Új privát üzeneted érkezett!

J óreggelt mindenkinek!

örömmel jelentem, tegnap 15.05-kor megszületett Csenge, 49 cm és 3450 g :D Jól vannak, anyuka ma reggel felkelt már, bár a baba még ügyetlen a szopizással..

Missi, köszönjük a neveket :) , örülök, hogy jó a bojler!! Apa jelentkezett, minden oké?

Örülök, hogy nem vagyok egyedül az ágynemű vasalással, én is imádom a frissen vasalt illatát..

Masi, tök jó, hogy így tudsz járni fodrászhoz. Én még a munkahelyemen jártam be (szállodában dolgoztam) a szalonba, személyzeti áron volt a fodrász és kozmetikus is..bár most jut így eszembe, hogy jövő héten úgyis mennem kell be...lehet, h összekapcsolom a kellemest a hasznossal ?? 8)
Hogy sikerült az ajtóvásárlás??
Jó a fotó, bár én nem látom, hogy lenn lenne a hasad...

Húú, borotva..megküzdök, rendesen..Leginkább emlékezetből :roll: Tidi, én is osztom szégyenlősséged egyébként :oops: mielőtt terhes lettem, és mesélték hogy borotválás meg beöntés, hát már reflexből összezártam a lábam..nekem még mindig kell ezzel a dologgal barátkoznom... :?

Zsozi, jók az eredmények!
Sheepy, én is remélem, hogy legalább az angolt nem fogom itthon elfelejteni, néha-néha nézek egy kis angol nyelvű tv-t..

Tidi, mizu a házzal?? siker?? Hasviszketés...nálam is szokott, hiába kenegetem :?

Adri, lehet tudni, mi az a 2 név??

Cuki, mindjárt hétfő van :shock:

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


elöször nehany kep :D
Kép
Kép
Kép
szoval, mint lathato, eleg lassan haladok..a vasalas es hajtogatas kiveszi minden erömet, Masi, te nagyon erös vagy, hogy meg ablakot takaritasz stb... :shock:

sex: hat csajok, nekünk tegnap delutan volt egy fordulonk, es ugyebar nekünk nem szabad..de a tiltott gyümölcs..mindig edesebb :wink: hat nem kellett volna, a keksz vegen ramjött egy idegfeszültsegi roham es elsirtam magamat :shock: en ezt nem is tudom megmagyarazni(nem is akarom), de olyan rossz volt nekem lelkileg, hogy nem is lehet igazan, megmozdulni sem mertem, ereztem, hogy mennyire magaval vitt volna a szenvedely, aminek megallj-t kellett parancsolni es es es ...szoval sok volt :shock: ugy szegyelltem magamat utana, de ki kellett jönnie, mert valszeg a kekszmegvonastol is voltam mar az utobbi idöben zizi :shock: :roll: na mindegy 8) szoval action utan volt egy icipici pecsetelgetesem, ugyhogy ilyet a szülesig nem csinalunk ujra :cry:

sav: iszom az aloet, arpat neha veszek be..semmi..az aloe marja a torkomat, igazabol mostansag nem is a sav a rossz(az enyhült), hanem a maras erzete a torkomban

Adri: melyik a 2 nev?

a Reggeliben nemsokara babaszobat fognak berendezni :D

otthonszüles: regen az ösasszonyok a barlangban egyedül megszültek..en ugy vagyok vele, hogy mindenki döntse el sajat maga, de nalam szoba sem jöhetne. egyebkent nekem feher köpeny fobiam van, nem birom a korhazat, de szülni ott szeretnek, nem otthon! en nem mernek otthon..

Büngyi: beszelsz tenyleg spanyolul? de irigyellek!! en angolul es nemetül, de irtam mar, hogy kacerkodom a spanyollal :wink: az Avensis tanulo rendszerrel kezdtem el, de egyedül eleg lasan haladok..te hol es hogyan tanultal? van valami tipped szamomra? :wink:

gyanta:en soha nem birtam..ott meg plane meg sem mertem probalni, mindig is szerettem volna, de baparaztam :roll: de a borotva nekem nem megy..nem latom, nem erzem stb..mi lesz igy? :lol: 8)

Vano: jol van, imadjuk, mozgolodik, boxol, tancol, apa simijere is megmutatja magat :D Miss, olyan jo volt az a tablazat a nevek jelenteseröl!!!Varazsvesszö...ujra beleszerettem a Vanda nevbe :lol:

mai menü: dinsztelt maj rizzsel, sav. uborka(ubit en nem kapok)

mosogep mindjart lejar, gumis lepedöket mosok Vanusnak, es a pelenkakat is ki kell vasalnom :shock:

jövök majd meg, remelem mindenki jol van :wink:

pusszancs
Vendég
 


Csilla, és most mi lesz, átdolgozza a tervező?

Tegnap este 6kor találkoztam egy volt munkatársammal, beültünk egy olasz cukrászdába, bár nem sütiztünk..apa jött haza vacsira..De viszont hoztam 2 profiterolt, hát valami isteni volt!!

Bünygi, hiába alkottam finit a levessel, apa nem rajongott érte... :cry: Megette, de.. :? mondtam neki, márpedig havonta 1x - 2x ki kell hogy birja..

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 

 
 

Húú, Evu, tök szép eddig is minden!!! Szép a pocid is :D

Sex - szegény, sajnálom, hogy így alakult, biztosan nem egyszerű... :cry: :cry: :(
ősasszonyok a barlangban..hehehe, ez jó :D de osztom a véleményed, én sem merném otthon... :roll:

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Sziasztok !

