Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!
Miután üres a topik idemerészkedem...
Ma olyan szépen sütött a nap, h elmentünk Tisza-partozni! Sétálgattunk, jó volt! Aztán hazafelé bömbölt a kocsiban egy kis ABBA, attól kimondottan jókedvem lett!
Mutattam a férjemnek a cumis fotót, Andi! Azt kérdezte: felnőtt cumit kapott ez a kicsi? :wink:
Állítólag ez is egy elég gyakori hangulat, így szülés előtt, ami most van rajtam. Rosszkedv, emberutálat... Egy barátnőm ilyen hangulat után hamarosan meg is szült! :roll:
Jaj, és a legfontosabb!
HAjni, Lilla! Nektek is nagyon örülök! És nektek is csak a leges legjobbakat kívánom!
Marek! Az angol szekció, mint asszisztencia? Na ez szép!
Timi! Veled meg mi van? Mer', h én ilyen vagyok, azt eddig sem titkoltam, de Te? Mi a baj?
Gabcii! Jól megy Neked ez az Ádizás és lassan csak megtalálod a megfelelő pelust!
Ciripke! Már akartam kérdezni: ennyit kell nagykerbe járni? Én nem értek hozzá, soha nem voltam kereskedő, azért kérdezek ilyen okosat! :wink:
Jutta! Dorka eddig is rendes kiscsaj volt, most is vár még anyára, h minden dolgát megcsinálja! :wink:
Kat! Bátran egy közelebbi képet! :wink:
Adri! Gyere gyakrabban! Úgy, mint az októberi topkiban! :lol:
Becka, Te is!
Jolka! Te nem akarsz fotókkal traktálni minket? :roll: Én örülnék neki...
Holnap is leszek egy kicsit!

Kép
ermoni

Ermoni Tudom, hogy nem nyugtat meg és nem is azért írom :wink: , de nálam is előfordul hasonló. De én inkább nem megyek sehova. Elegem van, hogy semmi nem jó rám, hogy mindenki engem néz, hogy szinte sajnálnak az emberek! A férjemből nem tud elegem lenni, mert szinte soha nincs itthon, csak aludni jár haza. Néha azon gondolkodom más hogyan szedi össze magát.. Akkor szokott mindíg történni valami, amitől jobb kedvem lesz. De a séta és a zene jótékony hatását én is igazolhatom! Kitartás, reméljük hamarosan elmúlik! :wink:

Tényleg jó éjt!
Vendég

Üdv
Fél négy van, fél három óta olvasok, aztán próbáltam rávenni az uram, hogy ne horkoljon, aztán feladtam és kijöttem. Most csinálok egy teát, meg olvasok még egy kicsit. Majd ha ő felébred, akkor én visszamegyek. Bár nem a horkolásával van baj, egyszerűen nem tudok elaludni, pedig nem hiszem, hogy ennyi alvásra van szükségem így szülés előtt... :shock:
Ráadásul szétfagyok, de zoknit ugye nem nagyon tudok húzni, mert túl messze van a lábam... :roll:
Na jó, nem akarok senkit untatni...lehet, hogy el kéne mennem sétálni, de gondolom kinn sincs most olyan nagyon jó idő :roll:
Ha valakinek beszélgethetnékje van én itt vagyok.... Gondolom lesz jelentkező :lol: :lol: :lol:

marek

Hello!

HAJNI: gratula a kiscssajhoz!! Hát ezt nevezem én rendelésre szülésnek! :shock:
Sok egyészséget Lillának, neked meg gyors felépülést!

Marek, közben visszaaludtál?
Móni, nekem több barátnőm mondta, hogy nem szülés után, hanem előtt volt depis... és ha ABBA és séta kell az elűzéséhez, akkor hajrá! (azért a kórház, legyen elérhető közelben :wink: )

Adri, szerintem, ha még a bordádat rugdossa, akkor nem szülsz...
asszem én egy fokkal közelebb vagyok a szüléshez... a lába pár napja (1-2) már nem éri a bordámat, hanem mintha lentebb lenne...
De a hasam külsőleg nincs lentebb...

