Sziasztok, vagyok én is csak férjemnek elkezdődött ma a suli, így egyedül vagyok Péterkémmel, ami meg egész embert kíván.
Most kidőlt, talán alszik egy órát utána kezdem a du-i fárasztását
Az szerintem is hülyeség hogy ki mit eszik, aszerint lesz lánya vagy fia. Tök sótlanul eszem, és főzöm, bármilyen édességet szeretek ,és sajna eszem is, és tejet talán alig túlzok, ha azt mondom hogy az anyatejjel ittam utoljára. Legalábbis magában, mert útálom a tejet.
Ellenben rengeteg gyümit eszem, és a köretek közül a tészta a favorit, és fiam van
A has alakja sem hiszem hogy mérvadó, nekem olyan széles lányos hasam volt hogy csak na, és mégegyszer: fiam van.
Akkor inkább a spermiumok gyorsaságára, és életképességére kell alapozni szerintem ha valaki nem szerint akar tervezn.
És eszerint én is úgy tudom, hogy a "lányok" lassabak, de tovább élnek. Szerintem nncs az a sperma ameliyk 5 napig él, bár én is olvastam ilyet, de nem bírom elképzelni. Szerintem max. 3 nap, de inkább 2.
Mimi, nyugi, csak szeressétek egymást, mindegy milyen nemű lesz...és, ha így állsz hozzá, általában akkor bejön a dolog, még lehet hogy a neme is.
Madaran, én még nem is üdvözöltelek! Üdv. köztünk, és nagyon szép kutyusotok van nektek is. Nekem nagy kedvencem a vizsla.
Monti, egyre izgibb, szorítok hétfőre!!!
Luca, nekem a múltkor akkor mutatott páfrányokat a mensi előtt amikor terhes lettem. A mostaninál viszont, olyan furcsa apró pöttsöket. De nem a terméketlen karikákat, ez más volt. Viszont ennél a terhességemnél a termékeny napoknál is csak félig volt páfrányos
Kellemes szombat du-t mindenkinek!