Pocsék éjszaka után reggel megjártam a labort , ahol lecsapoltak és cserébe adtam nekik egy kis pisit. Szerencsére ez volt az utolsó alkalom ! Kiborító a sok unatkozó nyugdíjas , és a 2 órás várakozás. :x

Missi : Klassz ,hogy megszerelték a bojlert!! EGy gonddal kevesebb, így már csak a párodat kell hazavárni . Remélem ez a 2 nap gyorsan elmúlik és jelentkezni sem felejt el !

Cuki , Masi : nekem a védőnő mondta,hogy a végén nem túl szerencsés a szex, bár nálunk ez amúgy sem téma :( .
De tényleg beindíthatja egy kiadós orgazmus a méh összehúzódásokat, illetve még a nagyon fűszeres /csípős kajákról hallottam ilyesmit, de lehet ,hogy ez hülyeség .
Szóval Cuki , ha ez a cél , akkor húzzatok bele , hátha egy boldog együttlét meghozza Pankát is :lol: !

Házon kívül: végre én is láttam valamit a tv-ben !!!!! Szerencsére Apa is akkor szakadt el a net-től , így látta a János kórházi pillanatképeket. Egy rövid időre mutatták a folyosót, a szülőszoba ronda ajtaját és a cuki kis "bevásárló kocsikban" a bébiket.
Mondtam neki,hogy a mi kis Mukink is ilyenben fog lakni 3 napig. :P

Az viszont elég durva ,hogy a szülők csak G.Á.-t hibáztatják.

Bogyó : remélem ezek az előzmények nem zavarnak bele a Ti szülésetekbe, sem ténylegesen , sem pedig érzelmi síkon !
És mit szólsz ,hogy kihúztad a 37. hétig ???? Na jó, még 2 nap :wink: , de most már nem kell " tartanod " a kórházba vonulástól, ha csak nincs rá valami ok.

Tidi : Remélem sikerül ma jó kis üzletet kötni a házra !!!

Büngyi : Majd írd meg , mi volt a CTG-n !!

Evu : Csini a pocak, szépen gyarapodtok ! :P
Tv-t be üzemeltem, most mesélnek a babaszobáról ,köszi az infót !

Kép
sheepy
 
 


Haho!!

Köszi csajok az érdeklődést!Arik vagytok! :)
Kiderült végülis,hogy vmiért nem engedte a rendszer,hogy felhivjon!De írt sms-t,először csak annyit h szeret!! :) :) :) Aztán megpróbáltam én felhivni,nekem sikerült,így beszéltünk is kb 5 percet!!Szóval tudtam jol aludni!!És várjuk Samcival a holnap estét!!

Ma elég fárasztó napom lesz!Jön át anyu majd,kigannyézzuk az egész lakást!!Nagytakarítás forever! :) :? De azért jó hogy szívesen segít,így ma mindennel kész leszünk és már csak várni kell a kicsim!!

Mindenkit puszilok,most lemegyek boltba!A héten még ott sem voltam :lol:

Missfried
Kép
missfried
 
 


Ja és képzeljétek,ma reggel belenéztem a tükörbe,majdnem megijedtem! :) :shock: Ilyen full nagy táskák,vagy inkább árkok lettek a szemem alatt!Kb mint aki bulizott egész éjjel!Pedig jol aludtam,kipihent vagyok és eddig még sosem volt ilyen!De anyu mindjárt azzal jött h "Óó ez is csak a terhességtől van" :) :? Hát rendbe is kell tennem az arcom mielőtt kilépek az utcára!! :lol: Nektek szokott ilyen lenni??

Missfried
Kép
missfried
 
 


Missi, ne aggódj, az én szemeim is táskások, ráadásul eredeti bőr, fekete színű lóg a szemem alatt...
Pedig alszok eleget, sőt... :wink:

Éjen a takaritás!! :roll:
Ma végre elviszik a matracot a teraszról, íhy hétfőn én is tudok ablakot pucolni ismét...bár nem hétfőn, mert reggel 8ra mennem kell vérvételre... :shock: most beszéltem a dokival..

Én is néztem a babaszobásat, köszi az infot..kezdek rájönni, hogy semmit sem jól csináltunk eddig...macis élénk színű tapétánk van.. :? és a szobafenyőnk jelenleg ott van a gyerekszobában..

húú, de nincs kedvem ma semmit csinálni..

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Tegnap nagyon jól sikerült a céges buli, és ezt kapta Gergő a főnököméktől:

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1190361773.7431
.jpg[/img]

Annyira örülök neki!

Vicsok
Gratulálok az új családtaghoz!

Sheepy
Én júl. közepe óta nem voltam vérvételen! Biztos minden eredményed jó lesz! A fűszeres kaja (indiai)+ szex+vörösbor hatásáról nekem is ezt mondták.

Cuki
Túlhordott terhesség esetén ajánlják a bábakoktélt: 3 dl sárgabaracklé, 0,5 dl ricinus, 0,5 dl konyak- ez állítólag beindítja a szülést, de van, hogy csak a wc-re járást sűríti meg.....

Tidi
Én Bácsalmásról származom amúgy. Drukk a szerződéshez

Missi
nagyon szép a neves lista, köszi!

Nyelvek/Spanyol
Köszönjük a gratulációkat! Én is tanultam és szeretnék is még spanyolul tanulni, az angol és német után nem tűnt nehéznek, de időhiány miatt már nem ment nekem sem...