Jutta

KépKép
jutta

Halihó
Fél ötig olvastam, aztán visszafeküdtem...most kaptam kávét meg reggelit, de szerintem még visszatérek az ágyba, mert nem érzem teljesen frissnek magam. Majd jövök, addig is jók legyetek!
Ki készül ma szülni??? Szóljatok, nehogy váratlanul érjen minket!!!

marek

Jó reggelt!

Hajni, nagy gratula neked! Ügyesek voltatok Lillával nagyon!Mihamarabbi felépülést, sok tejcsit és sok boldogságot nektek!

Móni: jajám, gyakran éreztem én is ilyet, hogy senkit nem viselek el magam körül és idegesítenek az emberek. És ahogy Adri is írta, a sajnálatot is láttam a szemükben, meg hogy semmi nem jön rám, nem vagyok csinos, mindenki engem néz, stb.... (csöppet sem váltam paranoiássá a végére :lol: ) Tehát, kitartás, nemsokára veled lesz Janka és te sem leszel utánna már ilyen búval bélelt depimanó!
Adri: nincs még nevetek ???? A szülőszobán akarjátok eldönteni? :lol: A vége, meg elvileg még kicsit odébb van, de ezt te érzed.( Ádit 37+3-ra szültem, és én is éreztem, hogy a végén járok :lol: )
Marek: neked ez az éjjel sétálgatásod...hát, és ha elkap egy szatír vagy mi???

Az éjszakánk szuper volt! Ádibogár egésznapos rosszkutyasága után, éjjelre tündérkévé változott :D !
11.30-s etetés után, 4-körül kelt, aztánkb 5-kor bealudt és még mindig durmol (már nem sokáig, mert nyöszizik) :D
Az éjjel kipisilés sem volt, juhéééééé!
Na, mára ennyi voltam, mert összeszedjük a pisivitézt (Móni után szabadon) és elmegyünk anyósék nézőbe.
Aki szülni indul,annak sok szerencsét!
Puszi

Kép
Kép
gabcii

Tényleg ma ki szül? Timi / Jolka? Ki vállalja be ezt a szép napot?
Mások esetleg be akarnak előzni sokakat? Én a hétfőt vagy a keddet "bérelem" ki, jó?

Lollypopról és Ebincrőltudunk valamit? már hónapok óta semmi hír róluk...

Na megint csuklik ez a gyerek, de azt mondták hogy ez jó! Bár én néha sajnálom, mert speciel én utálok csuklani....

Marek jó alukálást... nálunk én horkolok :oops: :oops:
már vagy 2 hónapja elég gyakran, érzem én hogy a nyálkahártyám be van dagadva... állítólag ez is a terhesség miatt van... hát remélem utána gyorsan el is múlik... (amúgy nem szoktam csak ha nagyon náthás vagyok... :oops: :oops: )
Ez elég ciki nem???

Jutta

KépKép
jutta

helló
mi van velem? amit leírtam ,csak annyi,szar közérzet:hányinger,fejfájás,állandó pisi,hasmenés,állandó pisi,sav,ronda fej,elefánt test,hisztis két és fél éves aki 11 elött nem alszik,hsztis férj aki nem kapott sexet már hetek óta ,mert mindig belaszik én meg annyira nem erőltetem ,hogy felkeltsem.Utálom ezt a rohadt egyedüllétet is,múlt hétvégén is apának mindkét nap programja volt,most szintúgy.Ügye vannak az alapproblémák,plusz még erre rájön a férjem munkahely váltása (1től kellene kezdenie) aztán az agyalások,egészséges-e Bibi,rendben lesz a szülés,a kórházban, mi lesz Majával,ide érnek e anyukámék,hogy fogja viselni nékülem,aztán meg mi a fenét kezdek majd két kicsivel???Hát úgy röviden ennyi :-) És igen csak fusztrál,hogy tutira mindenki megszül itt is elöttem,elhiszed????
Majával is ez volt .Rövidene nnyi :-) De totál hormonális a dolog,gondolom,na nem mintha én is feküdnék a földön a röhögéstől,de tegnap is egy bigmac után mindjárt jobb kedvem lett :-)

Marek
én majd utánatok szülök :-)

Jutta
engem mindenhol ütvág a gyerek,akkor én mikor szülök ? :-)

én néha úgy látom lejjebb vana pocim,ma meg amikor felkelteem majdhogynem a nyakamba volt,bár azt mondják másodiknál van,hogy csak szülés elött száll le.

