Új privát üzeneted érkezett!

Furdoruharol jut eszembe.

Apa hazajon este 10-kor, mindent ram hagyva. Majd ahelyett, hogy megcsodalta volna, hogy milyen szep a furdoruham, azt mondta, hogy milyen nagy a fenekresze. Csunya dog. Ezek utan fel sem vettem. Mit vart, talan tangat? Ja es hiaba vartam meleg vacsoraval azt sem kert. Hat minek gyotrom en magam?

Gyorgyi aki feladta a vasalast + nezelodo Reka
rekababa
 
 


Leszter!

Mi Emma 2 hónapos korában utaztunk elõször, 160 km-re, szintén nagymamához. Én elõzõ nap bepakoltam, azokról amiket meg csak reggel lehetett betenni listát írtam.
Ma már rutinosabb vagyok, de még így is az Emma ébredése után kb 2-3 órával tudunk legelõbb elindulni.
Nekünk csak egy ócska skodánk van, amineek nem túl nagy a csomagtartója, de beférünk, a férjem, Emma, Én a csomagok és Bori kutyi, bár ez utóbbi elég nehezen bár cska egy pici shih-tzu, de általában mozdulni sincs helye (ezért mindíg az ölembe akar mászni). Sok sikert a pakoláshoz, biztos jól fogjátok magatokat éezni. Hirtelen lesz egy csomó pesztra.Kép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Gyorgyi!

Leirnad, hogyan is szoktattad pontosan Rekababat az alvasra? Lehet maganban is,
koszi szepen
nalunk is mar kezdenek tul nehezen mukodni az altatasok
Kakukkfu
Emma
kakukkfu
 
 

 
 

Sziasztok!

Most volt itt a doki néni és képzeljétek, minden rendben van Danival Kép Mindenét szét dícsérte, én meg büszkén feszítettem.
És még a pénzt sem fogadta el, most akkor vehetek neki valami ajándékot legközelebbre. Ti szoktatok adni valamit?
A védõnõt több mint 2 hete nem láttam, még csak egyszer volt, amikor haza jöttünk a kórházból, és mondta nagy lelkesen, hogy majd jön megint.

Most szopi, aztán folyt köv

Na itt vagyok. Megmértem magam én is (direkt szopi után, mert így 13 dkg-val könnyebb vagyok Kép )
Szóval én 173 cm, 58 kg voltam terhesség elõtt, szüléskor 73, hazajövetelkor 63 és már csak 62 Kép
viszont a hasam elég lötyi, a régi szoknyáim nem jönnek rám. 2 hét múlva esküvõre vagyunk hivatalosak, nem tudom mit veszek fel Kép Találtam egy sötétkék nacit a szekrényben, amit még érettségire vettem, (7 éve) annak gumis a dereka, asszem az lesz rajtam.

Megint tök szar idõ van, ma is kihagyjuk a sétát, gondolom. Ti le szoktátok vinni a gyerkõcöket ilyen idõben is?

Andi
psandi
 
 


Franyo Kép
most áll helyre az ösztrogénszinted, sztem azért vagy pettyes. Én is kicsit kirügyeztem, még Julcsit is kicsapta.

Fél kúp befigyelt, nem nyügös, csak melegtestü Kép

Pussz
Kangiék
kangi
 
 


Andi Kép
én levinném, ha nem lenne ez az oltásmizéria. Ha jól fel van öltöztetve, a friss levegö csak jót tesz neki.

Pussz
Kangi, aki nem ir dolgozatot, ezért bukott szamár lesz Kép
kangi
 
 


Sziasztok!

Nem tudok elszakadni.Kép Pedig sok dolgom lenne...

Gyorgyi,
Engem erdekelne az a lista...Kép Bar gondolom, nincs begepelve, ugyhogy nem fontos, bar egy-egy kevesbe evidens dolgot irhatnal, hatha en nem gondolok ra.Kép
Kakukkfunek ne csak maganban valaszolj legyszi-legyszi! Engem is erdekelne!Kép

Kangi,
Lehet, hogy majd a hajszaritozugatast is kiprobalom.Kép Eddig nalunk az volt a nyero (kettobol ketszer bejott) a babakocsikazason kivul, hogy betettuk az autosulesbe, es abban ringattuk (domboru az alja). Lehet labbal is, ugy nem olyan faraszto.Kép Csak nem szeretnem minden nap ezt csinalni, mert 1. felek, hogy raszokik, 2. felek, hogy egy ido utan mar ez sem hasznalna.

Mano,
Kicsit a pesztraktol is tartok.Kép

Urszila,
Nem is tudtam ezt a csecsemokoros dolgot, vagyis mar nem emlkeztem ra.Kép Gratula Julka-csecsemonek is.Kép Nagyon edes a kis husiarcu.Kép

Na megyek teregetni, puszi:

Leszter es alvo Petra
leszter
 
 


Ja es a lenyeg!