Ma délelőtt hozzák a Sejtbanktól a szettet, ezért itthon kell lennem, de délután megyek az utolsó védőnői vizitre, majd találkozom a Margitszigeten egy volt kolléganőmmel és a másfél éves kislányával, remélem marad a szép napos idő addig!

Évi

> Kép
evarga
 
 


Kép

> Kép
evarga
 
 


igen, mindenkinek mas a velemenye a babaszobarol..nekünk vilagos barna a kisagy es a pelenkazo, baldachin nem lesz, fügöny meg nincs, a szoba feher, parkettas, akarunk zsebes tartokat a kisagyra, az agynemüvel van ugyanolyan fejvedönk is, növeny nincs benne, es a fene tudja mar :shock: :lol: meg semmi nem tuti, hogy minek hol lesz a helye :D

csajok, nem fogy a pelus...pedig miota vasalok mar :evil: :wink:

Missi, nyugi, neha nekem is olyan "fejem" van reggelenkent...jaj

Sheepy, labor..jaj, nekem is mennem kell hamarosan, nem szivesen vagyok ott :?

Vicsok:profiterol...nyami, nyami!!! takaritas...sose lesz vege..amugy nekem sincs kedvem semmihez, de ha nem csinalom, nem haladok.. megy közben a tv, neha ideülök, Xavier Naidoo-t hallgatunk Vanoval..igy kibirhato :wink:
Vendég
 


Evi, nagyon szep az ajcsi!!! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Cukika: Áááááááá dehogy! Még mindig egyben. Kicsit sűrű volt a tegnapi nap, nagymamám (89 éves) rosszul lett, így a délutánt orvosnál kellett tölteni. Valami vírusos nyavalya, beutalták a kórházba de nem engedtem (infektológiára, persze egy kis hasmenéssel hátha ott még több mindent összeszed). Most ápolgatom. Nem vészes, gyomorrontásos-hasmenénes valami. Azért remélem nem kapom el.

A kutya még mindig nem került elő, sztem már nem is fog. Valaki biztosan befogta, olyan szelíd, mindenkihez odamegy, tuti valaki hazavitte. Vizsla létére viszont nagyon beszari volt, ha az ég dörgött akkor is remegett. Olyasmi fajta, mint a Vukban a vizsla, ami szép szép csak haszna nincsen. Azért kár érte, nagyon sajnálom.

Ma fű alatt, feketén elmegyek UH-ra. Van az iskolában egy lány aki egy évvel felettem járt suliba, és neki az ismerőse szonográfus. Ma 3-kor megnézi, hgy is fekszik ez a gyerek. Legalább megnyugtat, meg megmutatja melyik púp micsoda.

Eva: Gyönyörű az ágynemű!!!

Majd jövök délután. A gyerekek az apjukkal színházba mennek, én már nem vállaltam be. Végre legalább egy kicsit csend lesz itthon... :lol:

Kép
Kép
Kép
gabi39
 
 


húú, Cuki, nem semmi kollekció :shock: Panka csudi csinos kis csaj lesz :wink:
Én kórházi cuccra egy kis bőröndöt vettem elő, bár még nem pakoltam össze, de hát így ezt látva...módosítanom kell a táska méretet!!

Gabi, néha jól jön egy kis csend :wink: de használd is ki!!!

Evu, kitartás a vasaláshoz!!

Évi, nagyon szépet kaptál :D

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


ma egy fotos nap van :D

Kép
Kép
Kép

Cukika, nagyon sok ruciiiiiiii, de jo!! :D nagyon edik 8)

A korhazi cuccaimat meg en sem pakoltam el, de lelkben mar összeraktam..csak haloingem nincs :cry:

kesz a vasalas!!!!!!!!!! :P fözni kellene... :shock:

Gabi, ugy sajnalom a kutyusotokat :cry:
Vendég
 


Halihóó!!

Masi BOLDOG SZÜLINAPOOOT!! Így utólag is, ne haragudj!

Tényleg! Nem is írtam le a neveket!! Lehet, hogy Angéla Rebeka lesz, de lehet, hogy Ramóna Rebekának fogják hívni.Gyakorlatilag semmi köze az eredetihez, de ez így jó :D

Missi Örülök, hogy előkerült Apa! Táskákkal ne is foglalkozz, nekem mázsákban férne bele a krumpli...

Cuki Mennyi ruci!!! Panka soha nem llesz kétszer ugyanabban!! :lol: Nagyon csini! Szóval jövőhéten szülsz, mi??? Ez nem ééééér!! :lol: Megyek lépcsőzni, hátha :wink:

Evu Szép kis pelenka halmaz, elhiszem, hogy untad egy kicsit, de legalább készen van. Én kértem egy ilyen ingujj vasalót, mert máshogyan nem tudtam a pici bodykat kivasalni. Nagyon szép a pólya is! Vagy hát alvóka... :)

Gabi Sajnálom a kutyut én nem is tudom mi lenne, ha az enyém felszívódna... Gyerekek hogy viselik?

Büngyike Merre??

Második napja annyira bevizesedett a kezem, hogy le kellett operáljam a gyűrűmet, amit még az esküvőn húzott Apa az ujjamra.. :( Pedig eddig egyáltalán nem vizesedtem. De reggel alig bírtam az ujjaimat behajlítani... :evil: Mi jöhet méééég?? Megyek teregetni!
Vendég
 


Helló !

Nagyon jók a fotók !!!!

Évi : igazán kedves ajándék a kollégáktól , Gergő nagyon fog neki örülni !!

