Sziasztok!
Amíg Emilkám alszik, gyorsan pötyögök...
Lorca!
Én is tanultam ilyen extra pé-ről, és úgy emléxem a hormonok okozzák, amik orgazmus után termelődnek.De ehez nagyon kell ám élvezni a hancúrt!
Tudod, minden agyban dől el, gondolom ehez a pé-hez nagyon észnél kell lenni, azaz testileg-lelkileg úgy kell érezned magad.Kicsit bonyi voltam, bocsi, de jobban nem tudom én sem mi a pálya.
Húú, ez alakásfelújítás...!
Csongria!
Van ennek a keksznek több változata is, a daráltnak van glután tej-tojás mentese is, nézd meg a brendon honlapján.Én ott vettem, máérmint az áruházban.
Szívzörej::-( Emilinek is van, okt.ben kell visszamennünk, hogy elmúlt-e már?Remélem igen, bár nekem még most is megvan gyerekkorom óta.
Tali ügy:ha sokan akartok fedett helyen talizni, bababarát környezetben, akkor javaslom nektek a Váci úti Brendon játszóházát!Mi is ott fogunk talizni a másik topikkal, én még nem, de ők már voltak ott, és dícsérték.(csak ne okt. 13.-án, mert akkor lesz a talink
)
Pann!
Etetőszékben etetést neked is meg kell tanulni.Erre jöttem rá, mikor is elsőnek etettem Emilit így, és minden kifolyt a szájából, ui. előtte a kanapéra fektetve etettem, és így a gravitáció lenyomta a torkán a falatot.
De már kezdi ő is megszokni/tanulni, hogy hogyan egyen úgy, hogy maradjon is a szájában
Nem egyszerű ám!De a céklát csak fekve adom neki, mert amit ma művelt...
Mazsi!
Párásító:Nekünk Lanaform van, a Bonecotol.Csak dícsérni tudom.
http://www.bonair.hu/index.php?keret=te ... gyarto_id=
Miután vásároltuk, kaptam tőlük egy hírlevelet emailban, és abban kérték, hogy írjam meg a véleményemet, ha már vásároltam vmilyen párásítót tőlük.Írtam, hogy milyen klassz, és küldtek érte egy kávéfőzőt, Cloer márkájút.Ez csak hosszú kv-t főz, de mivel mi nem iszunk csak ritkán, így ezt választottam ajándékként(mert mást is lehetett volna, konyha eszklözöket).Ingyér hozta a futár köv. 7en!
Timocska!
Én is főztem ma céklát, tettem bele husit is, meg 5 szem édesköményt, majd turmixoltam egy kis kölespehellyel, és reszelt almával!Na ilyen sz@arral sem etettem még meg a gyerekme, de Emili 2 pofára tömte
Én nagyon útálom az édesköményt, de gondoltam a céklához megy a köménymag, de azt m,eg nem mertem, így marad az édesk.Még jó, hogy Emili szereti.
ilyen képet akartam csinálni akis "rúzsosról" ,de nem sikerült, mert elmaszatolta mire előkaptam a gépet.
Sno!
Jobbulást Sebinek!
Éjszakát sajnálom.
Glutános cuccot én 8 hós koráig nem fogok adni, védőnő szerint elég a 7et kivárni.
Agiboldi!
Madarász alváslaborjába mentek?Én ott voltam gyakszin a koraszülöttön, azzal szemben van az alváslab.Ismerem őket, nagyon aranyosak!Hogy mit kell vinni, azt inkább kérdezd meg telón, az a bizti.
Képzeljétek, Emili gyakorolja amászás mozdulatait, de csak egyik lábbal megy előre, kezeit nem rakosgatja még.Viszont a jobb lábát kirakja oldalra, úgy hogy a talpa a padlón van,mintha fel akarna állni!Erő lenne benne, csak a technikára nem jött még rá.
Na elköszönök, 6kor jön haza a párom, utánna lecuccolunk a kocsiba, és irány horány!
Kellemes 7végét Mindenkinek!Jobbulást a betegeskedőknek!
Üdv.