Mariann,
Olvastam a tortenetedet (amin persze en is sirtam egy sort), azota nem telt el olyan ora szerintem (az alvast kiveveKép), hogy ne gondoltam volna Ratok! Szivbol kivanom, hogy minel elobb otthon lehessen veletek Marcikad, egeszsegesen! Nagyon gyonyoru kisfiu, es az a kep kettotokrol is kulonlegesen szep es meghato!Kép Nagyonnagyon drukkolunk a ferjemmel egyutt!!!KépKépKép

Puszi:

Leszter
leszter
 
 


Leszter! Együttérzek veled: listát én is írtam, amire gyakorlatilag a gyerekhez tartozó összes dolog felkerült. Alig fértünk be. Gondolkodtam, hogy mire hívjam fel a figyelmed, de semmi igazán jó nem jutott eszembe. De a listát azt hiszem eltettem legközelebbre, de elfelejtettem hova. A szokásos! Ha megtalálom, átnézem. Szerintem ne paráztasd magad azzal, hogy attól félsz, rászokik valamire. Tényleg mindig más jön be a gyerkõcöknek. Ami egy ideig jó, késõbb érdektelen. A szülõk mondják mindig azt, hogy majd hozzászokik ehhez vagy ahhoz, de én nem törõdöm vele. Ha a babának van valami, ami egy rossz pillanatában jó azt csinálom. Aztán lehet, hogy nekik lesz igazuk, én meg szívok. Kép

Franyó! Ez igen! És Te nem használtad ki, hogy addig alszol, amíg Anna hagy? Kép

Kangi! Biztos, hogy nem kell a szûkítõ? Amikor utaztunk, pont néztem, hogy lehet, hogy jó lenne Julcsinak egy ilyen. Bocs, hogy bele szólok, de Te nem utazol mellette, lehet nem tûnik fel annyira. De az is lehet, hogy azóta már tartja a fejecskéjét. Kispapának tetszik? De jó, hogy nem kaptál ki!

Andi! Én sokáig gyötrõdtem, hogy adjak-e pénzt, illetve hogy megfogadjam-e a doktornõt, de még mindig nem tettem semmit az ügy érdekében. Mi tegnap is sétáltunk, ma is fogunk. Ha nem esik az esõ, nincs igazán hideg, szerintem nem lesz semmi bajuk. Öltöztesd föl jól.

Most elmegyünk a bunkózós boltba. Kendõvel és trolival.

Beu
beu
 
 


Beu Kép
ha úgy láttad, akkor mégis kölcsönkérem!
Bunkózós bolt fujfuj Kép

Miszike Kép
Beu javaslatára Kép mégis kérem szépen a szükitöt. Majd ha túlleszünk az oltásmizérián, jelentkezem telefonon, jó? És elöre is nagyon köszi!!!

Pussz
Kangi és ébrennevetö Julcsi
kangi
 
 


Nyuszi,
szerintem tök mindegy, hogy kézzel vagy géppel fejsz mellmegereszkedés szempontjából. (Aki olyan pl. jómagam így is úgy is bekövetkezik.) Én eleinte géppel fejtem, de kézzel sokkal jobban megy, többet kitudok fejni.
Apát nyugtasd meg, hogy már a szoptatástól megereszkedik, így tök mindegy, hogy fej-e az ember vagy sem, és hogy mivel az pláne. Ja, nekem Chicco mellszívóm van és nekem is fájt tõle indõnként a bimbóudvar, de gondolom ez is mellfüggõ.
Rékababa,
engem is érdekelne a szoktatás, mert kezd elegem lenni.

Zsuzsó
zsuzso
 
 


Jut eszembe! Ma volt a 2 hónapos oltás. Nem látom, hogy valami baja lenne. Kapott egy kis kúpot. A biztonság kedvéért maradjunk itthon? Vagy ha nincs baja, akkor vihetem?

Beu
beu
 
 


Lányok Kép
mikor adjam a következö Germicid C félkúpot?
1. ha még mindig lázas?
2. ha nem lázas?
Vagy adjak majd egészet?
Most aludni megyünk. Édesem, egész nap olyan csöndeske ... Kép

Köszpussz
Kangi
kangi
 
 


Beu Kép
viheted szerintem.

Kangi
kangi
 
 


Szia! Mi ma az 5 hónapos oltást kaptuk,és mindegyik után vizesborogatást tettem rá. 4 óránként attam neki a kúpot biztos ami biztos! különben du.ra szoktak belázasodni,ha belázasodnak. Mi ezek után nemszoktunk. Szerintem is viheted ha semmi gond!
N.
Névtelen
 


Hali Csajok!

Kivételesen két kézzelKép

Toffi, jól emléxel Annamarival adtuk elõ magunkatKép. Különben õ is 2babás már, nagyobbik fia Danónál 2 héttel öregebb, a kissebbik meg szeptemberben lesz egy évesKép.