Cuki : Hát tényleg nem kevés , de lehet,hogy már korán válogatós lesz a lányod, és nem vesz fel akármit ,így kell ,hogy legyen miből gazdálkodni :wink:
Nektek akkor mindent vinni kell a babának ? ( ruha , pelus ...stb).

Lányok !
A haza hozós cuccot ti már viszitek magatokkal ?
Én úgy terveztem ,hogy legalább 2 garnitúrát bekészítek - időjárást kicselezendő , és Apáéknak csak fel kell kapni az előszobából ha jönnek értünk.

Gabi : Sajnálom szegény kutyát, remélem a gyerekeket nem nagyon viselte meg . Nekünk 2 kuttyot is elkötöttek , azóta nem is lett másik , pedig már 10 éve volt !
UH -ról beszámolót kérünk !!!!!

Most beszéltem a szülésznővel , kedden lesz az első CTG !!!! Tök jó, hogy már mi is itt tartunk, Dani örömében elkezdett csuklani
:P :P

Hülye kérdés lesz, de az egész vizsgálat alatt ébren kell lennie , vagy elég ,ha csak 1-2-t rugdos ???
Azért egy kis nasit bekészítek majd.

Na indul a főzés project , majd délután még bekukkantok !

Kép
sheepy
 
 


Sheepy Szerintem tömjél magadba, ha bírsz egy kis csokit kólával, az egy- két mocorgással (nálunk legalábbis) nem elégszenek meg.... :?
Jó főzöcskét!!!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Megjöttem. CZG tökéletes. Most épp nem volt fájástevékenység, ezért az alsó izé szinte egyenes volt :) Először azt hittem rossz a gép, de nem, csak most nem voltak kontrakciók.
Legközelebb kedden reggel megyek. (ezzel meghekkelték a kozmetikust, de szerencsére elintéztem, hogy oda később mehessek)

A streptom nekem is pozitív lett :cry: gyorsan utánaolvastam, de nekem nem egyértelmű... most akkor ezt nem lehet kikezelni??? Akiben benne van, abban ott is marad???? http://www.freeweb.hu/margitkorhaz/cont ... article.75

Masika! Mit mondott neked erre a dokid? Ezért esélyes császár nálatok?
Kicsit kétségbeestem.... Segítsetek. Most akkor ez fertőző????
Jajaj, sok-sok választ kérek!

Fülbevaló babáknak: bármelyiket viszed be, beteszik! Az orvosit is és a végleges aranyat is! Ez jó, mert semmi kedvem nem volt orvosi fémet venni.

Gyönyörűek a babaholmik és a képek :) Cuki, jól összepakoltál, és te is Evu! Ezek szerint nekem nincs is sok babaruhám :) Megmutatom ezeket a férjemnek és akkor már nem fog beszólni, hogy mennyi mindent összevásároltam :D
Most már jöhetnek a fiúk fotói is ;)

Évi! Gyönyörű a takaró (vagy mi :oops: ) nagyon szép ajándék, nem csodálom, hogy örültél neki.

Sheepy! Nekem össze van pakolva egy hazahozós cucc. Van benne melegebb és hidegebb verzió is és azt majd Apuci hozza be. A védőnőnek tetszett :)

Vicsok! Mi a baj az élénk tapétával és a macikkal???? Hát a szobafenyővel? Nem értem.
:roll:

Na húzok, többieknek puszi! Missi ne keseredj el a kedvesed távolléte miatt ennyire! Biztosan ezért táskásak a szemeid.

István szülészete, Évinek ígértem: http://boldogszuletesert.hu/index_kepek.html

büngyike
 
 


Sheepy! Nem tudom, nekem végig mozgott mindkét alkalommal. A babák többsége mozog, mert ez egy ultrahangos elven alapuló készülésk, és nem szeretik, sokat mocorognak.
Heléna konkrétan belerúg az érzékelőkbe :lol: Különben szinte soha nem rugdos, csak fészkelődik :)
De ha nem akar mozogni, akkor vegyél mély levegőt a hasadba, attól több oxigént kap és felébred ;) Jógán mondták.

büngyike
 
 


Sziasztok!
Nekem hétfőn lesz "véradásom" illetve nem udom, h a streptot is leveszi-e, remélem igen, ne kelljen 2x menni hozzá egy héten..illetve hát az első ctg is esedékes..

Büngyi, a reggeliben volt a babaszoba összeállitásáról egy riport egy védőnővel meg egy feng-shuis nővel, és hát a "túl sok" szín nem jó a gyereknek az első időkben...nem támogatták a mintás tapétát sem, meg az élénk szineket sem. Pedig nekünk narancs-világoskék létrán mászós macik vannak... :roll: Ja,meg yukka pálmát se tegyünk a gyerekszobába, mert annak pulzáló energiája van...mondjuk az enyémnek nem hiszem.. :oops:
Első időkben úgysem lát messzire, és különben is a fejvédő lesz az ágyban, szóval annyira nem tört le a dolog, a forgócska a kiságyon meg pasztell szinű...

fúú, olyan lusta vagyok ma, hogy csak na :oops: valami egyszerű lesz a kaja ma, azt hiszem. Maradt egy kevés gomba, megcsinálom levesnek, meg melegszenya lesz, és slussz..
Jajj, de jó, hogy péntek van!! Apa-hiányom van! 8)

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Visok! Én hülyeségnek tartom ezt, amit a feng shuis csaj mondott!
Már csak azért is, mert a színterápia mindenkinek kell. Nem véletlenül lehangoló egy szanatórium a fehér falaival! :lol:
Szóval, jó lesz az élénk tapéta a macikkal ;)
Nekem piros a fal, fehér a kiságy. Jó kontrasztos :) A rácsvédő és ágynemű mondjuk fehér, anyagában mintás (mackók) és a hálózsák is pasztell. De a piros fal, azért nagyon üt ;)
A körforgó is színes! Éppen azért, hogy ne legyen a gyereknek ingerszegény. Nem véletlenül gyártotta így a Chicco!
A virágot én sem favorizálom a babaszobában, de más okokból, nem a kisugárzása miatt:) Ettől függetlenül, ha nem férünk be a virágaimmal az erkéklyről, akkor abba a szobába is teszek!