Na megyek csináloma dógom

szüljetek,kié lesz a mai baba????
Vendég

Jutta
nekem jöhet a mai nap,de semmi jel úgyhogy passz

ne is mond a horkolást a férjemtől nem tudok aludni :evil:
Vendég

Timi!

No az egyedüllét és a hisztis 2 és féléves témába nem szólok bele (bár egyedüllét nekem is van), de BIBI egészséges!! Az UH sok szempontból jobb mint az a szaros AFP és amúgy is Majánál is ez volt, tehát gondolom Te ilyen alakat vagy, de a gyerek egészséges benned!!!!!! És kész! (vitát lezártam, naaaa :lol: :lol: )

Másrészt megszavazom neked a mai napot! :-)
Akkor az október 1-es mh váltás is rendben van, nem?

Amúgy is Te vezetsz a táblázat szerint, úgyhogy nem tudom hogy kell csinálni, de hajrá-hajrá! :lol: :lol:
(Mondjuk ugorj el Hajni nőgyógyászához...)

Jutta

KépKép
jutta

no és üt-vág.... őszintén gőzöm nincs, csak nekem már nincs ott fent a lába!! Pár cm-vel lentebb van... akkor leszállt? De akkor miért nem látszik ez a hasamon is?
na ehhez nagyon hülye vagyok... nézem én a tükörben de semmit nem látok, csak hogy nagy!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
köszi,de isten ments én ilyen indítást nem akarok :-) ,szerintem egy hetet még lehet adni Bibinek,bőven,hadd fejlődjön odabent akár mennyire szeretném már kint tudni.

eza buzi afp meg,hát tényleg majcinál is nagyon alacsony volt,de ez most extra alacsony volt,amit meg Pécsen csináltak 3 markeres vizsgálat kiszűri a magas kockázatot,de bőven van hiba arány és hát az uh sajnos nem tudja kiszűrni a kromoszómarendellenességeket,szóval nem vagyok nyugodt,egy cseppet sem.

jó lenne amúgy a mai nap :-)
Vendég

sziasztok!
a mi éjszakánk sem volt rossz: az esti nyüszi után aludtak mint a tejbetök. Apuka simogatta kicsit Huba hátát, és azt mondta, h akkora büfi jött ki, h neki is becsületére vált volna... ezért sírt szegénykém. próbáltam stikában mellre is tenni, h észre ne vegye, h nem időben eszik :wink: , de nem kapott az alkalmon. tehát a büfi volt a hibás. na, majd Ciripke módszerét is kipróbáljuk. meg próbálom kaja közben is megböfögtetni egyszer, csak akkor félő, h bealszik :roll:
Petra éjjel volt nyüszike a fél 2es kaja után, és láthatóan őt is puki vagy kaka zavarta, de nem tudtam rajta segíteni. még akkor is sikítva fel-felsírt, mikor a hasát simogattam. de fél 5re olyan tele pelust produkált, hogy csak na.. 8) és Huba is, de neki volt még egy kis meglepetése: most ő kakált le: a szőnyeg, a melltartóm, a hasam lett csak fosos. :twisted: :lol: :? imádok hajnalban takarítani, mondtam már? :?
a reggeli gyors volt és hatékony, azóta alvás van. :D

Kép
an°°di

Timi, az én afp-m sem volt jó, aztán tessék.

szopis étrendi kérdés: paprikát sem szabad, ugye? (pedig most épp azt reggelizek füstölt szalonnával és rozskenyérrel a szénhidrát-diéta jegyében).. :roll:

én sem vagyok az "erőszakkal" beindított szülés híve, de Hajninak bejött :wink:
nagy nagy gratuláció Lillának és az immár kétgyerekes Hajni-anyunak!!!

horkolás: a barátnőméknél nem csupán apuka, de a 7 hónapos kisfia is horkol... tessék mindenre felkészülni!

