Sziasztok Lányok!
Mi is megvagyunk, 1 órája értünk haza Pestrõl. Sajna Zsebi vesemedence-tágulata semmit nem változott az újabb UH szerint, de ettõl függetlenül a havi pisiellenõrzésen kívül nem lehet mit csinálni vele
. Úgy érzem, ülünk egy pallossal a fejünk felett és ölbe tett kézzel várjuk a jó kis vesemedence gyulladást
Akkor meg jön a kórházban fekvés intravénás antibigyókkal spékelve. Le vagyok rendesen törve, mint a bili füle
Ja és azt még nem is írtam, hogy Zsebi már 3 hete max. 5 dekákat hízik és nem tudom kitalálni, hogy miért. Eszik rendesen és eleget, mégsem marad rajta semmi
Most meg a délutáni rendes ordítását tölti a kiságyban. Tényleg, ti ilyenkor mit csináltok a gyerkõccel??? Mert nálunk a cipelgetés, a hordozóban billegtetés az autózás és babakocsis séta sem váltak be, mind hangos üvöltéssel jár
Szóval én sajnálom, de jobb híján kénytelen vagyok letenni az ágyába, mert megzakkanok
Maci2, már aggódtam, hogy merre vagytok
Örülök, hogy semmi komoly
Leszter, jó utat nektek és ne bosszankodj, ha egy-két apróságot elfelejtesz elvinni, mert minden helyzetre van megoldás
Igaz, ehhez általában némi pénz is szükségeltetik
Kangi, de jó neked, hogy egyáltalán bemerészkedtél egy ruhaboltba vásárolni. Nekem az elsõ fürdõruci próba után úgy elment a kedvem, hogy azóta se merészkedtem be egy boltba se
Szerintem idén a gyerekeket se fogom riogatni a strandon.
Urszila, gyerekeknél tényleg a személyes "nyugi" tárgyak a legfontosabbak. Szegény Timikém a kedvenc alvómaciját hagyta anyáméknál, és a férjem hiába vett naívan a boltban egy másikat, másnap autózhatott 160 km-t az eredeti kopott jószágért
A tejszaporító praktikákat esetleg elküldenéd nekem a
veszter2@axelero.hu címre? Mert nagggyon meg vagyok megint szorulva és nincs idõm visszakeresni az archívban
Azért, hogy valami jó hírrel is szolgáljak rólunk: képzeljétek, az én rosszevõ Timim rákapott a kajálásra! Eleszi elõlem a levest, fõzeléket válogatás nélkül, de még a házi csípõs kolbászra is rávetette magát tegnap este
Hát azért ezt kihagyhatta volna, mert a mai kakás pelus szagától a terroristák is azonnal megadnák magukat
Most mennem kell fürdetni.
Pá
Momo és a nyûgös lányok