Cuki, köszi a választ! De mi lesz szülés után? Elmúlik attól az antibiotikumtól?
Vagy hordozom tovább magamban? És a párom is elkapta már? Fertőző???? Ezek érdekelnek. Ideges vagyok, mert lombiknál fel-alá-össze-vissza vizsgáltak és ilyesmit nem találtak :shock: Azóta pedig ugye nem sok idő telt el és vigyázok magamra, higiénikus vagyok.
Dokit csak szerdán látok, addig dilemmázhatok.....
Gemesét nem olvastam :(

büngyike
 
 


Lányok , köszi a CTG-s infókat!

Büngyi: Nálam ez a mély lélegzetvétel már régi jól bevált trükk,ha a kölyköcöm nem akar megmozdulni, csak eléggé kiszámíthatatlan ,hogy fel is ébred tőle , vagy csak "átfordul a másik oldalára " és alszik tovább :P !
Sajnálom a sztreptót, de legalább a CTG-vel minden ok!

Azt olvastam ,hogy ha jó lesz a vizsgálat eredménye, akkor a baba a következő 3-7 nap alatt biztonságban van .
Nem tudom ezt mire értik, de mindenesetre megnyugtató. Gondolom ezért sem kell heti 1-nél többször csinálni.


Hétvégén én is neki szeretnék állni végre a nagymosásnak , csak Apa ma este bulizni megy így a holnap felét átalussza és csak vasárnapra leszünk meg vele .
Akkor lehet,hogy én is dobok fel egy -két képet, mert már 90%-ban kész a szoba.

babaszoba: Tényleg kár azon rágódni , hogy jó színű-e a tapéta , vagy van-e keresnivalója a virágoknak a szobában vagy sem .
Én mondjuk szeretem ezeket a térrendezős dolgokat, ráadásul szerencsére alapból passzol az ízlésvilágomba a visszafogottabb stílus, de ha valaki piros falak és maci hegyek között érzi jól magát az ne fesse fehérre a gyerekszobát .

Vicsok : ha jól emlékszem Te szoktál mindenféle tésztákat sütögetni , ugye ?
Elkapott az ihlet, és husis rakott tésztát készítek , egybesütve!
Apa meg annyira ráállt a melegszendóra, hogy ma is azt kér !!!!!!!!!
Mondtam neki,hogy ezért nőtt csak 174 cm-re , mert rendes kaját sosem kíván , az anyja meg jól elkényeztette és nem erőltette a dolgokat.
Ha rajta múlna csokin és szendvicseken élne :P , Remélem a gyereket azért rendesen fogja etetni !

Adri : Szépek a nevek , jó ,hogy már csak ezek vannak versenyben , így akár a szülőszobán is eldöntheted a kérdést.


Na megyek és csekkolom a sütőt, mert a végén szenet eszünk
:lol: :lol: !

Kép
sheepy
 
 


Adri! Most látlak csak (elvagyok a nyavalyámmal :( )
Nekem az Angéla Rebeka tetszik jobban :)

büngyike
 
 


Sziasztok!

Sheepy a CTG-nél szükséges, hogy a baba mozogjon. Nekem egyik alkalommal az asszisztens mozgatta meg a hasamat, hát az elég fura volt. Úgy mozgatta mint egy hordót, mérges is lettem, de mondta, hogy ettől nem lesz baja. A következő alkalommal vittem narancslevet és kortyolgattam, attól olyan virgonc lett, hogy mint a Heléna, elkezdte rúgdosni a készüléket. Le is kellett halkítani, mert recsegni kezdett.

Büngyike sajnálom ezt a strepo eredményt, de tényleg ne aggódj, nagyon sok ilyen eset van. Nem lesz baj. Én a jövő héten tudom meg az eredményt...

Vicsok, hát most a ház terveit nézegetem és gondolkozom, hogy mit kéne csinálni. A párom is ezt teszi, sőt apósomék feljönnek hétvégén és velük is átbeszéljük. Valahogy a méretekkel van baj.

Cukika rengeteg ruhátok van. MIlyen méreteket vettél? Nekem van egy csomó 56-osom, de félek, hogy egyátalán nem kell majd, hanem 62-essl indítunk. Én a kórházi csomagba nem teszek ruhát, a Szabolcsba kórházi ruhát adnak rájuk és a szülésznő mondta is, hogy csak elkeveredik a saját ruha, inkább nem kell. Hazajövetelhez egy 56-os és egy 62-es garnitúrát raktam össze.

Sziasztok, Csilla

.
csim
 
 


Szia Csilla!
A házépítés sok mindennel jár, de gondolom már tudod :) drukkolok, hogy minden simán menjen és a méretekkel se legyen gond.
Szerintem a babád azért tudja majd hordani az 56-os méreteket is egy darabig.