Gabcii, átaludt éjszaka!!! wow!!! kicsit irigy vagyok, de asszem nem merem bevállalni egyelőre, h ébredjenek enni. inkább keltek, mert nincs kedvem síró gyerek mellett etetni.. és amúgy is picikék ők még ehhez, állítólag.
kipisi sem volt?ezért is 'irigy'.. :wink:

Móni, van egyáltalán olyan, h felnőttcumi??? :roll: :roll: :roll:
rosszkedv: lesz ez még így se 8) :wink: de a helyzet nem lehet olyan vészes, ha abbával orvosolható :D

Kép
an°°di

Asszem most már végleg össze kéne szednem magam, mert látom itt az aktív anyukákat és lesül a pofámról a bőr. De legalább kakival álmodtam babavárás jegyében. :shock: Ez jelent valamit?
Andi
Lekakilás ellen szerintem elővehetnéd a jól bevált oxigénsátrunkat...akkor csak azt kéne letörölgetni, nem mindent kimosni. Meg a szőnyegről is lemondhatnál/nánk egy pár évre. Nem is tudom, Móni miért ragaszkodott a gyerekszobai szőnyeghez, amikor úgyis ez lesz a sorsa :lol: Tényleg...láttuk mi már ezt a szőnyeget??? :roll:
Gabci
Nem mentem ám el sétálni, mert k*rva hideg volt az éjszaka...Inkább befejeztem a könyvem és elkezdtem egy másikat...és közben dideregtem, mert még benn is hideg volt, márpedig én Bálint érkezéséig nem fűtök..csak jönne már, mert lassan megfagyunk... :lol: :lol: :lol:

marek

tyű, tényleg! meg a szkafander! abba még a mellem is belefér! kösziiii, Marek! :lol: :lol: vagy papírtörölközővel leterítem a padlót. vagy mindent becsomagolok, mint az a francia performancer vagyki, aki a reichstagot is papírozta... hmmm... nem is rossz...
miért nem fűtötök két emberre? nem éri meg? :roll: :wink:

ma megyünk esküvőre. már be is rendeltem a felügyeletet. még jó, h itt lesz újpesten a ceremónia. legalább sétálok egyet Apukával. remélem, jók lesznek a gyerekek, míg a (másik) nagyi vigyáz rájuk
:? 8)

Kép
an°°di

Festékboltokban lehet kapni ezt a bazi nagy fóliát...érdemes beszerezni és mindent leteríteni vele...a papír macera, mert sűrűn kell cserélni...persze ha sok időd van :wink:

Azért nem fűtünk, mert nappal nem fázunk, éjszaka meg ideális esetben aludni szoktunk, bár épp leszokóban vagyok erről az éjszakai alvás dologról, én inkább délelőtt szoktam aludni....

marek

Kép
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

HAjni!
Gratulálok nektek! Sok boldogságot a kicsihez, és gyors felépülést kívánok!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

A 139 már magas vérnyomásnak számít??? Mert nekem most annyi, pedig sose volt magas a vérnyomásom. Ráadásul az utóbbi időben napi egy kilót híztam....ennyit azért nem ettem :shock: Most tiszta ideg vagyok, hogy ez mi lehet....
Kedden megyek Pestre, de mivel nincs orvosom, nem is tudok senkit felhívni, hogy megkérdezzem, mit csináljak...

marek

CSókolom kedves Anyukák!

Én mindenkit magam elé engedek. :wink: Ráérek még jövő7 péntekig. Ugyan Apa már nagyon menne szülni. :D
De most inkább nem, mert meccsen van.

Nem értelek benneteket, én most jobban érzem magam a bőrömben, mint pocak nélkül. Jó, olyan vagyok mint egy hordó, de legalább látszik, hogy terhes vagyok. Ha a TEsó meg lesz, akkor már csak dagi leszek. :? Na akkor tuti semmi sem fog rám jönni.
:wink:

Timi!
Megértem a félelmeidet, de minden rendben lesz. Felesleges ezen idegeskedned, főleg ok nélkül. Bibi szép és egészséges baba lesz. Maja meg tök jól fogja érezni magát nélküled is, meglátod.

