Urszila
Köszi a gyors mélt, most már csak a kivitelezés van hátra, hogy a ded nehogy éhen vesszen
Myssnia
Szuper a fotó
Szilárd számítógépes vonzalma csak a Julcsi képekre korlátozódik, vagy úgy egyébként is? Mert Timit kb. ilyen idõs korától lángvágóval kellett lefejteni a monitorról, fõleg, ha az akváriumos pihentetõ ment
Ez utóbbinak még gügyögni is képes volt
Timici
Hát a cicikérdésben nem tõlem leszel okosabb, mert ez tényleg alkati dolog és nekem az elsõ szopiturnus után nem maradt nyoma az igénybevételnek. Lehet, hogy másodjára már nem úszom meg, de mivel plasztikáztatás helyett egyelõre a házba öljük a pénzt, így max én is a tornára szavazok. Az erre hírdetett krémek inkább a hiszékeny népeknek valók.
A polc kérdéssel meg nem akarlak sürgetni, de amint Bence mászóképes lesz, bizony jobban jársz, ha mindent, ami nem babának való, jó magasra pakolsz. Nálunk elérhetõ magasságban a polcokon gyerekkönyvek és játékok laknak
De jó neked, hogy Bence még nem pályázik a kajádra. Nálunk Timi már 2 hete eleszi elõlem még a levest is majd az apja részére mutogat, hogy azt se tároljam fölöslegesen
Márti
Szerintem sem árthat a málnalevéltea, legfeljebb nem használ
Nekem fogalmam sincs, hogy hatásos volt-e, mert Timivel is elég gyorsan tágultam anno, most viszont, ha nem indításra készülünk(és cuccolunk föl Pestre elõzõ este), akkor valszeg úgy járok, mint Snoopy, csak a szakszerû segítségnek lettem volna híján
Hát lépést tartani én se tudok igazán az elsõ babás idõmilliomos csajokkal
, de azért néha megpróbálom felvenni a kesztyût.
Manó2
A torna elkezdése nálam valahogy mindíg átcsúszik a következõ hétfõre
Sok sikert a megvalósításhoz!
Manó
Én is azt hittem, hogy Zsebire is úgy hat a nyugtató kúp, mint Timire, de tévedtem
Egy perccel sem alszik tõle többet, igaz, a szuri helye sem látszott meg neki
Zsuzsi
Én a múltkor egy sporttáskával jártam így, amibe a férjemnek kellett volna csomagolni az üzleti útra
A párom persze poénkodott, hogy majd nejlonzacsikba viszi a váltás cuccot, meg a piperét, aztán lehervadt az arcáról a mosoly, amikor meglátta az én kissé nõiesebb táskámat, amibe jobb híján belepakoltam neki
A múlt héten meglett a tatyó, naná, hogy a férjem tette el a pincébe
Kangi
A fürdõruci méret sajna nem azt jelenti, hogy nem is vagyunk olyan kisgömböcök
, mivel rám is jó a rendes ruháimnál egy mérettel kisebb fürdõruhám.
Lányok, köszönöm a délutáni nyügielhárító javaslatokat, de tegnap azt hiszem, egyik sem vált volna be, úgy ordított a gyerek
Már attól féltem, valami baja van, mert még a cici említése is sírást váltott ki belõle. Na mondom, most még egy jó kis szopisztrájk hiányzik zilált lelkemnek, és tényleg átvetem a kötelet a cserifa ágán. Este 9-kor végül sikerült viszonylagos békében megvacsoráltatni, aztán bealudt és reggel 6-kor ébredt....és enni kért
Szóval talán mégsem olyan súlyos a helyzet
pussz
Momo és a hortyogók