Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Andi, neked a császársebed felszívódott? Már csak mert mozi, meg takarítés, meg ugri-bugri... vagy mi vagyunk nyápicok, vagy mi se leszünk azok?

Jutta

KépKép
jutta

Andi, hogy neked mennyi energiád van! A császáros hasad egyébként hogy van? Emlékszel még, mikor azt írtam,hogy ikres létedre te fogod leg gördülékenyebben venni az akadályokat?!
És nagattál,hogy dehogy,pedig dehogynem!!!
Nálunk apuka vasalt, rendberakta az erkélyt és takarít ma. A háztartásra nincs gondom egyáltalán. Én ezalatt babaneteztem, kekszet eszek (alkoholmentes )sörrel reggelire, megetettem Ádit, nyöszizett az ölembe és kétszer megkíséreltem letenni... remélem most sikerült.
Jutta: ez a nagyszülős látogatás téma úgy látszik örök. Spec, engem nagyon bosszant,hogy a barátok megértőbbek mint a nagyszülők és nagypapa nagymama úgy vérig tud sértődni,hogy még.Biztos,hogy jól jönne a háznál, ha nem apukát terhelné a háztartás, de lelkileg ilyenkor annyira labilis az ember (legalábbis én így tapasztaltam), hogy mindenki idegesíti maga körül.
Csak nem tudom, akkor mit szólnának,ha meg lenne engedve a látogatás és az újdonsült anyuka folyton beszólogatna,és nem viselkedne vmi szépen. Én biztos ilyen lettem volna, ha ideengedem több hétre anyósomat. És nem az ő személyének szólt volna, hanem én voltam extra elviselhetetlen közvetlenül szülés után.
Marek: anyósoddal mibe maradtatok végülis? Érdekelne!

Na, lépek és bevetődök a közös birodalmunkba Ádikával. A következő etetésig kicsit alszom, ha a drágám is úgy akarja.

Kép
Kép
gabcii

Hahó!!

Zsu!!
Nagy-nagy gratula nektek!!!! :D :D
Sok boldogságot,egészséget,tejcsit kivánunk!!! :D :D

Gabcii!!
Tegnap irtam ezekről...a fényképek előtt megtalálod!!
De röviden...Meli elég jól viseli a tesót,bár a hisztis,dacos korszakát éli pont!!Anyukámék segitenek napközben,de hogy mi lesz akkor ha egyedül maradok velük...passz!! :shock: :roll:
Pl.mostanság nem akar a lábán közlekedni Meli,csak ölbe...hogy fogunk sétálni,azt ne kérdezd!! :shock: :?

Mollikára egyenlőre egy rossz szavam se lehet...ma éjszaka is 3óránként kelt,de aludt is vissza a drága!! :D :D kopp-kopp-kopp
Napirendünk...na az még nincs!! :? De remélem mire egyedül maradok velük valami kialakul!!

ancsi26

Gabci
Én anyósommal nem beszéltem (azóta se hívott fel, én meg nem hívom fel, hogy elmondjam, hogy hogy vagyok). De a férjemnek mondtam, hogy nem kell engem meglátogatni a kórházban, főleg így, hogy eddig le voltam fosva.
Arról meg szó sincs, hogy ide jöjjön segíteni, ő se említette, de ha mondaná se hagynám. Szerencsére a sógornőm is mostanában szül, ha valahova akar menni, akkor menjen inkább a lányához...nem?

marek

Zsu! Nagy GRATULA, sok-sok szeretettel! Legyetek nagyon BOLDOGOK, gyógyulj meg hamar, és sok-sok tejcit kívánunk! :D :wink:

Kép

Kép
katherina

Sziasztok!

Ancsi! Nagyon aranyosak a családi idill képek. Meli is nagyon aranyos, ahogy bújik a picihez és az anyuka is nagyon szép! :wink:

Húúúúú attól én is félek mi lesz, ha itthon leszünk a kórházból, mert anyukám nem lesz itt állandóan, a férjem dolgozik, így én rengeteget vagyok/és leszek egyedül már előre látom. Nem tudom hogy fogom rendezni Gergőt, vajon meg fogja érteni a pici eszével, hogy várnia kell a sorára......Csak a férjemben bízom, de ha neki munkája van, akkor van amikor este 8-ra se ér haza, de ez érthető, mert ha nem vállal, nincs pénz. Este meg anyukámnak már a porát se látom.....

A sírás dolog nagyon természetes itt a vége felé. A "külvilág" ezt hívja úgy, hogy depis a kismama. Majd elmúlik. Gerivel nekem is a vége felé kezdődött, a kórházban is rengeteget bőgtem, főleg mikor apa hazament, aztán otthon is mindenen elsírtam magam, aztán szépen elmúlt magától.
Aztán ha kicsit puffadtabb az arc, és vastagabb a száj, az már tényleg a szülés előtti napokat jelzi. Szintén Gerivel én tagadtam, és nézegettem magam a tükörben...ááááááááá nekem nem is vastag a szám! Pedig az volt, a fodrásznőm is mondta. 2 napra rá megszületett Gergő. Ez nem egy népi megfigyelés, csak van akinél látványosabb, van akinél kevésbé.

Képzeljétek, találtam egy baba-tornát nálunk, 750 pénz/alk. Nagyon jó lenne Gerivel járni, lehet, hogy jövő héten kipróbáljuk, csak ha sokat fogok intezívebben mozogni, vajon az nem indíthatja be a szülést?!

...és köszi a bókokat, majd keresek egy közelebbi képet is, bár én szégyenlősebb vagyok az átlagnál! :oops:

Kép

Kép
katherina

Száj: hát nekem amúgy se vékony, de reggel olyan volt, hogy ha ez a szempont, akkor Brad Pitt dobná a jelenlegit... :lol:

De napközben visszább ment... akkor most ez mi?

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást! :)

Én is szeretnék gratulálni így ismeretlenben is Zsunak!!!

Marek Anyós témával kapcsolatban, mintha a saját történetemet olvasgatnám. Egy ruhát nem kaptunk tőle, allítólag azért, mert nincsen pénze, eközben Balatonon nyaral... :evil: Majd megbánja, amikor mindenki áradozni fog a babáról, ő meg a lábát sem teheti be... :wink:

Írtatok a fülbevalókról. Én is szeretném mihamarabb a helyén látni. Nem tudjátok a II.Sote-n mi a módi ezen a téren?

Szép napot!
Vendég

Jutta Nekem is egy picit be van dagadva pár napja, de most az ujjaim is elkezdték a felzárkózást! Nem tudom, hogy ez most akkor jel, vagy nem jel!!?? Eddig egyáltalán nem vizesedtem... :?
Vendég

Hatalmas gratula Zsu :-)Mihamarabbi felépülést ok tejcit nyugodt babát kívánok :-)

Kép
Vendég

Zsu!
Szívből gratulálok nektek! Sok boldogságot, tejcsit és egészséget kívánok!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi, te még nem indulsz szülni???

Hamarosan olyan babaeső lesz itt, hogy csak ülhetek itt, és nézhetek a képernyőre, hogy hová tűntetek :lol:

Adri, jó hogy visszataláltál! :D :wink:

Kép

Kép
katherina

Timi, látom, nem sikerült 'jól' kiszámolni a szülést :wink: már megint túlhordod, te lyány? :lol:

császárseb köszöni, jól van. de nem takarítottam nagy vehemenciával: anyu porszívózott, ő is mosott fel, én inkább kicsit pakolásztam, csúszásgátlót tettem a szőnyeg alá, ilyenek.

isteni sült oldalas van ebédre meggyszósszal otthonról. biodisznó biomeggy... olyan finom tej lesz délutánra :wink: 8)

szia újra Adri!

Marek, tanítani? :shock: :shock: majd jövőre... hehe.. 10 év elteltével kicsit kiégtem :wink: 8) :lol:

megszellőztettük a gyerekeket: nagyon élvezték a rájuk nyitott ablakot. mindjárt teszek képet is, ha sikerül még szieszta előtt

Kép
an°°di

Kép
Kép
Adri!
Ha szeretnéd, hogy betegyelek a táblába, szólj.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Hát először is!
Zsu, annyira örülök, és mindenből a legjobbat kívánom nektek Pankával!

Kép
ermoni

Hát nincs valami jókedvem ma sem...
Nem is rontom itt a levegőt sokáig!
Kat! De jó, h végre mertél képet rakni magatokról! Nagyon helyesek vagytok Gerivel!
Andi! Hát, ugyan hihetetlen, h minden ilyen klasszul megy már az elején, de nagyon jó!
És akkor most elkezdődött, h kinek a gyereke tud messzebbre pisilni a pelenkázóról? Mi ebbe még nem tudunk beszállni (sztem utána sem!).
Gabcii! Böfi téma? Én ehhez még kicsi vagyok!
Már megint anyós téma... nem tudok mit mondani!
Á, megyek, mert rátok ragad a rosszkedv!
Majd.... :arrow:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Zsu:
szívből gratulálok. Sok tejcsit, jó egészséget Nektek.

Rólunk:
megjöttem az nst-ről, volt magzatívzvizsg, turka meg minden.
Kérdezte a doki mikor akarok szülni, mert a méhszáj az kész. Mondom ma. Erre ő: ok. :)
És lefejtette a burkot kézzel. Nagyon fájt, fáj még most is, vérzek. A hasam is görcsölget. Szval csajok, drukkoljatok légyszi, h rendszerződjenek a fájásiam.

Kép
Kép
h@jni

Hajrá Hajni! Lefejtette kézzel... :? ez nem hangzik valami jól... Jelentkezz, ha van valami/valaki! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
ermoni

Hogy mit csinált kézzel??? Én ilyet még nem hallottam, bár én nem vagyok annyira olvasott ebben a témában, mint egyesek..
De ilyet szoktak???? :shock: Elég sz*rul hangzik...

Ma elmegyünk Kecskemétre barátokkal...lehet, hogy a mozit kihagyjuk és csak vacsorázunk, de mivel a mi autónkkal megyünk, ezért ha most indulna a szülés, akkor az egész angol munkaközösség üldögélhetne a kórházban néhány (+-10) órán keresztül. :lol: :lol: :lol: Szerintem jó poén lenne...

Móni
Mi van veled? Ez ilyen általános sz*r hangulat, vagy van valami konkrétabb oka is...??? Vagy csak egyszerűen nincs hozzánk kedved?

marek

Én sem hallottam még ilyet, de ezekszerint van. :shock:
Fájt, fájt, de ha ettől megszülök hát legyen. :wink:
Folyamatosan fájok, de nem nagyon, meg nem is rendszeresen. :?
Jaj, remélem beindul, mert már nagyon szülni akarok.

Kép
Kép
h@jni

De akkor most ettől elfolyt a magzatvíz??? Mert akkor nem kellene neked már kórházban lenned? :? Vagy tök hülye vagyok?

marek

Nem, nem fojt el.
A méhszájam nyílt, így gondolom a lefejtette a burkot = a méhszájat elsimította és arról fejtette le. :roll:

Kép
Kép
h@jni

Hajni
drukk,de én inkább viszem még egy hetet, ez elég durva indítás szerintem.Nálunk 41ik héten indítanak zselével,méhszáj pisztergával,de ilyen burok lefejtést még én se hallottam :shock:

na lépek én is,majd jövök ha megszültem

pusz
Vendég

Aha...érdekes :? Drukkolok, hogy legyen valami!!!

marek

Kép Kép Kép Kép
na, tessék nézegetni...

Móni, ne felejtsd el, h Hubáék már a harmadik hetet tapossák, amiből 2őt a koraszülött osztályon sztem beidomítással töltöttek. én csak tartom az ott kialakított rutint. ja, és mázlim van, h ilyen ügyesek... :oops: 8)

Kép
an°°di

Köszi Andi!!!
Ilyen képekből minden nap rakhatsz fel egy adagot, elűzi a depressziót...Móninak kifejezetten ajánlom. Lacinak is az az első dolga amikor hazaér, hogy megnézi a képeiteket. :lol: :lol: :lol:

marek

Halihó!

Móni: azért csak tudd, mindenki veled van, bármi legyen is a rosszkedved oka.
Timi. csak akkor jössz,ha megszültél???? Nanemááá.
Hajni: húúú, ez elég brutálul hangzott! Egy ilyen után sztem biztos elindul ma Lilla. Mindenesetre drukkolok nektek nagyon ++++++++
Ancsi: bocsi, nem olvastam elég figyelmesen :oops:
Marek: igazad van,nem kell erőltetnia jó kapcsolatot ha nem megy.
Tegnap voltunk ugye védőnőnél, meg dokinál. Rendben talált Ádinál mindent, megdícsérte,hogy milyen szépen hízik és hogy az a kaja mennyiség amit elfogyaszt, korának megfelelő adag. Na én meg is nyugodtan, hogy az én sokat evő gyerekem visszalépett normál evőre.... aham, estére már emelt adag kaját kellett neki adnom, mert az eddigi dózist keveselte. Szal, ismét jóevő lett a gyerek :lol:
Kapott orrcseppet, meg orrkenőcsöt a náthájára. Jobban tüsszög, mint eddig. :cry: Remélem nem szedett össze semmit a rendelőben, mert ezren voltak.
Na lépek, mert nyöszizik.

Kép
Kép
gabcii

Andi : nagyon édesek a gyerekek :lol:
És mekkora az a cumi Petra(?) szájában.

Kép
Kép
gabcii

Most beszéltem a szülésznővel, és azt mondta, hogy fogjam vissza a kajálást, nem kéne itt a végén sokat hízni :cry: Pedig pont most kezdtem el zabálni...vége az éjszakai tejbegrízpartiknak??? De kár!!!!
Mondjuk az tény, hogy rohamosan elkezdtem hízni...na majd most visszafogom magam...vagy nem :?

A cumin én is agyaltam...ilyen kicsi Petra, vagy ilyen nagy a cumi??? :lol: :lol: :lol: Mindegy...akkor is édes!!!

marek

Sziasztok!

Marek, szerintem ma nem esélyes, hogy visszafogod a kaját, főleg ha vacsizni mentek!!
Jót röhögtem azon, hogy a kedves kollegák kint ülnek és várnak! :lol:

Andi, nagyon cukik és látom nagyi is jól pesztrál! :lol:

Gabcii, szerintem Ádi megsértődött, hogy le "átlaevőzték" és gondolta, hogy hát akkor eszik ő többet is! Kis cukmó, jó pisilést neki mára is! Ha alkot vmit kérjük a történeteket!!

Móni, na ne máááár, most te depis lettél??? Nem lesz gond, azokat a hüje gondolatokat tessék elhesegetni!!! Rádszabadítom a családod összes orvos tagját, ha nem hagyod abba!!! :wink:

Hajni, először is :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Gondolom ha nem akarnak ilyen jól leírók lenni, akkor ezt hívják megpiszkálásnak... max. jól megpiszkálásnak... gondolom más doki is kb ezt csinálja, csak nem közli az emberrel ennyire egyértelműen... legalább tudjuk kb miket csinálhatnak odabent!

Másodszor! Hajrá-hajrá!!! Szerintem hívd haza a párod és intézkedj ki lesz Marcussal mert ebből alighanem szülés lesz!

Harmadszor kérjük az infókat!!!

Jutta

KépKép
jutta

Indulunk a h-a, 3 percesek, már nagyon fáj, áúúúúúú.
Drukkoljatok. :)

Kép
Kép
h@jni

Végre!!!!!!!!! Drukkolunk nagyon!!! Várjuk a híreket!!!!

marek

NA mondtam én, minden napra egy baba! Holnapra ki vállalaja be? Én a hétfő estét szeretném... vagy a keddet...
Addig dolgom van... :shock:

Timi, Jolka??? Hmmm...

Jutta

KépKép
jutta

Én is dobok cumis képet Ádiról, ha nem bánjátok.

Ő mondjuk nem rajong a cumiért. Amint rájön,hogy semmi nem jön belőle, kiköpi :lol:

Kép

Kép
Kép
gabcii

Hajni drukk és ügyes legyél! Gyors szülést kívánok és várjuk az infókat amint lehet!

Jutta: mai történések: MEGINT KIPISILT, ÁÁÁÁÁÁÁ
Mit csináljak már vele? Vegyek gumibugyit?

Kép
Kép
gabcii

na nem szabadultok,csak magamról nem írok ,mert kivagyok

szal

Hajni
drukk Kép

Gabci
állítólag fiknál nem mindegy ,hogy áll a kuki és kikell tapasztalni melyik pelus jó Ádi alkatára.Vegyél kis csomi pamperst ,huggiest esetleg hátha jobban bejön.

Nagyon cukik a cumis babák ,meg a nem cumósak :-)
Andi olyanok az ikrek mint a kis batyuk :-)

kegyetlen rosszul vagyok,már utálok mindent Kép

még jó,hogy azt írtam nem írok magamrók,jaj istenem ez a kínlódás :?
Vendég

Beszéltem Zsuval! Hát a tegnapi nap (8-tól 8-ig) hosszú volt neki, és hosszas vajúdás után csaszizták, tehát mindenmből kapott, nem is keveset!

De Panka vele van és jól vannak (ő mondjuk gyenge a csaszi miatt) és SZOPTAT!

Na ehhez mit szóltok!

Gabcii, Ádi elnyerte a kipisilés bajnoka címet!! :lol:
No félre a tréfát, próbáld ki amit Timi írt, mert így nem győzitek ruhával!

Timi, pihizzél! És sz...ni mindenre!! Nyuuuugi!

Jutta

KépKép
jutta

ja és aki sms-t akar írni Zsu-nak, vagy felhívná, az dobjon egy privit, mert NEM azt a mobilt használja, amit a talikor megadott (gondolom aza acéges volt)

Jutta

KépKép
jutta

Hajni, még otthon? megy a drukk újpestről is...

Gabcii és Marek, a cumi nem nagy, Petra (igen ;) ) a kicsi. dehát még csak 36 hetes, ezt tessék kérem figyelembe venni!

Azért voltak batyuk, mert szellőztettük őket. és találtam Petráról nyüszis képet. van ám hangja a kisasszonynak, de eddig csak akkor sírt, ha éhes volt, fürdés után (lehet, h akkor is éhes volt mondjuk már), és délután fájt egy picit a hasa... volt is a pelusban cucc rendesen.. 8)

Kép
an°°di

Kép

Zsu szoptat??? :shock: :shock: :shock: ezek is a hormonok :lol: nagyon klassz! :wink:

Kép
an°°di

dejó :) örülök ,hogy Zsu szoptat :-) szgeénykém jól megszenvedett

Jutta
naja most így 80 kókuszos csiga és 80 habroló után pihi,de nem is ez a baj.Napok óta hányingerem van,fejem fáj,egész nap sav,egész nap Maját emelgetni stb.elegem van már.Most mondjam azt hogy szüli akarok?lehet az se lenne jó.áh mindegy nem nyafogok,dugó
Vendég

Hát azért azt mondta a szoptatásról, hogy nagyon furcsa érzés... de szerintem belejön!! :lol: :lol:

Jutta

KépKép
jutta

na, én mára ennyi voltam. Huba sír, mert éhes. most mit csináljak. boruljon a 3 hetes napirend vagy hagyjam :cry: :cry: eddig hagytam, de olyan szemét alaknak érzem magam
el is bujdokolok
Hajninak drukk
:arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok Csajok!

Milyen esemánydús nap!

A családi és babás fotók imádnivalóak, nagyon irigy vagyok .

[b][color=violet]Zsunak nagy nagy gratula![/color]

Hajninak megy a sok drukk!!!!!!!!

Ma voltam ctgn az Andinál, nagyon jó fej volt, meg mindenki a kórházban, a recepcióstól kezdve a takaritóig, mindenki tök kedves volt! 1 órával elöbb beértem, de rögtön fogadtak is. Elötte bevittem Szabit a brikóba , mert 2 nap itthon maradt, a festésen kivül megcsinálta a lépcsőt is és tök jó lett!
czg után még voltam nagykerben talán utoljára, bár minden héten ezt mondom és tök jó cuccokat sikerült hoznom, szóval nagyon klassz napom volt.

Bőgés: én már előre félek a szülés utáni hangulatingadozástól, nálam sajnos mindig bejátszott, de nem volt súlyos szerencsére.

Böfi: nekünk volt egy módszerünk vagyis apának. 2 Hónalj alatt megfogta a babát és 8x (ki tudja miért ennyiszer) fel le emelgette aztán vállra tette és mindig büfiztek. Nem tudom Nektek bejön e

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Andi: sztem adj enni Hubának! Nem mindig 3 óránként éheznek meg. Mi is kb erre álltunk be, de van,hogy borul a dolog, mert 1,5 , 2,5 óránként is megéhezik Ádi és van,hogy 5 órát is elalszik, akkor meg azért hagy ki étkezést.

Kép
Kép
gabcii

köszi Ciripke a böfi tippet! Egy picike böfi kijött :lol: :lol:
Na lépek fürdetni

Kép
Kép
gabcii

Szeptemberiektől lopiztam :-)
Ma 18.31-kor megszületett Lilla! 2780 g, 48 cm. Mindketten jól vagyunk!

Nagy-nagy gratula :-)
Vendég

Most értem haza és most akartam írni, hogy megszületett Lilla!!! De látom, ti gyorsabbak vagytok!

Nagyon nagy gratula Hajninak!!! Sok sok egészséget és boldogságot nekik!!!!

marek

Ha ettől a kínai kajától nem indul be a szülés, akkor semmitől. De szerintem nem fog. Végül moziba nem mentünk, inkább sétálgattunk meg kajáltunk.
Most pedig pihi...

Jó éjszakát mindenkinek!!!

marek

Sziasztook!

Jolka Megköszönném, ha bekerülnék. :D Nevünk még nincsen :shock: , II Sote a kórház, október 10.-re vagyok kiírva, kislány lesz, Adrienn vagyok és 23éves. Remélem nem hagytam ki semmit! Köszönöm! :D

Marek Én is kínait ettem, hasonlóan bízva valami elindulásában, de sehol semmi... :x

Hajni NAGYON NAGY GRATULA LILLÁHOZ!! Hamar meglett, tööök jóóó! :D

Gabci Micsoda pisis történetek!!! :lol:

Kezdek én is egyre türelmetlenebb lenni. Pedig odébb még a vége. Csak a bordám ne fájna ennyire. Jaaj! Na de nem panaszkodom, inkább mosolygok egy kicsit, hogy ez ezzel jár... :D

Szép álmokat! Sírásmentes és forgolódásmentest is, kinek mit! :wink:
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?