elöször nehany kep
szoval, mint lathato, eleg lassan haladok..a vasalas es hajtogatas kiveszi minden erömet, Masi, te nagyon erös vagy, hogy meg ablakot takaritasz stb...
sex: hat csajok, nekünk tegnap delutan volt egy fordulonk, es ugyebar nekünk nem szabad..de a tiltott gyümölcs..mindig edesebb
hat nem kellett volna, a keksz vegen ramjött egy idegfeszültsegi roham es elsirtam magamat
en ezt nem is tudom megmagyarazni(nem is akarom), de olyan rossz volt nekem lelkileg, hogy nem is lehet igazan, megmozdulni sem mertem, ereztem, hogy mennyire magaval vitt volna a szenvedely, aminek megallj-t kellett parancsolni es es es ...szoval sok volt
ugy szegyelltem magamat utana, de ki kellett jönnie, mert valszeg a kekszmegvonastol is voltam mar az utobbi idöben zizi
na mindegy
szoval action utan volt egy icipici pecsetelgetesem, ugyhogy ilyet a szülesig nem csinalunk ujra
sav: iszom az aloet, arpat neha veszek be..semmi..az aloe marja a torkomat, igazabol mostansag nem is a sav a rossz(az enyhült), hanem a maras erzete a torkomban
Adri: melyik a 2 nev?
a Reggeliben nemsokara babaszobat fognak berendezni
otthonszüles: regen az ösasszonyok a barlangban egyedül megszültek..en ugy vagyok vele, hogy mindenki döntse el sajat maga, de nalam szoba sem jöhetne. egyebkent nekem feher köpeny fobiam van, nem birom a korhazat, de szülni ott szeretnek, nem otthon! en nem mernek otthon..
Büngyi: beszelsz tenyleg spanyolul? de irigyellek!! en angolul es nemetül, de irtam mar, hogy kacerkodom a spanyollal
az Avensis tanulo rendszerrel kezdtem el, de egyedül eleg lasan haladok..te hol es hogyan tanultal? van valami tipped szamomra?
gyanta:en soha nem birtam..ott meg plane meg sem mertem probalni, mindig is szerettem volna, de baparaztam
de a borotva nekem nem megy..nem latom, nem erzem stb..mi lesz igy?
Vano: jol van, imadjuk, mozgolodik, boxol, tancol, apa simijere is megmutatja magat
Miss, olyan jo volt az a tablazat a nevek jelenteseröl!!!Varazsvesszö...ujra beleszerettem a Vanda nevbe
mai menü: dinsztelt maj rizzsel, sav. uborka(ubit en nem kapok)
mosogep mindjart lejar, gumis lepedöket mosok Vanusnak, es a pelenkakat is ki kell vasalnom
jövök majd meg, remelem mindenki jol van
pusszancs