CSókolom kedves Anyukák!
Én mindenkit magam elé engedek.
Ráérek még jövő7 péntekig. Ugyan Apa már nagyon menne szülni.
De most inkább nem, mert meccsen van.
Nem értelek benneteket, én most jobban érzem magam a bőrömben, mint pocak nélkül. Jó, olyan vagyok mint egy hordó, de legalább látszik, hogy terhes vagyok. Ha a TEsó meg lesz, akkor már csak dagi leszek.
Na akkor tuti semmi sem fog rám jönni.
Timi!
Megértem a félelmeidet, de minden rendben lesz. Felesleges ezen idegeskedned, főleg ok nélkül. Bibi szép és egészséges baba lesz. Maja meg tök jól fogja érezni magát nélküled is, meglátod.
A Babás képek továbbra is gyönyörűek.
De nálam is a cumis kép viszi a pálmát.
Apának is nagyon tetszett.
Büfis téma: Nálunk nem nagyon volt, nem is erőltettem, mert nem okozott gondot. Én egyszerűen szopi után a pólyával együtt a válamra fektettem a gyereket, ha jött valami, akkor egyből be az ágyba, ha nem még vártam pár percet. Később voltak majd bukások...
De, ha láttam, hogy a szelek bántják, akkor felfektettem a pelenkázóra, és két pici lábát feltoltam, és énekeltem neki, egy idő után, könnyített magán, és megnyugodott. Nálunk ez vált be. Pocaksimogatás sem rossz, de a jót könnyű megszokni.
Sok gyerkőc csak úgy alszik el, ha simogatják a hátát/pocakját. Tehát rajta, ha az anyukának később is lesz rá energiája.
Jutta/többiek!
Ha van valami publikus híretek Zsuról, szívesen olvasnám. Én nem nagyon akarom zavarni, most a kórházban, legfeljebb már ha otthon lesznek. De jöhet a száma.
Köszi előre is.
Na megyek, mert a nagyfiam szerintem még mindig nem alszik. Odabújok mellé egy kicsit.