Új privát üzeneted érkezett!

Jaimee,
igen a készülődés az nagyon jó. Lehet, hogy nekem is az az a jó érzés, mert mindenhol ünnepi hangulat, diszek, stb., mindenki boldog. Igazad van, a készülődés, az ádvent a legjobb.
sirkici
 
 


Sirkici:Én szeretek hozzá járni, mert minél többet megyek, annál közelebbnek érzem a célt.Ma délre megyek megint UH-ra, de már alig várom!!!
Szép a vonalzód (én meg sárga) :wink:
Vendég
 


Sirkici: :oops: Nem. Nem tudjuk eldönteni. :oops:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 

 
 

Jaimee: Ez legyen a legnagyobb gondotok :)

Csnóri: Biztos akkor nagyon jó dokid van. És ezek szerint nem is a pénzre megy rá. Ezt jó hallani :))))

És én is sárga vagyok :)))) (de jó értelemben-)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu:egyszer egy hónapban a magánrendelésére megyek, ami 5000, a többi uh-t a szülészeten csinálja és ott sosem kér pénzt.Szóval azért nem teljesen ingyen van...A feleségét is nagyon szeretem, ő a bőrgyógyászom.
Vendég
 


Jaimee:Szavazni lehet név ügyben? :roll: (Réka)
Vendég
 


Sziasztok!

megpróbátam visszaolvasni...
Jaimee, nem is értem miért nem úgy programoztad a gyereket, hogy tavasszal szülessen :D

Gabi, ne aggódj a cisztád miatt, kiürülhet az a következő mensivel... mindjárt leírom tegnapi élményem ciszta-téma is és nem tudom mit gondoljak az előző ultrahangokról...

Kép
mercure
 
 


Csnóri: Akkor te az egész családjukat szponzorálod :)) De viccet félre téve az 5000,-Ft magánrendelésen nem sok. És valljuk be így te is nyugodtabb vagy nem? Ennek ellenére, hogy magánrendelőbe jársz és ottfizetsz korrekt, hgy a kórházban nem kér pénzt. Én nem is egyszer hallottam, hogy a kórházban is volt tarifa.


Jammie: Mik a leheteséges variációk? Én is szavaznék szívesen :)
Persze a ti döntésetek lesz úgyis.

Kép
csucsu05
 
 


Hát kérem, a változatok:

Dávid Emese Anna
Dávid Réka Anna
Dávid Kinga
DÁvid Enikő
Dávid Emília (ez apának nem tetszik)

ill.

Dávid Tibor - ez tuti.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Az én választásom:Kinga vagy Réka!
Vendég
 


szóval tegnap voltunk a SOTE 1 sz klinika asszisztált reprodukciós osztályán... odamentünk, ki kellett tölteni egy 5 oldalas kérdőívet, vittem a szűrés eredményt,1/2 10 re kaptunk időpontot, 11kor be is hívtak,
egy fiatal doki volt, a nevét már ismertem , olvastam más fórumon. Megnézte a papírjainkat,de újra kell mindent csinálni:
a párom vizsgálata kevés, újra kétszer kell neki menni alapos andrológiai vizsgálatra és spermavizsgálatra. Nekem meg újra hormonok, 4 vérvétel a hónapban... még jó hogy most fog megjönni és így nem kell várni annyit. Aztán megvizsgált, és mondta hogy nagyobb a méhem de ez nem gond, az ultrahangon meg látta, hogy van egy cisztám.. 5 cm-s.... azért nagyobb, kérdezett nem görcsöltem-e ilyesmi, de nem, úgyhogy azt egyenlőre hagyjuk, kaptam telefonszámot hol jelentkezhetek nagy ultrahangra, hogy megnézzék kb egy hónap múlva milyen, azt mondt aki is ürülhet addig... Namármost eddig egyik doki sem mondta... persze járt azóta az agyam és már 1 éve kb hogy érzek ott valamit néha, szúrást meg mintha bélmozgás lenne, meg néha kellemetlen volt az együttlét.. a régi dokim nézte, mondta nem lát semmit, az új dokinő sem mondott ilyesmit... utoljára július végén n ézett meg... azóta meg hipphopp ott a ciszta... szóval utánaolvasok, hogy a dokik bénák vagy mi van... egy ciszta megnő 5 cm-re ilyen gyorsan? Majd rákérdezek, de gyanítom hogy ez ott van már régebben, max kiürült és újratermelődik... nem értek hozzá :(

Kép
mercure
 
 


bocsi hosszú voltam :oops:

Kép
mercure
 
 


Nóri,
kösz, remélem nem kell majd megváltoztatnom kékre, egyenlőre ilyen lett, mert kislányt szeretnék, fiúnak még nevet sem tudok találni.