A Babás képek továbbra is gyönyörűek.
De nálam is a cumis kép viszi a pálmát. :D Apának is nagyon tetszett.

Büfis téma: Nálunk nem nagyon volt, nem is erőltettem, mert nem okozott gondot. Én egyszerűen szopi után a pólyával együtt a válamra fektettem a gyereket, ha jött valami, akkor egyből be az ágyba, ha nem még vártam pár percet. Később voltak majd bukások...
De, ha láttam, hogy a szelek bántják, akkor felfektettem a pelenkázóra, és két pici lábát feltoltam, és énekeltem neki, egy idő után, könnyített magán, és megnyugodott. Nálunk ez vált be. Pocaksimogatás sem rossz, de a jót könnyű megszokni. :wink: Sok gyerkőc csak úgy alszik el, ha simogatják a hátát/pocakját. Tehát rajta, ha az anyukának később is lesz rá energiája. :wink:

Jutta/többiek!
Ha van valami publikus híretek Zsuról, szívesen olvasnám. Én nem nagyon akarom zavarni, most a kórházban, legfeljebb már ha otthon lesznek. De jöhet a száma. :wink: Köszi előre is.

Na megyek, mert a nagyfiam szerintem még mindig nem alszik. Odabújok mellé egy kicsit.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Húú... Marek! Per mennyi? Nekem volt már 140/100. 15 .hetesen. Nem volt semmi gond, csak nézni kellett. Utána normális lett. Most legutóbb 130/90 volt. A védőnő szerint a terhesség végén természetes, hogy magasabb lesz. 140 még határérték, főleg egy terhes nőnek. De azért pihenj le, és sűrűbben mérd meg, ha rossz a közérzeted, menj dokihoz. Védőnődet nem tudod ilyenkor elérni? Próbáld meg, hogy legalább megnyugtason. De szerintem nem lesz gond, csak feküdj le.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Per nyolcvanvalamennyi...nem is tudom...
De az a napi egy kiló is marha sok. A védőnőm meg csak a munkahelyi számát adta meg... Egyébként tiszta kóma vagyok, le is fekszem, utána majd megint mérem. De eddig olyan jól éreztem magam, mér nem tud ez megmaradni erre a néhány napra/hétre???? :cry:
Pedig mára egy jó nagy sétát terveztem apukával, erre tessék...

marek

Marek!
Nincs semmi baj, pihizél, utána sokkal jobb lesz. És még egy késő délutáni séta belefér.
Hízás: nincs elmérve? Biztos csak víz... :? Napi 1 kiló még kb. 2 hétig sok lenne. LEgközelebb már nem mutat annyit a mérleg. De magadon észre vettél valami változást? Ha ruhák nem szükebbek, pl. sejhaj, comb környékén, akkor nem híztál, hogy mit mutat a mérleg...fene se tudja...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka
igazad legyen,minden tekintetben :-)

Marek
nyugi
140/90 felett magas,de mérjed meg többször ha mara ennyi vagy feljebb megy az nem túl jó,de már biztos kevesebb.Kilüra én annyit tudok mindani,hogy reggel legalább kettővel vagyok kevesebb mint este
Vendég