Vajon Tidiék már leszerződtek???

büngyike
 
 


én is itt..
hát, képzeljétek, elkezdtem szocializálódni :wink: amig dolgoztam, akkor elmetem reggel 1/27kor és este 1/27kor estem haza, jobb esetben..szóval hiába lakunk itt lassan 3 éve, látásból ismerek néhány szomszédot.

Pont mellettünk lakik egy fiatal pár, nekik tegnap volt 7 hónapos a kisfiuk, de ha esetleg összefutottunk, akkor váltottunk pár szót, de ennyi. Hát most pont összefutottam a liftnál az anyukával, és trécseltünk a ház előtt jó fél órát, közben a pici is elaludt..Mondta, ha bármi van, vagy csak úgy nyugodtan nézzek át hozzájuk.. :)

Ez a fránya strepto.. :evil: tényleg jó lenne többet tudni róla, hordozod vagy fertőz? vagy hogyan kapod el egyáltalán??

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Csim : Biztos nem lesz annyira nagy a baba,hogy ne menne rá az 56-os ruha .
Nyaktól lefelé van megadva a méret, tehát egy 60 cm-es gyerek biztos bele fér ,max. akkor nem ,ha pocakos :) .
Mi a helyzet a szülés körül? Az orvos mikor dönti el ,hogy tuti császár lesz -e ???????

Lányok ! Menmnyi az átfutási ideje a sztreptós vizsgálatnak ?
Én jövő héten megyek , de jó lenne ,ha nem kellene még + 1 hetet várni ,mert addig még meg is szülhetek .

Tényleg ,arra nem is gondoltam ,hogy nem csak időjárás függő, de méret szerinti hazahozós rucikat is bekészítsek !
Jó hogy vagytok !!!!!!!!!

Adri : hogy álltok a készülődéssel ???
Remélem a vizesedés csak átmeneti dolog. Próbáltál csalán teát ?

Kép
sheepy
 
 


Jöjjön már valaki aki strepto-specialista!!!! :cry:

büngyike
 
 


HALI!
BOCS ,HOGY CSAK MOST JÖVÖK,DE VÁSÁROLGATNI VOLTUNK APÁVAL,PERSZE ESŐVÉDÖT CSAK JÖVŐ HÉTEN HOZNAK A BOLTBA:-)VETTÜNK KÁVÉFŐZŐT HÁZASSÁGI ÉVF-RA,MERT MÉG KOTYOGÓS VOLT,AMI EZERÉVES(DE MÉG MŰKÖDÖTT).SZÉPEK A POCAKOK,SZÉPEK A RUHÁK!!!!HOLNAP CSAK DE-T LESZEK,MERT MEGYÜNK ANYÓSÉKHOZ SZÜRETI FELVONULÁSRA!
geosel.klara
 
 


Hi!

Na lassan kész a nagytakarítás!Legalább gyorsan megy ma az idő :? !!Anyám ráállt a kisasztalra,mert üggönyfelrakásnál kellett(nincs létránk)..aztán kitörtek a lábai :shock: :D !Anyunak nem lett baja!Viszont ezen az asztalon szerettünk volna fürdetni,mert állványunk nincs.., :? ugyh ujat kell szerezni!!
Tisztaság mindenütt! :) Na ma még ott alszom náluk,aztán holnap már itthon az ágyban várjuk apát Samukámmal!!
Mentem folytatni,csak kicsit leültem!!Szép hétvégét mindenkinek!!

Missfried
Kép
missfried
 
 


üggöny=függyöny :lol:

Klára jó szüretelést!! :wink:

Missfried
Kép
missfried
 
 


Ja ma jövök a boltbol délelőtt,látom megy előttem a védőnő!!Direkt lassitok,h ne érjem utól,mert még feljön!Erre nem megáll beszélgetni?? :lol: :lol:
Kérdezi tőlem,a házunk előtt,hogy hová megyek??Szerínte?? :) Mondom haza,mert takarítás van ma ezerrel!!Jó,akkor most nem megyek fel!! :D :D :shock: A 4.re ment más valakihez!!
De legalább megkérdeztem tőle h nem mondanak sose eredményt NST után??Aztán mondta h csak akkor ha vmi nem stimmel...!

Missfried
Kép
missfried
 
 


Sziasztok!

Most csak a képek... :) Kép Egy órás Kép Négy napos

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika
 
 


GERIKA:GRAT TOMIKA GYÖNYÖRŰ BABÓCA!!!!!REMÉLEM JÓL VAGYTOK,MINDEN OKÉS!!!!SOK PUSZA NEKTEK ÉS CSALÁDODNAK!!!!! Kép
geosel.klara
 
 


Missi : úr isten, még jó ,hogy anyukádnak nem esett baja !!

Én is rettegek a védőnőtől, mert bár nagyon rendes, meg minden , de nagyon szeret belemászni mások életébe.
Tetszett amit Büngyi írt a blogján, hogy a védőnő előre kikéri a hozzájárulást a látogatáshoz - persze tudjuk ,hogy kötelező jönnie , de nekem ezek a váratlanul betoppanós dolgok nem tetszenek, mert utállom az idegeneket a lakásban .

Cuki : husis tészta nagyon egyszerű : kifőtt tészta ( én kockát szoktam ) és darált husis szósz ízlés szerint ( hagymával pirítva, fűszerezve, pirospaprikával olyan pörköltösre, vagy mint pl. a rakott kelhez , csak sok szaftja legyen ) rétegezve egy tepsibe és a tetejére tejföl ,majd irány a sütő amíg megpirul .

