni meglehetősen kellemetlen, nem éles fájdalom, de nekem nagyon rossz volt.
Az is érdekes érzés,amikor műtét után megemelnek, és nem érzed, hogy felemelnék a lábadat, elég furi érzés....

Utána letolnak az örzőbe, itt másnap reggelig fekvés, közben még lemegy majd pár flakon infúzió. Fájdalmat cask a méhösszehúzódást fogod érezni, ez elviselhető.
Az első zuhany nem könnyű, egyedül kell kimenni, a nővérke csak megfigyel, és segít, ha baj van.
Húzódik majd a seb, de minél többször ülsz fel,annál könnyeb lesz, és Hanna Sára látványa majd mindenért kárpótol :lol:

A lényeg, hogy próbáld meg nem elhagyni magadat, és inni vigyél, bubimentes ásványvizet, meg sűrű multivitamint, ha másnap fel kell kelni, nehogy elájulj, előtte igyál kicsit.

Amíg az örzőben vagy a párod bemehet, segít majd előkészülni a zuhanyra, kipakolja a tiszta ruhát, törit stb...

Üdv: Dóri
Vendég

Kerekes!

Üdv, újra itt, és gratula, majd írd meg a részleteket, én sajna nem tudok segíteni :(

Dalma!

Köszi a dícséretet, és szorítok poci ügyben, má ideje lenne javulni a helyzetnek.

Fini!

Remélem tudtok jönni a talira, majd dobok sms-t a részletekről, így nem maradsz le semmiről 8)
Vendég

Sziasztok,

Tegnap este derült ki, hogy erről a találkáról, mi sajnos lemaradunk :cry:
Anyuék csütörtök délelőtt jönnek haza a nyaralásból, és nekem kell kimennem étük a repülőtérre. Eddig úgy volt, hogy a tesóm emgy értük, de közbejött neki valami munka. Egy szó, mint száz, gyorsan szervezzük meg a következőt:-)

Flórácskának gratula a hasfájásmentességhez, Dalmának pedig az eddigi kitartáshoz!

Finike,
Remélem, gyorsan megtaláljátok álmaitok helyszínét. A mi esküvőnk(össz. 15-en voltunk) egy kis franciás étteremben volt. Az 1 éves évfordulónkon vissza akartunk menni vacsorázni, mire kiderült, hogy "Sánta Veréb" nevű csárdaszerűség lett belőle. Elég lehangoló volt....

Dóri,
Nagyon édesek a csajok, látszik, hogy igazi kis haramiák!

Kerekes,

Doki ügyben én sem tudok neked segíteni, de jó, hogy újra itt vagy!

Hexina,
Nekem mindkét gyerkőc császárral született, bár egyiket sem így terveztem. Így az előkészítésről nem sokat tudok nyilatkozni, nálam villámtempóban történt. Abban viszont maximálisan egyetértek Dórival, hogy minél többet mozogsz a első időszakban, annál könnyebben gyógyul a seb. Az első zuhany tényleg elég nehezen jött össze, de szinte újjászülettem tőle.

Csináljatok sok képet a talin, és tegyétek fel, nagyon kíváncsi vagyok!

Puszi:

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Bulcsú és én is taknyosak vagyunk, tehát holnap a zártközösségbe menetelt inkább Rátok és gyermekeitekre való tekintettel kihagynánk. Sajna-bajna.
Jővőhéten, ha meggyógyulunk akkor bármelyik időpont jó nekünk.

Kerekes! grat a bébihez. Csütörtöki dr nagyon jó választás!!!!

Hexina! köszi, hogy megosztottad velünk az uh képet. milyen jól látszik a kispofija!!!

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Halihó!
OK, legyen a jövőhét, így akkor nem fáj az én szívem se, mert tegnap este telefonáltak, hogy ma mehetek a babakocsiért 8) :wink:

Jövőhét egyenlőre bármelyik nap jó nekünk!

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Jövőhéten nekünk sincs DGSM!

SZóval bármi jó!

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Végre megnéztem a híradót (m1), és a Házon kívül c. műsort is (RTL Klub), és meg kell mondjam, adhattak volna közelebbit is a tablóról. Végül is a témához ment volna ha ráközelítenek és megmutatják a kórházban született picurokat.
:!:

Minden babának akinek most lesz/volt Boldog Hónapfordulót és Szülinapot.

Dóri! A lányok ennivalóak a képeken amiket utoljára feltettél! Mindegyik nagyon édes! Az etetőszékes-alvós, a babakocsis ahol tüneményesek a színes ruhákban, na és a szemüveges képek is! Nagyon édesek!

Finike! Remélem nálatok is hamar megszűnik a probléma, és mielőbb tudsz majd netezni! Nem is gondoltam, hogy ilyen messzi helyekre is elmész helyszínt nézni, amiről írtál. Milyen körzetben (km) nézelődsz?