Sziasztok!
Itt épp nagy gázszerelés van, de egy kicsit bekukk...
Marek! Sztem határeset, nézd, ha nem változik, akkor hétfőn irány a védőnő, nézzen a pisiben egy fehérjét! Csak hogy megnyugodj!
Jolka, jövő péntek? Mi lesz itt jövő héten? Mind egyidőben nyomulunk? Még az lenne az igazi, ha egy helyen is lennénk! :wink:
Timi! Hát hallod, jobban belegondolva nincs is nekem semmi bajom...ahogy Te leírtad a gondjaidat! Bíborka miatt ne aggódj! Akinek ilyen szép neve van, annak baja sem lehet!
Tényleg Jutta, mi van Zsuval? Beszéltél vele? Biztos jól vannak, de akkor is egy kis friss hír ránk férne!
Adri, elég sovány vigasz, h mások is sz*rul vannak! Szülés előtti depi...Na mondjuk az a része, h nagy pocakos vagyok és meredten bámulja mindenki a nagy hasam nem nagyon érdekel. Sem az, h mi jön rám. (Az mondjuk már jobban izgat, h utána mikor jönnek rám a régi cuccok! Ha rám jönnek... Ha nem akkor teljes ruhatárcsere? :roll: Na nem baj, szeretek vásárolni! :wink: ) Valahogy olyan hangulatom van, amikor minden sz*r!
De képzeljétek! A családdal nem szoktalak benneteket traktálni, mert itt úgyis az anyós-téma a sláger... Szal felhívott a férjem tesójának a felesége, vagyis a sógornőm! Nem vagyunk nagy barátok, sőt! De jólesett, h érdeklődött, h mi van velünk. És pontosan tudta, h mikorra vagyunk hivatalosan kiírva és kedvesen kérdezősködött! :shock: Na, erre mit léptek?
Ja, Marek! Randizhattunk volna hajnalban, mert én 5.15-től olvastam! De legalább újabb csecsemőápolási trükkökkel lettem (elméletileg) gazdagabb! :lol:
Este még benézek!

Kép
ermoni

Móni
rendes a sogórnőd :-)
kicsit vada fantáziám ,de úgy átmosnám pár családtagom agyát,hogy kedvesek legyenek velem :evil: inkább a vigyori ördög :twisted:

jajj Bibi nagyon be van indulva

köszi mindenkinek a bíztatást,mihez kezdenék nélkületek? :-)

asszem én felfüggesztem a málnalevélteát,,szerintem attól van ilyen hányingerem

mit nem adnák egy bigmacért,igen,igen már megint,de most mit csináljak,ha egyszer semmit se kívánok.pedig nem fogok kapni ,betonoznak ,holnap meg szőlőt préselnek.
Vendég

Marek, a magas vérnyomi és hirtelen súlynövekedés nem túl jó kombináció az tény, de ez se 2 nap alatt okozhat problémát, az tuti...
És Móninak megint igaza van - hétfőn védőnő és pisi teszt!
Addig meg ne egyél sok sót (mert köti a vizet), pihizz és kész!
No para - a vérnyomi tényleg határeset, ha tényleg gáz lenne sokkal magasbb lenne...
Tényleg nyugi, mert az idegeskedés pont nem lefelé viszi a vérnyomást!

Jolka, akkor neked még nincs szülhetnéked? Akkor nem osztalak be holnapra! :wink:

És mi lesz a mai babánkkal Timi! :lol: :lol:

Zsut nem zavarnám ennyire, majd küldök neki egy sms-t, hogy várjuk a híreket!

Jaj én ma mostam -főztem -vasaltam -takrítottam... de most pihi!!
Párom füvet szellőztetett, viccesen hngzik mi? :lol:

Holnap megyünk Fótra kajcsizni! Meg összeírom, hogy mit kellene még hétfőn elintéznem ilyen adminisztratív dolgokat... és utána (azaz hétfő este után) jöhet Dorka...

Jutta

KépKép
jutta

Halihó
Most már kicsit kevesebb...ettől meg is nyugodtam egy kicsit, de azért még méregetem ma. Asszem kéne valami hasznosat kezdeni magammal...de nem kapok levegőt. Jó lenne, ha végre lemenne a hasam, mert ez nagyon gáz...

marek

Hoztam pár képet...:D

Lépek is utána, mert a kaja még a holdvilágban, a meccsnek meg vége... :?

Kép MAnó
Kép Kép
Utolsó pocak képek.
Kép Kép
Tesó birodalma
Kép
Ebbe jövünk haza.

További szép napot nektek!
Háttérben a délelőtti vásárlás eredméyne még a földön. :oops: Kupi van, mondaná Manó. :D

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hajni
Sok szeretettel gratulálok!
Vendég

Hahó!!