Maci2 már többen hiányoltunk, jó hogy újra itt vagyKépKép

Jelentem, többször ismételte a lány a hasról hátra mutatványt, az eredménytõl mindig meglepõdikKépKép. Ma is voltunk Zenebülcsiben, Zsófi a legnagyobb hangzavarban bealudt, igaz csak 20 percre, de mindenki irigyelt a jó kislányomértKépKép

Súly: rajtam 6 kiló maradt szülés után, de most úgy néz ki, mintha elindult volna lefelé (koppkoppkopp), mert kezd kevesebbet mutatni a mérlegKép. Viszont a pocakom iszonyatosKép, tele csikokkal és tök löttyeteg. Még szerencse, hogy csak sötétben kivánok rá apáraKép...

Kangi, mi cserkófánk gelmersdoorfi - mán ha igy irjákKép - ami kissé kései fajta, de jó sok lesz rajta, remélhetõleg albérlõk nélkülKép

NA pussz!
Zsófi
Csucsuka
 


Szjasztok!

Franyo,
Nalam a pattanasokban altalaban a sok csoki a ludas!

Miki osszetojta a kanapet...azt hittem mar nem jon tobb, kivettem alola a regi pelust, erre nyomott kettot, es sugarban spriccelt belole a kaka. Uuuugy orulok! Es utana megkonnyebbulten vigyorgott!
Most meg a pizsamammal jatszik...mar ket napja ez a kedvence. Vicces, amikor a fejere huzza nem vesz levegot, viszont a labaval begyorsit!

Gyurit bejelentettem a legkozelebbi ovodaba. Azt sem tudom hol van, na mindegy. Orulok, hogy legalabb nem szedte szet az egesz polgarmesteri hivatalt, es nem ugrott le az elso emeletrol a foldszintre a korfolyoson. Mar epp azon mesterkedett, mire vegre behivtak. Igy csak egy fel zsemle pottyant le, majdnem az informacios neni fejere. Mosolyogva lengedeztem bocsanatert! Kép

En az ejszakai "leszoktatast" inkabb kesobbre halasztom- felteve, hogy nem durvulnak be a dolgok. Szerintem egy baba ugy 8-9 honapos koraban mar nagyon sok mindent megert, de meg nem tud "okosan" hisztizni. Ilyenkor lehet neki megtanitani, hogy este egyedul aludjon el az agyaban. Persze lehet, hogy ez is gyerekfuggo, Gyurinal bejott! Es persze olyankor mar en is biztosabb voltam magamban, es abban, hogy tuti nem faj semmije, nem ehes, nem szomjas, stb.
Mikinel meg nem akarom elvenni azt az ejszakai kajalast, legalabb naponta egyszer egyen nyugodtan szegeny kolok! (eszi a pizsim!!!!)
Ez az autosulesben bevasarolunk dolog ugyan a hatamnak jo, de mindenki felhatalmazva erzi magat, hogy babralja a bebimet! Nem tudom hogy jonnek ahhoz, hogy a kosaramba nyulkaljanak?!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Leszter!
Ez volt az en listamon, eleg alapveto, de igy nem maradt itthon semmi letfontossagu. Mi egy hetre mentunk, husvet elott, tehat biztos lesz olyan ami egy hetvegi kiruccanashoz nem szukseges:
pelus
textil pelus
popsi torlo
popsi krem
peluscserelsre hasznalatos nem atazos lepedo
vatta
furdeto krem
barmilyen egyeb kence, olaj, stb ha hasznaltok
furdolepedo
vizhomero (ha hasznalsz)
pizsama
halozsak,
lepedo,
utazoagy, vagy mozes, amiben alszik
bodik
rugik
zokni, harisnya
kardi, pulcsi
sapik
jatekok
jatszoszonyeg, kispled, stb, amire le tudod tenni
lazmero
orrszivo porszivo
orrspray
germicidc
gripe water
kiskanal
d vitamin

nagyjabol ennyi, a lanyoknak majd meg biztos eszukbe jutnak olyan dolgok, amit elfelejtettem.

Zsuzsi!
En is utalom,ha gyermekemet maceraljak, foleg ha a kis kezet megfogjak, ami 2 mp-en belul a szajaban van.

Altatas, biztos vagyok benne, hogy Reka 8-9 honaposan allva fogja razni a kisagy racsat es hat mar most eleg eroszakos a szentem. Apja szerint tiszta anyja. Kép. Ha Reka is legalabb egy 5-6 orat aludt volna egy huzamban hagytam volna, de egesz ejjszaka 2-3 orankent kelt, es szerintem 4-5 honapos korban mar ez sem teljesen ok, kell legalabb egy kicsit hosszabb alvas. Meg hat ugye mi kettesben vagyunk egesz nap, ughogy szopizhat es szopizik is szepen 3 orankent nyugiban napkozben. En is egyre szerettem volna leredukalni az ejjszakai kajak szamat. Este 8-as furdes, kaja utan olyan 3 fele gondoltam, aztan persze reggel 6-7-kor megint, de aztan o ugy dontott, hogy fel hatig egy szuszban vegig alussza.

Kakukkfu, Leszter! Majd megy a mail kesobb, de Leszter, te meg egyelore ne is gondolkozz ezen, Petranak meg igen is szuksege van az ejjszakai szopikra, ha felebred.

Orvos: en rogton elsore adtam neki penzt, lehet hogy sokat is (2000 Ft), ugyhogy jott is a gyerek 4 honapos koraig kethetente, en meg fizettem. Mar epp azon gondolkoztam, hogy hogyan hozzam szoba, hogy most mar talan nem kellene, amikor o ajanlotta, hogy Reka mar nagy lany es csak havonta jon. En azert sem bantam, mert Reka december eleji, nem akartam hoban, fagyban a rendelobe cipelni es ott oltoztetni, vetkoztetni, amit szornyen utalt = vedonenit 2 honaposan lattuk eloszor es egybol kijelentette, hogy Reka mar nagy ugyhogy csak havonta fog jarni. Es persze meg sosem volt itt 10 percnel tovabb, mig doktorneni mindig itt van legalabb 1/2 orat es mindent meg tudunk beszelni.

Gy + R aki gepelni akar
rekababa
 
 


bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Z


'' tttttttmmmmmmmmm

ezt a reka gepelte nektek sok szeretettel
rekababa
 
 


Zsuzsi Kép
én még azt is utálom, ha a babakocsit (!!!Kép) fogdossák ... pedig nem vagyok embergyülölö. Ja, és a kezére végképp kiakadok, azért szoktam is szólni. Tegnap meg az Egyetemen a karomon lógott a ded és éhesen üvöltözött, a tanár meg csak mondta a magáét, hogy miért is nem kaphatok halasztott vizsgaidöpontot Kép Erre jön egy titkársági dolgozó, és elkezdi a fejét (!!! Kép) simogatni, és gügyögni neki (nem a tanárnak). Én meg persze táncikáltam elfele, a gyerek orditott, a tanár magyarázott, a csaj jött utánunk, alig tudtam elmenekülni egy üres terembe szoptatni KépKépKép

Csucsuka Kép
nyami sok-sok cserkó!
Zenebölcsiben alvás klassz történet Kép

Most jöttünk alvásból (én is Kép), és hömérséklet popsiban 37,5 KépKépKép. Úgyhogy csak este kap egy egész kúpot a kiccsak, illetve remélem, hogy addig nem megy fel nagyon.

Pussz
Kangi + macizó Julcsi
kangi
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk az öt hónapos oltáson, gyermek egyelõre meglepõen nyugodt. Ilyenkor már ordítani szokott, most meg még a lába sem dagadt meg (még!). De azért beborogattamm, lázat még nem mértem, de nem forró a teste. A következõ pelenkázásnál mérem, biztos, ami biztos...
3 hét múlva kezdjük a gennyes agyhártyagyulladás elleni oltást, aztán egy idõre nyugi lesz!
A védõnõ mérése szerint 67 cm és 6890 gr 22 hetesen.

Leszter!
Ha használtok olyan szivacsot, amin a kádban fekszik a babód azt se felejtsd itthon szerintem!

Györgyi!
Én meg Tatára jártam gimibe Kép.
Kéthetente járt az orvosotok? Érdekes, hozzánk egyszer jött, a hazajövetelünk után 10 nappal és egyszer, amikor Levi összeszedett valami vírusos dolgot. Sajnos akkor nem tudtam pénzt adni, mert nem volt itthon Kép.

Csajok!
Áruljátok el melyik a bunkozós bolt? A Minimanó nevezetû? És az hol van? Csak a miheztartás végett Kép...

Megyek, mert Levi kezd nyafogni.
Pusza, Virág
virga
 
 


Sziasztok!

Csak gondoltam, bekoszonok, elunk meg...Kép

Zulu, olvastam amit irtal, mar tok csondben etetjuk Zsombit, beszereztuk sterilizalot es Bebe Comfort cumisuveg melegitot (olyat, mailyen Neked is van). Valoszinuleg a frontok es a paradicsomos husi eveszetem okoztak ZSombinal az ehsegsztarjkot es a gorcsoket. Kép

MAriann,
nagyon meghato volt a szulessztorid. Kivanom, hogy mihamarabb engedjek haza a kisfiadat! Kép DRUKKKKKK!

Bocsi a tobbiektol, de meg nem vagyok tul "olvasott" a hozzaszolasokbol, de igerem, bepotolom. Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Gyorgyi,
Nem kell mentegetozni, teljesen megertelek! Nagyon fontos az ejszakai alvas egy kismamanak! Meg lehet kerdezni a ferjemet milyen vagyok egy szar ejszakaval a hatam mogott...mint peldaul az elmult ejjel...Miki mar egykor felebredt a szokasos 3, fel 4 helyett, es tok nyugtalan volt. Szerintem azert, mert a ferjem azt a cumit probalta a szajaba tuszkolni, ami meg tavaly Gyurie volt, es most talalta meg a gyermek a kocsiban (latszik milyen surun takaritjuk). Ne ijedjetek meg, ki lett fozve, csak epp egy nagy gyerek szajahoz van meretezve, szoval Miki jokat oklendezhetett, ferjem meg csak tuszkolhatta...na persze az igazsagot nem tudom, csak nagyon valoszinu igy volt!

Kangi,
Kép Ez mar csak igy szokott lenni! A legbrutalabb, ami velunk tortent, amikor 3 hetesen kimentunk setalni, es a torok zoldseges fiu (egyebkent csupa joindulatbol es gyerekszeretetbol) a mocskos, foldes kezevel Miki allat csipkedte meg, es en nem voltam eleg gyors! Persze nem is felteteleztem, hogy ilyet csinalna! A penztarosno neki is esett gatlasok nelkul, hogy hogy lehet ekkora barom! Legalabbis gondolom, hogy errol volt szo (torokul)! Nem lett semmi baja a gyereknek, epp ezert nem is tudok igazabol haragudni a sracra...sokkal inkabb azokra a nokre, akik feltehetoleg mar neveltek/nek gyereket, es megis tapizzak az enyemet!

Mi junius 5-en kapunk oltast. Meg nemtudom milyen kombinacioban adassam be neki, itt nem kotelezok az oltasok. Azt hiszem Hepa B-re meg nincs szuksegunk. Tudja valaki mik azok a pneumococcusok? Utana kene neznem mar ennek az oltas temanak!

Olvastatok a fooldalrol a Segitseget kerunk! cikket?! Olyan szomoru es borzaszto! Nem is tudom szulokent hogy elnek tul egy ilyen szornyu balesetet (pedig Dani is fekudt hat hetig bokatol bordaig gipszben, DE meggyogyult!!!!!) Kép Kép Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Ma volt dokinénink, Julka OK, kövér malac. Persze végig ordított, álmából szedtem felKép Hogy hall akármit is dokinéni ilyenkor a sztetoszkópban? Köv. alkalommal már a rendelõbe megyünk a 2 hónapos oltásra. Ezentúl csak akkor jön, ha beteg a babus. Védõnõ 1x járt, de nem is hiányzik.

MyssniaKép
Iszom én mindent! Sörbõl csak alkoholmenteset. A Stella Artoisnak is lett alk.mentes változata, jó! Andris egyelõre erdei iskolában, ha hazatalál, csinálok 3-as képet!
Nekem is fáj fejés után még sokáig a mellbimbóm is, meg az udvar is, ezért csak akkor fejek, ha muszáj kaját hagyni itthon, pl szülõi értekezlet nagyoknak, 6 hetes kontroll. Kézzel viszont csak cseppek jönnek.

PIldiKép
Nagyon nagy Anikó! És milyen ügyes! Julkát eddig csak te láttad élõbenKép Julka is ügyesebb, mint eddig bármelyik, kb. egy hete oldalra fordul, még a lábát is átteszi, hason meg mászni próbál, ha megtámasztom a talpát, még halad is! Szüleim még egy hónapot maradnak, addig mehetnek a maratoni szopik, ma doki néni azzal bíztatott, hogy addig Julka gyorsabban letudja majd a kaját, és így majd nem szorul csak azért tápira, mert nem lesz idõm a szopikra. Így legyenKép De azért én is próbálkozom a min. 2 órával, mind gyakrabban sikerül. A figyelmét is el lehet vonni most már egy kis idõre, mármint akkor, ha csak nyügi, nem akkor, ha éhesKép.

KangiKép
Ezek szerint termetünk különbözõ helyeken bálnásKép csak azért gondolom, mert nekem is Triumph a nyerõ, neked a Budmil! Tényleg kivágom a kukába, ha elkezdek fogyni!
Oltásnál rutin szerint kupot láztól függetlenül kell adni, legalábbis a dokinénink szerint, mert pillanatok alatt felmehet a gyerek láza, és azt nem jó megvárni.

Maci_2Kép
Jó, hogy elõkerültél!

LeszterKép
Jó utat, elõtte jó csomagolást! Babával utazás legfõbb jellemzõje, hogy uannyit kell vinni két napra, mint egy hónapra! Én a gyógyszerekre vigyáztam mindig nagyon meg a személyes nyugi dolgokra - cumik, állatkák stb - a többi pótolható, csak pénz kell hozzáKép

Urszila
urszila
 
 


ZsuzsiKép
A www.babaszoba.hu-n találsz oltási infót.

Urszila
urszila
 
 


Leszter Kép
télleg, jó utat! A parkettát azért ne szedjétek fel, arra biztos nem lesz szüksége Petrának Kép

Urszila Kép
ez a három gyerekes cucc mindig elborzaszt, pedig mi is hármat szeretnénk ... Most popsiban 37,3 volt már csak, de éjszakára kapott fél kúpot még.
Amúgy nem nagyon aggódom a gyerekért, mert étvágya farkasszerü Kép

Pussz
Kangi és máralszikis Julcsi
kangi
 
 


Sziasztok Lányok!

Mi is megvagyunk, 1 órája értünk haza Pestrõl. Sajna Zsebi vesemedence-tágulata semmit nem változott az újabb UH szerint, de ettõl függetlenül a havi pisiellenõrzésen kívül nem lehet mit csinálni veleKépKépKép. Úgy érzem, ülünk egy pallossal a fejünk felett és ölbe tett kézzel várjuk a jó kis vesemedence gyulladástKép Akkor meg jön a kórházban fekvés intravénás antibigyókkal spékelve. Le vagyok rendesen törve, mint a bili füleKép
Ja és azt még nem is írtam, hogy Zsebi már 3 hete max. 5 dekákat hízik és nem tudom kitalálni, hogy miért. Eszik rendesen és eleget, mégsem marad rajta semmiKép
Most meg a délutáni rendes ordítását tölti a kiságyban. Tényleg, ti ilyenkor mit csináltok a gyerkõccel??? Mert nálunk a cipelgetés, a hordozóban billegtetés az autózás és babakocsis séta sem váltak be, mind hangos üvöltéssel járKép Szóval én sajnálom, de jobb híján kénytelen vagyok letenni az ágyába, mert megzakkanokKép

Maci2, már aggódtam, hogy merre vagytokKép Örülök, hogy semmi komolyKép

Leszter, jó utat nektek és ne bosszankodj, ha egy-két apróságot elfelejtesz elvinni, mert minden helyzetre van megoldásKép Igaz, ehhez általában némi pénz is szükségeltetikKép

Kangi, de jó neked, hogy egyáltalán bemerészkedtél egy ruhaboltba vásárolni. Nekem az elsõ fürdõruci próba után úgy elment a kedvem, hogy azóta se merészkedtem be egy boltba seKép Szerintem idén a gyerekeket se fogom riogatni a strandon.Kép

Urszila, gyerekeknél tényleg a személyes "nyugi" tárgyak a legfontosabbak. Szegény Timikém a kedvenc alvómaciját hagyta anyáméknál, és a férjem hiába vett naívan a boltban egy másikat, másnap autózhatott 160 km-t az eredeti kopott jószágértKép
A tejszaporító praktikákat esetleg elküldenéd nekem a veszter2@axelero.hu címre? Mert nagggyon meg vagyok megint szorulva és nincs idõm visszakeresni az archívbanKép

Azért, hogy valami jó hírrel is szolgáljak rólunk: képzeljétek, az én rosszevõ Timim rákapott a kajálásra! Eleszi elõlem a levest, fõzeléket válogatás nélkül, de még a házi csípõs kolbászra is rávetette magát tegnap esteKép Hát azért ezt kihagyhatta volna, mert a mai kakás pelus szagától a terroristák is azonnal megadnák magukatKépKépKép

Most mennem kell fürdetni.

Momo és a nyûgös lányokKép


Momo
momo
 
 


Kangi!

Te mindig megmosolygtatsz.

Zsuzsi!
En is a babaszobat ajanlottam volna oltassal kapcsolatban.

Gyorgyi + ma harmomszor is vizalamerultReka (de csak elsore tetszett)
rekababa
 
 


Virág!

Igen, a Minmanó az, van ott egy szõke kiscsaj, aki nem az eladók gyöngye. De a bolt maga jó és a fiúk nagyon segítõkészek.

Leszter!
Jó utazást. Kép

Magdi
35+4(jujj, már csak 1 hónap Kép)
gallainémagdi
 
 


Momo Kép
neked is csak azt irom, amit Leszternek: hajszáritó nálunk a Bölcsek Köve!!! Meg a meztelenkedés még nagyon bejön.
Védesd le az új vegyi fegyvert! KépKépKép

Györgyi Kép
örülök, hogy felviditalak Kép

Gombóc Kép
olvass gyorsan, aztán gyere!!!

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok!

Kangi
Innen már csak egyre jobb lesz Julcsinak, holnapra kutya baja. Kép

Ma délután sokat aludt Szilárd, így este csak vigyorgot, és tágra nyilt szemekkel figyelt. Aztán betettem a kiságyba egy kis játékra, és a 20 perc gügyögés és békafogdosás után elaludt. Olyan édi! Semmi trükközés az alvás körül, magától elájult. Egyébként a Lego békát nagyon ajánlom mindenkinek, Szilárd nagyon imádja, és csörgeti a lábát, ami fóliaszerû anyagból van.

Két képek:
Ez az új újtechnika:
Kép

kicsit még pasla a nagy alvás után:
Kép

Mindenkinek jó éjszakát!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


ujjtechnika...
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Myssnia Kép
mindig ámulatba ejt ez a szemméret KépKépKép
Köszi a biztatást, én is reménykedem, hogy holnap már kúpmentes napunk lesz!

Jó éjt!
Kangi
kangi
 
 


MomoKép
Mél ment. AlvómaciKép mi is jártunk kb. így! Nálunk késõ du. van rendszeresen ordiba, majd elmúlik.

MyssniaKép
Tényleg gyönyörû nagy szemek! ujjtechnika sem semmi!

MiszikeKép
Juj, de édes BekiKép

KangiKép
Jut eszembe, van ugyibár a strandkendõ nevezetû ruhadarab, ápol és eltakarKép Nekem van!Kép

Ded nálunk is alszik, apja most elõször "vackorászott" vele egy kicsit (családi terminológia a deddel való játékra, még az I-nél lett, most meg elõjött a õskorbólKép), azaz le-föl dobálta, egyelõre még úgy, hogy kézben maradt, meg ide-oda hintáztatta, ettõl+fürdéstõl teljesen kiájult.

Urszila
urszila
 
 


MomoKép
Mél ment. AlvómaciKép mi is jártunk kb. így! Nálunk késõ du. van rendszeresen ordiba, majd elmúlik. Vesemedence tágulat Kép. Hátha soha nem lesz semmi bajKép

MyssniaKép
Tényleg gyönyörû nagy szemek! ujjtechnika sem semmi!

MiszikeKép
Juj, de édes BekiKép

KangiKép
Jut eszembe, van ugyibár a strandkendõ nevezetû ruhadarab, ápol és eltakarKép Nekem van!Kép

Ded nálunk is alszik, apja most elõször "vackorászott" vele egy kicsit (családi terminológia a deddel való játékra, még az I-nél lett, most meg elõjött a õskorbólKép), azaz le-föl dobálta, egyelõre még úgy, hogy kézben maradt, meg ide-oda hintáztatta, ettõl+fürdéstõl teljesen kiájult.

Urszila
urszila
 
 


Tudom már, mért megy el 2x néha! Nekem aszonta, hogy Fájl foglalási hiba, küldjem el megint. Hát küldtem...
Urszila
urszila
 
 


Urszila Kép
és a habfehér lábikóim hogyan barnuljanak le a strandkendöben, ha? Most akkor járjak burnuszban???! KépKépKép

Hihi, vackorászás ... tök jó lehetett, gondolom, Julka nagyon élvezte KépKépKép

Pussz
Kangi, aki most irja a dolgozatát
kangi
 
 


Pedig az ébredéses képen nagyon "bevangyógyulva" szegénykém szeme...

UrszulaKép
Vackorászat Kép

Miszike
Beki nagyon édi, tökre hasonlít rád! Kép

Jó éjt, követem Szilárdot!
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Aruljatok el nekem, hogy birja ki egy 3 honapos gyerek napkozben egy ora alvassal? Ugy, hogy reggel 5-kor kelt? Ez a mai nap nekem nagyon betett ( raadasul mostanaig licitaltam egy hasznalt oskovulet videokamerara egy indiai baratom megbizasabol az Ebay-en Kép )!!!

Momo,
Hordozokendo, vetkoztetes, walkman, "marminalunkbabam", vagy "sarganviragzikatok"-enekles!
A TT-hivok a furdetesre eskusznek... Kép Szoval elo a felmosovodrot!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Kangi
Én idén nem is tudom, hogy veszek-e fürdõruhát magamra... Azt hiszem nem...Kép
Láz: Szicskánál is hasonlóan jöttek a számok: 38.3 majd, 37,5 és másnapra még hóemelkedés sem volt.
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


miket írok...
---hõemelkedés---
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


ZsuzsiKép
Licitálás sikerrel járt?
Alvás: Nálunk is volt már hasonló, és még 2 hónapos sem volt Szilárd.
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


KangiKép
Van olyan változat sok-sok pénzért, ami átengedi az UV sugarakat. DIrekt nekünk találták kiKép
Hogy neked még dolgozatra is futja! Én egy hónapja olvasok egy könyvet, igaz, jó vastagKép

Urszila
urszila
 
 


Urszila,
Konyvet olvasol???????????? Kép Kép Kép

En is elkezdtem egyet: Hogyan neveljunk fiukat (vagy mi?). Mar a 13. oldalon tartok!

Myssnia,
Megvettem, bar dragabb lett, mint terveztuk, de tudom, hogy ugy orul majd neki, mint egy 3 eves a vizipisztolyanak! Legfeljebb nem legipostan kuldom, hanem szarazfoldon, szekeren! A posta egyebkent dragabb lesz, mint a kamera!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Urszila Kép
már abba is hagytam. A kiértékeléses részt, azaz a legdurvábbat befejeztem, már csak a bevezetést és a befejezést kell megírni, vuááá ...
Sokpéncér nem köll kendö, inkább borzasztom a fürdöközönséget Kép

Zsuzsi Kép
nálunk is volt hasonló, gazdagon megszórva esti üvöltéssel Kép Remélem, alszik már!

Jó éjt, most már tényleg megyek aludni.
Kangi
kangi
 
 


Momo,
Drukk, hogy Zsebinek ne legyen semmi baja!!!
már én is baromira unom a délutáni ordibát Kép. Tegnapi ellenszer: az ölemben megnézte a Barátok köztöt, utána egybõl elszunnyadt. Mai ellenszer: 20 centire raktam a hordozóban a hangfaltól, nyugis zenéket nyomatok közepes hangerõvel. A kedvence a Sweet harmony Kép. És elaludt!!!!

Kangi,
szegény-szegény Julcsi, remélem holnapra már kutya baja.
Akkor várom a hívásod, remélem jó lesz az ülésetekbe.

Myssnia,
végre sikerült lejátszanom Szilárd fekvefutós moziját Kép. Nagyon ari!

Kép

Ilyen szép álmokat kívánok mindenkinek Kép!

Miszike + Beki
miszike
 
 


Sziasztok!


Hát nálunk holnap lesz az oltás napja.
Kicsit félek, 3 szurit fog kapni szegényke, nagyon sajnálom.
Nem tudom mi lesz, szombaton esküvõre vagyunk hivatalosak, kiváncsi vagyok a kis Manó hogy fogja bírni.
Sõt még délelõtt csempét is kell vennünk, így megint rohangálós hétvégénk lesz, ha Dorkácska jól bírja.

Vettem neki Panadol Baby szirupot, hogy ha kell kéznél legyen, és van itthon kúp is.
Súlytól függ, hogy egész, vagy fél kúpot kaphat a gyerkõc?

Dorkácska nagyon jó, tekintettel van rám, hogy most dolgozni kell, itt van velem napközben a kanapén és játszik a csüngõs zörgõ-börgõ játékával, gagyarászik, és jókat nevetgél.
Reggel mikor kell fel olyan vigyorgós, és már tudja, hogy ha a nagy ágyban rakom, akkor szopi lesz, és olyan ügyesen fordul a cickóra, olyan jó, hogy így "rájöttünk", hogy is kell ezt csinálni, így a 4 kajálásból 3 szopi a 4. cumis mert a lefejt tejet szoktam odaadni neki.
Az esti szopi a legédesebb, a hintaszékben nézem a TV-t és õ meg szopizik, majd 40 perc múlva bealszik, és becsempészem a kiságyba, reggel 6-7 ig alvás.

Olyan happy vagyok...

Engem is érdekelne a tejszapirító praktika.

Myssnia: milyen bogyót szedsz tejcsi ügyben?

Manó: még van 4 dosszié, szerintem hétföre kész lesz, így megint mehetünk sétálni, ha van kedved...

Beu: Nálun az a helyzet, hogy meg voltak lepõdve, hogy nem pólyába kereszteltük a Dorkát, szegénynek még újszülöttnek sem volt pólyája, nem hogy 3 hónaposan.
Így a kisruha mellett döntöttem, de rugdalózóba is (fehér) szokták keresztelni a babákat.

Kilók: minden este eldöntöm, hogy holnap tornázni fogok, persze, jolakottan az esti vacsi után, de eddig, még csak egyszer került rá sor.Bánt a dolog mert ha belegondolok, hogy novemberig 15 éve sportoltam versenyszerûen....
Tudom a kajálást is vissza kell fogni, de attól félek, hogy a tornázás, és a napi 1200-1400kal evés, a tejcsi rovására megy, most is épp hogy elég a tej....

Vagy ezek is csak üres kifogások...
Szerintetek?

Jó éjszakát
Manó2+Dorottya
manó2
 


Sziasztok!
Bocsi, nem volt lelkierom meg visszaolvasni...
Kepzeljetek, kezembe kerult a paksameta amit Apa nyomtatott ki, mikor korhazban voltam(Pocis topik). Pityeregtem rajta 1 sort! Kép Zsuzsi,hogy odavoltal ,hogy mar Mikinek reg kint lenne a helye...Miszike,Franyo,Kangi pedig eroteljesen keszult a nagy napra! Olllyyyyan jo volt picit nosztalgiazni! Kép

Norka es holnap oltast kapo Jazmin
norkini
 
 


Manó2!
Én még a Nikivel sportoltam versenyszeûen. A 8. hónapban zavart le az edzõ a jégrõl, hogy már nem vállalja a felelõsséget értünk és Niki 3 hónapos volt, mikor már külföldön voltunk 2 hetes edzõtáborban. Nekem eszméletlen izomlázam volt ott, de Nikit egyáltalán nem zavarta az, hogy sportolok. A tej miatt sem kell félned, én napi 1 litert még le is adtam akkor az anyatejgyûjtõbe és fél év alatt 4 kg-val lettem könnyebb, mint a terhességem elõtt. Az a lényeg, hogy nem szabad túlságosan diétázni ha sportolsz, mert a tejci gyártásához azért sok energia szükséges.

A babócák még mindnig nagyon helyesek. Kép

Magdi
35+5
gallainémagdi
 
 


Sziasztok,
megint kicsit eltûntem...az ok:
Bence egyfolytában forog a hátáról a hasáraKép, de vissza már nem megy neki ill. mászni szeretne és az sem megy még. Ezért aztán folyamatosan mellette kell lennem, mert valami miatt mindig megy a hiszti. Ha nem sikerül neki a forgás azért, ha meg sikerül, akkor azért, mert tovább nem tud haladni.Kép Ilyenkor meg "kell" mentenem különben végérvényesen felhúzza magát.Kép

Kicsit dicsekedszem, jó?Kép: az én nagy fiam tegnap volt 4 hónapos(el sem hiszemKép) és az utóbbi 3 napban átaludta az éjszakát!Kép és már 6050grKép, olyan boldog vagyok. Pedig, hogy fétem, hogy nem lesz elég tejem, éhen hal a gyerek, stb.Kép

Gyorsan visszaolvasok, van mit, aztán jövök
Timici
timici
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?