Sziasztok!
Végre megnéztem a híradót (m1), és a Házon kívül c. műsort is (RTL Klub), és meg kell mondjam, adhattak volna közelebbit is a tablóról. Végül is a témához ment volna ha ráközelítenek és megmutatják a kórházban született picurokat.
Minden babának akinek most lesz/volt Boldog Hónapfordulót és Szülinapot.
Dóri! A lányok ennivalóak a képeken amiket utoljára feltettél! Mindegyik nagyon édes! Az etetőszékes-alvós, a babakocsis ahol tüneményesek a színes ruhákban, na és a szemüveges képek is! Nagyon édesek!
Finike! Remélem nálatok is hamar megszűnik a probléma, és mielőbb tudsz majd netezni! Nem is gondoltam, hogy ilyen messzi helyekre is elmész helyszínt nézni, amiről írtál. Milyen körzetben (km) nézelődsz?
Hexina! Élvezd ki a szabadságot, hiszen soha nem lesz már ilyen, mert ezek után (a szülés után) egy fővel többen lesztek. Nagy változás ez!
Az ultrahangos képen nagyon jól kivehető a pici arcocskája!
Dalmacska! Örülök neki, hogy végre már múlik a kiscsaj hasfájása. Gondolom te jobban örülsz..
Azért jó hosszan elhúzódott a pocifájás a kislánynál. Még pár hét, aztán már el is felejted, hogy milyen volt mikor fájt a hasa, annyira hamar meg lehet szokni, hogy nincsen semmi hascsikarás..
A héten sok minden történt. Voltunk anyajegyszűrésen a párommal, mert az ismeretségi körünkbe most volt egy műtét melanóma megelőzése céljából. Kicsit megijedtünk, és nekem a hasamon van egy anyajegy ami egy megváltozott mert mikor nagy volt a hasam (benne a babával) akkor megnyúlt a bőr és az anyajegy és miután összehúzódott a bőr akkor az anyajegy is megváltozott egy kicsit de szerencsére nincsen semmi probléma vele.
Belátogattunk a munkahelyemre is. Olyan rossz, hogy akit felvettek a helyemre, az is egy rendes normális és dolgos munkaerő
, így van esélye hogy nem raknak vissza a volt, megszokott, és jó légkörű helyemre ha visszamegyek dolgozni (majd!), hanem átpaterolnak majd egy rossz légkörű osztályra ahol csak ismeretlen emberek vesznek majd körbe. Egy kolleganőm pedig mindenáron arra akart rábeszélni, hogy elég egy baba, ne szüljek többet !
Hát nem mondom, ha tovább emelkedik még pár dolog (fűtés, villany, víz, csatorna, és egyéb díjak) akkor tényleg egyre kisebb lesz az esélye a babának, mert egy idő utána küszöböt fogjuk rágni, mert nem lesz pénz kajára.
Szerencsére még nem jött el ez a pillanat, de nem is várom!
Kaptam lecseszést is a héten, hogy elrontom Nándi alvási szokásait, de nincs mit elrontani, mert hiába teszem le, egyszerűen nem alszik el. Vagy csak fél-háromnegyed órát. A napi alvása az összesen két-két és fél óra a reggel fél 10-től este 8 között tartó időszakban. Volt olyan, hogy letettemaludni de egy órán át szenvedett az ágyába és végén már bömbölt, kénytelen voltam kivenni. Vagy még hagynom kellett volna? Én lennék a legboldogabb ha legalább 4 órát aludna nap közben összesen.
Röviden ennyit. Már hallom, hogy felébredt, ez olyan 3/4 óra szundi volt.
mazsuzs