Jolka Köszönöm a bejutást :D Nagyon csini a pocifotó! És a szoba is látom felkészülten várja már Tesó érkezését! Nem úgy, mint nálunk... :oops:

Timi Bigmac?? Ha azt mondom 10 perce tettem egyet magamévá.... És jobb kedvem lett!! Valami lehet benne, mint a csokiban! :)

Marek Juj! Az nem kevés! De az megnyugtató, hogy már kevesebb! Nekem egyszer volt pár hete 159/ nemtommennyi. A dokim azt mondta, méregessem és ha 160 fölé megy szó nélkül indítsak be a kórházba. Nekem a pulzusom szokott sok lenni. Olyankor pici fekete pöttyöket látok :roll:

Jutta Engem is beosztanál valmikorra a hétre mondjuk? Ha van üres nap csak akkor! :wink: Füvet szellőztet! Azta!!! Olyat én is szeretnék csinálni! Mmmi aaz?? :D
Vendég

Mondjuk ez a fű dolog engem is érdekelne... :shock:

És ha már osztozkodunk, nekem jó lenne a kedd, mert úgyis Pesten vagyok. Mondjuk elindulhatna hétfőn éjjel, akkor az uram is ráér. És ha már így szervezkedünk, akkor elintézhetnétek, hogy az uram ne kapjon fordítást a szülés napjára, mert különben laptoppal jön a szülőszobára... :roll: Más kívánságom nincs...talán....

marek

nálunk a nagy szieszta után most Petrának fáj a hasa picit, de talán bealszik ...?
addig én vasalok, mert kipihentem magam. nem úgy, mint Apuka, aki most fordult épp hasra 8)

ja, és Jolka, köszi még a régi tippet. vettem a szoptatási időszakra csonterősítő tovita tablettát, h ne most menjenek gallyra a fogaim, ha a terhesség alatt nem.

bigmac? hű, de nem vagyok éhes. délután elsétáltunk ugye megnézni azt az esküvőt, és utána ettem másfél sütit (nem ment be kettő :? )... azóta kész vagyok :oops: annyi a szénhidrátoknak... hoppá

Marek, pihenj tényleg! Móni, Te is! és Jolka is és Timi is. nehogy aztán préselj!

Kép
an°°di

ja, ja fűszellőztetés... csatlakozom ;) mármint az érdeklődőkhöz :wink:

Kép
an°°di

:lol: HAJNI! NAGY-NAGY GRATULA LILLA BABÁHOZ! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ SOK BOLDOGSÁGOT és JÓ EGÉSZSÉGET KíVÁNUNK! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Elég brutál volt tényleg, amit az indításról írtál, de az a fontos, hogy örülhetünk nektek is :wink:

Kép

Kép
katherina

Bigmac....tegnap apuka azt evett, csípős savanyú levessel :lol: :lol: :lol: Na ehhez mit szóltok?? Elmentünk moziba, meg vacsorázni, aztán a moziba nem ültünk be, mert folyamatosan keményedett a hasam, inkább elmentünk plázázni, ahonnan viszont nem volt kedvem elsétálni a vendéglőig, ezért ott kajáltunk a Malomban :oops: Szép kis program :lol:
Ja, és apuka azt mondta, hogy nem érti miért, de mindenki az én hasamat bámulja...én se értem :lol: :lol: :lol: Vagy most komolyan az van, hogy ha az ember terhes, akkor húzza le magát a vécén, de az utcára ne menjen ki, mert ciki ahogy kinéz??? Hát én akkor is polgárpukkasztok a nagy hasammal, és élvezettel figyelem az emberek arcát... :lol: :lol: :lol:

marek

Fűszellőtetés (tippeket kérünk):

A.)Kinyitjuk az ablakot a fűre! (mert mi olyen hüjék vagyunk, hogy bent van :lol: )
B.) Vmi spéci géppel rohangál a párom és a szomszéd fel s alá a kertben, ami úgy nézki, mint a fűnyíró, de nem az és kb centinként "szántást" húz a földbe... merhát a fűnek a gyökerét szellőztetjük, mert lazítjuk a földet... asszem legalábbis...

Marek akkor én holnap pukkasztom a fóti polgárokat... majd mondom, hogy mik voltak a reakciók!!

Adri, Marek nektek még elvileg van időtök, most hova ez a kapkodás? De Marek jó akkor neked kiosztom a hétfő éjszakán, magamnak meg a keddet, Adri aszerda jó lesz? :lol: :lol: :lol:
Ezt miért nem lehet így???

Hívtam a barátnőmet, akikkel holnap megyünk kajcsizni - poénból mondtam pár napja, hogy max. szólunk, hogy nem áll a kajcsi program, helyette jöhetnek kórházba látogatni - na mit gondoltok, milyen kérdéssel kapta fel a telefonját?? :shock: :lol: 8)

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Hajni :D
gratulálok!

Kép
Kép
Kép
ilba

Nekem még valóban van időm, főleg, hogy a vonalzóm siet egy hetet, de most már szeretnék rajta túllenni, bár az előbb is majdnem megszültem a röhögéstől.
A párom próbálkozik ezzel a módszerrel, de szerintem ez nincs ott az ősi szülésmegindítási módszerek között.... :lol: :lol: Ha ott lenne, akkor biztos minden terhes kapna a védőnőtől egy Hahotát vagy mittomén....
Jó filmet szeretnék nézni. Segítség!!! Tippeket!!! Könnyed szórakozást a 9. hónapra, de olyat ami mégse gagyimamihét...szóval értitek...ne legyen vígjáték, akció, horror, thriller, és ne csöpögjön nagyon.... De ne legyen túl súlyos se, mert azt már nem tudom megemészteni... Ja, és sürgős lenne...

marek

Ermoni, jönnék gyakrabban, de rengeteget írtok és nincs türelmem végigolvasni. Látom, hogy a táblázatba nem vagyok én sem, az adataim: Becka, 30, 40+1, 2007.09.21. Bp, Szent István Kórház.

KépKép
becka

Becka
Már nem is írunk olyan sokat, mint régen. Egyre többen babáznak, nekik kevesebb az idejük...nemsokára fel tudsz zárkózni, jövő hétre mindenki megrendelte magának a szülést :lol: Szóval ne add fel...

marek

Tadam! A mai baba! :lol: :lol:

Ciripke SMS-e:

"Ma. 18:35-kor, a vártnál picit előbb megszületett PINTÉR MARCELL MIKLÓS. 3250g, 52 cm"

Sok-sok egészséget és boldogságot mamának és babának!

Hajaj, itt Gödöllő környékén csak úgy potyognak a babák!! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Ciripke!
Nagyon nagy gratula Marcellnek és Neked! Sok tejcsit és gyors regenerálódást!

Kép
ermoni

Remélem, hogy jövő héten már én is beállok a sorba. :wink: (Szerintem a dokim sem szeretné, hogyha 1 hétnél tovább húznánk.)

KépKép
becka

Ciripke!
Nagyon nagy gratula Marcellnek és Neked! Sok tejcsit és gyors regenerálódást!

Így akartam! :wink:

Kép
ermoni

Becka! Sorszámot kell húznod! :wink: Mert vagyunk egypáran a jövőhétre!
Jutta! A beosztásnál ne feledd, h én kb. csütörtökre vagyok aktuális!
Hű, a jövő héten ki fog itt ügyelni? Kinek lehet majd sms-t küldeni? A babázóknak? :roll: :lol:

Kép
ermoni

Hát erre nem számítottunk!!!!! Ciripke utánam volt a sorban szerintem.... :lol: Most már bármi lehet...de jóóóó! :lol:

Ciripke
Gratulálok nektek!!!! Sok sok egészséget és boldogságot kívánok nektek!!!

marek

Móni! Asszem a gyerkőcök a napi egy szülést tartják, de a beosztás nem érdekli őket!! :lol: :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelt!!!
Nekem megint határeset a vérnyomásom, úgyhogy bevállalnám a mait, ha nem foglalt még. Bár én is azt nézem, hogy a gyerkőcöket a legkevésbé sem érdekli, hogy mi mit akarunk, mert ugye Ciripke is el akart még menni a nagykerbe, erre tessék. Gondolom így utólag annyira nem bánja, de ő volt az egyetlen, aki nem nyöszörgött, hogy szülni akar már.... :lol: :lol: :lol:

Na megyek és visszapihenek, hátha az helyrerak....

marek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?