Hexina! Élvezd ki a szabadságot, hiszen soha nem lesz már ilyen, mert ezek után (a szülés után) egy fővel többen lesztek. Nagy változás ez! :D
Az ultrahangos képen nagyon jól kivehető a pici arcocskája! :D

Dalmacska! Örülök neki, hogy végre már múlik a kiscsaj hasfájása. Gondolom te jobban örülsz.. :) Azért jó hosszan elhúzódott a pocifájás a kislánynál. Még pár hét, aztán már el is felejted, hogy milyen volt mikor fájt a hasa, annyira hamar meg lehet szokni, hogy nincsen semmi hascsikarás..

A héten sok minden történt. Voltunk anyajegyszűrésen a párommal, mert az ismeretségi körünkbe most volt egy műtét melanóma megelőzése céljából. Kicsit megijedtünk, és nekem a hasamon van egy anyajegy ami egy megváltozott mert mikor nagy volt a hasam (benne a babával) akkor megnyúlt a bőr és az anyajegy és miután összehúzódott a bőr akkor az anyajegy is megváltozott egy kicsit de szerencsére nincsen semmi probléma vele.

Belátogattunk a munkahelyemre is. Olyan rossz, hogy akit felvettek a helyemre, az is egy rendes normális és dolgos munkaerő :oops: , így van esélye hogy nem raknak vissza a volt, megszokott, és jó légkörű helyemre ha visszamegyek dolgozni (majd!), hanem átpaterolnak majd egy rossz légkörű osztályra ahol csak ismeretlen emberek vesznek majd körbe. Egy kolleganőm pedig mindenáron arra akart rábeszélni, hogy elég egy baba, ne szüljek többet !
Hát nem mondom, ha tovább emelkedik még pár dolog (fűtés, villany, víz, csatorna, és egyéb díjak) akkor tényleg egyre kisebb lesz az esélye a babának, mert egy idő utána küszöböt fogjuk rágni, mert nem lesz pénz kajára. :(
Szerencsére még nem jött el ez a pillanat, de nem is várom!

Kaptam lecseszést is a héten, hogy elrontom Nándi alvási szokásait, de nincs mit elrontani, mert hiába teszem le, egyszerűen nem alszik el. Vagy csak fél-háromnegyed órát. A napi alvása az összesen két-két és fél óra a reggel fél 10-től este 8 között tartó időszakban. Volt olyan, hogy letettemaludni de egy órán át szenvedett az ágyába és végén már bömbölt, kénytelen voltam kivenni. Vagy még hagynom kellett volna? Én lennék a legboldogabb ha legalább 4 órát aludna nap közben összesen.

Röviden ennyit. Már hallom, hogy felébredt, ez olyan 3/4 óra szundi volt.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok,

Nekünk is a szerda 10 óra jövő héten!

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Megint csak röviden, még mindig a szomszédból... :x

Nekünk is jó jövőhét szerda 10 óra, csak én nem tudom, hogy hol van keresztúron a játszóház. Valaki le tudná írni nekem hol van? Azzal fenyegetőznek, hogy holnap már lesz net, de nem látok rá sok relációt. Legközelebb vasárnap tudlak titeket úrja nézni a szomszédból, ha addig nem lesz nekünk netünk.

Mazsuzs. Mi Dél-Pesten lakunk, így mi úgy keresünk helyet, hogy ami tőlünk max. háromnegyed órányira van az még belefér. Abban reménykedünk, hogy vidéken olcsóbbak, de ez valahogy mégsem így van. Még nézelődünk.
Köszönöm a hely tippet. Megnézem.

Most mennem kell. Jó hétvégét mindenkinek!

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Nekünk is jó a jővőhét szerda. próbálom turbózni őket, de sajna nem rajtunk múli :wink: :twisted:

Mazsuzs! én is készülök anyajegy vizsgálatra és vinni szeretném a gyerekeket is. Te hol voltál? Bőrgyógyásznál vagy vmi erre specializálódott dokinál? Mert állítólag van kifejezetten ilyen szűrés ahol lefotozzák az anyajegyet /gondolom amelyik gyanús/ és így figyelemmel tudják kísérni. Én is pont azért szeretnék menni mert egy másik fórumon olvastam erről és sajna nem végződött jól a történet. :cry:

alig várom a jővőhét szerdát!!!

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a dícséretet! :oops: :) Olyan kíváncsi vagyok rá már tényleges valójában is! Persze egyenlőre nagyon jól érzi magát odabent!
A császáros infókat köszönöm, sokat segített! Azért még lenne kérdésem, de kérlek ne nevessetek ki: a vágás az keresztben vagy hosszában van, és a bébi az örzőben velem meg apával lehet-e? Ebben még segítenétek?
Képzeljétek megvan az ágya, már a helyén van, szépen összerakva, felhúzva, már csak a kisasszonyt várja. Minden esete megsimogatom, nézegetem, milyen is lesz, ha már ott alszik benne! :) :)
Finike, megnézted a www.festal.hu-t? Én ezt tudom, ott lehet szertartást is tartani, meg lagzit is egyben.
A betegeknek jobbulást kívánok! Mindenki mielőbb gyógyuljon!
A találkozóról tegyetek fel ám képeket! :D

Üdvözlet,
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: