Csucsu:nekem mondod mi a szlogen?!
Szerintem az egyetlen vagyok, aki nem hőmérőzött sosem...
Arikon:a dokibám is csak annyit mondott, hogy hajrá szerelem, nagyon legyünk együtt!(bár ezt nem kell mondani, szaggatjuk a lepedőt...na erre tudnék most valamit mesélni...) Igen, most elég boldog vagyok, a drágám hívott az imént és ő is örül, azt mondta, hogy "látod, mondom én hogy minden oké lesz..." És olyan jó, hogy ő is ennyire akarja.
Sirkic:má' megint új vonalzó?
Mostanság jövök rá, hogy igazán "mi"-hónapok óta projektelők- fogjuk úgy tényleg igazán értékelni a zebrás tesztet, mert tudjuk, mennyi minden van mögöttünk...és a végén azt fogjuk mondani, hogy megérte...Már alig várom.Mert akkor tényleg szívből fogok tudni örülni a másik sikerének is.(Remélem senkit nem sértettem meg.)Mert nagyon örülök ám, ha itt végre valakinek sikerül, de egy csöpp rossz érzés is vegyül, ami inkább önostorozás, hogy én ehhez is béna vagyok...a másiknak sikerül, nekem sose fog...stb.De szerencsére az ilyen apró, jó dolgok, mint nekem a mai UH, új erőt adnak és ilyenkor nincs semmi rossz érzés vagy önvád, csak remény és pozitív gondolat.
Na, a mai lélektan órának vége.Kicsöngettek.
Kicsit hosszú lettem, bocsi.