Sziasztok!
Rima, vééégre, van vonalzód
igazából meg is akartalak Titeket kérdezni,
szval én az egész külföldön szüléstől azért félek, egy picit, hogy nem fogom érteni, amit mond az orvos. nyilván, ha minden simán megy akkor igen. mert azért beszélek angolul, valamit németül is és lesz ott időm beleszokni. De konkrétan ez a szitu, hogy "blablabla blablabla with your baby? " ettől félek. erre mondta a barátnőm, ha szerencsém van magyar orvos/szülésznő. persze ha nem, akkor is jó előre körbenézem! köszi az internetes körbenézős tippet, Eduarda!
Rima, nincs senkim Svájcban, de több magyar is megy ugyanahoz a céghez dolgozni, ahová a férjem. és pl egy fiatal házaspárt ismerünk is. szval nem leszünk teljesen egyedül. no meg Svájc nem a világ vége, a szülök barátok könnyen kiruccanhatnak majd! (nemúgy mint a tesómékhoz, ők sajnos USAban vannak szintén...
)
igen, januárban költözünk, azaz még lehet hogy december végén, hisz a párom januárban kezd. még nem tudom, hogy sikerült a munkahelyemről hamarabb elmenni, mint a szülés, de kitalálom
Köszi Katavirág az érdeklődést, igen, március végére vagyunk kiirva. és szerencsére csak kevés émelygés volt, egyszer hánytam, akkor is éreztem előre, hogy nem kellett volna az utolsó paradicsom... erre mondtam, hogy "jogos volt a kicsitől
". Szval tök jól vagyok. én már érzem a pocim kerekedését de a férjem szerint nem látszik.... egészen tegnap estig, amikor többen is mondták, hogy a köldököm alatt gömbölyödik. (csipőszoknya és kicsit sztreccs felső volt rajtam, jobban látszott, mint eddig
)
Aztán majd Te is számolj be a mai UHról! kicsit irigyellek ám nekünk több mint egy hónap múlva lesz a következő
aranyos a kispapától, hogy igy aggódik a bizsergetés miatt
53kilo??? ne hülyülj! én az esküvőmön voltam egy 10essel több, és nem voltam vastag!!! szval szerintem ne aggódj!
növeszd csak a pocidat
hát igazából ez a munka dolog engem szerencsére nem érint, mert az itthoni munkahelyemről megyek szülni, igy rám érvényes lesz a 3év
és közben valszeg majd ha minden jól megy, mi is tervezzük majd a következőt
no nem azonnal
és addig a férjem dolgozik Svájcban és szerencsére a gyedet külföldre is adják
Egyszerűen teljesen elképedtem, amikor irtatok. hogy pár hónap után vissza kell mennie az anyukának, ha nem akarja elvesziteni az állását!!!
nem értem, hogy az állam hogy nem fogja föl, hogy a legfontosabb a jővő nemzedékének egészséges fejlődése, amihez hozzátartozik, sőt alapfeltétele, hogy az első három évben Édesanyja törödjön vele és fejlessze? ezt nem adják meg neki semmilyen bölcsiben!!! brrr
na kicsit hosszúra sikeredtem!
mosolygós napot mindenkinek, jelentem Magyarországon ismét itt az ősz, borongós és esős napunk van!