Erika : nagyon édi Tamás baba! És hasonlít a mamájára :P .
Sok boldogságot Nektek és ha lesz időd , azért írd meg azt is , hogyan szülnek a rutinos kismamák !

Kép
sheepy
 
 


Erika! Csodálatosan szép kisfiad van! Gratulálok! És köszönjük a fotókat :)

Klári! Boldog házassági évfordulót! :!:

Sheepy! Akkor nekem egy angyal a védőnőm :) Mindig felhív mielőtt jönne és elméletileg aznap ki kéne jönnie, amikor hazaérkezünk a kórházból, de ha nekem nem felel meg, akkor azt mondta, hogy egy, max 2 nappal eltolhatjuk.
Nem pofázik fölöslegesen és nem is szól bele abba, hogy hogyan várjuk Helénát. De azt hiszem, hogy a vegetarianizmusom miatt lesz egy kis harcom vele :roll: De legfeljebb majd hazudni fogok neki ;)

Missi! Nagy lehetett, ahogy anyukád alatt összetört az asztal :) Tényleg jó, hogy nem esett baja.

büngyike
 
 


Igen,hát anyu kész akrobata! :lol: :lol:
Elkészült minden!!Örülök! :) Megfürödtem,ujjászülettem!

Gerika!Gyönyörű baba!Igazi fius!! :wink:

Missfried
Kép
missfried
 
 


Sziasztok!

Erika: Tündéri baba!!! Nagyon szép!

Büngyi: Most már engem is nagyon idegesít ez a strepto izé. Ugyanis nekem még mindig nem csinálták meg!!! Már lehet, hogy nem is fogják. De tényleg: Mi van ha valaki a vizsgálat után kapja el és nem is veszik észre??? Érdekes ez a dolog. Valaki tényleg elmagyarázhatná... A vegetarianizmus miatt miért szólna? Ha hízik eleget a gyerek a tejcsitől, meg makk egészséges, akkor nincs baj, nem?

Cukika: Ennyi ruha a boltban sincs! Jesszus mennyi!

Adri: A gyerekek mindennap úgy jönnek haza a suliból, hátha megkerült a kutya. Mindig a kapuban várta őket, már messziről megismerte a kocsi hangját vagy szagát, nem is tudom. Hát nehéz feldolgozniuk. Nekem is tetszik az Angéla!

Sheepy: Egy biztos másik kutya nem lesz.
Egy hónapja meg a cica tűnt el, pedig az is nagyon gyönyörű cicus volt, olyan birma keverék, attól is rosszul voltunk. Valaki mérgezheti őket a környéken.

Evu: A te pelenka termésed sem semmi!

Babaszoba és kiságy: Hát akkor én sem követem a feng shuis csaj tanácsait, mert a baldachin meg a falak nálunk is élénkek. Eddig én is mindig azt hallottam, hogy rossz az ingerszegény környezet!

Voltam UH-n. Minden okés, az NST-n feleslegesen paráztattak. A babó feje a helyén szépen lent, akár most is megszülethetne. Méreteket csak annyit közölt a lány, hogy a combcsont FL: 75, BDP pedig 92-es. Azt is mondta olyan 3700 gramm körüli.
A hólyagja telt volt, éppen pisilni készült, a beleiben látszik a magzatszurok. Csak bele ne kakiljon a vízbe mint a nővérkéje annak idején... most ezen izgulok. Mert ha abba belekortyint, vagy letüdőzi, kész a baj.
Úgyhogy tanácsként hétvégére megkaptam én is az ablakpucolás és nagytakarítás ukászt, plusz apával alakítani kellene valamit, hátha... :wink:

Kép
Kép
Kép
gabi39
 
 


ERi, koszonjuk a fotot, nagyon helyes fiu ez a Tomi !! van eleg tejed ? hogy va a tobbi gyerek ? mit szolnak Tamashoz ? Ferjed sokat segit ?

Bungyi, es mit mondott a dokid erre ?
( ne felejtsd el, hogy az sztk ban nem is csinalnak, hallottak a strepto rol, szoval ennyira nem lehet veszelyes...) antibiotikumot kapsz majd ?
remelem nem aggodsz !

beontes, borotva : nekem csinaltak mar beontest, es kellemetlen, de utana JO erzes volt, mert total megkonnyebultek a beleim. otthonszulesnel nem csinalnak, mert amugy is hasmenese van az embernek es csak raul a wc-re , de nekem lesz hazi kis tartalyom es megcsinalom elotte, igy nem kell gyakran futni :)
gyanta, en leszedetem, de nem az egeszet, amugy a borotvalas is ok, csak nem szules elott par oraval, mert nagy a fertozes veszelye.

TV : pont en mondtam a programot es aztan elaludtam mire kezdodott :( de vegul is akkor nem volt olyan jo ? mert vegyeseket irtok.

masi, szules elott felpuffad az arc, tok normalis - utana meg helyrejon rogton

CTG- m megvolt, minden ok

Osszes foto, ruhak, szobak nagyon szepek.

Szinek: en is mellettuk vagyok, nem hiszem, hogy rosszat tesz a geyreknek, sot ! allitolag az elejen nagyon szeretnek fekete-feher kepeket/abrakat nezni

szep hetveget , lanyok lehet hogy sokunknak mar csak 1-2 utolso csondes hetvegeje lesz, aludjunk sokat !
bogyogyorgyi
 
 


Ja és elfelejtettem, hogy a lepény I. fokban érett. A két púp meg a háta és a lábai. Ráadásul a lába alatt van a lepényt, azért látszik olyan nagynak a kidudorodás. Szegény már nem nagyon fér el.

