Sziasztok!
A hétvége nagyon jól telt, inkább a hazaút volt kicsit kalandos
Úgy döntöttünk Tamással hogy hazajövünk az első vonattal, és inkább itthon alszunk (Zsombón a házunkban a múltkor is befulladt a Bence, emrt sok a por, nincs ágynemű, stb) nem akartuk kockáztatni...
Az esküvő nagyon szép volt, nem sokan bírták ki sírás nélkül
Amin a legjobban meglepődtem, hogy a férjem is elsírta magát
Mint mondta nagyon furcsa volt látni, hogy nem mi állunk ott, és egyébként is jó volt újra ott lenni, és visszaemlékezni, hogy milyen szép is volt
Az esküvőre egyébként nem is emlékszik, azt mondja végig a mi esküvőnk pergett a szeme előtt
Jajj, nagyon szeretem őt
Pedig mit cikiztük, amikor öltöztünk, ugyanis alig bírta felvenni az öltönyét
A nadrágot lejjebb kellett tolnia, ott tudta csak begombolni, a mellény alsó gombja reménytelen volt, és karban is necces kicsit
Hát igen, a házasélet
Kicsinyítek fotókat, felteszem, olyan csinosak voltak a gyerekeim
Egyébként azért vagyok eltűnve, mert egyszerűen semmi időm sincs, minden házimunkát 3x kell megcsinálnom mert KAta mindent szétrombol.... egyszerűen nem is tudom mit mondjak, iszonyatosan rossz. De olyan szinten hogy ma már nem is tudtam mit kezdjek vele. Legszívesebben néha visszatenném a rácsot az ágyára, és ott tartanám egész nap......na jó ez (félig) vicc volt... De katasztrófa. Ma itt volt a keresztapja, na ő nevetett rajtam, hogy nem lehet olyan rossz ez a tündér, de 1 óra múlva belátta
Szerintem duplán kapom, mert összejött a dackorszak+a Bence nincs otthon (+esetleg megérezte a lelki mélyrepülésünket a kistesó körül) És azt látom, hogy egyszerűen nem tud mit kezdeni magával. Ma direkt figyeltem, egy darab játékot sem vett elő!!!
Nagyon várom a bölcsit, remélem hogy ott el tudja magát foglalni, ill. azt is hogy kicsit rendet tanul.....
Szóva lkivagyok, de rendesen. És így nincs kedvem írni sem, de olvasni azért olvasok.
Pocak: Nő
Megdöbbentem, de tény hogy akármennyire kövér vagyok, azért én már látom. Leginkább abban hogy nem tudom behúzni a hasam
És ami furi, hogy mint a Katával is, a köldököm fölött kezdett el nőni a hasam.... Nem tudom, talán feltolja a méh a szerveimet? Vagy passz
Hányinger megvan, ingadozó kedélyállapot megvan (Katának köszönhetően 2x is..) állandó sírhatnék szintén....de mondjuk az eddig is megvolt. A héten muszáj eljutnom laborra, fogászatra és belgyógyászatra is....
A belgyógyász a legfontosabb, ugyanis 1 hónapja nem szedem a vérnoymáscsökkentőt, ugyanis folyamatosan mérem a vérnyomásom, és egyáltalán nem kóros. De azért ezt szeretném megbeszélni egy szakemberrel...
Én is szeretnék Boldog névnapot kívánni Enikőnek, és Editéknek
Edith, nagyon szép a pocakod!
Edit, sajnálom apukád, de kicsit meg is értem őt. Szeressétek nagyon ,ez a lényeg
Timi, nagyon remélem hogy nincs olyan komoly baj, Hanna miatt pedig sztem én sem aggódnék, de persze megértelek, mert aki egyszer megégeti magát....
De Van egy barátném, akinek a fia 1 évvel idősebb a Katánál, azaz most 2,5, és most tart az alapszavaknál. Két évesen még semmit se mondott, csak mutogatott és őőőő-zött.
Ibolya, örülök hogy Gergő jobban van
Az ivásról: Kata sem issza meg az 1 litert ez tuti, de mivel poharazik csak, ne mtudom erőltetni (cumisüvegből se tudnám) de így is többet iszik, mint tavasszal, mert akkor a reggel-esti tejen kívül mást nem ivott. Az ebédjébe csempéztem mindig vízet.
Márti, Julcsi, nagyon jó pihenést kívánok nektek, tényleg lökdössétek meg kicsit Zsandit
Azt hiszem midndent írtam, amit akartam, de persze ez tuti nem így van
ZSu