Szia Vikci!
Igen, koszorúslány volt, az öcsémék lagziján.
Amúgy olvastam, hogy írtad ezt a félidőig dolgozás témát, és valóban igaza van a dokinak, úgyhogy már alig várom a hétfőt, hogy bejelentsem, hogy már csak október 15-ig megyek.
Jövő hetem amúgy is olyan lesz, hogy 2 nap suli, tehát akkor nem kell dolgoznom, így már csak 3 nap, utána héten 4 nap, mert dokihoz kell mennem, majd 5 nap, és vége! Szóval már nagyon számolgatom. És már teljesen félretettem azt a dolgot, hogy ki mit mond, nekem fontosabb a babám és a saját egészségem, mint hogy ebben a pár hónapban "megváltsam a világot". Szóval ennyi.
Van már új kolleganőm, aki szinte már mindent megtanult, úgyhogy nem fogok hiányozni.....annyira.
Eddig mindig úgy voltam, hogy hiányozni fog a munka, meg hogy mindig történik valami, de most már alig várom, hogy itthon pihenhessek, végre a házban is rendet tegyek úgy igazán, meg legalább a sulira tudok koncentrálni, ami per pillanat jobban érdekel a munkámnál.
Olyan jó volt ez az egy hét itthon a lányommal, bár elég rosszcsont volt már a vége felé, de legalább egy kicsit én is tudtam pihenni.
Üdv Csujzi! Örülök, hogy rászántad magad a regisztrálásra! Itt mindig van valami izgi téma, gondolom jókat nevethettél, mikor olvasgattál minket...
Szerintem is kár ezen a súly dolgon aggódni, én most már rájöttem, hogy hiába eszek ugyanannyit terhesség alatt, mint előtte, máshogy hasznosítja a szervezetem, így jobban megmarad rajtam a kiló. A lányommal ugyanez volt. Semmit nem változtattam az étrendemen, mégis 20 kg-ot híztam.
Anyukám velem is meg az öcsémmel is 20-20 kg-ot hízott, mégis ugyanolyan vékony, mint régen, ha nem vékonyabb...
Mindenhol azt olvasom, hogy többet ártunk azzal, ha nem eszünk, mintha megesszük azt, amit megkívántunk.
Egyébként én teljesen reform-módra ettem mindig is, 2 évig voltam vegetáriánus, a súlyom mindig 60-62 kg volt, ez kb. 10 éve így van, és terhesség után ugyanúgy lefogytam, sőt még túlzásba is estem, pedig nem fogyókúráztam. Úgyhogy szerintem a hízás téma teljesen alkati kérdés.
Mondjuk a chipsek és hasonlók nem tartoznak az étrendembe, ezeket most is mellőzöm. Néha a csokira vagyok rákattanva, pedig 14 hétig undorodtam az édességtől.
Pandi!
Hogy van ez a kis tündér baba? Mikor mennek haza a kórházból?
Bárcsak mi is már ott tartanánk. Én annyira várom ezt a picurt, hogy azt el sem lehet mondani. Most is mocorog a hasamban, biztos érzi, hogy rá gondolok
Veletek is előfordul, hogy néha "elfelejtitek", hogy van pocitok, pl. hajoláskor, vagy cipőkötéskor??? Olyan jó kis lendülettel tudok nekiállni ezeknek a dolgoknak, mintha nem lenne pocakom...
Ilyenkor aztán nagy jajgatások közepette szoktam felegyenesedni....