Kép
Kép
Kép
gabi39
 
 


adri : nekem is az Angela jobban tetszik

tobbieknek is udv !!
majd megprobalok meg egyenkent irni kesobb

az utolso hetekben mennyit nonek a bebik ? vagy inkabb csak hiznak ?
az enyem mar most 2 800 kg-

mar szult anyukak ? nagy kulonbseg van megszulni egy 3 / 3,5 / 4 kg gyereket ? vagy igy is ugy is nehez ? :)
bogyogyorgyi
 
 


Bogyó: A hízást azt tudom, hogy ilyenkor már heti 250 gramm körül van. A centiket nem tudom sajnos.

A szülés: Nekem a nagyobbik 3200 gramm volt, a kisebbik 3750 gramm. Mindkettővel repedtem, úgyhogy szép nagyot vágtak. Nem volt könnyű egyik sem. A nagyobbikkal 12 órát a kisebbikkel 6 órát vajúdtam. Vannak olyanok akik kipottyantják a babákat, irigylem is őket rendesen!

Kép
Kép
Kép
gabi39
 
 


NA DOBOK PÁR SZOKÁSOS POCAKFOTÓT,NÉZZÉTEK 1 HÉT ALATT MENNYIT NŐTTÜNK!!!! :lol: Kép EZ A 34 HETES


Kép EZ MEG A MAI Kép EZ IS
geosel.klara
 
 


Cukika! Köszi az ötletet! Megnéztem a topicot. Nekem az nem derült ki, hogy fertőz-e? A drágám miatt kérdem, hogy akkor most mi van???

Bogyo! A dokimmal nem tudtam beszélni, a szülésznőm rohant, mert teltház volt, de nem gyengén... így most a Scheringdoki válaszára várok és szerdán megyek a dokimhoz, majd ő elmondja mi a teendő. Benne nagyon bízok, csak még olyan mesze van a szerda.

Klári! Szép nagyot nőtt :) De nekem is nődögél ;)

Gabi! Ne is mondd... már most reszketek.... :? mi lesz velünk? :shock:

büngyike
 
 


hali!

Most érkezett meg a gépünk :(

Erika: nagyon szép Tomi baba, remélem minden ok veletek, majd azért gyere gyakrabban és számolj be mindenről ha tudsz.

Büngyi: sajnálom, hogy te is pozitív lettél.
Nekem azt mondta a doki, hogy a hüvelyi szülésnél elkaphatja a baba,de a császárnál is van rá esély. Amikor megindul a szülés, szólni kell a kórházban, hogy pozitív vagy, és kapsz antibiotikumot vénásan ebből már jut a babónak. Az, hogy a babó kap-e utána még kórháza válogatja, van amelyik megvárja a tenyésztés eredményét, van amelyik rögtön adja. Ezt megkérdezheted a szülésznőtől.
Elméletileg, ha a szervezetedben ez a vírus benne van lehet kezelni augmentint írnak rá, de a dokim szerint ha hordozó vagy ez bármikor visszajöhet. Főleg várandósság alatt.
Remélem tudtam segíteni, én már túltettem magam ezen.

Köszi, hogy megkérdezted a fülbevalót, szúrnak vagy lőnek?

Cuki, Évu: nem semmi ruhaállomány!!!! Bár nekem is van ennyi :D

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika
 
 


Vicsok: én 1000 Ft fizetek egy szárításért, ennyi még belefér :D
Ajtót még nem vettünk, és úgy fest nem is fogunk, az asztalos hívott, hogy utánnaszámolt valaminek, és muszáj hogy Ő csinálja mert különben nem fog illeszkedni pontosan.
Ez kész horror!

Adri: Angéla Rebeka (Ramónáról nekem a kisebbség jut eszembe :roll: )

Sheepy: CTG- nekem ahogy felteszik azt a bigyót a pocakomra Lilicsek rögtön elkezd mocorogni, mert hangos. szerintem attól ébred fel, de mondták, hogy van olyan babó akit már a 3.CTG sem bírtak elébreszteni, tehát emiatt ne aggódj.

Strepto eredmény: két nap alatt megvan a Margitban legalább is, csak én nem mentem be külön érte, mivel következő héten úgy is mennem kellett. Szerintem kérdezzetek rá, hogy be lehet-e menni érte!

Csilla, Sheepy: akkor a jövő héten CUKI!!!!

Na megyek BK-t nézni! Holnap jövök fodrász után :D

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika
 
 


Cuki! A pudingot én is melegen eszem :)
Én úgy szeretem :D

büngyike
 
 


Jajaj, Masi, de jó hogy itt vagy!

Te mit tudsz a streptoról???? Mondj el mindent, amit a dokid mondott, plííííz!!!!!!

Fülbevaló: beteszik az orvosi fémet is, amit fülbelövősöknél vehetsz... és a sima arany fülbevalót, amit viszel, azt tesznek be az Istvánban.

büngyike
 
 


Juj, most látom az előző hozzászólásod :)

Oké, köszi a választ! Olyan hülye vagyok :oops: csak azt kérdeztem meg, hogy melyiket teszik bele.....
Mindent betesznek, amit viszel. Orvosit is és mást is. De kedden ismét megyek, erre a lövésre is rákérdezek ;)

A strepto amúgy fertőz? A páromnak is kell akkor augmentint szednie? :shock:

büngyike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?