Jaimee,
ha már lehet szavazni, én is megteszem a voksomat. Szerintem Dávid (de a Tibor is nagyon tetszik) meg Kinga.
Csak nehogy igy még nehezebben döntsetek. :wink: :D

Mercure,
nem értek annyira a cisztákhoz, de gondolom felszivódhat magától, mintha valami rémlene erről. Valami olyan, hogy mensivel is leválhat, vagy az más???
sirkici
 
 


Mercure: hát elég gyorsan tud nőni egy ciszta, ez igaz, de fajtájától is függ. Az öt centis az tényleg jó nagy, de sztem nem nagy gáz. És hol van? Sztem is ott szokott az lenni ,csak időnként ürül, kipukkad. Ami végülis "jó", mert van egy ismim, akit 2 évente műtenek laparral, mert 4-5 centis cisztái nőnek és marhára görcsöl velük. Most 20 éves!!!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Dávid Réka Anna
Vendég
 


Hú én nem szólok a nevekhez... nehéz ügy :)

Jaimee, a jobb oldalon van de nem is tudom mit mondott pontosan, persze a papír nála van a dossziémban :oops: én is tudom, hogy annyira nem gáz, csak így utólag már értem a szúrkákat, az együttlét alatti kellemetlenséget... és ez már így van egy ideje, úgyhogy azt hiszem legközelebb megkérdem mennyit kell várni, ha esetleg laparral leszedik... mert ha ilyen hol van hol nincs, akkor nem múlik el sosem a rossz érzés és hát mi tagadás, nem annyira lesz tőle bújós kedvem

Kép
mercure
 
 


szegény lány... 20 éves.... jó korán kezdi

Kép
mercure
 
 


Természetesen -elfogultságból - a Rékára voksolok én is (ti. engem is így hívnak :D )

Amúgy az Arikon a Réka régi "megfelelője"

Babszi,
köszi a felvilágosítást!

Én is jövőhéten megyek dokihoz, gondolom elküld majd egy pár vizsgálatra. Emlékszem "mondtátok", h. még korai 2,5 hónap próbálkozás után a "meddőségi vizsgálat", de a sors közbeszólt, mivel nem jött meg természetes úton, ezért a dokim javaslatára inkább előbb utánajárunk a dolgoknak. Bár lehet, h. "csak" hormonra küld el, mivel az uh.-m jó lett, nem volt ciszta.
Amúgy nem tudom mi van velem, de még mindig tök nyugis vagyok, és mondtam Férjecskének is, h. valahogy azt érzem idén már lesz Pocakbaba. :D
Vendég
 


Sirki,
anyósokkal/apósokkal nem kell foglalkozni, nem hozzájuk mentél feleségül! Amúgy meg tessék megnyugodni és csak a babáddal foglalkozni. Gondolja arra, h. pár hete/hónapja azon ment a cidri, h. "ugye nem jön meg az a fránya menszi...", most meg ott a baba a pocakodban! :wink:
Nekem -eddig- szerencsém van az anyósommal, pedig mi együtt is lakunk velük. Mármint mi a tetőtérben élünk teljesen leszeparálva :lol:
De ha kell tényleg lehet rá is számítani. Mondjuk én "Anya-függő" vagyok, úgyh. ha bármi van Férjecske után, Anyuval dumcsizom meg. IMÁDOM! Húúúú azok a telefonszámlák... :D :oops:

bocsi, h. hosszú voltam. :oops:
Vendég
 


Arikon, nem is kell parázni, minden megoldódik, látod a sors keze beteszi a lábát :D

Kép
mercure
 
 


Arikon,
az jó, ha nem parázol, csak pozitivan. Igen tudom, anyósékkal nem kell törődni, de akkor is, pfújjj... Na jó, nem is érdekel, minden rendben lesz és kész. Egyébként én is nagyon anya függő vagyok, mi is jó barátnők vagyunk! :D
sirkici
 
 


Megjöttem.
Szóval:jól megvastagodott a nyálkahártyám vasárnap óta, amikoris még elég halványka volt....és ennek nagyon örülök! :lol:
És ami a lényeg és nem tudom, hogy örüljek e neki (jelzem ennek is örülök, nem tudom miért) a vasárnapi 20mm-es csodatüszőm annak ellenére, hogy kaptam repesztő szurit, nem repedt meg, hanem nőtt is!!!De a dokibácsim szerint hajrá keksz, de nagyon és reméljük nem jön meg!Azt mondta, hogy nem szentírás, hogy félidőben reped, szóval drukkol!
Vendég
 


Arikon: Tök jó a hozzáállásod. Meglátod ott lesz tényleg az a pocaklakó hamarosan. :)

Kép
csucsu05
 
 


Nóri,
ez jó hir végül is, reméljük megreped, ha már a nyálkahártya is szépen vastagszik, és akkor... Az a lényeg, hogy... tudod a szlogent! :D

Mostmár lelépek, mert megyek mindjárt dokihoz egy órára, holnap reggel leszek!

Üdv. mindenkinek!
sirkici
 
 


Nóri,
nagyon örülök, h. megvastagodtál!! :D Viccet félretéve ez tényleg nagyon SZUPER hír (gondolom milyen boldog lehetsz), akkor már csak a kellemesebb része vár rátok! Drukk-drukk!!!
Vendég
 


Nóri a szlogen: CSAK SZEX ÉS MÁS SEMMI :))))

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu:nekem mondod mi a szlogen?! :lol: :wink: Szerintem az egyetlen vagyok, aki nem hőmérőzött sosem...
Arikon:a dokibám is csak annyit mondott, hogy hajrá szerelem, nagyon legyünk együtt!(bár ezt nem kell mondani, szaggatjuk a lepedőt...na erre tudnék most valamit mesélni...) Igen, most elég boldog vagyok, a drágám hívott az imént és ő is örül, azt mondta, hogy "látod, mondom én hogy minden oké lesz..." És olyan jó, hogy ő is ennyire akarja.
Sirkic:má' megint új vonalzó? :shock: :wink:
Mostanság jövök rá, hogy igazán "mi"-hónapok óta projektelők- fogjuk úgy tényleg igazán értékelni a zebrás tesztet, mert tudjuk, mennyi minden van mögöttünk...és a végén azt fogjuk mondani, hogy megérte...Már alig várom.Mert akkor tényleg szívből fogok tudni örülni a másik sikerének is.(Remélem senkit nem sértettem meg.)Mert nagyon örülök ám, ha itt végre valakinek sikerül, de egy csöpp rossz érzés is vegyül, ami inkább önostorozás, hogy én ehhez is béna vagyok...a másiknak sikerül, nekem sose fog...stb.De szerencsére az ilyen apró, jó dolgok, mint nekem a mai UH, új erőt adnak és ilyenkor nincs semmi rossz érzés vagy önvád, csak remény és pozitív gondolat.
Na, a mai lélektan órának vége.Kicsöngettek.
Kicsit hosszú lettem, bocsi.
Vendég
 


Nóri, szerintem mindegyikünk így érez, de örülünk a másik sikerének és ez a lényeg! És tudjuk hogy ha valami kínunk van, azt is "meghallgatja" itt valaki...

Örülök, hogy vastagagabb lett a nyálkahártyád, mindent bele! :D

Kép
mercure
 
 


Nóri: Pusszantás a petécskédnek és drukk Apa szuperkiképzett katonáinak! :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee:köszi, aranyos vagy!A drágám meg van győződva amúgy, hogy neki olyan "gyémánt" katonái vannak, hogy abból nem is lehet, csak egy nobel díjas topmodell vagy egy macho atomfizikus ...na neki van önbizalma! :wink:
Vendég
 


Nóri: Te, ez valami férfi dolog lehet, mert az enyém ugyanezt gondolja. :lol: :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee:ez genetika! :lol:
Azt hittem megzabálom vasárnap, amikor bejött uh-ra velem.Ültünk a folyosón és azt kérdezte bociszemekkel gyermeki ártatlansággal és totál tudatlanul:ööö és azt honnan fogjuk tudni, hogy szülni kell...vagy az milyen lesz....?Egyszerűen imádom.
Vendég
 


Sziasztok!

Kedves Nóri!

Milyen injekciót kaptál a tüszőrepesztésre? (én choragont katam eddig)
.Azért én most elbizonytalanodtam egy kicsit.

az én dokim szerint ,ha jó a tüsző(mert lehet sajnos rossz is a tüsző)-méretre 15mm-fölötti már jó(13.14.napon, igaz ez az alsó határ, 20mm-es már tökéletes), szóval akkor annak a tüszőnek repesztő injekcióra, Choragon esetén 36-40 óra múlva mindenképpen meg kell repednie.
abban igaza van az orvosnak ,hogy nem szentírás,hogy félídőben repedjen meg, de hát injekció esetén azért más a helyzet.

szóval akkor ezek szerint a tüszőrepesztő méreg drága injekció sem tuti,hogy megrepeszt egy 20mm-es fejlett tüszőt.

Persze itt abszolut igaz,hogy nem a méret a lényeg, sajnos a nagy tüsző sem minden esetben tökéletes.

akkor ezen lehet elmélkedni....
k.vanda
 
 


Nóri: És mit mondtál neki? :D Remélem azt, hogy a 40. hét végén kitárjátok az ablakot, hirtelen berepül egy gólya egy babával, neked pedig eltűnik a pocakod....

Az én Uram még mindig Apás szülést akar, pedig már két cimbije kitántorgott a kitolás elején a szülőszobáról és csak a fürdetésre tértek magukhoz. Mármint a baba fürdetésére.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Én pregnyl injekciót kaptam 20mm-es tüszőre a 15.napon.(5.000 az injekció)Azt mondta, másnaptól kell nagyon együtt lenni.
Ahány orvos annyi okosság és vélemény.De én bízom az orvosomban és megmondta volna, ha baj van vagy felírta volna a következő havi closty-t.De nem tette, mert ebből ő szerinte még akár baba is lehet.
Úgyhogy az én tüszőm márpedig tökéletes és kész.Sőt, nem hagyta magát stimulálni, majd ő tudja mikor repedjen meg.
:wink: Nem elmélkedek rajta, inkább bizakodok.
Vendég
 


Jaimee:ezt kellett volna!!! :lol: :lol: :lol: Ő imádja a "véres" jeleneteket és azt mondta, hogy végig ott lesz, lehet, hogy az orvost is félrelöki és majd ő levezeti. :lol: Na kíváncsi leszek én erre...szerintem ott fog remegni a fejemnél én meg miatta fogok jobban izgulni, nehogy rosszul legyen.
Remélem ott lesz Veled végig és úgy fog tisztelni-becsülni utána, hogy csak na!
Vendég
 


Nóri: Én sem hőmérözők. Szóval nem vagy egyke ezen a téren. Na szóval én megis értelek mert tényleg ti aztán értékelni tudjátok majd az a babót. Ezt mondják, úgy hogy megdolgoztok érte. De amint a kezedben lesz a kisbabó el is felejtittek mindezt. Kívánom szívből, hogy jöjjön gyorsan az a gólya. :) Amúgy nem baj ha van a párodnak optimizmusa. Kell az és látod neked is erőt ad :) HAJRÁÁÁÁÁÁ

Jamiee: Legyen fiú az olyan egyértelmű :) De az Emília nekem sem jön be. A többi név nagyon szép. Nehéz is a döntés. A családunkban van egy Réka 10éves kiscsaj. Talán miatta rá szavazok. Igaz neki van egy iketesója a Zsófia :)))De mindkét csajszi írtó édes.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu:nektek mennyi időre jött össze Szabina?És mióta próbálkoztok most?
Vendég
 


Nóri: Azt nyilatkozta az uram, hogy embervérrel még nem nagyon találkozott, de az állatvért jól bírja....Szted célzás volt? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Miatta sztem nem fogsz nagyon izgulni, nem lesz rá időd és energiád. :D :wink:

Látom, egyelőre Réka nyerésben van.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee: :lol: :lol: :lol: Hááát, lehet, hogy magára célzott???(bocs Tibi) Jajj, annyira kíváncsi vagyok már az első babprojekt 2007 bébire és a szüléstörténetre!
Éljen a Réka név!Vagy a Kinga.Fiú kilőve.(bocs Tibi) :wink:
Vendég
 


Az Niki lesz, mégpedig sztem napokon belül....

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Őt mondjuk nem ismerem pont....A másik topikból a Nikit, Fix.B-t és Betsy-t nem ismerem.De azért kíváncsi vagyok. :wink:
Vendég
 


Fix B = Betsy

Niki akkor "jött vissza", amikor szétvált a topik. Betsy meg akkor ment el..............., de hál' Istennek visszajött.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Nóri,
Teljesen megértelek! De szerintem amikor a babónk a karunkban tartjuk tökre elfelejtjük a hozzá vezető rögös utat és más problémák lesznek. Sőt már előbb is. Szerintem én már a zebrás csík láttán - miután az ájulásból magamhoz tértem - azon kezdek el agyalni, h. akkor ugye egészséges, és minden vizsgálat előtt tuti, h. tök para leszek...mint ahogy a babaproject babásait szoktam olvasni, úgy látom, h. mindig lesz vmin izgulni, stresszelni. De bár már tartanék (tartanánk) ott.
A lényeg, h. tuti biztos MINDANNYIUNKNAK lesz babója csak az időpont kétséges :) Most nem akarom a napi bulvárt behozni a topicba, de pl. van egy-két olyan hírességünk akik tudvalevően több év próbálkozás után végre anyukák lettek, sőt van aki hááát már a 40-et is betöltötte.
Úgyhogy lepedőakrobata-topic"sosrtársak" mindent bele! :D :oops:
Vendég
 


Jaimee: :oops: :oops: :oops:
Arikon:én szaggattam :oops: ...de továbbra is fogok. :wink:
Vendég
 


Dzsémi: Dávid Réka Anna :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Csajok, én annyira szeretlek Benneteket! Nem tudom, de végigolvasva a mai termést, én annyira elérzékenyültem. Mögöttem is hosszú hónapok állnak, csaLÓdások és igen Nóri, önostorozások is. Hogy én mennyire örültem, mikor Sirkicinek összejött a babó, mikor feldobta az a gyönyörűséges görbét! Aztán persze jött az érzés, hogy én meg azok közül is lemaradok, kiknek nehezebben jön össze, s biztos valami nagy baj van velem, s már-már sajnáltam apát, hogy egy ilyen hulladék nő jutott neki. Bármit is csináltam, csak nem jött össze, s valami nagy misztikus csodaként gondoltam magára a terhességre, ami csak másokkal történhet meg, én a fejemre is állhatok, de biztos vannak, akiknek ez nem adatik meg, nos, ilyen vagyok én! Már-már azon bosszankodtam, hogy hogy lehet, hogy 17 éve szexelek, s nekem még sose csúszott be véletlenül egy terhesség, oké, védekeztünk, de akkor is!!!

Aztán jött a leszarom hónap, s a végén az a gyönyörűséges teszt. Most meg már ennél természetesebb dolgot el se tudok képzelzelni, hogy babát várunk, s csak mosolygom magamon, miket problémáztam itt egész évben, mikor ez mennyire egyszerű, sőt, törvényszerű dolog, nem is kell hozzá más: csak szex!!! :wink: :D
Vendég
 


Bíborlány: Aranyosan írtad le ami veled történt. :) Látod most ott a babó és minden csupa szép :))) De a hulladék nő azért durva volt !!! Látod sikerült és így van ez rendjén :))


HAJRÁ CSAJOK MINDENKI SORRA KERÜL :))

Kép
csucsu05
 
 


Jó reggelt!

Elnézést,hogy tegnap nem kotyogtam bele, de nem volt ihletem.

Gabi: tényleg ne okold magad, nem a te hibád.Szerintem is válts dokit.

Sirkici:örülök,hogy rendben haza értetek,és minden oks Veletek.Kapunk majd képet a nyaralásról?

Anyós téma: én a másodikat fogyasztom, de mindkettő a maga módján jó fej,ezért nekem egy szavam se lehet!

DzsémiMami:Réka és Tibor,nekem mindkettő tetszik.Az emese meg pláne.Tényleg nem könnyű a névválasztás.Nálunk a kisfiú apa nevét kapja majd, Domonkos,a kislány pedig Maja Sára lesz.

Arikon:igaza van a dokidnak,hogy elkezditek a kivizsgálásokat.Így a várakozási idő talán nem lesz olyan hosszú,és mihamarabb kismami leszel Te is.

Nóri:remélem hogy a csak szex és más semmi meghozza gyümölcsét és a tüszőcskék találkoznak félúton a kiskatonákkal,és születik majd egy újabb feltaláló eme világra!

Bíbi:mikor mész dokihoz?

Csucsu:ti hogy vagytok?

Én ma itthon,mert szétbombázták a wc-met,szerelik a strangot.Csináltak nekem egy szabadnapot.Már zörögnek,kalapálnakfél 8óta.Persze a két fiú meg alszik,én meg hegyezek a konyhában a laptop mellett.
Bocsi,ha hosszúra sikeredtem.
vedresandi
 
 


Sziasztok!

Sajna, tegnap sem tudtam jönni.... a ház.... Kezdek kicsit megint belefáradni. Túl sok munka itt és túl sok délutánonként..... húúú, ha egyszer vége lesz...... :roll:
Velem csak annyi történt, h Bálint majdnem eltörte az ujjam. Csak a szokásos: figyelmetlen volt..... a héten ez volt a 4. figyelmetlensége, ami miatt majdnem baj történt....... :?

Andi!
Nálunk is szerelik a budit.... ma, ha minden ok. :lol:

Nóri!
Igazad van! Bízz a dokidban és bízz magadban! Tudnék én is "jó" tanácsokat osztogatni, de ... nem teszem. Inkább szurkolok nektek! Nincs is szükséged tanácsra - ez kiderült a hozzászólásodból. Tudjátok a dolgotokat :lol: :wink:

babszika
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?